Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Reset volt fateron?

Akkor megyek vissza ragnára :D Van 2-3 milliárdom :/

Edit: Jóh, nem :) Helys

Ragnahusok figyelem:

Akinek van babyleopard pet, angel wing, evil wing, angel wing ears, evil wing ears, az feltétlenül jelezze. Hajlandó vagyok adni érte milliárdos összeget. Vagy egyéb csere lehetõségét is fenntartom. Igényt jelezzetek.
Kérlek... fontos lenne.

NLZ

Egy hw bõven sok lenne a vár bevételére. :) Na persze csak ha tudja használni :P
[reserved]

thrall

Quote from: White SeeDHmm, tegnap elfoglaltuk az elsõ várunkat a klánommal:) Nem is volt olyan nehéz. LEszámítva azt a 2db moonlight flowert az ajtóban:) Meg mire megtaláltuk merre kéne menni:p
Akartunk még másikat, de ekkor már ki volt a klán, és a fele lelépett (tápos egy banda:p)
Úgyhogy a maradék 4 ember én 2 assa meg egy paladin nekivágtunk hátha szerzünk egy másikat is:p
Hát nem jött ösze. Payoni várak nem jötek ösze. Buzi wanderer m,indíg ott lihegett a kapuban és én a 99+32 dexemmel misseltem bármivel lõttem...
Ilyenkor jönne jól egy pap aki rányomja a decrase aig-ot... nem jutottunk be a várba:)
Az aldebarani várak túl erõsek. Albertainál mind elfoglalva. Proti várak is túl erõsek egy ilyen kicsi társoságba:)
Mindenesetre ez a geffeni vár nagyon jól védhetõ, ha a megfelelõ szörnyeket a megfelelõ helyre béreljük fel:)
Wanderer ellen 2 dolot a tökély: Envenom, Holy light (GC-t nemtom, de sz.tem azis), a többivel... hát találd el, ha tod

Darkstar

Quote from: thrallWanderer ellen 2 dolot a tökély: Envenom, Holy light (GC-t nemtom, de sz.tem azis), a többivel... hát találd el, ha tod
Kéretik az Magnust nem kihagyni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

igazad van, + a magician skillkek (de az nemszámít most :D)

NLZ

Vagy pala nevermiss flambergével Fatal Blowot hajt végre rajta, azt kész. :D Vagy Spirit of the Crusa. ;)
[reserved]

Darkstar

Lényeg a lényeg, sokféleképpen meg lehet ölni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

hehe, LizardRO-n GM-eket rávettem, hogy idézzenek meg egy poring v-t. Nem gyenge mob 100 milka HP GM-eket is lenyírta 1-2* XD

Darkstar

Quote from: thrallhehe, LizardRO-n GM-eket rávettem, hogy idézzenek meg egy poring v-t. Nem gyenge mob 100 milka HP GM-eket is lenyírta 1-2* XD
Bring it on? Tegnap mi is kaptunk. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Keresem Comodoban a bongun befogó készítõ nyanyát (nincs a databaseben feltüntetett helyen) és a touristot Albertában. Valamint Fateron megvan az OBBs NPC, de már gyanús volt hogy magyarul beszél, és azt mondta, mikor kértem tõle obbt, hogy mára nincs több, talán holnap, azután, vagy késõbb. Ez most miért? A Quest (tourist meg többiek) állítólag csak akkor kellenek, ha nem kinálja fel a készítést. Valaki 5let? Még egyik accal sem csináltam obbt, úgyhogy nem lehet, hogy elértem valami limitet. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

OBB questet felejtsd el. :D Tourist faszi egyébként ragnahun anno a szemüveges nyanya mellett volt, de ha husit vittél neki, akkor sütiért is kuncsorgott, de nem mentette el ezt az akciót, szal folyamatosan kérte a husit, nem lehetett neki csak sütit vinni, így a titkát se árulta el. :)
[reserved]

Darkstar

A tourist faszi még mindíg nincs (több leírás azt mondja az északnyugati kafrától nem messze, de én ott sem találom), a bongun befogó készítõ csaj viszont meglett (bár más névvel és sprite-tal, thx to WhiteSeeD), 3 könnyvel 3at fogtam be. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

:merci:
Bazz, most néztem mi dobja az fegyóját. Csak és kizárólag Evil Snake Lord... És ezen a szerveren még nincs meg a wizard (bár már dolgozom rajta. :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

1., Lejáratok a várban vannak, ált egy rejtett switch (pl egy könyvesszekrény, de ha ráviszed az egeret, azt írja, hogy switch).
2., Niffiheim.

Más: Nolzi, nem tudod kihámozni nekem valahonnan az Elder creek (vagy ki, az obbs npc) kódját 1* a fateros, 1* az eredeti változatot?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Milyen kód? :)  Majd ha fateron összefutunk, akkor mutogassad, hogy meddig jutottál, s mi kéne. :P :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZMilyen kód? :)  Majd ha fateron összefutunk, akkor mutogassad, hogy meddig jutottál, s mi kéne. :P :D
Mint pl ez, a teakwon jobchanger.
Amúgy tetszik, hogy a fatero fórumon BigP már az én 80k-s elu áramat veszi alapnak a számításnál. :D (Szerintem is picit drága, de ha veszik, engem nem zavar)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Jaaa, hogy az obb quest scriptjét? Hát az eAthenás verziót ki lehet keresni bármelyik kliensbõl, de az eredeti megszerzéséhez fel kéne törni a kRO szerverét. :D
Pont most ismerkedek a scriptekkel. :) Egész hasznos dolgokat lehet megtudni belõle. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZJaaa, hogy az obb quest scriptjét? Hát az eAthenás verziót ki lehet keresni bármelyik kliensbõl, de az eredeti megszerzéséhez fel kéne törni a kRO szerverét. :D
Pont most ismerkedek a scriptekkel. :) Egész hasznos dolgokat lehet megtudni belõle. :D
Igen, pont ezért kérem. :D Csak a script szó nem ugrott be. Egyébként néhány piros betûs THQ marha könnyû, a mostani pl, szerezni kell 50 fabricot (hol van ez drake fegyveréhez képest... Nekem is sikerült abba belenyúlnom. :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quotecomodo.gat,41,209,5   script   Old Greek   120,{
   mes "[Old Greek]";
   if(obb_quest == 2 ) goto L_YES;
   if(obb_quest < 2 ) goto  L_LOST;

L_LOST:
   mes "The KNOWLEDGE! That's the key, my child...";
   if(rand(2))mes "Wealth doesn't matter.";
   close;

L_YES:
   mes "Huh? Jacob send you?";
   mes "OK, OK... It's true, I still can use old blue prints to make";
   mes "an ^0000FF Old Blue Box^000000";
   next;

L_MENU:
   menu "Make me one.",L_CREATE,"What do you need?",-,"Gooodbye.",L_END;

mes "[Old Greek]";
   mes "For an Old Blue Box I need:";
   mes "50 ^0000FFCyfars^000000";
   mes "10 ^0000FFBrigans^000000";
   mes "10 ^0000FFClam Shells^000000";
   mes "15 ^0000FFCrab Shells^000000";
   next;
   goto L_MENU;

L_CREATE:
   mes "[Old Greek]";
   mes "Let's see... What have you got...";
   next;
L_CREATE2:
   if(countitem(7053)<50 || countitem(7054)<10 || countitem(965)<10 || countitem(964)<15) goto L_NO;//Items: Cyfar, Brigan, Clam_Shell, Crab_Shell,
   delitem 7053,50;//Items: Cyfar,
   delitem 7054,10;//Items: Brigan,
   delitem 965,10;//Items: Clam_Shell,
   delitem 964,15;//Items: Crab_Shell,
   getitem 603,1;//Items: Old_Blue_Box,
   mes "[Old Greek]";
   mes "Here's your Box!";
   emotion 21;
   next;
   menu "Make another!",L_CREATE2, "It's enough.",-;

L_END:
   mes "[Old Greek]";
   mes "I wish you happy journey, my child.";
   close;

L_NO:
   mes "[Old Greek]";
   mes "Alas, my child. You haven't brought enough materials...";
   close;
}

Nesze, ezt akartad? :P :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZNesze, ezt akartad? :P :D
Ezt, thx. A fateros is jöhet. :D
Köv szánalmas pirosbetûs teszt: 1 azaz egy darab wandering man koponya (55%al dobja, clock meg 15%)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Ez az eAthenás, szal egyben a fatero-s is, mivel ez a script jópár hónapja nem lett módosítva. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZEz az eAthenás, szal egyben a fatero-s is, mivel ez a script jópár hónapja nem lett módosítva. :)
De bizony. ugyanis a FateRos pl magyarul beszél. Ezért vok kíváncsi, hogy mást is megpiszkáltak-e benne, ill miért mondja, hogy elfogyott az OBB. :bruhuhu:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Gondolom azt piszkálták meg benne, hogy kikapcsolták. :D
[reserved]

Darkstar

Hmm... Thanatos card biztos jó lehet. Tényleg, léátezik már, ill Thanának van dropja?
Más: A fateRon egyre jobban kezd tetszeni az a háttérben futo állandó questelgetés, ami van. :) [SIZE="1"](Ez jól megmondtam :D)[/SIZE]
Accoridas mesternek ma jó napja volt a bosziknál. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

rocker card, GR card

nekünk még egy várunk sincs... igaz csak én vagyok fenn egyedül (meg amúgyis most van kb 3 aktiv tag az 5-bõl XD)

Kaptam ingyen egy slotos thief clothes-t

ja, nem akar valaki csatlakozni hozzánk? :D

más: hogy lehet leszoktatni egy Assa-t arról, hogy CT közepéén grimmeljen azon kívül, hogy megölöm?

Rounin

Quote from: thrallmás: hogy lehet leszoktatni egy Assa-t arról, hogy CT közepéén grimmeljen azon kívül, hogy megölöm?

Grand Cross. Háromszor belefutott (nyehehehehe) és otthagyta a CT-t :D (halottként nehéz játszani :o)

Edit: nem megöltem.. baleset volt (minek jött elõ hide-ból, miért nem futott, amikor szóltam etc...)

Darkstar

Quote from: thrallrocker card, GR card

nekünk még egy várunk sincs... igaz csak én vagyok fenn egyedül (meg amúgyis most van kb 3 aktiv tag az 5-bõl XD)

Kaptam ingyen egy slotos thief clothes-t

ja, nem akar valaki csatlakozni hozzánk? :D

más: hogy lehet leszoktatni egy Assa-t arról, hogy CT közepéén grimmeljen azon kívül, hogy megölöm?
Kb sehogy. Én azért nem szoktam, mert párszor haverok ill fórumosok is járnak arra. Bár néhány pofátlan/nagyszájú/valami okból általánosan kellemetlen alakba beleeresztek párat. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

ja, akkor ok, énis leöltem már 1-2* XD

SeeD, curse-nek szólj már, hogy ne CT közepén Grimezzen(így elgalább nem ölik le mindíg XD). Priviben úgysem válaszolnál XD

thrall

Quote from: White SeeDThrall: Te voltál ott az esküvõn?:)
Ott valaki jött hogy vegyem le a madaram, és aszem azt mondta hogy õ Thrall, csak nem tudtam hova tenni hogy kicsoda:)

Amúgy mi is a karid neve + mi a klánod neve? (Jobban mondva mi az emblémája?:p)

+priviben válaszolok ha tom ki az:)

A CT az a town center akar lenni?:)
Azt viszont nem tom mi az a grimmelés.
És Bank! -ra gondolsz?
na sorra:
1. igen, veddlerólamakurzort az én karim, de a fõ karim Nincs Helsing
2. a klánomneve: Pokoli triumvinátus (csak a 3. vezérünk abbahagyta a RO-t), embléma még nincs kitalálva
3. CT = Clock Tower Grimelés, meg a grimtooth
4. nem Bank, hanem egy hülye fekete kis assasin(lehet, hogy õ BANK!, de az assa-nak Curse a neve)

thrall

sacred az
amúgy Zick egy hülye, mert ilyen baromságot... a sámán királyt nemveszem animének XD