Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: NLZ? :) Mondtam, hogy ott nincs, csak elõször rocards adatbázisából másoltam ki, aztán mondtam, hogy az szar, szal Martin nem dob. :) Ha most õ mégis elment vakondozni, akkor az már nem az én gondom. :)

:lol: Akkor kicsit elnézte :D (mondjuk szokása :rolleyes: )
Alássan megkövetlek ;>

Argh...

Hp recovery while moving quest.

Azt írja, hogy nem feltétlenül kell padded armor, elég egy annál nagyobb súlyú vagy egyenlõ is. Na mármost nekem full plate van, megvan a 200 üveg és a moth wing is. Mégsem csinál semmit.

Mûködik egyáltalán az a quest, vagy mindenképpen padded armor kell? (semmi kedvem bukni 24ezret...)

NLZ

Mindenképpen padded armor kell, tapasztalat. :)
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZMindenképpen padded armor kell, tapasztalat. :)

Köszönöm.. akkor mehetek még pénzt hajkurázsni =/ Imádom.

thrall

Quote from: RouninÉs hogyan higgyek annak, aki ártatlan lánykákat ver át galád mód? :ejnye: Elküldi vakondvadászatra, mikor aquamarine-t akar szegényke :D
szerintem kicsit elolvasta,mert marin, és nem martin dob :P
pénzt szerezni meg menj a toy factory-ba, és útközbe ölj meg 1-2 marin-t, hátha dob Poring hat-et, amit megveszek XD

Rounin

Quote from: thrallszerintem kicsit elolvasta,mert marin, és nem martin dob :P
pénzt szerezni meg menj a toy factory-ba, és útközbe ölj meg 1-2 marin-t, hátha dob Poring hat-et, amit megveszek XD

Hm? Marin dob adatbázis szerint, ja. MarTint írt? xD Ah, nem is figyeltem elsõre:D

Hát jó... de oda.. na mindegy. Már megvan a hp rec while moving^^
Most éppen payon cave az, amit meghódítani igyekszem. A játékgyárba nem megyek egy darabig. Nem tûnt annyira jövedelmezõnek.
Itt most talán jó lesz.
Einbrochot szeretem large jellopyk miatt :D (metalingek .. adatbázisban nincsenek benne o.o)

thrall

Quote from: RouninHm? Marin dob adatbázis szerint, ja. MarTint írt? xD Ah, nem is figyeltem elsõre:D

Hát jó... de oda.. na mindegy. Már megvan a hp rec while moving^^
Most éppen payon cave az, amit meghódítani igyekszem. A játékgyárba nem megyek egy darabig. Nem tûnt annyira jövedelmezõnek.
Itt most talán jó lesz.
Einbrochot szeretem large jellopyk miatt :D (metalingek .. adatbázisban nincsenek benne o.o)
ugye nem Rodatabase-t nézed? mert azt elég rég fejlesztették sajnos, inkább a http://www.roempire.com -ot nézzd

Darkstar

Sajnos a Roempire mostanában elég instabilnak mondható.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarSajnos a Roempire mostanában elég instabilnak mondható.

Mondhatni abszolút nem mûködik nekem... =(

thrall

igen, ez sajnos igaz... rodatabase nem frissül
roempire rosszalkodik
rocards német XD

nincs egy 4. tökéletesen mûködõ database? :D

NLZ

Roempire se frissül többet, gondolom azért is döglött be, mert már leszarják. Ami viszont egész jól használható adatbázis, az a Emperium.org-on található. :) Picit kusza, de jól van rajta minden. :)
[reserved]

Ramiz

Quote from: thrallnem mindenkinek az jár az agyában csak, hogy KILLKILLKILLKILL I MUST LVL UP... én pl sokat töltök prontiban, üldögélek beszélgetek, poring hat-et kersgélek,segítek a playereknek fejlõdni, és nem a fejlõdés a fontos a számomra
Ja... a farming-táping hamar üressé válik nekem is. :) Sokszor Lineage-re is chatelni mentem csak fel. :) Pláne hogy MSN-t is kezelte. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Én csak addig tápoltam, amíg elég erõssé nem válltam. Most sokat ülök a városokban, ill. afieldeken, dumálunk, szórakoznk meg minden. Azonkívül meg prontiban is lehet fejlõdni, amikor meggyõzzük Wart, hogy õ idézni akar. :D A mai lol volt, idézet többek közt vagy 70 fókát. 2en voltunk wizardok, a többi közelharcos kari. A 70 fókából késõbbi utánaszámolkás során kiderült, hogy 68at mi öltünk meg. :D (Váltott SG/LoV).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarÉn csak addig tápoltam, amíg elég erõssé nem válltam. Most sokat ülök a városokban, ill. afieldeken, dumálunk, szórakoznk meg minden. Azonkívül meg prontiban is lehet fejlõdni, amikor meggyõzzük Wart, hogy õ idézni akar. :D A mai lol volt, idézet többek közt vagy 70 fókát. 2en voltunk wizardok, a többi közelharcos kari. A 70 fókából késõbbi utánaszámolkás során kiderült, hogy 68at mi öltünk meg. :D (Váltott SG/LoV).
most nemakarok pofátlan lenni, de én ere csak ennyit mondok: és ennyit a serverrõl :D(magában foglalja az egész a fõ dolgot, miszerint a GM nem idézhet semmitsem a mások fejlõdése érdekében...még mielõtt valaki beleszól az eventek mások)

