Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: RouninLove & Peace children of the damned :P

Mellesleg ki milyen stat calculatort ajánlana? Amit én használok, az elég out-of-date :D (iROcalc)
én ajánlom neked a in game stat calculatort, én azt használtam, és mostmár fejbõl mennek a statbuildek (magyarul kérdezz meg 1-2 játékost õ mit ajánl, én abból összeraktam a nekem megfelelõt és jó XD)

Rounin

Quote from: thrallén ajánlom neked a in game stat calculatort, én azt használtam, és mostmár fejbõl mennek a statbuildek (magyarul kérdezz meg 1-2 játékost õ mit ajánl, én abból összeraktam a nekem megfelelõt és jó XD)

Kösz.. :p Azért nem fogom megkérdezni folyton, hogy melyik ellenfél mekkora % eséllyel üt meg.. vagy hogy mennyi eséllyel ütöm meg :|

thrall

Quote from: RouninKösz.. :p Azért nem fogom megkérdezni folyton, hogy melyik ellenfél mekkora % eséllyel üt meg.. vagy hogy mennyi eséllyel ütöm meg :|
minek az? elmész kipróbálod, nagyon nemmegy hagyod, kicsit nem megy hívsz egy acot/papot segítsen. Elég sok ember calculatorokkal kezdte és mindíg úgy csinálja, sz.tem felesleges, egy kicsit elvesz a játék élményébõl

NLZ

Én nekem folyamatosan nyitva van a kalkulátor, mer minden egyes szintlépésnél megnézem, hogy mi a jó. :D Viszont a kalkulátor túl jó ahoz, hogy elmondjam bárkinek is. :D
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZÉn nekem folyamatosan nyitva van a kalkulátor, mer minden egyes szintlépésnél megnézem, hogy mi a jó. :D Viszont a kalkulátor túl jó ahoz, hogy elmondjam bárkinek is. :D

Ezek után színtiszta szemétség közölni, hogy van :p Részemrõl meg egészséges nem elhinni ;>

Darkstar

A ragna.hu-n lehet szõlõt venni? Az acomnak jól jönne. (GHban fejlõdök, de az evil druid 16k hpját nem tudom egy menetben lezúzni)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: thrallminek az? elmész kipróbálod, nagyon nemmegy hagyod, kicsit nem megy hívsz egy acot/papot segítsen. Elég sok ember calculatorokkal kezdte és mindíg úgy csinálja, sz.tem felesleges, egy kicsit elvesz a játék élményébõl
Szerintem is. :zen:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Mégiscsak Ramiz néven megyek. :) Viszont nem kaptam meg a heal skillt, amit a múltkor a gyakorláskor adtak oda. (?)

edit: sikerült thiefnek lennem. Már csak fegyvert kéne szereznem mert a Novice már nem equipelhetõ. :) De a városban mindenki csak kaját és italt árul. :D
Egyvalami, ami nagyon zavar: nincs rendes térkép... nem lehet mozgatni sem, a világtérképen a városok nevét sem írja ki, a várostérképen sem, hogy mi hol van...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Hát márpedig sztem nagyon is fontos a kalkulátor, mert azért mégse mindegy, hogy pl megéri-e az a pár agi pont, vagy pedig nem fog tõle nõni az aspd. :) Meg hp/sp regnél is fontos. Meg úgy az összes többi substatnál. :D

Szõlõt nem lehet venni, csak blue potit Yuno-ban. :)

Egyébként meg a tudás hatalom, de ha mindenki tud, akkor nem szükséges már Operátornak lennem, s életem értelme megszûnik. :DD
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZEgyébként meg a tudás hatalom, de ha mindenki tud, akkor nem szükséges már Operátornak lennem, s életem értelme megszûnik. :DD
Nem te változattad meg a rangodat? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Hogy lehet mindenkihez szólni? Csak úgy beírtam a jobb oldali rublikába a köszönést, zölden kiírta, de senki nem reagált. Vagy ez nem szokás?

Rin

Lehet hogy rosszul tudom, de ha zölddel írsz, akkor csak azok látják akik elég közel vannak. Ha meg voltak a közeledben akkor nemtom mér nem írtak, pedig szokás köszönni.

Rounin

Quote from: RinLehet hogy rosszul tudom, de ha zölddel írsz, akkor csak azok látják akik elég közel vannak. Ha meg voltak a közeledben akkor nemtom mér nem írtak, pedig szokás köszönni.

Jól tudod.

De elég egy altgr+jobbshiftmellett a csillaggalmegjelölt gombot megnyomni. Egyenértékû egy köszönéssel ;>

Sokszor nem viszonozzák azok, akik nagyon sietnek, vagy csak bunkók, esetleg nem figyelt, vagy nem ismer :)). Tényleg nem rosszból de ragnán olykor az sem köszönt, aki a friend listámra már felkerült kölcsönös jelleggel. O.o
(Fateron meg egybõl lvl???? kérdéssel fogadják. Igaz, sokkal hajlamosabbak in-game jellegû társalgásra^^ :rolleyes: )

Ramiz

És a fent lévõ emberek listája a játékban nem lekérhetõ?

