Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

NLZ

Tényleg, tud vki vmi extrém magas rátás szervert? 30 feletti exp rate és 10 feletti drop érdekelne. De minnél magasabb, annál jobb. :)))
[reserved]

thrall

Quote from: NLZTényleg, tud vki vmi extrém magas rátás szervert? 30 feletti exp rate és 10 feletti drop érdekelne. De minnél magasabb, annál jobb. :)))
persze: XileRO
1k/1k/50, jó sokan vannak rajta, és hát..eléggé táp cuccok :D( lord kaho 4 slotos, bloody knight champion card: +10 to all stat, stb)

NLZ

ehhehehehe, Lord Kaho már magában üderdurva, nemhogy 4 slottal. :))  Mindegy, nemsokára jön ragna.hu -n a 0927 -es verzió, s akkor nem kell vacakolnom a 0802 letöltésével (fõleg hogy létezik 0830 is :))
[reserved]

thrall

Quote from: White SeeDMEgpróbáltam azt az újonnan alakúlt magyar szervert, de mikor láttam, hogy másik fajta szerver mint a ragnarok.hu inkább canceleltem a telepítést. A végén kinyírja a rendes gamem azt pakolhatom újra.
Jó az a ragnarok.hu még ha lassan is fog meni a fejlõdés. Mondjuk ez akkor látszott mikor a 88-as haver beszól, hogy 400 fókát kell kinyírnia 1%-ért:)
Mondjuk ez mintha túlzás lenne.
Vagy nem?
Najó, 3 nap alatt elegem lett a serverbõl, fõleg mikor fél óráig könyörögtem,h ogy valameik lúzerfejú rohadék segítsen már lejutni a tetves thiefes guild-hez, mert ott egy csomó denevér, és nagy nehezen az egyik segített nekem, na akkor lett elegem. Ezektõl még Konyak(u know, HunRO GM) is jobb...
Más, mi volt az az újonnan alakult magyar server? (A HungaRO biztos nem, mert az még kész sincs :D)

NLZ

Hm, és annak a 118 másik Thiefnek hogy sikerült? :)  Vagy vmi embertelen idõpontban próbáltad, vagy pedig nem úgy kérted meg az embereket, ahogy azt illendõ. :)
[reserved]

Azun

hi!
NlZ az  theif-es cuccal én is szenvedtem, bár én végül segítség nélkül csináltam meg. Kb 4 órába telt :D
De megérte.
Iagz, hogy nem az én karim bolt hanem a barátnõmé,szóvl inkább szenvedtünk :D
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

NLZ

Úgy néz ki nem egy gyakori tárgy a játékban. :)  Egyébként pl ha valaki már többszöri alkalomra csinálja a karit, vagy pl a guildjának csinál egy kiegészítõ karaktert, akkor egyértelmû, hogy nem akarja újra végigszenvedni az egészet. Persze az ilyen nem jött-ment emberektõl fog segítséget kérni, hanem guild társait megkéri. :)  Szal az ilyen jött-ment emberek, akik leszólítanak téged, azok pusztán lusta naabok, akik egyszerûen képtelenek tenni azért, hogy elérjenek vmit. Az ilyeneket szimplán érdemes elhajtani. :)
[reserved]

NLZ

MVP tõl nem fogod megszerezni egykönnyen. ;)  Cat'o'Nine Tails is dobja 0.05%al, attól elõbb fogod megszerezni. :) Ha 80as leszek kb, akkor énis ilyeneket fogok ölni, mert Ori-t 8%al dob, s az meg kell majd az elementál fegyverek kovácsolásához. :)
[reserved]

NLZ

Énse tudom megölni még a Cat'o'Nine Tails -t se, ha ez megnyugtat. :D
[reserved]

thrall

a másik 118 thief-bõl elég sok kért segítséget, a többinek szerencséje volt. és nem voltak az útjukba denevérek

Amúgymeg mégis hogy a halálba kérhetném finomabban annál, hogy : "bocsi, lehetne egy kérdésem, valameikõtök nem tudna eljuttatni a thefes guild-hez, mert túl sok ott a denevér, és megölnek?"

HA? ne idegesítsél már a baromságaiddal...
azonkívül, én lenni nem lusta, de ez most kb a 30. karim. ls már ELÉGGÉ UNOM a thefe tesztet (a 40-ból 10, vagy több thief volt)

Na, ennyi röviden, szal márszor ne hülyézzetek, vagy lustázzatok le valakit ok nélkül... ismerem a szabályokat, nem szegem meg, és azonkívül nem vagyok tahó bunkó tuskó NEWB paraszt. kay?

end.

Azun

Quote from: thralla másik 118 thief-bõl elég sok kért segítséget, a többinek szerencséje volt. és nem voltak az útjukba denevérek

Amúgymeg mégis hogy a halálba kérhetném finomabban annál, hogy : "bocsi, lehetne egy kérdésem, valameikõtök nem tudna eljuttatni a thefes guild-hez, mert túl sok ott a denevér, és megölnek?"

HA? ne idegesítsél már a baromságaiddal...
azonkívül, én lenni nem lusta, de ez most kb a 30. karim. ls már ELÉGGÉ UNOM a thefe tesztet (a 40-ból 10, vagy több thief volt)

Na, ennyi röviden, szal márszor ne hülyézzetek, vagy lustázzatok le valakit ok nélkül... ismerem a szabályokat, nem szegem meg, és azonkívül nem vagyok tahó bunkó tuskó NEWB paraszt. kay?

end.

Hi!
Szerintem tök koreket dolog.A thiefes cucc kissé nehéz lett, én azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz. Mert elõtte csináltam egy swordit akivel 10 perc alatt lettem first jobos.Én ha megint csinálok egy tolvajt akko bizti oda megyek egy magasabb szintû ismerõshöz és mondom neki "van 5 perced, mert elkéne kisérni a thief guildbe.Ugye nem gond?"
Én pl szoktam segíten ha megkérnek renedesen.
De a " hée te" megszolítás nem jönn be.:D
Egyébként is sok a paraszt játékos, nem kell hogy gyorsan fejlõdjenek is :D
Bõven elég hogy vannak :D
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

Hiei-sama

Egyszer nekem is elõlrõl kezdte a töltést és az volt a baj hogy kevés hely volt a vinyón és nem tudta elmenteni ezért mindig ujra kezdte -_-
Legalább 4-5GB szabad hely kell hogy legyen...De ha nem ez a gond akkor sajna én nemtom most per pill ;)

NLZ

Szerintem inkább töltsd le a 0927-et, úgyis az meg pár napja a ragna.hu szerverén. :)  Egyébként rodatabase elavult, szal ajánlom a roempire.com adatbázisát.
[reserved]

NLZ

Álmonodd, királyány. :D mit nem értessz a telepítõben? Nyomogatni kell a bal oldali gombot. :D  Updatelés is jó, csak nem mindegy melyik napszakban próbálod. Van, mikor 3kbps -el updatel nekem, van, mikor 100, s van, mikor 300al tölti a frissítéseket. :)
[reserved]

NLZ

Én tudok neked olcsóbban venni, ha gondolod.

A poporingom legjobb beszólása: "That lunatic looks good for tonight's BBQ!"
Hát nem aranyos? Én is utálom azokat a elmebeteg nyulakat. :D
[reserved]

thrall

Nekem az utolsó pet-em egy Maya volt, nemsokmindent mondott, de erõseket ütött :D
(még mielõtt valaki azthinné hülye vagyok, haverom szerverén kaptam :P)

NLZ

Jó, de abba meg mi a fun? Imba hülyeség, amit kb 2 hét alatt megunsz. Én is hallottam errõl az MVP-Pet cuccról, hogy Bapho pet, ami pl savage egget eszik, meg hasonlók. De ez hülyeség, és csak a játék egyensúlyát rúgja fel. Kb olyan, mint ha Lord Kaho's Horn lenne kapható a boltban 1 milla zeny-ért. Mindenki abban rohangálna... ;)
[reserved]

