Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

.Attila

Megjelent a Guild Wars is most már, hasonló játék, mint a WoW, csak olcsóbb az alapjáték és nincs havidíj. Nem tudom, hogy ennek van/lesz-e vmi hátránya, de mindenesetre igencsak el kezdett érdekelni, hisz tényleg jóval olcsóbb, a trailer vmi iszonyat jó és a 3D grafikák eszméletlenül szépek (lásd gallery games szekció).
Vki tud vmi konkrétat róla, hogy milyen? Erõsen gondolkodom rajta, hogy megvegyem (8000 Ft az alapjáték, 16k a collector's edition, ezzel szemben a WoW alapjátéka 12k, a CE meg vagy 40k + havi díjak, lagos szerverek, ma reggel még a honlap support szekciója sem mûködött).

Xipe

Sok ismerosom jatszik vele.
Eddig csak jot mondtak rola.
Bovebben akkor tudok mondani neked rola valamit ha mar jatszottam is vele(kb. masfel het).
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: XipeSok ismerosom jatszik vele.
Eddig csak jot mondtak rola.
Bovebben akkor tudok mondani neked rola valamit ha mar jatszottam is vele(kb. masfel het).
Ez eddig bíztatónak hangzik, viszont aligha fogok másfél hetet várni vele :)
Nekem is van egy ismerõsöm, aki játszik vele, bár õ eleve elfogult, már akkor istenítette, amikor még nem is játszott se a gw-vel, se a wow-val :rolleyes:
Mindenesetre pénzkímélõbb, és ha jól hallottam, akkor régi blizzardosok csinálják. Lehet, hogy nekik nem lagolnak a szervereik? :)

Xaga

Quote from: BonciLehet, hogy nekik nem lagolnak a szervereik? :)

Ne aggodj majd fognak ;) :)

Fazék

Itt van a Hardwired-es topic-ja a játéknak, talán találsz benne pár hasznos információval rendelkezõ comment-et a játékkal kapcsolatosan.

Sinistro

A Pc Guru-ban jelent meg egy egész jó kis írás róla. Esetleg, ha van rá igény, be tudom szkennelni és el tudom küldeni e-mail-ben, ha kéri valaki (csak nem ma  :) ). Vagy esetleg ide is kitehetem kiszínezve, de ez problémás lehet.

Némi leírást lehet találni róla még itt: http://www.gameronline.hu/index.php?page=search  .

.Attila

Hardwired-en nem megy a regisztráció :(

Feldin

nekem most mondta vki hogy 16 szint felett ez is pénzes... ez igaz?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Itachi

A GW nem lesz fizetõs, de cserébe kb. minden félévben fog új verzió kijönni(patch) amit ugy meg kell venni.... :rolleyes:  Nem fogjátok elhinni, de én a LOD ot nyomom. :lul:  Bár én is gondolkodom a GW n rendesen.Csak most ugye új Ps2 kell, mert a régi beszart, meg egy PAL os Tekken 5, ami kapásból vagy 57 k.Ez van. :mad:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: ItachiA GW nem lesz fizetõs, de cserébe kb. minden félévben fog új verzió kijönni(patch) amit ugy meg kell venni.... :rolleyes:  Nem fogjátok elhinni, de én a LOD ot nyomom. :lul:  Bár én is gondolkodom a GW n rendesen.Csak most ugye új Ps2 kell, mert a régi beszart, meg egy PAL os Tekken 5, ami kapásból vagy 57 k.Ez van. :mad:
Az új kiegészítõket nem kell megvenni, csak meg lehet venni. Újdonságok nélkül is lehet tovább játszani. Hogy ez milyen kavarodásokhoz vezethet, azt nem tudom, de azt biztosra, hogy ahhoz, hogy továbbjátsz, nem kell az új kiegészítõ.