Ramiz

Megvan a játék, remélem, hogy nem toltam el az installt meg a patchelést, tekintve, hogy mindenféle nemtommilyen írásjelek voltak az installban. :)

edit: no elkezdtem, hülye kérdéseim máris vannak :D
1. ellenfél aktuális hp-ját nem írja ki a játék?
2. hol választottam nemet? mert elkezdtek "Ms Yamael"-nek szólítani... pedig nem is... ^^"
3. ez elmegy thief-nek? : Str 7+1, Agi 19+1, Vit 10+1, Int 4+1, Dex 4+1, Luk 3+1.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: thrallmost nemakarok pofátlan lenni, de én ere csak ennyit mondok: és ennyit a serverrõl :D(magában foglalja az egész a fõ dolgot, miszerint a GM nem idézhet semmitsem a mások fejlõdése érdekében...még mielõtt valaki beleszól az eventek mások)
Fogd fel ezt is eventnek, amolyan szörny-party. A szerver jó része összegyûlik egy közös gyaknásra, és ez jó poén. Kifejezetten kár, hogy nem minden nap van. :)
Quote from: RamizMegvan a játék, remélem, hogy nem toltam el az installt meg a patchelést, tekintve, hogy mindenféle nemtommilyen írásjelek voltak az installban. :)

edit: no elkezdtem, hülye kérdéseim máris vannak :D
1. ellenfél aktuális hp-ját nem írja ki a játék?
2. hol választottam nemet? mert elkezdtek "Ms Yamael"-nek szólítani... pedig nem is... ^^"
3. ez elmegy thief-nek? : Str 7+1, Agi 19+1, Vit 10+1, Int 4+1, Dex 4+1, Luk 3+1.
1., Nem. Késõbb a wizardoknak van egy képessége, ami többek között ezt is megmutatja.
2., Regisztrációkor. Ha a male-t választottad, akkor csak fiú, ha female-t, akkor csak lány karaktered lehet. De másik ccot csinálhatsz a másik nemnek. :)
3., El. Bár kicsit talán kevesebb vit és több dex, de ez függ attól is, hogy késõbb hogyan/milyen irányba akarod fejleszteni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Jó, hát igen, de sztem már nemsokat számít ez a szervernek. :) Odament a fõtérre 20 ember kb. :) Hát igen, war csúnyán elbaszta ezt a szervert. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZJó, hát igen, de sztem már nemsokat számít ez a szervernek. :) Odament a fõtérre 20 ember kb. :) Hát igen, war csúnyán elbaszta ezt a szervert. :)
Ha neked 40-45 ember 20, akkor ragna helyett tanulj számolni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Szerintem meg felesleges 10 postonként nyugtázni, hogy ragnahu dead, long live fatero!

Mindenki játszik, ahol akar, van aki két helyen is. (elvégre tény és való, hogy sokaknak egy idõ után átmegy grafikus chat-programba az mmorpg. Társaság meg mindkét helyen akad jó ^^)

Ramiz

Quote from: Darkstar2., Regisztrációkor. Ha a male-t választottad, akkor csak fiú, ha female-t, akkor csak lány karaktered lehet. De másik ccot csinálhatsz a másik nemnek. :)
3., El. Bár kicsit talán kevesebb vit és több dex, de ez függ attól is, hogy késõbb hogyan/milyen irányba akarod fejleszteni.
2. Ok, ott asszem male-t adtam meg. :) De akkor mit akartak a "Ms Yamael"-lel?
3. Ok... nem tudom, hogy hogyan akarom tovább fejleszteni... :)

Darkstar

Quote from: Ramiz2. Ok, ott asszem male-t adtam meg. :) De akkor mit akartak a "Ms Yamael"-lel?
Ki mondta?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: DarkstarKi mondta?
Nemtom, valami bot a legelején, tutorialoknál. Mindegy, igazából lehet nõ is, csak tudjam... ^^

Darkstar

Quote from: RamizNemtom, valami bot a legelején, tutorialoknál. Mindegy, igazából lehet nõ is, csak tudjam... ^^
:lol:. Azért látszik a karin. :D Milyen néven vagy?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: Darkstar:lol:. Azért látszik a karin. :D Milyen néven vagy?
Yamael... már párszor "elhangzott"... ^^" Én nem látom rajta... bár igaz, sosem voltam jó a nõügyekben. :o

Darkstar

Quote from: RamizYamael...
Bakker. :lame:  Jó, keveset aludtam. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: RouninSzerintem meg felesleges 10 postonként nyugtázni, hogy ragnahu dead, long live fatero!

Mindenki játszik, ahol akar, van aki két helyen is. (elvégre tény és való, hogy sokaknak egy idõ után átmegy grafikus chat-programba az mmorpg. Társaság meg mindkét helyen akad jó ^^)

Épp ezaz, hogy ragnihun már a társaság sincs meg. :) Davizdal néha röhögök warlock hülyeségein, egyébként semmi. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZÉpp ezaz, hogy ragnihun már a társaság sincs meg. :) Davizdal néha röhögök warlock hülyeségein, egyébként semmi. :)
Akkor meg érezd jól magad a FateRon, de attól még nem kell fikázni a ragna.hut.
Egyébként részben magadnak intézted el, hogy a társaság egy része került.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Love & Peace children of the damned :P

Mellesleg ki milyen stat calculatort ajánlana? Amit én használok, az elég out-of-date :D (iROcalc)

NLZ

Darkstar, ami még ragnáhun van, az az MW, azokkal barátkozzon kinek két annya van, de Divinus Religio-val meg Kószkák pár tagjával egész jóban vagyok, de ez már édes kevés. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZDarkstar, ami még ragnáhun van, az az MW, azokkal barátkozzon kinek két annya van, de Divinus Religio-val meg Kószkák pár tagjával egész jóban vagyok, de ez már édes kevés. :)
Az MW ált csak akkor hülye, ha együtt vannak, de külön-külön általában mind1ik normális. Garouk ritkábban. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Nagyon nem izgat, h milyen fejek, ha egyszer warlock protekciósai :)
[reserved]