Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Nimlot

Hali! emberek egy ideig nem fogok ragnázni. Túl sok a dolgom és nem jut idõ a ragnára sem egyéb játékra :( az anime nézést is csökkentenem kellett szóval max fórumon tudtok elérni.
"Being too kind is also... cruel!"

thrall

Quote from: White SeeDthanx

Nah, hát ez drága volt. Most vettem meg az elvileg legbrutálabb páncélt ijjásznak. 71K volt. Enyhén jó. 6-os védelem +1dex:) Gyak mindenem el kellett adnom. Na meg ha már a boltban voltam vettem egy hunter ijjat is. Így az összámla túllépte a 130K-t:p cSak gáz, hogy egyik se slot-os, így nem tok mit kezdeni a kártyáimmal:(
Mondjuk most egy ideig nem kell venni semmit. Max csapdát.
Armorból max fun serveren veszel slototosat :P...Hunter's bow ugyanez, mindkettõt csa mob-ok dobják

NLZ

Sztem kérdezz meg egy huntert, ha tényleg nemmegy. Egyébként mostmár ténylegesen énvagyok a legnagyobb swordman a szerveren a magam 63 / 47 es szintjével :jee: :)  A mai WoE Világháborúhoz közelítõ káosz meg elég zavarosan durva volt. :)
[reserved]

Azun

Hali.
Én még csak 44/33 swordi vok :(
El kell menem gyúrni;)
Kérdés:
Ha elb*szoda a tesztet(kérdez felelek) Akko újra kell kezdeni az egészet????
Mert az nem lenne mokás :(
Remélem sikerülni fog neked hunteré válni :)
Sok sikert.
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

Alkyra

Van nagyon sok jó csapda is.
Pl az Ankle Snare tökéletes. megfogja az ellent s egy helyben tartja. Agrr. monstákat belecsalod s lelövöd.^^
Vagy a Claymore(amirõl nemtok sokat..)
egyb. a madár nem halhat meg, de ha leveszed akkor venned kell egy újjat...

NLZ

Quote from: White SeeDÉn meg én vagyok a legjobb archer. De remélem hamarosan a legroszabb hunter lehetek:p

Ezér jó job50en váltani. :) Ha 67es leszek, mint Gorat barátom, ki azon a szinten volt job50es, s a crusák se lépnek szintet, akkor én leszek a 28. crusa a 39bõl. :)
[reserved]

Azun

Srácok!46/34-es swordivel hova menyek fejlõdni.
Vagy mit öljek, mert nagyon toporgok 1 helyben.
Már kinight akarok lenni.
Akko lesz megint izgi a game.
Most egy picit uncsi:(
Bár ma szereztem egy pet-et, egy gombát :D
Csak sokat zabál a dög.

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kósza->bard
Darton->teakwon

Darkstar

Quote from: AzunBár ma szereztem egy pet-et, egy gombát :D
Csak sokat zabál a dög.
Az nekem is van, de gyorsan visszaraktam tojásba, mert sokat és drágát eszik. Sztem hiddenben találsz megfelelõ szintû és mennyiségû monsztát, nézz körül.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Sztem próbáld meg az orcocat, mert ott jól jön a pénz, s talán az exp is. Keríts egy aco társat, aki gyógyít téget. :)

Hiddent meg kerüld el, mert az egy kolosszáris beltenyészet. :))))
[reserved]

thrall

ha Aco társal, akkor még Toy Fact 2 is lehet (persze, ha SVN server, akkor baby hatii-kat kerüld jó messzirõl)... remélem rangahun-on bennevan XD

Azun

Az okok szimpik csak lehet, hogy megölnek :(
Nem baj nekik ,megyek ma.
Ja jó lenne aco társ de úgy nézki én a swordiket vonzom társnak :D meg az íjászokat.Na most rá lessek az orkokra.
Bár én szeretem az orokokat, olyan cukik:D
hidden áhhh az uncsi hely mindenki oda jár :(
Ja még egy megjegyzés. Annyira hiányolom a ragnából az igazi szerepjátokot,
még nem látam senkit aki bele élte volna magát a szerepébe(kasztjába)
Bár igaz én se így csináltam :(
De megpróbálok váltoutatni rajta.
Ti hogy játszátok???