Itachi

Quote from: BonciAz új kiegészítõket nem kell megvenni, csak meg lehet venni. Újdonságok nélkül is lehet tovább játszani. Hogy ez milyen kavarodásokhoz vezethet, azt nem tudom, de azt biztosra, hogy ahhoz, hogy továbbjátsz, nem kell az új kiegészítõ.
Ezt nem mondod???? :eeek:  Akkor beszerzem majd amien hamar lehet. :) Csak ne legyen fizetõs ,mert akkor személyesen mészárolom le az NCSoft gárdáját. :linsux:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tyrael

Quote from: ItachiEzt nem mondod???? :eeek:  Akkor beszerzem majd amien hamar lehet. :) Csak ne legyen fizetõs ,mert akkor személyesen mészárolom le az NCSoft gárdáját. :linsux:
egyszeri 7990 forintos befektetes

Tyrael

Rune

Sziasztok!
Ha érdekel még valakit a játék akkor itt van egy a Harwiredes-nél jóval használhatóbb fórum:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083527989

valamint a guild-ünk lapja:

http://sindicatus.uw.hu/
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

StabWest

Nagyon jó a GW. Hónapok óta játszok vele, de még nem untam meg. Sok magyarral találkoztam. Van 3 állandó karim, meg egy, melyet cserélgetek (bár, a ranger/necro még nem bizonyította rátermettségét).
http://www.guildwars.hu

Rounin

Quote from: Tyraelegyszeri 7990 forintos befektetes

Tyrael

Vagy találsz hozzá mûködõ keygent és sikerült olyat generálnod, amit még nem használ senki :D (tényleg, van valakinek egy keygen? :haha: )

Rounin

Megvettem :lazza: Szombaton itt lesz. *sóhaj*

Ramiz

Az,hogy céheken van a hangsúly, a játékmóddal kapcsolatban mit jelent? Elõre megbeszélt idõpontban kell mindenkinek felnézni, vagy nem feltétlenül? Túlságosan kötött játékba nem vágnék ui. bele.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizAz,hogy céheken van a hangsúly, a játékmóddal kapcsolatban mit jelent? Előre megbeszélt időpontban kell mindenkinek felnézni, vagy nem feltétlenül? Túlságosan kötött játékba nem vágnék ui. bele.

Szerintem olyan, mint az EVE.. a céhek(ott cégek) adják a nagy közösségi fílinget, a játék mélységét, de anélkül is lehet boldogulni. Én például 14 napig nagyon is jól elszólóztam (a végén 8 railgunos destroyerrel vigéckedtem ^^)

Ettől függetlenül egy céhben biztos kell egyeztetni..ez alap -.-

Manitu

Hú de régen jártam már erre :)

Na, szóval az hogy a céheken van a hangsúly azt jelenti, hogy ajánlatos belépni egy céhbe, mert bizonyos játékrészek csak úgy érhetõk el, már ha a pvp része is érdekel :D
Az meg, hogy mennyire kötött, az a céhtõl függ, ha nincsennek elegen online egyszerre, akkor ugye céhes bulik kilõve... szóval célszerû megbeszélni, ki mikor tud online lenni. Persze a legtöbb küldetés, sõt a pvp is megoldható pugokkal is.
Egyébként marha jó game, már egy jó ideje tolom ;)


Ramiz

Magyarul nem lehet úgy tolni, hogy felnéz az ember, aztán aki ott van, azzal questözik... vagy nemtom... mindegy, nem értek ezekhez elõbb-utübb úgyis ki akarok próbálni párat és miért ne elõbb mint késõbb :D Na jó akkor kezdem a Lineage 2-vel :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizMagyarul nem lehet úgy tolni, hogy felnéz az ember, aztán aki ott van, azzal questözik... vagy nemtom... mindegy, nem értek ezekhez előbb-utübb úgyis ki akarok próbálni párat és miért ne előbb mint később :D Na jó akkor kezdem a Lineage 2-vel :)

Szerintem lehet külön partyt alakítani röpke questezésre a guildtől függetlenül o.o Bár én nem értek hozzá :/