Rounin

Quote from: RamizÉs a fent lévõ emberek listája a játékban nem lekérhetõ?

Dehogynem:

http://www.ragnarok.hu/reg/login.php

Mattanja

...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

thrall

Quote from: RouninJól tudod.

De elég egy altgr+jobbshiftmellett a csillaggalmegjelölt gombot megnyomni. Egyenértékû egy köszönéssel ;>

Sokszor nem viszonozzák azok, akik nagyon sietnek, vagy csak bunkók, esetleg nem figyelt, vagy nem ismer :)). Tényleg nem rosszból de ragnán olykor az sem köszönt, aki a friend listámra már felkerült kölcsönös jelleggel. O.o
(Fateron meg egybõl lvl???? kérdéssel fogadják. Igaz, sokkal hajlamosabbak in-game jellegû társalgásra^^ :rolleyes: )
helyesbytenék: ctrl+ -  gomb :P

Amúgy nekem szoktak köszönni...igaz én csak azokra köszönök akiket ismerek, vagy akarok tõlük valamit, és nekem a népek legtöbbsége nem azzal indít, hogy lvl?  mindenkivel máshogy bánnak... sz.tem :D

Rounin

Quote from: thrallhelyesbytenék: ctrl+ -  gomb :P

Amúgy nekem szoktak köszönni...igaz én csak azokra köszönök akiket ismerek, vagy akarok tõlük valamit, és nekem a népek legtöbbsége nem azzal indít, hogy lvl?  mindenkivel máshogy bánnak... sz.tem :D

Altgr+ - gomb nekem sokkal inkább kézre áll: jobb kéz az egerentyûn, bal kéz mutatóujja a - gombon, hüvelykujj altgr-en. Gyors, kényelmes :D Így szoktam meg :p

Nekem is szoktak páran, sõt ismeretlenek is.. kissé elnagyolt, kiragadott szelet az, amit fent írtam. Mondjuk fate-n többen ismernek, ott jellemzõbb.

Úgy általában nincs is bajom ilyen téren senkivel, csak néhány ... alakkal. =/

Ramiz

Quote from: RouninDehogynem:
http://www.ragnarok.hu/reg/login.php
Igen, ez vicces játék, próbáltam már:

"You are now logged in
To continue, please click here"

Odakattintok.

"You must be logged on to access this page!
To continue, please click here."

Odakattintok.
Lásd fent.
Végtelen ciklus... :)

De hol írja ki, hogy ki van fent? :) (Nem mintha tudnám a neveteket...)

NLZ

Quote from: White SeeDHmm, furcsa fogalmaid vannak az operátottól kapcsolatban. Én úgy tuta, hogy az operátorok azért vannak hogy segítsenek a népnek és ezért szeressék õket. Egy olyan operátornak meg aki megtartja az informáciúkat max utálat jár. Fõleg ha még ingerli is a népet:p

Jah, de egy klán opja a klájának operátorkodik egyedül. :P :) Darkstar, a Milliárdos Földesúr rangom csak polgárpukkasztás, ragnahun már nem is operátorkodok. :) Gondolkoztam 'MW-seket bántani tilos!' rangon vagy vmi hasonlón, de annyira nem izgat a téma. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZDarkstar, a Milliárdos Földesúr rangom csak polgárpukkasztás
Ezt sikerült kitalálnom. :D FateRon hányas vagy és mi?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

63 / 45 ös swordim van. :) Messze van még az a crusa lét, de végre teljesült az álmom, hogy Novvy Castle-ban mászkálhassak. :D
[reserved]

NLZ

Nem mintha 2 oldallal ezelõtt nem írtam volna le kb 5x, hogy elegünk lett a WarlockRO-ból, ezért átjöttük. :) Jah, hát igen, tévdeni Operátori dolog is. Vannak dolgok, amikrõl nem készül adatbázis. :DD  Gab meg lehet visszamegy ragnahura. Remélem nem fog belépni a Csürhébe, mer akkor úton-útfélen szidni fogom. :D
[reserved]

thrall

tiszta L2 Paradise érzésem van, mikor egy csomó nightfallos jött át hozzánk (persze uána jött egy reset :p )

Darkstar

Quote from: White SeeDibghtfallos??
Sztem nightfall.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

ragnahura is egy reset kéne, meg egy új admin. :D
[reserved]

thrall

javítva nightfall-ra, és paradise-n volt reset, nem NF-en :(

Ramiz

Ragnarok Online-hez nincs valakinek olyan világtérképe, ahol fel van tüntetve, hogy kb milyen szintû ellenfelek vannak arra? Átlag kari szintre mutatva vagy valami. Lineage-hez nagy hasznát vettem. :)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Elõfordulhat olyan, hogy egy npc, akit kincsvadász quest keretében kell keresni, nincs benne a játékban?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん