Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Tyrael

Ákos - Valami véget ért

Tyrael

Necrid^

Seether - Iam the One (Egész Album)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Masterplan - Spirit Never Dies
Mudvayne - Happy
Papa Roach - Dead Cell
Paradise Lost - Erased
Saliva - Click Click Boom
Seal - Kissed By A Rose On The Grave
Siddharta - My Dice
Skinny Puppy - Pro-Test
Skinny Puppy - Optimissed
The 69 Eyes - Lost Boys
The Ataris - Boys Of Summer
Dj Tomekk feat. Sandra N. - Beat Of Life
DragHumanRace - The Faction Defection mkII cdbass version
Rammstein - Mein Herz Brennt

Legalábbis most ezek mennek.

sirtomi

Smokie - Have You Ever Seen the Rain
Smokie - I'll Meet You at Midnight
Smokie - Living Next Door to Alice

Sajna csak ennyi van melóhelyen tõlük :(

sirtomi

Iron Maden - Fear of the Dark  :whoah:

Keelhaul

Metallica : One
Iron Maiden: Man on the Edge
The Doors: Riders on the Storm
Evangelion OST: Shinji
Macskakorom: Rei II
Pachelbel: D-dur Kanon
KMFDM : Light
Laibach : Geburt einer Nation
Rammstein: Hallelujah
Aerosmith: Livin' on the Edge
Simon&Art Garfunkel : Mrs Robinson
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lythis

Quote from: KeelhaulKMFDM : Light
ugye tod hogy jönnek koncertezni asszem novemberben...

amúgy annyira nem vágom õket... télleg igaz, h KMFDM=Kill Mother Fuckin Depeche Mode?

Keelhaul

Quote from: Lythisugye tod hogy jönnek koncertezni asszem novemberben...

amúgy annyira nem vágom õket... télleg igaz, h KMFDM=Kill Mother Fuckin Depeche Mode?
Dehogy.A Ramms+ein elõzenekara volt régen a kmfdm-nek. És õk meg imádják a DM-et a Stripped címû számukat fel is dolgozták.
A kmfdm jelentése keine mitleid für die mehrheit
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)

Lythis

Quote from: KeelhaulDehogy.A Ramms+ein elõzenekara volt régen a kmfdm-nek. És õk meg imádják a DM-et a Stripped címû számukat fel is dolgozták.
A kmfdm jelentése keine mitleid für die mehrheit
Ez volt a másik verzió, amit hallottam. Igazából mondom h annyira nem vágom õket. Valami Wumpscut válogatás mellé kaptam egykét KMFDM-et is, onnan volt ismerõs.

Keelhaul

Quote from: LythisEz volt a másik verzió, amit hallottam. Igazából mondom h annyira nem vágom õket. Valami Wumpscut válogatás mellé kaptam egykét KMFDM-et is, onnan volt ismerõs.
A light tényleg egy jó szám.
Hocico-Poltergeist
Mexikói dark elektromos zene, voltak tavaly. Ez az egy jó számuk van, de ez odavág.

Lythis

Ez az egy?!?!?!?!? Azonnal bánd meg bûneidet, és készülj a kárhozatra!!! Sztem pl a Winds Of Treason is nagyon odatesz tõlük.

Keelhaul

Quote from: LythisEz az egy?!?!?!?!? Azonnal bánd meg bûneidet, és készülj a kárhozatra!!! Sztem pl a Winds Of Treason is nagyon odatesz tõlük.
Mert fan vagy :) De a Poltergeist az überkirály  :jee:

Pirula

Akela - Földi Örömök album
"Állati intelligens vagyok
Ki tudom nyitni a gázcsapot
Alul farmer, felül bõr
Kedvencem a csapolt sör!" :D
edit: Ha valakinek kell, tudok segíteni.

Necrid^

Kamelot Összes Albumát. Végre le jött a torrent. most pedig szóóójón az összes hangfal :D

Keelhaul

Prodigy elsõ albuma: Experience
kis kibõvítéssel:)

kisvirag

Within: Deceiver of fools
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Pirula

Sing Sing - Tettes vagy áldozat album
Igen, a legjobb magyar rocklemez. :jee:

Lythis

Quote from: KeelhaulMert fan vagy :) De a Poltergeist az überkirály  :jee:
Nem vagyok fan. Az Autoagression pl szerintem egyáltalán nem is jó. Hallgass Leather Strip-et! - Abból is a Solitary Confinement albumot... az nagyon odatesz...

De ha már szóbajöttek ilyen jellegû stuffok:
Absurd Minds - Herzlos (Unheilig remix)
Infected Mushroom - Cities of the Future
Covenant - Call the Ships to Port
Prodigy - Voodoo People (Pendulum remix)

Keelhaul

No good végtelenítve (Prodigy)

Lythis

Leather Strip - Strap Me Down

Necrid^

Pirula

Ugly Kid Joe - Jesus Rode A Harley
Hobó és a M.É.Z. - Vadorzók dala
Hobó és a M.É.Z. - Fenn a hegyvidéken
Hobó és a M.É.Z. - Paddy vasúti munkás

Lythis

Disturbed - Voices
Disturbed - The Game
Disturbed - Liberate
Disturbed - Rise

Pirula

Heavenly - Time Machine
Iron Maiden - Wasted Years
Iron Maiden - The Evil That Man Do

kisvirag

Within Temptation - in perfect harmony

kicsit ziláltak az idegeim, az jó hatással szokott rá lenni... remélem most is az lesz... bár lehet h valami zuzos kéne elõbb neki... elõbb majnem szétvertem notebook billentyûzetet....

Pirula

Quote from: kisviragWithin Temptation - in perfect harmony

kicsit ziláltak az idegeim, az jó hatással szokott rá lenni... remélem most is az lesz... bár lehet h valami zuzos kéne elõbb neki... elõbb majnem szétvertem notebook billentyûzetet....
Mother Earth album az nagyon jau! :jee:
Zúzós... Watch My Dyingot tudok adni ha kell. Az öl. Dulván.
Most megy:
Bruce Dickinson - Tower, Killing Floor, Machine Man

Lythis

Quote from: kisviragWithin Temptation - in perfect harmony

Hallgassá AFI-t!:D az még szép is szövegileg

kisvirag

vaaa
en viraglelkem _annyira_ zuzosat nem akar

mmm
James Labrie - Invisible
 ez most teljesen jolesik!

No way, I can not lie!

Pirula

Bruce Dickinson - Jerusalem
Gyönyörû! Fekvés elõtt ideális.
"Let it rain..."