Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipeoke, Crazy Town egy nagy rakas fos.
gagyi es rap.
semmi koze nincs a good charlotte-hoz.
nyaladzos pop tomegegyuttes.
nekem az a két számuk, ami valamennyire ismert lett, az még valamennyire tetszik is. :rolleyes: legjobb tudomásom szerint egyik sem rap. sry. akkor #define me rap. az, nyáladzós tömegegyüttes, de sose lett pop.

Sepultura - Ratamahatta
ez fun! :D

edit: Xipe: ízlések és pofonok. én személy szerint Filthet nem szeretem, mert magát komolynak vevõ zenét tol, és mellé ÉNEKEL.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Pirula

Quote from: blarkeegyébként rájöttem... tényleg a szintetizátort hiányolom.
Ezesetben ajánlom a Gire feldolgozást tõlük. Propaganda
Hátha.

Xipe

Quote from: blarkenekem az a két számuk, ami valamennyire ismert lett, az még valamennyire tetszik is. :rolleyes: legjobb tudomásom szerint egyik sem rap. sry. akkor #define me rap. az, nyáladzós tömegegyüttes, de sose lett pop.

Sepultura - Ratamahatta
ez fun! :D

edit: Xipe: ízlések és pofonok. én személy szerint Filthet nem szeretem, mert magát komolynak vevõ zenét tol, és mellé ÉNEKEL.

ebben ugy ahogy van rohadt nagyot tevedtel.
es igenis Pop.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipeebben ugy ahogy van rohadt nagyot tevedtel.
es igenis Pop.
mármint hogy nem rap? most szedtem le kíváncsiságból havertól egy albumot tõlük. most már végighallgatom, mert kezdek kíváncsi lenni, hogy hol csesztem el a stílusdeklarációt :3x3:
és mintha nem lett volna elég hosszútávú hozzá, hogy elpopulárisodhasson :confused:

Pirula: ez aranyos.
Gire - Propaganda (Sepultura)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xipe

Quote from: blarkemármint hogy nem rap? most szedtem le kíváncsiságból havertól egy albumot tõlük. most már végighallgatom, mert kezdek kíváncsi lenni, hogy hol csesztem el a stílusdeklarációt :3x3:
és mintha nem lett volna elég hosszútávú hozzá, hogy elpopulárisodhasson :confused:

Pirula: ez aranyos.
Gire - Propaganda (Sepultura)

nem azert pop mert hosszutavu, de mindegy.
hallgasd csak nyugalomban a Butterfly-t es merd azt mondani hogy nem pop szam.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipenem azert pop mert hosszutavu, de mindegy.
hallgasd csak nyugalomban a Butterfly-t es merd azt mondani hogy nem pop szam.
a pop az egyik általam legjobbnak tartott (épp általatok adott) definíció szerint az, ami POPuláris, közkedvelt - lásd Marilyn bácsi pl. - és annyira könnyen emészthetõn adja el magát, hogy az eredeti mûfajhoz nem különösebben kapcsolódó embereket is magához tudja vonzani. javíts ki, ha tévedek. na most ez az én egyszerû féljózan paraszti agyam szerint idõigényes. az, hogy ez volt az eredeti céljuk, hogy pop cuccot adjanak el/majmoljanak, az nem ekvivalens evvel az állítással. am i wrong? :confused: másik meg, hogy attól, hogy pop (ill jelen esetben pop akart lenni, mert nem volt ideje, hogy pop váljon belõle -_-), még nem feltétlenül fos valami. javíts ki, ha tévedek... most már kiváncsi vagyok :rolleyes:

Smokie - Alice

edit: valóban, ilyen értelemben pop a Butterfly. nem is állítottam mást, csak azt, hogy a) nem akkora vagonszéklet, b) nem rap.

Pirula

Pop nem egyenlõ fos. Csak azért mert népszerû valami, nem csökken az értéke.
Pop nem idõigényes. Ha valaki kapásból könnyen befogadható dalokat ír annak már nem kell változnia.
Gondolom én.

