Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-04-03, 01:07:11
Gillian Welch - szép hangú női folk énekes... éjjelre jó... ajánlom mindenkinek.

edit: "rájöttem" (nagy felismerés, lol...), hogy a zene egészen konkrétan és gyorsan (1 percnél kevesebb idő alatt) bele tud buzerálni az ember fiziológiás működésébe... Fáradtan mentem valahova, beraktam egy ingerült free jazz lemezt és azonnal fájni kezdett a fejem (gondolom: zene => fül => izmok => nyakizmok => elszorított nyaki erek).
En meg igy vagyok most ebren. Megy a zene -> = "valakik aktivak" erzes -> en is aktivabb vagyok... bizonyos hatarig...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Próféta

Billy Joel zenéket.
The Stranger - meglepően erős dal, pedig nem dobják be az elektromos gitárt a BlendTec Total Blenderbe, ahogy manapság szokás.
Vienna - "slow down, you crazy child..." imádom, és a szöveg minden sora aranyat ér. Van egy interjú-koncert lemeze, ahol beszél erről a dalról is; többek közt elmagyarázza, miért Bécset választotta, és azzal eggyütt még több értelmet nyer az egész.
Goodnight Saigon - ez a koncertfelvétel nem a legjobb, meg pluszban youtube is, szóval mindenkinek ajánlom a stúdióváltozat beszerzését, akit kicsit is megérintett ez a szép nóta.

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

SaiyaGin

Kawai Kenji - Gundam 00 OST 4

Ramiz

Nyáron Péterfy Bori koncertre akarok hot-hot szerelmet csinálni minden lehetséges fesztiválon 17-19 éves vörös hajú, fanyakláncos és bőrkarkötős bölcsészlányokkal!!! Ez ugye nem beteges?

http://www.youtube.com/watch?v=9Qf6vmELIhI
http://www.youtube.com/watch?v=RIFbQN2txmQ
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Alone in the dark 5
Bérelt helye van az mp3 lejátszómon...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Draconire

Én

Cloud

Rounin

Sofðu unga ástin mín
'Altatódal'. :haha:

W.A.S.P. - Love Machine :whoah: :whoah: :whoah:

Pendulum - Blood Sugar
Érdekes címe van. Esserossz.

SaiyaGin

Én

Belga - Szerelmes vagyok
Kicsit elcseszték, hogy elsőnek rakták a legkevésbé lol részt
Azért video description: Hungary. Meh :D

frozenstein

Member

Most éppen Hammerfall holnapra, de ma szinte végig
YUI - Again (FMA 2 OP)

Én

Quote from: Member on 2009-04-11, 20:57:33
YUI - Again (FMA 2 OP)
Ez eleinte nem fogott meg annyira, de egészen rákaptam.
ED: Valkyria Chronicles OP
ED: már ezt :D

Alucat

Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Soldier

Quote from: Én on 2009-03-12, 20:04:48
Ez ugye nem a teljes szám?
mai mixtapen megjött a teljes ha érdekel,úgy nézz ki csak hírt nem adott róla: Juney Boomdata - She Love Me  :cool:
edit: bonus: Zaa Zaa Of D4L Records - Got Em Goin Wild (Prod. Juney Boomdata)