Keresem a.... - Archive - 2003-02 - 2006-06

Started by Corpse, 2003-02-28, 01:51:11

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: NecridKeresem a Tenjho tenge cimu anime-t dvd boritékot..sehol nem találom netem (cdcovers.cc-en nincs fen) ha vki tud segiteni naon meg köszöném.
Borító ;)
Eddig sajna csak ezt találtam:
http://www.dvdlister.com/picture.dvd/8d153Z8c789r4be397T/2/

edit: http://images.amazon.com/images/P/B00079I09W.01.LZZZZZZZ.jpg
http://images.amazon.com/images/P/B0008191Z6.01.LZZZZZZZ.jpg
http://images.amazon.com/images/P/1401205607.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Selba

És mondjuk narutot?..ahonnan eddig töltöttem bezárt-.-

Djinn

Quote from: NecridKeresem a Tenjho tenge cimu anime-t dvd boritékot..sehol nem találom netem (cdcovers.cc-en nincs fen) ha vki tud segiteni naon meg köszöném.
Itt  több is van,  bár szerintem mind fake. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Quote from: DjinnItt  több is van,  bár szerintem mind fake. :)
Fake.
Én azt hittem Necrid eredetit keres.

.Attila

Tsubasa Chronicle OST-t keresek, szintén Kajiura Yuki szerzemény. Szívesen fogadok torrenteket, ha talál vki :zen:

Necrid^

Quote from: BonciFake.
Én azt hittem Necrid eredetit keres.
Eredetit keresek de egyszerüen nincs sehol a neten..:(
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Necrid^

Quote from: DjinnItt  több is van,  bár szerintem mind fake. :)
Mivel nincs sehol a neten,azé kösz Djinn jók lesznek azok is. :jee:

.Attila

Quote from: NecridMivel nincs sehol a neten,azé kösz Djinn jók lesznek azok is. :jee:
Az enyéimet megnézted? Azok eredetiek, igaz, nem nagy felbontásúak

Necrid^

Quote from: BonciAz enyéimet megnézted? Azok eredetiek, igaz, nem nagy felbontásúak
Láttam dehát akkor is ha fel nagyitom öket akkor homályosak leszenek és egy oldalasak, akkor inkább Djinn-é azok már 2 oldalas és felbontásuk is jó..Nem igaz hogy sehol a neten nem lehet találni egy eredetit,tegnap tóbb mint 2 órát azzal szarakodtam..

HVp213

Quote from: NecridLáttam dehát akkor is ha fel nagyitom öket akkor homályosak leszenek és egy oldalasak, akkor inkább Djinn-é azok már 2 oldalas és felbontásuk is jó..Nem igaz hogy sehol a neten nem lehet találni egy eredetit,tegnap tóbb mint 2 órát azzal szarakodtam..
Van olyan progi ami képromnlás nélkül tud nagyítanai! (ne kérdezd mi a neve nem tudom... :lame:  vagyok)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213Van olyan progi ami képromnlás nélkül tud nagyítanai! (ne kérdezd mi a neve nem tudom... :lame:  vagyok)
Kár,pedig érdekelt volna :(

HVp213

Quote from: NecridKár,pedig érdekelt volna :(
Engem is! Azért is említettem meg, hátha nézi valami nagy GURU (Kvikveg) a FÓRUM-ot és segít... :rolleyes:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Kvikveg merre vagy.. :haha:

.Attila

Irfanview nagyon jó ilyenekben asszem.

Necrid^

Quote from: BonciIrfanview nagyon jó ilyenekben asszem.
Akkor proba szerencse.. :)

Selba

megint itt a vicc kedvéért:))

Tudna valaki segíteni a csajkommandó nyitó és záró themjének a megszerzésében?
léci léci Könyörgöm nektek
Nagyon szépen kérlek titeket

(rosz esetben a japán neve is elég)

Moha

Quote from: SelbaTudna valaki segíteni a csajkommandó nyitó és záró themjének a megszerzésében?
#anime-ost @ irc.rizon.net
egy NomortaL nevû illetõnél volt egy szép op/ed gyûjtemény.
A (sorozat) japán címe pedig Kiddy Grade
Remélem tudtam segíteni.