Xipe

Quote from: blarkea pop az egyik általam legjobbnak tartott (épp általatok adott) definíció szerint az, ami POPuláris, közkedvelt - lásd Marilyn bácsi pl. - és annyira könnyen emészthetõn adja el magát, hogy az eredeti mûfajhoz nem különösebben kapcsolódó embereket is magához tudja vonzani. javíts ki, ha tévedek. na most ez az én egyszerû féljózan paraszti agyam szerint idõigényes. az, hogy ez volt az eredeti céljuk, hogy pop cuccot adjanak el/majmoljanak, az nem ekvivalens evvel az állítással. am i wrong? :confused: másik meg, hogy attól, hogy pop (ill jelen esetben pop akart lenni, mert nem volt ideje, hogy pop váljon belõle -_-), még nem feltétlenül fos valami. javíts ki, ha tévedek... most már kiváncsi vagyok :rolleyes:

Smokie - Alice

edit: valóban, ilyen értelemben pop a Butterfly. nem is állítottam mást, csak azt, hogy a) nem akkora vagonszéklet, b) nem rap.

ha kepes vagy ilyen rossz minosegu tomegsz*rt hallgatni felesleges barmit is mondanom.
te mondtad,izlesek vagy pofonok, de a rossz izlesnek is van hatara.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: PirulaPop nem egyenlõ fos. Csak azért mert népszerû valami, nem csökken az értéke.
Pop nem idõigényes. Ha valaki kapásból könnyen befogadható dalokat ír annak már nem kell változnia.
Gondolom én.

Puritania nem konnyenn befogadhato dal?
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: XipePuritania nem konnyenn befogadhato dal?
Dehogynem. Dimmu Borgir nem is andergránd.

E nagy eszmefuttatás és megmondás után jól esik a bunkóság:D:
Blood for Blood - Goin' Down the Bar; White Thrash Anthem
Suicidal Tendencies - Suicyco Muthafucka :D ekkora számcímet már...
Sick Of It All - Call To Arms
Motörhead - Dog Faced Boy

Ramiz

Quote from: Xipeha kepes vagy ilyen rossz minosegu tomegsz*rt hallgatni felesleges barmit is mondanom.
Jah. :D Koszonom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipeha kepes vagy ilyen rossz minosegu tomegsz*rt hallgatni felesleges barmit is mondanom.
van. de soha nem érdekelt, mikor lépem át :3x3: egyébként azon kívül, hogy lehordod poptömegszarrosszízléscsúcsának az említett zenekart, nem mondtál semmi kézenfoghatót, hogy miért is kellene utálni :3x3: de mindegy, ismerõs hozzáállás hogy "baz az egy fos lol hadjálmáigénytelen". aztán "miért?" "mert pop, meg mert fos lol igénytelen." imádom az ilyen vitákat :rolleyes:

Sepultura - Mass Hypnosis
Sepultura - Attitude

Raggie

Ez alá az RPG pogó alá nagyon illik az Ultimate Showdown!! :lol: :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonEz alá az RPG pogó alá nagyon illik az Ultimate Showdown!! :lol: :jee:

Nyehhee.. be is rakom rögvest :D

Aztán jön egy kis Run Rabbit Junk :D

Lt. Simoan Blarke

heh... én ismerkedek a full Rammsteinnal. :rolleyes:

crus

Sunn O))) Void címû albuma
In the name of God,
impure souls of living dead shall be banished
in eternal damnation. Amen

Rounin

Dir en Grey - Withering to Death

Aranyos >;>

Lt. Simoan Blarke

Rammstein - Eifersucht
Rammstein - Küss Mich
Rammstein - Kokain
Rammstein - Du Riechst So Gut

Pirula

A Bathory Blood on Ice albumának legsikerültebb nótáját a The Lake-et. Nagyon viking. Hatalmas, tiszta férfikórusok majdnem mint a Manowarnál, csak itt nem olyan döngölõs a gitár, inkább finoman arányosak a hangszerek. Ebben a nagy zimankóban a rosszul szigetelt ablakon besüvítõ szél céltáblájaként igazán felemelõ. De tényleg.

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaClawfinger - Biggest and the Best

Rap/metal banda, jó kis keménykedés a '90-es évek legszebb jegyeivel fûszerezve. Sziget koncertjüket sajnos nem néztem végig mert az elsõ 20 percben kábé ötször szállt el a hangosítás és utána már nem volt valahogy kedvem valami. Becsületükre legyen mondva hogy nem álltak neki sztároskodni hanem lenyomták a koncertet.
A hangmérnök anyukáját fulladásos tünetekkel és rekeszizomgörccsel szállították kórházba.
1.) Ezek szerint nem túl sok számukat hallottad, mert hát azon a számon kívûl nem nagyon csinálja ezt.
2.) Nem is. Csak négyszer :D
De az már a második szigetes koncert volt, azelõtt pár évvel is voltak, akkor minden rendben ment, Nagyszinpad, csak esett az esõ :-/
De azért jó fejek voltak a szervezõk, hogy egy korábbi nagyszinpados bandát, sõt kettõt (Apocalypticát is, õk is voltak anno nagyon régen) a Hammer sátorba tesznek be, qrva nagy tömeg, 0 levegõ, agyonterhelt gyenge és gagyi hangosítás, stb :rolleyes: :mad:

