Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: White SeeD on 2012-07-11, 16:13:53
Quote from: chilip on 2012-07-11, 16:07:25
...

igen

SHIRO, HERE I COME!  :D

ed.: megvan a könyv, ezt kéne kitölteni úgy hogy minden nagy missziót újra megcsinálok?  :zomg:
tök üres, 400 aranyért sztem kitöltetem

ed.2.: bázze, 7 missziót újra kell csinálnom ha teli könyvet akarok  :zomg:

ed.X.: kész, csak felbaszom az agyam rajta  :mad: majd holnap folytatom

egyáltalán nem szimpi ez az egész GW1-es rendszer, főleg a necro. köcsög minionokat folyamatosan babysittelni kell, a fő NPC-k meg elkolbászolnak mikor az életükön áll vagy bukik az egész misszió.... idegesítő az a szó amivel jellemezni tudnám az egészet, és a könyvért (haha honnan tudjam magamtól, utólag derült ki hogy ilyen is van) még1x megtapasztalhatom a szopást.

GW2-ben ilyen közel sincsen, ott a halálok is olyanok voltak hogy nem zavartak, de ez borzasztó

White SeeD

Kitartás. Ez sehol sincs a prophos szopatós küldiktől és mapoktól.

Valószínű azért nem tudja beírni a manus a könyvbe azokat az oldalakat, mert akkor még nem volt, így nem tud "visszaemlékezni" a kalandjaidra. Nekem így van egy fél NF könyvem.

A minionoknak rohadniuk kell különben kitör a rinya (jogosan) hogy mekkora op. Sőt, annó nem volt korlátozva a minionok száma. pvp-ken százával zergelték egymást a csapatok. Azok voltak ám csak a szép idők :rotfl:
Lehetsz bloodos vagy curses necro is. Az is jó tud lenni. A minionokat meg az npc necrora lehet hagyni.

Holnap majd segítek megcsinálni azokat a küldiket masterra. Majd a végső küldinél fel kell venni a rangert secondarinak és befogni a phoenixet. Az 2 pont a hom-ba.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

akkor a minionok statjait nerfeljék vagy még kevesebb lehessen, de ez így kurva szar. lassan megbánom hogy nem a másik idézővel tolom, de 2 platina híjja és fullos elit páncélban feszítek

ed.: nu csak jobb lett mára a dolog, 2 v 3 várost nem látok még factionsban, 63% a felderítettség (Canthan explorer title megvan) de ha jól látom 100% felderítettség kell majd hozzá :P hogy érjen valamit

4-5 fele leszek majd white seed, addig dolgom van. köszi a mai eddigi segítséget. :) sokkal könnyebb így hogy segítesz

White SeeD

Jam csak 100%on kapsz szobrot.

A minion masterségeddel az a baj hogy nagyon kevés minionod van. Gamen belül megnézzük hogy hol a probléma gyökere. Én csak 1 minion skillel használok többet még is mindíg maximum számú minionnal haladok ha van elég hulla. Meg a minionjaid is hamar fűbe harapnak.

chilip

16os a death magic, mi más kell még hozzá? meg 2 healer-t is szoktam vinni, bár ogden inkább smite-os, de protection a másik ugye

ed.: nu megszereztem a Spoil Victor spell-t és Shiro 1:31 alatt halt meg :D kicsit vicces volt, amúgy 2,5 percen belül kell ölni szóval a master megvolt belőle elsőre is mikor együtt mentünk WS :)

ed.2.: amúgy a "régi" fullos páncélt megcsináltam Blood Magic rúnákra így 2 buildre is jó a cuccom, Blood és Death :) már csak tetkóra kéne platina

ed.3.: ÚRISTEN, MOST LÁTOM HOL LEHET MEGNÉZNI MELYIK QUEST VAN MEG MASTEREN!!! HÁT A TÉRKÉPEN A MISSZIÓ ADÓ HELY IKONJA AZ AZ!!! ha master akkor ott a 3 kard, ha nem akkor annyi van ott amennyire sikerült

3 misszió van akkor csak hátra factionsból, nem kell újra csinálnom mind juhééé :whoah:

repost: viszont kéne egy jó blood necro/nuker build :) valakinek valami tanácsa ezügyben? oldalak amiket látogatok azok lehet már elavult buildek (párhoz oda is írták ezt) :P

White SeeD

Quote from: chilip on 2012-07-12, 20:23:41
16os a death magic, mi más kell még hozzá? meg 2 healer-t is szoktam vinni, bár ogden inkább smite-os, de protection a másik ugye

ed.: nu megszereztem a Spoil Victor spell-t és Shiro 1:31 alatt halt meg :D kicsit vicces volt, amúgy 2,5 percen belül kell ölni szóval a master megvolt belőle elsőre is mikor együtt mentünk WS :)

ed.2.: amúgy a "régi" fullos páncélt megcsináltam Blood Magic rúnákra így 2 buildre is jó a cuccom, Blood és Death :) már csak tetkóra kéne platina

ed.3.: ÚRISTEN, MOST LÁTOM HOL LEHET MEGNÉZNI MELYIK QUEST VAN MEG MASTEREN!!! HÁT A TÉRKÉPEN A MISSZIÓ ADÓ HELY IKONJA AZ AZ!!! ha master akkor ott a 3 kard, ha nem akkor annyi van ott amennyire sikerült