NLZ

Anno open bétával játszottam. Nemrossz, bár annyira nem is kötött le. Az fogja élvezni, aki szereti az iylen küzdelmeket, versengést. Tetszik a kombinált kasztrendszere, csak macerás. S tényleg csak a csapatjátékon van a hangsúly. Szal ha háború van, akkor arra érdemes elmenni. Meg a quest rész az úgy van, hogy kb 1 órás mászkálás és öldöklés, szal ahoz nem lehet közben csatlakozni. De van rövid csapatharc is, ott viszont véletlen, hogy ki a csapattársad. :) Végülis nemrossz, csak meg lehet unni, ahogy a wowot is. :))
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZVégülis nemrossz, csak meg lehet unni, ahogy a wowot is. :))

Ez akár az élet definíciója is lehetne :__devil:

StabWest

Quote from: RouninSzerintem lehet külön partyt alakítani röpke questezésre a guildtõl függetlenül o.o Bár én nem értek hozzá :/
Bárkivel party-ba lehet állni. Én inkább "hench"-ekkel szoktam, mert a guild, amiben vagyok elég pangásos. De már volt példa, hogy külföldiekkel vándoroltam, vagy más nem guildbeli magyarokkal.

Nimlot

Én most vettem meg nem rég. Eddigi tapasztalataim alapján, a Dungeon Siege-hez tunám hasonlítani. Kevesellem a szabadságot benne és a lehetõségeket, igaz csak 2 cd az egész játék, káprázatos grafika és egyszerû irányítás. Elég egyszerû ki CORPG aminek inkább akkor jön el az értelme mikor 20as szinten vagy és dúlnak a guild háborúk (nem láttam, hogy hogy megy csak látni a híreket). Mindent egybevetve szép corpg amire viszonylag gyorsan rá lehet unni (szerintem)
"Being too kind is also... cruel!"

Lazzaret

Én is nyomulok vele. Mindennek a lényege hogy találj egy jó patyt és akkor nehezen unod meg. Ha vagytok 4 en ésr elejétõl a végéig eggyüt nyomjátok annál jobb nincs is. Utána jöhetnek a PvP-k és a GvG-k. Nekem tetszik csak kevés az idõm vele nyomulni :(


www.arkangyalok.uw.hu

StabWest

Igaz. Ha van egy jó társaság körülötted, nehéz megunni. Én május vége óta játszok GW-n és még mindig órákat lógok rajta. Nemrég bekerültem egy jó guildbe, így végre igazi party-k vannak ^^. Velük voltam elõször GvG-zni. 4 20-as karim van és ha úgy adódik, szívesen csinálom újra pl. The Great Northern Wallt is, ha egy kisebbnek éppen az kell.

Dreamcleaver

akit érdekel, a Westendben lévõ MediaMarktban felcserélték a Guild Wars és a Guild Wars Special Edition blokjait. Szóval aki jó áron akar SE-hez jutni az most menjen. :) Kiváncsi vagyok észreveszik e , vagy majd csak ha a nyakukon marad a GW, mert senki nem fogja venni 9000+ forintért. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Dreamcleaver

Na egész pofás kis gáme ez kéremszépen. Tetszik, hogy nincs túlbonyolítva a dolog, minden egyértelmû. A kezelést gyerekjáték megtanulni. Rengeteg megtanulható skill van, ami a játék csatáit elég taktika központúvá teszi, fõleg PvP-ben. A grafika nagyon szép, a gépigény nagyon alacsony. Mivel nincs havi díj elég sokan játszák, naponta jönnek az új tagok. Guilbe kerülni is baromi egyszerû, folyton toboroz valaki. Én mondjuk még nem választottam, de rengeteg emberke van a friendlistemen. Sztem abszolút megéri.
Ha valaki esetleg csatlakozna, keresse Gwynn Spellsinger-t vagy Celtica The Warden-t. Ez a két fõ karakterem.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

krezga

Van ilyen topic is? :smile:
Bár én már nem nagyon játszok, de sok helyen, sok céhben megfordultam(SF,GH,fGf,WSS,TBL, és most BEG)
Most jött ki hozzá az első kieg. a Factions, tessék játszani! :D
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche