Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: NLZHát van ...
:merci:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Windfos Xp Sp1(SP2-t nemakarom rátenni, sok roszat hallottam róla :D)

NLZ

thrall, és milyen nyelvû? magyar? angol? Darkstar, mit nem értesz? :)
[reserved]

thrall

magyar, de ez most hogy tatozik ide(azért sem fogok formatálni... vagy de XD)

NLZ

Akkor nemtom mi lehet a gond. Igazából az ilyen hibák a már fent leírt dolog miatt van (karakter kódolás), szal azért gyanakodtam erre. Egyébként egy grf-be rendesen összeállított kliensel minden jó lenne. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZDarkstar, mit nem értesz? :)
:confused: Nem értek valamit? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Darkstar:merci:

Erre mondtam. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZErre mondtam. :)
Csak megköszöntem a linkeket. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Freyja

Sziasztok!

Próbáltam letölteni a két fájlt, ami kell a Ragnarokhoz, de a magyar szervereken valamiért nem találja a Getright. Nem tudjátok, hogy ez miért van? Próbáltam Google-lel is rákeresni, egy helyrõl le is jött, de azt írja, ki, hogy "programfuttatási hiba", és oda is volt ma már írva, hogy nem mûködik a fájl.

Tudtok segíteni?
Köszi!

Darkstar

Innen 3 napja még lejött.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Freyja

Quote from: DarkstarInnen 3 napja még lejött.
"The file was not found on the server." - ezt írja ki a többi magyar szerverrel együtt. :beken:

Rounin

Quote from: Freyja"The file was not found on the server." - ezt írja ki a többi magyar szerverrel együtt. :beken:

És ha hagynád a getrightot a búba? Próbáld meg anélkül ;>

Edit: tévedtem... mah, elõfordul^^

NLZ

Nem az a gond, hanem hogy törölték a szerverrõl. De van már újabb kliens is. Innen próbáld meg leszedni.
Ezek kellenek neked:
SAK SETUP0117.exe
RAG SETUP0117.part1.rar
RAG SETUP0117.part2.rar
[reserved]

Freyja

Köszi a segítséget! :merci:
Sikerült beindítani ^_^
Remélem épségben ideér az össze fájl...:rolleyes:

thrall

esküszöm megharapom, de abba nemesz kegyelem. Újrarakom teljesen megint RO-t updatelek, erre a végén kifagy...

egyébként kedvenc RO képregényembõl, egyik kedvenc jelenetem

Edit: megoldottuk, már updatel XD

NLZ

Jah, a 0110es update leszedésénél sokaknak volt gondja.
[reserved]

Lythis

Üdv mindenki, lenne egykét kérdésem:
THQ evil pirates: elvben valami kísértethajót kell megtalálni, ami valahol Izulde környékén van. PONTOSAN HOL??? Elvben valami asa csajszi vár ott a pontos megbízással, de keresztbe kasul bejártam Izulde-ot, és nem találtam sehol.

Amatsu: A helyi shogun, vagy tudjafene mi a titulusa megkért, hogy gyógyítsam meg a muterját. A gond csak az h a vén hárpia be van kattanva, és ha beszélsz vele, max annyit érsz el, hogy kivág a házból. Itt mit kell csinálni, vagy kivel kell beszélni?

NLZ

Sunken ship-re akarsz eljutni gondolom. Izlude-ból kell odajutni, valahol 2 óránál asszem. Egy fickó visz el oda párszáz zenyért.

Amastu dungeon aktiválásához ajánlom a FateRO honlapján lévõ leírást. :)
[reserved]

Lythis

Amatsu dungeon-t köszi.

Lehet, h sunken ship, mondjuk azóta már lemondtam, majd legk ha megint lesz, megnézem.

egyébként :merci:

Darkstar

A sunken Ship THQ-t benézted Lythis, mert Drake szabjálya kell a csajnak. :D (a 6%-os) Én le is adtam, amikor közölte, hogy mi kell.
Ugye Drakere nem hat a Turn Undead? Mert skilleknél ált ottvan, hogy MVPre nem hat, de ennél nincs.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarA sunken Ship THQ-t benézted Lythis, mert Drake szabjálya kell a csajnak. :D (a 6%-os) Én le is adtam, amikor közölte, hogy mi kell.
Ugye Drakere nem hat a Turn Undead? Mert skilleknél ált ottvan, hogy MVPre nem hat, de ennél nincs.
Benéztem? Nemmondoood?:D Mondom, h meg sem találtam a hajót, szal lemondtam... ami oltás volt, h felvettem valami Ant Hell-es -et. Ott elvben annak a hátsó bejáratánál kell beszélni vkivel? Elõször azt nem találtam... de a büntetés az volt, h gondoltam lemegyek, és akkor kijövök a túloldalon. a "meglepi" az volt, hogy amint leléptem egy ilyen kis cukorfalat gyakorlatilag azonnal kifektetett...

Darkstar

Nekem inkább a summonjai okoznak gondot. :D
Viszont ha az is piros quest volt, akkor gyanítom, hogy Phreeonival lehet kapcsolatos arrafelé. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarNekem inkább a summonjai okoznak gondot. :D
Viszont ha az is piros quest volt, akkor gyanítom, hogy Phreeonival lehet kapcsolatos arrafelé. :)
Jahm, piros quest volt.... szerintem majd szépen vissza is lesz mondva. Tudod ám ki akar lemászni megint ehhez a döghöz oda. 54k HP?? azt egy egész csapattal sem vered le egyhamar....

Darkstar

Quote from: LythisJahm, piros quest volt.... szerintem majd szépen vissza is lesz mondva. Tudod ám ki akar lemászni megint ehhez a döghöz oda. 54k HP?? azt egy egész csapattal sem vered le egyhamar....
Nem olyan sok az. Én az Eddga 152k hpját kb negyed óra alatt nullázom. :D:D A Priest meg 1s alatt irtja a 19k hps Khalitzburgokat. :D (end of önfényezés :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

énmeg befogtam egy zherlthsh-t(5. candle-bõl megis volt)

Lythis

Quote from: DarkstarNem olyan sok az. Én az Eddga 152k hpját kb negyed óra alatt nullázom. :D:D A Priest meg 1s alatt irtja a 19k hps Khalitzburgokat. :D (end of önfényezés :))
Akkor megengedem, h odamenj és leírtsd helyettem:D (ha gondolod majd fényezem a hulládat:D ... de ha azt nem is, egy screenshotot azért megeresztek rá:D)

Darkstar

Quote from: thrallénmeg befogtam egy zherlthsh-t(5. candle-bõl megis volt)
Az szép. Bár nekem a kinézete nem tetszik. :) Mit csinál?
Quote from: LythisAkkor megengedem, h odamenj és leírtsd helyettem:D (ha gondolod majd fényezem a hulládat:D ... de ha azt nem is, egy screenshotot azért megeresztek rá:D)
Szeretnéd mi? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarAz szép. Bár nekem a kinézete nem tetszik. :) Mit csinál?
még nemtom, még csak netural :D

Pandóra

Helló!

Most szeretnék karaktert csinálni a Ragnarokon, és szeretném megkérdezni, hogy milyen NE legyen, szóval mi a tömegjelenség ott? (gondolom hosszú fehér hajú varázslóból van egy csomó meg ilyesmi)

Köszi!
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Freyja

Quote from: White SeeDvégre kinn az újj kliens:D
Valaki már pórbálta? nem hibás vagy valami?!
Nekem ezek mûködnek, legalábbis eddig úgy tûnik! :)