3 misszió van akkor csak hátra factionsból, nem kell újra csinálnom mind juhééé :whoah:

repost: viszont kéne egy jó blood necro/nuker build :) valakinek valami tanácsa ezügyben? oldalak amiket látogatok azok lehet már elavult buildek (párhoz oda is írták ezt) :P

Remek, akkor fölöslegesen szívtunk :D De mondtam én hogy azzal a skillel simán és gyorsan suicidolja magát Shiro ;)
Skilleknél meg nézz körbe. A core és a faction-osokat tudod megszerezni.
Az tuti, hogy tolni kéne az EOTN-t és beszerezni az asassin supportot.

chilip

2 mission to go ;) 2 szopatósabb :P Tahnnakai és Arborstone, főleg az első nu de majd most meglátom :D

Tahnnakai de szopás :O no majd holnap folytatom, elég mára :D

daily repost:
a főnix mire jó? :D azon kívül hogy dísz. 1x meghal és a pálya további részében nem lehet feltámasztani, gondolom valami pet resurrection skill kéne hozzá.

2 questet meghagyom mikor van whiteseed, szopás az egész  :Kiraly:

elkezdtem EotN-t Asurákkal kezdve (kell a necro henchman :P :D) a zene az marha jó, meg a random mobok a pályákon ha nem figyelek wipe-olják a partyt  :eek:

White SeeD

Ok, délután leszek. Remélhetőleg egy új működő routerrel.

A főnix sima standard pet. Feltámasztani a comfort animal skillel tudod. Azt vidd magaddal a charm animal helyett.
GW1-ben nincsenek petbe beépített skillek. A rangernek vannak hozzá skilljei, de nemigazán éri meg. PVP-ben volt nagy divat a petelés, mert hullája hasznos tud lenni és ha nem is sebeznek óriásit zavarásnak kiválló. Meg valakire ráugrik 4-5 pet az kellemetlen tud lenni. +1skill és a pet fellök, poison harapása lesz, lesántít  stb...

EOTN-ben vigyázni kell merre mész. A mobok folyamatosan mozognak és keresztezik egymás útvonalait. Ha az ember elbambul simán 3 csoport is bekerítheti és akkor vége :ejnye:

chilip

de akkor.... minek kellett charmolni?  :confused: főnixet

White SeeD

Mert pont a HOM-ba.
És csak addig kell hurcolni amíg lv20 nem lesz.

chilip

asura questline kécc, minipetek berakva (sajna a lila az csak uncommon :P )

ed.: apropó whiteseed, kéne egy rendes PvP build necro-ra, kísérletezgettem itt dolgokkal nem lett valami hatékony az eredmény...

gondolom death kilőve és vagy blood vagy curse build a nyerő de az igazat megvalva nem ismerem a dörgést se PvP-ben se a játék mechanikájával kapcsolatban

Chronus

Quote from: chilip on 2012-07-14, 13:12:52ed.: apropó whiteseed, kéne egy rendes PvP build necro-ra, kísérletezgettem itt dolgokkal nem lett valami hatékony az eredmény...

gondolom death kilőve és vagy blood vagy curse build a nyerő de az igazat megvalva nem ismerem a dörgést se PvP-ben se a játék mechanikájával kapcsolatban

OABDUjxHT9i7B8LzNWCuQwBahA

Zen

Quote from: Chronus on 2012-07-14, 14:07:27
Quote from: chilip on 2012-07-14, 13:12:52ed.: apropó whiteseed, kéne egy rendes PvP build necro-ra, kísérletezgettem itt dolgokkal nem lett valami hatékony az eredmény...

OABDUjxHT9i7B8LzNWCuQwBahA
Talán azt is el kéne modani, mire jó. :P
Skilleknél a template menüben írd be.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

köszönöm a build-et :) viszont nekem csak factions és eye of the north van meg :P szóval a lehetőségeim korlátozottak, még át kell néznem mi elérhető ezekből

meg inkább támpontok kénének hogy mire fókuszáljak majd mikor skilleket válogatok ki

mi a dolga egy curses necronak, mire menjek rajtuk? blood gondolom sebezzen minnél többet minnél rövidebb idő alatt azt csókolom.

most megint el kell menjek, majd este átnézem a skilleket és megpróbálok összerakni egy buildet, csak platina az soha nem elég ebben a játékban ha pontokra vadászik az ember :D szóval jól meg kell gondolni, később postolom az eredményt

ed.: no meg blood-ot preferálnám :D mivel cuccom csak ahhoz van, csináltatni meg nincs pénzem másikat :D így sincs még pénz pvp skillekre  :__devil: death meg blood páncél set-em van, blood meg köll még boss fightokhoz spoil victor buildhez, death meg a mainem

Chronus

Mi az ingame neved?

Hátha tudok valamit segíteni.

White SeeD

Jó necro pvp buildet elég nehéz összeszedni abból ami neked van. EotN-ben főleg isteni pve skillek vannak, a Factionban meg nem bővelkedik annyira a jó pvp necro skillekben.
Mondjuk én amúgy sem szeretem a pvp-ben a necrot. inkább monkkal, mesmerrel szeretek pvp-zni.
Necróval max eventekkor, mert elég jó skillkiosztást kap, illletve AB akkor minion masterként mert van elég hulla.
Curse necro az degenes + ench leszedő + mindenféle ártó cuccal pakolja meg az ellent.
PVP-ben a necró általában support / minion wall / life stealeres enchleszedő.
A bloodos általában support. Az tud energiát is visszatölteni, illletve a sok aoe support skillje jó. Amugy minden pvp fajtához másfajta buildet jó összerakni

chilip

hohó nicolas átjött factionsba  :whoah:

ed.: nem kellett volna kinyitni az ajándékokat, mi?  :_piszka: :D sok kacat

Zen

2szer reggeltem hírlevélre, nem küldtek egyet se.
Előrendelem a játékot, erre már küldenek egy levelet h rendeljem elő a játékot. Aaaaaaaarrrrrrrgggghhhhh :falba: *habzó szájjal összeesik*
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

White SeeD

Quote from: chilip on 2012-07-17, 11:58:20
hohó nicolas átjött factionsba  :whoah:

ed.: nem kellett volna kinyitni az ajándékokat, mi?  :_piszka: :D sok kacat

Valóban. El kellett volna adni jópénzért 3-4-5K/db

edit: Ha összeszeded nekem a hozzávalókat 5-ből 4-et neked adok ;)

kelvor

Olvasva chilip hozzászólásait fogom a fejem, hogy anno nem kezdtem neki a GW-nek.  Most meg már fölös, picivel több mint 1 hónap és itt a kettő. Btw. lesz usteam klán vagy megy mindenki arra amerre lát?  :smile:

A másik meg nem tudom ti hogy vagytok vele de én képtelen vagyok eldönteni, mivel fogok neki ugrani a véglegesnek. Bétában kipróbáltam minden kasztot és mindegyik tetszett a maga módján. Nehéz a döntés. :)

chilip

Quote from: White SeeD on 2012-07-17, 17:26:52
edit: Ha összeszeded nekem a hozzávalókat 5-ből 4-et neked adok ;)

he? stone carving köll neked?

ed.: pár ember lófrál a játékban és orbitális lag van benn....

White SeeD

Nem nekem kell, hanem neked. Ha összeszeded kimegyek a travelerig és odaadom a reward 80%-át ;)
Én már csak akkor travelerezek, ha a lomtáramban megvan ami kell hozzá és nem a világ végére rakták :redface:

Próbáld ki az usa dist, sokszor jobb mint az engrish.
Amúgy nálad a nettel is gond lehet valahol, mert hozzám képest tényleg sokat laggolsz/szakadozol.

chilip

de nem mindig :( amúgy mi van a "nornbear" questes tóval? elhintették hogy valami ősi lapul odalenn ami hatalmas és gonosz azt miután a 2 nornról lejött az átok le se szarták a tavat :P

White SeeD

Hát, ott van az az ősi gonosz a tóban a jég alatt, lehet is látni.
GW 2-re kiolvad és majd vadászhatunk rá, vagy ő ránk  :ejnye:

chilip

nu már a Nornok is szövetségesek :P 1 tapéta hiányzik: a destro fegyver kiállítós

rep.: 1 küldi és megvan az uccsó tapéta is  :haha: utána már csak az út a great destro-hoz és kifingatni

ed.: nu megvan az összes tapéta és már csak a finálés 3 quest választ el a játék végétől :P

chilip

hát Cyndren nem tudok átjutni :( 200 ranged AoE damage nevetséges, és ez a fő támadása... ajtón nem jutok be már a fél csapat meghalt.... amit írtak rá skilleket azok fele nincs meg :(

White SeeD

Ahhoz a döghöz kivételesen jó ha van több player a csapatban.
Ha lesz időm felnézek és akkor megcsináljuk.
Pár tipp mégis hátha: herokat szétflaggolni. Futó+fellökés elleni skillek. Interupt mesmer. csapatban sok erős 1 mob elleni skill lehetőleg sok degen.

chilip

tudnál írni egy PM-et hogy holnap mikor érsz rá? ma jönnek hozzám szóval nagyon nincs időm már GW-re :) holnap után is jó, ha neked holnap nem megfelelő. meg valamikor kifarmolom az 5 stone micsodát a travellerhez

White SeeD

Hátő ma estétől GW2 BWE. Úgy egész hétvégén nem érek rá :angyali:
Persze az az 5 perc míg kirohanok a travelerig az nemgond, nade egy órás küldi amit el is bukhatunk ::)

chilip

4 - n5ig most vagyok, ha gondolod benn megtalálsz (kicsit előbb végeztem)

ed.: amúgy én nem fogok bétázni GW2-ben többet, már csak a korábbi starton leszek, nem akarok még többet lelőni magamnak úgy hogy úgyis meg kell újra csinálnom egy részét

legyen minden új és meglepi :)