Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: Rounin:ejnye: Ebbõl is látszik, hogy nem tudtam már gondolkodni :) Pedig más játékokban is megjátszották már ezt :rolleyes:

Hülye kérdés jön: ha egy tárgyhoz az van írva, hogy swordman class, merchant class, thief class akkor ez azt jelenti, hogy csak ezek a kasztok, vagy ezek alkasztjai is viselhetik? Nem szeretném csak pár szint kedvéért megvenni :|
pontosan, de mivel te swordi vagy, ezért vegyél ring pomel sabre-t, ha crusa leszel, mert az egy ideig elég :D (de a swordman class annyit jelent, hogy knight,crusa, a thief rogue,assa és így tovább használhatja)

Rounin

Quote from: thrallpontosan, de mivel te swordi vagy, ezért vegyél ring pomel sabre-t, ha crusa leszel, mert az egy ideig elég :D (de a swordman class annyit jelent, hogy knight,crusa, a thief rogue,assa és így tovább használhatja)

Most van egy Vital Tsurugim, miért cserélném le? :D A gemmed salletet miért nem rajzolja ki :(

No sebaj. Megpróbálom ezt a hírhedt lándzsa vs. geo trükköt^^

thrall

Quote from: RouninMost van egy Vital Tsurugim, miért cserélném le? :D A gemmed salletet miért nem rajzolja ki :(

No sebaj. Megpróbálom ezt a hírhedt lándzsa vs. geo trükköt^^
ja télleg, lándzsázol :D..amúgy a gemmed-et nemtom, miért nem rajzolja ki, de nekem miért nem updatel XD

Rounin

Quote from: thrallja télleg, lándzsázol :D..amúgy a gemmed-et nemtom, miért nem rajzolja ki, de nekem miért nem updatel XD

Lándzsázni csak geoknál. Mûködik^^ De alapvetõen egy Tsurugit használok Fabre Card-al. +1 VIT +100 HP, ATK 130 egykezes kard ;>

Darkstar

Geokhoz nem árt a nagy hit, mert különben sokat fogsz misselni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarGeokhoz nem árt a nagy hit, mert különben sokat fogsz misselni.

Veszem észre.. azon töprengek, hogy átrakom statom agiról dexre addig =) utána meg vissza. Bár az is lehet, hogy orkokkal jobban járnék már =/

Darkstar

Quote from: RouninVeszem észre.. azon töprengek, hogy átrakom statom agiról dexre addig =) utána meg vissza. Bár az is lehet, hogy orkokkal jobban járnék már =/
Ha van rá pénzed megéri a reset. A geók sokkal jobban adnak az orcoknál. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarHa van rá pénzed megéri a reset. A geók sokkal jobban adnak az orcoknál. :)

Igen, de geót ölni cirka 5 perc, orkot 4-5 mp. Simán jobb. Fateron reset költség 1%-a ragnahusnak. (5K/5K/9K zeny :D)

thrall

Quote from: RouninIgen, de geót ölni cirka 5 perc, orkot 4-5 mp. Simán jobb. Fateron reset költség 1%-a ragnahusnak. (5K/5K/9K zeny :D)
jaja, csak én eddig 4* összekevertem a stat, és a skillresetet a hülye magyarítás miatt :D

Rounin

Quote from: thralljaja, csak én eddig 4* összekevertem a stat, és a skillresetet a hülye magyarítás miatt :D

Nekem már volt balszerencsém párhoz, szóval rutinosan (és alaposan átolvasva) sikerült nem összekeverni :D Nolzit viszont szerintem fárasztottam, mikor skill újraelosztásnál véletlenül rosszra pakoltam 4 pontot :D A milliárdos földesúr rámköltött párszázezret :D

Darkstar

Nézõpont kérdése, hogy mennyi idõ egy geó. Azt meg el is felejtettem, hogy a FateRon annyi a reset. Kicsit egyszerûbb, mint az 500k/500k/900k. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarNézõpont kérdése, hogy mennyi idõ egy geó. Azt meg el is felejtettem, hogy a FateRon annyi a reset. Kicsit egyszerûbb, mint az 500k/500k/900k. :)
na ja, és így könnyebb egy kicsit... amikor WOE-ztem elõtte reset, utána reset, minde nap, 10k-t meg röhögve kifizettem minden nap :D

Darkstar

Lol, most csináltam egy merchantot. Mekkora poén, hogy a boltban az adásvétellel is szintetlép. Amikor vettem neki egy damascust, az 260% jobot ért. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarLol, most csináltam egy merchantot. Mekkora poén, hogy a boltban az adásvétellel is szintetlép. Amikor vettem neki egy damascust, az 260% jobot ért. :D
lol, nemrossz :D

Rounin

Quote from: thrallna ja, és így könnyebb egy kicsit... amikor WOE-ztem elõtte reset, utána reset, minde nap, 10k-t meg röhögve kifizettem minden nap :D

Ráadásul így könnyebb alkalmazkodni egy-egy specifikus bosshoz, vagy zsákmányszerzõ körúthoz. Ld. engem és a geók :D Átraktam minden agit dexre, és máris gyorsabb ^^