Selba

Nagyon is sokat^^ Köszönöm szépen^^

Foirec

Meg tudná nekem vki privibe súgni, hogy honann tudnám leszedni az Ah!My goddess 20 rész utáni epizódokat? :lul:

Miura

keresem a fullmoon wo sagashite össze betétdalát dalszöveggel együtt..nem tudja valaki,hogy honnan lehet megszerezni?(még cdt sem láttam neten,mert azt is kerestem..)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

HVp213

Quote from: Miurakeresem a fullmoon wo sagashite össze betétdalát dalszöveggel együtt..nem tudja valaki,hogy honnan lehet megszerezni?(még cdt sem láttam neten,mert azt is kerestem..)
Elméletileg megvan, ment PM! :jee: (szöveg sajna nincs hozzá)

Catman

Na, csak megtalaltam a megfelelo topicot. :)

Keresem a Beyond the Clouds OST-jet, lehetoleg ftp-n (filemegosztokat sajnos nem tudok hasznalni)...

.Attila

Quote from: CatmanNa, csak megtalaltam a megfelelo topicot. :)

Keresem a Beyond the Clouds OST-jet, lehetoleg ftp-n (filemegosztokat sajnos nem tudok hasznalni)...
Szerintem most add fel, nem fogsz ftp-t találni. Kérj meg vkit, hogy töltse le helyetted filemegosztón és adja oda neked.
Btw. miért nem tudsz használni? Netán kolesz?

Sinistro

Quote from: RelunxKeresem a Burst Angel animét! Hallott róla vki vmit? Esetleg tud hozzá torrentet?

Relunx

A minap belefutottam a Dvd-s reklámjába a Net-en, és megtetszett, így én is elkezdtem keresni. Torrenten csak francia nyelvû formában találtam meg, az eDonkey hálózaton viszont megleltem angolul is. Csak az a baj, hogy nagyon kevés a források száma, így sokáig fog tartani, amíg leér  :rolleyes: .
Ha keresed, akkor ne Burst Angel néven tedd, hanem Bakuretsu Tenshi néven!

Quote from: Miurakeresem a fullmoon wo sagashite össze betétdalát dalszöveggel együtt..nem tudja valaki,hogy honnan lehet megszerezni?

Nemrég szereztem meg én is (a szövegeket nem :(), a boxtorrents-en találtam meg  :) .

BikMak

Hi!

Szeretném leszedni az összes dragonball, db Z, és db GT sorozatokat. Ameddig van, addig magyarul, utánna meg magyar/angol felirattal, és ha lehet jó minõségben. Hát csak ennyit :)  szeretnék.

Ha valaki tud segíteni szívesen veszem.

Ramiz

Mintha Dragon Ball letöltés linkeket valaki szórt volna szét nemrég a fórumon. Keress rá. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: BikMakHi!

Szeretném leszedni az összes dragonball, db Z, és db GT sorozatokat. Ameddig van, addig magyarul, utánna meg magyar/angol felirattal, és ha lehet jó minõségben. Hát csak ennyit :)  szeretnék.

Ha valaki tud segíteni szívesen veszem.
Itt van egy pár rész és movie Click

Catman

Quote from: BonciSzerintem most add fel, nem fogsz ftp-t találni. Kérj meg vkit, hogy töltse le helyetted filemegosztón és adja oda neked.
Btw. miért nem tudsz használni? Netán kolesz?
Munkahely. :) Azert koszi... Valoszinuleg megkerek valakit, hogy szedje le. Esetleg valami biztosan mukodo filemegosztos linket nem tudtok?

Cobra

Bakuretsu Tenshi fent van AHQ-n.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Necrid^

Quote from: White SeeDKeresem a Galaxy Angel sorozatot.
Valaki Help!!  :bruhuhu:
Click :jee:  !!