Kósza->bard
Darton->teakwon

NLZ

Hát próbálgasd, hogy mit tudsz ölni. ;)  

Jee, már 64 / 48as vagyok. :)  Viszont az Inqu várának elfoglalása megint kudarcba fulladt. Többen voltak, mint multkor, s szervezettebbek is voltak. Meg jöttek megint vendéklánok védõnek, meg hivatlan támadók is jöttek.
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZViszont az Inqu várának elfoglalása megint kudarcba fulladt. Többen voltak, mint multkor, s szervezettebbek is voltak. Meg jöttek megint vendéklánok védõnek, meg hivatlan támadók is jöttek.
:) Nem is tudom, hányszor haltam bele a védésbe. Azokhoz a karikhoz ill tömeghez még gyenge vagyok.  :rolleyes:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Hát ismerkedj guild tagokkal. :)  Ülj ki a fõtérre ismerkedni, vagy kalandozás közben beszélgess másokkal.  Persze ilyen VV-el ne próbálkozz, oda 80as szint alatt nagyon nem fogsz bekerülni. :)  Guildok Listája  - Itt van a guildok listája.  Lényeg, hogy sose légy tolakodó, s ne mondd azt sose, hogy "plz vegyél be a klánba". ;)
[reserved]

Alkyra

Quote from: White SeeDáááá, nbem hiszem el. Sorra jönnek a megaritka ittem-ek, de én a nem annyira ritka ittem-eket akarok!
Most is. Portrai-t akarok hogy tudjak szellemlányt fogni. erre mit kapok. buzi ninja suitot.
Nem hiszem el. Elõbbire 0,4 az esély utóbbira 0,02.
Mért van ez?! Amit akarok sosem jön össze amit meg nem, azt mindíg megkapom.
Menj a túrúba. Én már vagy egy fél éve azon vagyok, hogy szerezzek vlm jó itemet.(Elven Ears) a Giearthoktól. de soha nem megy. mindig dobálják a elder bajuszt s a coalt.(ha vlknek kell akkor szóljon. :) alche teszthez kötelezõ.^^)

KEVIN.

Hi all.

Van egy nagyon jó kis szerver ahol a rate: 6/6/2
Nagyon jó kis szerver csak kevesen játszunk ott, de nagyon gyors a fejlödés és eléggé segítökész játékosok vannak.
A szerver elég gyorsan fejlödik. Gyakran vannak frissitések jó modosítások, stb.
Szerintem megéri kiprobálni. A honlap címe: //www.cnro.uw.hu
Ott van fenn a Letöltések menüben a kliens. A kliens telepítése után ajánlatos updeatelni a RO mappában.
Remélem sokan kedvet kaptatok ahhoz, hogy kiprobáljátok.
Szóval gyertek minnél többen. :)
RAGNAROK-KEVIN.-Blacksmith

Alkyra

Quote from: KEVIN.Hi all.

Van egy nagyon jó kis szerver ahol a rate: 6/6/2
Nagyon jó kis szerver csak kevesen játszunk ott, de nagyon gyors a fejlödés és eléggé segítökész játékosok vannak.
A szerver elég gyorsan fejlödik. Gyakran vannak frissitések jó modosítások, stb.
Szerintem megéri kiprobálni. A honlap címe: //www.cnro.uw.hu
Ott van fenn a Letöltések menüben a kliens. A kliens telepítése után ajánlatos updeatelni a RO mappában.
Remélem sokan kedvet kaptatok ahhoz, hogy kiprobáljátok.
Szóval gyertek minnél többen. :)

Milyen sok hun szerver lett már. Régen volt a hunro s egy másik(asszem ro.hu) s kész.Most meg már fejbe se tom tartani, annyi van.(alapból hülye vagyok szal ez nem nehéz. :)  :) )

KEVIN.

http://cnro.uw.hu/download.php?view.3

ez a kliens letöltési helye, remélem jól raktam be :)
Ha leszedted telepitsd és a RO-ban van egy cnRO_updater (sárga ikon egy jellel) azzal kell updaterni :)
Persze fent kell lennie a másik 2 proginak a Sakray és Ragnaroknak.
Remélem sikerül telepitenetek.
RAGNAROK-KEVIN.-Blacksmith

Alkyra

Quote from: KEVIN.http://cnro.uw.hu/download.php?view.3

ez a kliens letöltési helye, remélem jól raktam be :)
Ha leszedted telepitsd és a RO-ban van egy cnRO_updater (sárga ikon egy jellel) azzal kell updaterni :)
Persze fent kell lennie a másik 2 proginak a Sakray és Ragnaroknak.
Remélem sikerül telepitenetek.

