Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: NimlotÖltem a Martinokat/poporingotkat/hornokat és egyik martin dobott egy JAR-t
Azok a martinok egész tûrhetõen dobnak, nekem már volt kettõ jar, az egyiket megvették 30k-ért (a boltban vmi 9k-t adnának érte), a másik még megvan. Viszont a hunter fly elõl menekülök rendesen, ahogy feltûnik. Olyat ölt már vki?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

NEKEM ADOD A MÁSIK JAR-T fizetek is érte!!!
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: NimlotNEKEM ADOD A MÁSIK JAR-T fizetek is érte!!!
Odaadom ingyen is. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

PFF Assasinnak az egyik legjobb fegyver! Ne viccelj adok pénzt. ez a legkevesebb! ugyis van most egy csomó.

Darkstar

Quote from: NimlotPFF Assasinnak az egyik legjobb fegyver! Ne viccelj adok pénzt. ez a legkevesebb! ugyis van most egy csomó.
Ha ennyire akarod, legyen. Ma leszel fent?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Nem tom mert 12:30ra megyek ki foci pályára mert meccsünk lesz, aztán valszeg megyek teniszezni és utána pestre (60km) szórakozni haverokkal de utóbbi lehet elmarad uh max a tenisz után. Elfoglalt ember vagyok :D

Darkstar

Quote from: NimlotNem tom mert 12:30ra megyek ki foci pályára mert meccsünk lesz, aztán valszeg megyek teniszezni és utána pestre (60km) szórakozni haverokkal de utóbbi lehet elmarad uh max a tenisz után. Elfoglalt ember vagyok :D
Ok, én ma valszeg sokat fent leszek, mert a mai napom viszonylag szabad, és legalább két base lvl up van beütemezve. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: NimlotNEKEM ADOD A MÁSIK JAR-T fizetek is érte!!!
õõõ, minek egy Assa-nak Befõttesüveg? amúgy, bocs a kukacoskodásért, de az JUR (amúgy azért szólok, mert aztis utálom, hogy a rogue-t rouge-nak írják, mert régebben énis rouge-nek írtam és rámszóltak,h ogy az rogue, azóta javítom az ilyeneket)

Nimlot

Lol én a fegyverre gondoltam mit a Martinok dobálnak. Assa fegyver méghozzá a legjobbak közül de ha neked nem az a Jar van akkor valszeg nem fog érdekelni az üzlet :). Egyébként sry de nem sikerült eljutnom odáig hogy leüljek gamázni :( majd vasárnap megpróbálom bepótolni :D

Darkstar

Quote from: NimlotLol én a fegyverre gondoltam mit a Martinok dobálnak. Assa fegyver méghozzá a legjobbak közül de ha neked nem az a Jar van akkor valszeg nem fog érdekelni az üzlet :). Egyébként sry de nem sikerült eljutnom odáig hogy leüljek gamázni :( majd vasárnap megpróbálom bepótolni :D
Thrallnek van igaza, az nem Jar, hanem Jur. Az, ami itt  legalul van.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Lol boccs tehát Jur. remélem jól mondtam :)

Alkyra

Itt mindenki ragnarok.hu-s??
csak én vagyok hunro-s?
hunron egy csomó karim s nem szívesen hagynám ott õket...de megérné átmenni a rag.hu-ra??

NLZ

Hát ha csak elég kitartó vagy. 1/1/1 es rate mellett sokat kell küzdeni. :)   Szal én kb 2 hónap alatt közepes játékteljesítménnyel szedtem össze ezt a 61 / 46 os swordit. :)

Egyébként nemazér, de Jur az egyik leggagyibb katar. Egyedül azért jó, mert amit Martin dob, az 3 slotos. Katar lista
[reserved]

Nimlot

de ha raksz bele pár igen használható kártyát akkor talán a leg odab*szóbbá is teheted :)

thrall

Alkyra: én régebben HunRO-ztam (Sarah Kerrigan, Millenia, Elena neveken), de valaki miatt átmentem XileRO-zni...bár lehet, még visszamegyek HunRO-ra

Jur:
Crit-es Assa-nak: 3 Sokeleton Soldier card
PvP Assa-nak: 3 Hydra card
egyébként: 3 skeleton card, vagy1phreoni, 1 drake, 1 dopleganger card (Igen nehéz megszerezni, de megéri, a 3 együtt meg már nagyon üt)

...amennyire ismerem a katar-os assa-kat ezek jók (amúgy sosem csináltam még Kataros assa-t, mindíg double daggereset csinálok)

Alkyra

Nekem kataros assám van. lvl 70/40.
én személy szerint +5 Jamadhart használok s teljesen meg vagyok vele elégedve(Jamadhart morrocban lehet venni...legalábbis hunron...)
+5sé meg eli vagy ori-val lehet tenni.

thrall

Quote from: AlkyraNekem kataros assám van. lvl 70/40.
én személy szerint +5 Jamadhart használok s teljesen meg vagyok vele elégedve(Jamadhart morrocban lehet venni...legalábbis hunron...)
+5sé meg eli vagy ori-val lehet tenni.
ori, elu-val armorokat lehet(de csak +4-ig biztonságos, utána már 70, vagy 80% esély a sikerre csak)

NLZ

Jahm, csak szedd is össze a kártyákat, fõleg 1es rate mellett. Egyébként a Roempire kártyalistáját ajánlom mindenkinek. Nagyon pontos, s az összes új kártya + kártya kombó benne van. Haver most Tao Gunka Card-ra nyomul. :D  

Rocardson  megvan a fegyverek upgradelésének valószínüsége, s zárójelben, hogyha nem npc, hanem smith kari csinálja lev10 -es Weaponry Research -el. :)

Egyébként már 62 / 46 os szintemmel én vagyok a legnagyobb swordman a szerveren. :D  S a Horda sikeresen megszerezte a 4. várát az inaktív hessiantól. :))
[reserved]

Hiei-sama

Sztem az a Tao Gunka card nem nagyon jó...Assanak meg sztem is katar a jobb ;)

Azun

Szevasztok srácok!!!
Na látom, ki hagyok 1 7végét a forumon,azt nem gõzök utána olvasni.
Lehet 1-2 kérésem?
ha azt mondjátok, hogy nem akko is lesz :D
NA szóval:
Vki regélne nekem hol tudok jó fegyókat szerezni?Érdekelnek a kétkezse kardok és a buzogányok, de mindent meghallgatok.
És ez a kártyás cumo, hogy is van. nekem volt két gagyi cardom. 10 zenny ért el si adtam.:(
Na ki mesél egy kezdõ ragnásnak???
Elõre is kösz,(ha mesél nekem vki :P)
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

Alkyra

Quote from: AzunSzevasztok srácok!!!
Na látom, ki hagyok 1 7végét a forumon,azt nem gõzök utána olvasni.
Lehet 1-2 kérésem?
ha azt mondjátok, hogy nem akko is lesz :D
NA szóval:
Vki regélne nekem hol tudok jó fegyókat szerezni?Érdekelnek a kétkezse kardok és a buzogányok, de mindent meghallgatok.
És ez a kártyás cumo, hogy is van. nekem volt két gagyi cardom. 10 zenny ért el si adtam.:(
Na ki mesél egy kezdõ ragnásnak???
Elõre is kösz,(ha mesél nekem vki :P)

Azun: Elõször is nagyon megszívtad, mert míg a boltban egy kártya 10zenyt a többi karinak megér akár 2milliót is(ilyen pl a zombie card...vagy pl a Pupa Card megér 150000ret is...+700hp azé nem rossz...)
Ne adj el rögtön mindent!!!! Ha valamit nem ismersz kérdezd meg a többieket!

Fegyvereket a boltban tudsz szerezni nem kevés pénzért.
A hely attól függ, hogy milyen fegyvereket akarsz.
Pl. kések akkor Aldebaran Ny része egy kis boltban a kapu fölött.
kétkezeskardok egyértelmûen prontera stb...

thrall

Quote from: AlkyraAzun: Elõször is nagyon megszívtad, mert míg a boltban egy kártya 10zenyt a többi karinak megér akár 2milliót is(ilyen pl a zombie card...vagy pl a Pupa Card megér 150000ret is...+700hp azé nem rossz...)
Ne adj el rögtön mindent!!!! Ha valamit nem ismersz kérdezd meg a többieket!

Fegyvereket a boltban tudsz szerezni nem kevés pénzért.
A hely attól függ, hogy milyen fegyvereket akarsz.
Pl. kések akkor Aldebaran Ny része egy kis boltban a kapu fölött.
kétkezeskardok egyértelmûen prontera stb...
Alde... inkább menj Morroc-ba,mindenkés ottvan, knife-tól a damascus-ig...persze Grimtooth, sucsamad és egyébtáp nincs, mert azért kicsit fura lenne, hogy minden kis kezdõ thief egy Sucsamaddal rohangálna(azért nem Grim, mert nemtetszik a def felezése :P)

Tao Gunka card pedig olyan karakternekjó, akinél a Def-ek nemsokat számítanak( -50Mdef ellen a legjobb a GTBcard XD), szal Assa-nak nem olyanrossz

Azt egy szóval nem mondtam, hogy Assanak nem jobb a katar, de csak az játszik katar Assa-val, aki táphuszár akar lenni, mert TÚL könnyû azzalfejlõdni(begyûjtesz egy csomó mob-ot és grim nekik, de egyébként, hacsak simán üt,akoris jobb, mert nagyobb azASPD-je, mint a DDA-nak)... de azértálljatok ellen mondjuk egy DDA-nak, akinek van INT-je is, nem kevés,és van 2 boltokat idézõ kard-ja(nem cask fireblend), vagy épp 2 Assasins dagger, vagy PvP Assanak 2 Icepicker, esetleg db 3 slotos Gladi, 6 db nagyon jó card-al(skeleton,wolf, Hunterfly[és már szívod az életeketeléggé :P)

Röviden ennyi ^-^

Hiei-sama

Hát pvp assanak nem hiszem hogy azok a cardok nagyon jók lennének a fegyverbe.Elõbb végzel a másikkal ha jobb cardokat raksz bele :P Csak azokért a cardokért küzdeni is kell nagyon....
Ha meg assa cross vagy nyomsz neki pár Breakert és meg is halt márha nem über brutál karit gyepálsz ;)

thrall

Quote from: Hiei-samaHát pvp assanak nem hiszem hogy azok a cardok nagyon jók lennének a fegyverbe.Elõbb végzel a másikkal ha jobb cardokat raksz bele :P Csak azokért a cardokért küzdeni is kell nagyon....
Ha meg assa cross vagy nyomsz neki pár Breakert és meg is halt márha nem über brutál karit gyepálsz ;)
hát... Icepicker-el azért vereda crusa-kat, monk-okat, vagy knight-okat :P
a többihez más is jó, lényeg,hogy gyorsan üssön :P

Azun

Ok ha van cardom(még nincs :( )
Mit kezdhetek vele???

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kósza->bard
Darton->teakwon

Darkstar

Quote from: AzunOk ha van cardom(még nincs :( )
Mit kezdhetek vele???
Fegyverbe vagy páncélba teheted. Nekem ma sikerült egy pupa card. Nagyon jól fog jönni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Azun

aham!!!
Szóval itt is vannak fogalatos cumok???
na azokra hogy tehetnék szert???

Kósza->bard
Darton->teakwon

NLZ

Ölj megfelelõ szörnyet. Adatbázisokban nézd meg, h melyik szörny milyen slotos cuccot dob.

Hordaaaa! :D
[reserved]

thrall

Quote from: White SeeDÉs mi lesz az én kérdésemmel? valaki?
õõõ, mi volt a kérdésed(bocs, de nemtalálom :) )

Hiei-sama

Igen a rate idõ után kevesebb de a max job lv50 advance classnál a max job 70.