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeRammstein
Sztem az Engel is aranyos :ad: Meg a Sehnsucht :whoah: meg még jópár
:D
A Sehnsucht album tetszik nekem legjobban, csak sajnos azt kölcsönadtam valakinek, aki azóta is hozza vissza :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaA Bathory Blood on Ice albumának legsikerültebb nótáját a The Lake-et. Nagyon viking.
:3x3:
Tetszik. Sõt. Felkerült a beszerzendõk listájára :D

Xipe

Quote from: blarkevan. de soha nem érdekelt, mikor lépem át :3x3: egyébként azon kívül, hogy lehordod poptömegszarrosszízléscsúcsának az említett zenekart, nem mondtál semmi kézenfoghatót, hogy miért is kellene utálni :3x3: de mindegy, ismerõs hozzáállás hogy "baz az egy fos lol hadjálmáigénytelen". aztán "miért?" "mert pop, meg mert fos lol igénytelen." imádom az ilyen vitákat :rolleyes:

eddig te se mondtal semmit arrol hogy miert lenne olyan jo.
tehat ne kezdd.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Kuro_Tenshi1.) Ezek szerint nem túl sok számukat hallottad, mert hát azon a számon kívûl nem nagyon csinálja ezt.
Bingo. :) Ezen kívül vagy kettõt-hármat talán.
Quote from: Kuro_TenshiDe az már a második szigetes koncert volt, azelõtt pár évvel is voltak, akkor minden rendben ment, Nagyszinpad, csak esett az esõ :-/
De azért jó fejek voltak a szervezõk, hogy egy korábbi nagyszinpados bandát, sõt kettõt (Apocalypticát is, õk is voltak anno nagyon régen) a Hammer sátorba tesznek be, qrva nagy tömeg, 0 levegõ, agyonterhelt gyenge és gagyi hangosítás, stb :rolleyes: :mad:
Gyah... pedig azt hinné hogy ennyi év után valami hozzáértés vagy ilyesmi kialakul a szervezõkben. :3x3:

Casketgarden - An Ever Rounding Circle (Demó)
Casketgarden - The Day When Silence Died

Casketgarden - Non-Existent
Casketgarden - Why the Vultures Cry

Rune

Opeth - Deliverance,Funeral Portrait
:whoah: :whoah: :whoah:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Lt. Simoan Blarke

Tenshi: eddig csak ismerkedek. két-három albumot ismertem eddig, azt se tudom melyiket, de ami nekem tetszett (Stein um stein, Moskau, Feuer frei) azok onnan vannak. a többi nem tetszett. de most kezd átértékelõdni a véleményem :)

Rammstein in da house
EZ MI A FSZ?!?!? :grrr: :mad:

Rammstein - Das Modell

Xipe: ok, fejezzük abba :3x3:

Rounin

Wynona's Big Brown Beaver :lol:

[SIZE="1"]Wynona's got herself a big brown beaver
And she shows it off to all her friends.
One day, you know, that beaver tried to leave her,
So she caged him up with cyclone fence.
Along came lou with the old baboon
And said recognize that smell?
Smells like seven layers,
That beaver eats taco bell.
Now rex he was a texan out of new orleans
And he travelled with the carnival shows.
He ran bumper cars, sucked cheap cigars
And he candied up his nose.
He got wind of the big brown beaver
So he though he'd take himself a peek,
But the beaver was quick
And grabbed him by the kiwis.
Now he ain't pissed for a week.
(and a half!)
Now wynona took her big brown beaver,
And she stuck him up in the air.
Said I sure do love this big brown beaver
And I wish I did have a pair.
Now the beaver onces slept for seven days
And it gave us all an awful fright.
So I tickled his chin and I gave him a pinch
And the bastard tried to bite me.
Wynona loved her big brown beaver
And she stroked him all the time.
She pricked her finger one day and it
Occurred to her she might have a porcupine.[/SIZE]

Lt. Simoan Blarke

Sepultura - Ratamahatta

Rage Against the Machine - How I Could Just Kill A Man
heh. egyre inkább nem értek egyes embereket, hogy hogy tudnak egyes dolgokat hallgatni, illetve HOSSZÚTÁVON hogy bírnak egyes dolgokat hallgatni.

Xipe

Quote from: blarkeSepultura - Ratamahatta

heh. egyre inkább nem értek egyes embereket, hogy hogy tudnak egyes dolgokat hallgatni, illetve HOSSZÚTÁVON hogy bírnak egyes dolgokat hallgatni.

izlesek es pofonok.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: blarkeSepultura - Ratamahatta

Sepultura se tetszik?!
RAtMot tényleg "nehéz" hallgatni...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!