Darkstar

Ma volt Tiara születésnapja, ezért Warlock teljesítette egy kívánságát. Íme:
A gyanú - nézzétek a chatboxot
Miért van mindíg igazam? :)
Akivel még egy GM se bír. :D
Én :D:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarMa volt Tiara születésnapja, ezért Warlock teljesítette egy kívánságát. Íme:
A gyanú - nézzétek a chatboxot
Miért van mindíg igazam? :)
Akivel még egy GM se bír. :D
Én :D:D
én Poring_v -t kértem volna

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

A Rogue és farkasa pillanatkép :D

NLZ

Jah, lehet 1 nappal elszámoltam a kezdési idõt. De te milyen rare cuccról hadoválsz? :) Arról a nevermiss daggerrõl, amivel stana poringokat ölt? :D Jah, hát igen, Omennek már vannak tapasztalatai a játékról. :)
Egyébként a spear trükk geónál hülyeség, mert geónak nagy a defje (28+47), 143 hit kell, hogy 100%ban eltaláld, s pár perc eltelik, míg levered a 8k hpját. Szal ha spearral akarsz trükközni, akkor Greatest General sokkal jobb választás. Expet fele annyit ad, de 3-4x gyorsabban levered. :) Esetleg azt lehet még, hogy akinek jó kapcsolatai vannak, az szerez egy Fireblendet, azt fireboltozza a geókat 99 intel. :) Kb minden guildnak van, amelyik MvPzik, mer Eddga dobja 1,5%al.
[reserved]

Darkstar

NLZ, 1 kérdés: Miért isteníted elõttünk elõttünk Oment éjjel-nappal? Egyéblént "rare item": egy pupa guard (ugye a játék kiirja, ha dobják). A geora a 133as dexes archerem eddig még nem misselt. A GG-knél meg az a gond, hogy ott vannak a horongok és nine tailek, míg a geoknál semmi lyen aggresszív dög nincs. (Bár az odajutás más kérdés)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarNLZ, 1 kérdés: Miért isteníted elõttünk elõttünk Oment éjjel-nappal? Egyéblént "rare item": egy pupa guard (ugye a játék kiirja, ha dobják). A geora a 133as dexes archerem eddig még nem misselt. A GG-knél meg az a gond, hogy ott vannak a horongok és nine tailek, míg a geoknál semmi lyen aggresszív dög nincs. (Bár az odajutás más kérdés)
úgy jutsz oda, hogy semmi nem támad meg :D yuno-->le-->le-->kelet :D

Darkstar

Quote from: thrallúgy jutsz oda, hogy semmi nem támad meg :D yuno-->le-->le-->kelet :D
Én Aldebaranból szoktam menni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Miért...miért nem szólt senki???? Hogy Angeling 16K-nál gyógyítani kezd?? Különben simán levertem volna =) Így is, ha van elég sp-regenerálóm ¢¢

Na mindegy.

Más. Yuffa-t ismeri valaki? Ha igen, akkor üzenem neki, hogy ki lesz herélve...

Miatta ment el majdnem a kedvem a játéktól. Valaki igen csúnyán összekvert vele és szentül meg van róla gyõzõdve, hogy én vagyok õ (mármint Yuffa, aka red.. meg még mittoménkicsoda....)

Darkstar

Kérdés: Glastheim Gravyard melyik?
Én ezekrõl tudok:
St Abbey
Churchyard
Staircase
Inside
Underprison
Sewer
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarKérdés: Glastheim Gravyard melyik?
Én ezekrõl tudok:
St Abbey
Churchyard
Staircase
Inside
Underprison
Sewer
a graveyard az az, ahol a dark lord is van, ha jóltudom

NLZ

Van olyan map is, ahol GG-t biztonságosan le lehet vadászni. :) Egyébként csak úgy beszélek Omenrõl, amilyen. :) Diplomáciai fenegyerek, jó hadvezér és kiválló tápgép. :D
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZVan olyan map is, ahol GG-t biztonságosan le lehet vadászni. :) Egyébként csak úgy beszélek Omenrõl, amilyen. :) Diplomáciai fenegyerek, jó hadvezér és kiválló tápgép. :D

És hogyan higgyek annak, aki ártatlan lánykákat ver át galád mód? :ejnye: Elküldi vakondvadászatra, mikor aquamarine-t akar szegényke :D

NLZ

? :) Mondtam, hogy ott nincs, csak elõször rocards adatbázisából másoltam ki, aztán mondtam, hogy az szar, szal Martin nem dob. :) Ha most õ mégis elment vakondozni, akkor az már nem az én gondom. :)

WhiteSeed, a ház úgy néz ki, mint egy sima épület, csak van benne egy Butler, aki ad hp/sp healt, meg ingyen warpot az összes városba és dungeon elé. :)
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZ? :) Mondtam, hogy ott nincs, csak elõször rocards adatbázisából másoltam ki, aztán mondtam, hogy az szar, szal Martin nem dob. :) Ha most õ mégis elment vakondozni, akkor az már nem az én gondom. :)

:lol: Akkor kicsit elnézte :D (mondjuk szokása :rolleyes: )
Alássan megkövetlek ;>