NLZ

Jó, csak ilyen karaktered rendes szerveren sose lesz, még elméletileg se. :)  Ezt max GM kártyával, vagy hasonló cuccokkal lehet elérni. Egyébként meg mondom ne Moonlightot ölj, mert MVP-zni egyedül nem fogsz nagyon, hisz nem vagy te 90+ wiza. :)
[reserved]

Darkstar

Ez a XileRO nagy poén, az elsõ lunatic leütése után asszem 5 job level up-om volt. Minden dög dob cardot, legjobb cuccok is rendesen hullanak. Csak most a normál szerverre nem lehet regisztrálni (vagy nálam nem jó), a PK-son pedig most éppen 1057-en vannak, nem enged be. Karaktertesztelésre tökéletes, de azért maradok a ragna.hu-n. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Én most DreamRO -t fogom kipróbálni. 10k/10k/10k -s rate. :D Szal 3 óra alatt lesz egy 100as adv 2nd job karid. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: White SeeDezek szerint ez ugyanolyan alapú szerver mint az ragna.hu, csak kliensprogi kell és megy igaz?
Aszem felnézek egy iylen fun szerverre:)

+5 szintet ugrottál? hogy a halálba? Nekem akkor is max 1 szintet ugrott, pedig 500%-ot kaptam:) Igaz ez second job level de akkor is:)
1k/1k/50 rate van. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Igen, de 1k az 1000et jelent. :D  egyébként base_exp/job_exp/drop (és néha van egy negyedik, az mvp drop, de azt nem szokták jelölni).
[reserved]

Darkstar

Quote from: White SeeDEhh, akkor ugyanaz mint ragna.hu csak 50-es a tárgy. Vagy nem az utolsó a tárgy ráta? :eeek:
Az utolsó a tárgyé. U.a. mint a ragna.hu-é? Itt egy poring 1000/500 xpt ad. Mindenért ezerszeres tapasztalat jár.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: NLZÉn most DreamRO -t fogom kipróbálni. 10k/10k/10k -s rate. :D Szal 3 óra alatt lesz egy 100as adv 2nd job karid. :D
Valmi címet tudsz mondani? Klienst honnan?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: White SeeDhttp://dreamro.lobangz.com/main/information.htm
:merci: Viszont néztem a regisztrációt, de nem adatlap jelenik meg, hanem krix-kraxok (még csak nem is kód.) Nálad megy rendesen?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

E-mail ment. Tegnap este óta még nem próbáltam a ragna.hu-t, de ha nem megy, legfeljebb visszateszem a kliensét. Úgyis minden a gépen van, ami kellhet hozzá.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Dreamro CP

Itt kell regelni, regelés után elküldik a szükséges inkókat emailben. :)
[reserved]

Hiei-sama

Akit erdekel ide is johet jatszani.
http://nlro.net/index.php?show=info.html

Serveren neha van lag foleg ha sokan vannak es woe megy,de nem annyira veszes sztem a.Alapbol ket serveren megy...Meg ket fajta server van az Eclipse és a Sunrise.Eclipse:3K/3K/10K/    Sunrise:5/5/5

Regelni itt lehet:
http://nlro.net/eclipseCP//index.php

Aki jön nyugodtan privizzen ram a nevem a játékban is Hiei-sama...Es beveszem a klanba megha kell segítek ha kell vlmiben

NLZ

Egyébként itt vannak még ragna szerverek: Ragna szerver toplista  :)
[reserved]

Alkyra

Nekem, az a kérdésem, hogy hogyan tudom megváltoztatni a loaderscreeneket?
Mert az új hunroé egész jó lenne, ha nem raknák bele állandóan kétszázméteres betûkkel, hogy Hunro New Generation s egy hunro címert.
Megoldaható-e ez esetleg?