Oh én Hunro-s vagyok a többiek meg rag.hu-sok vagy egyebek.(többség rag.hu-s)

thrall

Quote from: AlkyraMilyen sok hun szerver lett már. Régen volt a hunro s egy másik(asszem ro.hu) s kész.Most meg már fejbe se tom tartani, annyi van.(alapból hülye vagyok szal ez nem nehéz. :)  :) )
Magyar RO történelem: kezdetben vala a HungaRO (régi szép idõk  :3x3: ), majd az egy dolog miatt ketté vált HunRO-ra(egyébként megfog szünni -.-), és Ragnarok .hu -ra, majd a HunRO-ból ismét kivált egy kis darab és abból lett a nemtudom már mi, persze közben lett egy csomó nem HungaRO-sok által csinált server is, meg ugyebár az ImmortaRO, amivel gépváltás után nemtom milett, hol van, de halottam, kb 2-3-an vannak rajta egyszerre :D. Amennyire én tudom ez a története röviden és tömören

Alkyra

Quote from: thrallMagyar RO történelem: kezdetben vala a HungaRO (régi szép idõk  :3x3: ), majd az egy dolog miatt ketté vált HunRO-ra(egyébként megfog szünni -.-), és Ragnarok .hu -ra, majd a HunRO-ból ismét kivált egy kis darab és abból lett a nemtudom már mi, persze közben lett egy csomó nem HungaRO-sok által csinált server is, meg ugyebár az ImmortaRO, amivel gépváltás után nemtom milett, hol van, de halottam, kb 2-3-an vannak rajta egyszerre :D. Amennyire én tudom ez a története röviden és tömören

A hunro megszûnik? :eeek:  hogy hogy? hallottam már errõl, de én azt hittem, hogy ezcsak kósza pletyka.
Nehogy megszûnjön. 6 karim van ott. ^^ S mind 2nd jobosok.(assa, hunti, wiza, alche, knight, monk)

thrall

Quote from: AlkyraA hunro megszûnik? :eeek:  hogy hogy? hallottam már errõl, de én azt hittem, hogy ezcsak kósza pletyka.
Nehogy megszûnjön. 6 karim van ott. ^^ S mind 2nd jobosok.(assa, hunti, wiza, alche, knight, monk)
Nemtudom, nem HunRO-zom, haverom mondta, most XileRO-zom, de lehet átmegyek ragnahun-ra, vagy inkább elõfizetek (szeretem a RO-s tömeget, meg utálom a táphuszár karikat (fõleg, ha nekem vannak :D))...úgyhogy még nemtom, elkell dönteni XD

thrall

a HunrO mégsem lesz bezárva(najó, vegyük annak, hisz GM-i teljhatalom vna, ami konyaknál annyit tesz: egy rosz szó, bann)

Azun

A fateRo szervere is lehet jönni.
A rate:3/3/1
Jó a társaság, de azért van itt is táphuszárok,azok miden hol ott vannak.
Mostanába a ragna.hu-ról jött ide néhány ember és teszet nekik a szerver.:D
Szóval ha át akar vki jönni, akkor jöjjön ide.

Kósza->bard
Darton->teakwon

Darkstar

Quote from: White SeeDValaki hívja a biztonságiakat. Protenát elárasztották a szörnyek.
Vagy csak engem szedett le a helyi nvp a bejáratnál?:)
Ragna.hu-n rendszeresen elõfordulnak, fõleg Dracula és barátai szeretnek arrafelé lébecolni, de volt már minden. :) Valaki elárulhatná, hogy mit jelent egy szerver rate-je?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

roderick

Quote from: DarkstarValaki elárulhatná, hogy mit jelent egy szerver rate-je?

Az eredeti játékhoz képest ennyiszeres az xp/job xp/droprate
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

thrall

kiek mi a neve ragnahun-on?

edit: embrek, nem úgy volt, hogy ez egy magyar "eredeti" server? Csak azért, mert találtam itt Warpra-t, amikor arról volt szó, hogy nemis lesz (igaz ez kb egy fél éve/éve volt, de mindegy lényeg a lényeg :D)

NLZ

Én Nolzi néven futkározok, The Operator a guild rangom és Crusa vagyok!!! IGEEEEN!!! ;Ð  Huhh, nagy szenvedés volt ezt a 1st job50et összeszedni. De szerintem megérte. Pl a cucc gyüjtögetõs teszt kimaradt. :)
[reserved]

thrall

Quote from: NLZÉn Nolzi néven futkározok, The Operator a guild rangom és Crusa vagyok!!! IGEEEEN!!! ;Ð  Huhh, nagy szenvedés volt ezt a 1st job50et összeszedni. De szerintem megérte. Pl a cucc gyüjtögetõs teszt kimaradt. :)
Na igen, crusa-val inkább elmennék 50 job-ig, mintsemhogy megszerezzek egy shackles-t... sz.tem hamarabb ell lehet jutni odaáig :D

thrall

emberek, esemény van: A HUNGARO ÚJRA AKTIVIZÁLJA MAGÁT: egyenlõre ennyit tudok: 3/3/3-as rate
amint többet tudok, és érdekel is valakit, akkor majd több info-t is írok, amint többet tudok