Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Bizonyíték, hogy a priest nem csak healre és wapra való. Igaz Lythis? :D
1es számú bizonyíték:  Khalitzburg ME elõtt és után
2es számú bizonyíték:  Ghoul
3as számú bizonyíték:  Abysmal és vége
Mi ez a kard?

Más: fehér szárnyat (nem cucc, hanem olyan, mintha a karinak nõtt volna szárnya) hol lehet "szerezni"? Eddig csak démon szárnyas questet láttam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarBizonyíték, hogy a priest nem csak healre és wapra való. Igaz Lythis? :D
:haha: de: csak arra jó, de azok mellett rendelkezik egyéb hasznosnak mondható skillekkel is:D:D:D

edit: Shiroi, nem aludnod kéne? XD

Darkstar

Quote from: Shiroimartinn leendõ serverérõl beszélsz, ami 6/6/1-es lesz?

Screenshot akad róla? Ez az a szárny lenne, ami sokkal nagyobb, mint a másik?
Pont ma láttam 1et, de elfelejtettem lescreenelni. :( Az a szárny, ami a kari hátából nõ ki, majdnem olyan lesz tõle, mint valami angyalféle. :) Valahogy így:  :angyali:
Quote from: Lythisde: csak arra jó, de azok mellett rendelkezik egyéb hasznosnak mondható skillekkel is:D:D
:hahaha: :whoah: :lazza: :ad: :beeee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: ShiroiMert démoniban láttam olyat, ahol a szárnyon tollak vannak, és olyat is, ami csak bõrlebeny, és ez sokkal nagyobb volt, mint az elõzõ. Bár ezt lehet, hogy már csak én álmodom össze, mint azt, hogy támad a pet-em (ami nincs is).
Az a tollas démonszárny fehér? Mert akkor ugyanarra gondolunk.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

firetiti

Hali !

Véletlen nem tudja valaki, hogy a crusanak van valami questes skillje, amit külön meg kell csinálni??

Mintha valami Schrink- rõl hallottam volna, de nem tudom.
Na meg ha van ezt hol lehet megcsinálni?

Darkstar

Quote from: ShiroiMost már végképp nem tudom, hogy melyikünk mirõl beszél. Visszakapcsolhatnák a szárnyak látszódását/nem látszódását fatero-n.

Ez engem is érdekel, én is hallottam, hogy létezik, de csak ennyit tudok, nem többet.
Mondom, tegnap szembe jött velem egy kari, és fehér szárnya volt. Mind1, a fatero fórumon is benyomta valaki a kérdést, úgyhogy elõbb utóbb kiderül, hogy mi van. :) Amúgy mind a 2féle szárnyat a niffiheimi NPC teszi rád?
A shrink meg asszem annyi, hogy ha fizikai dmgt kapsz, akkor 2 vagy 3 cellát hátralöki a másikat.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarMondom, tegnap szembe jött velem egy kari, és fehér szárnya volt. Mind1, a fatero fórumon is benyomta valaki a kérdést, úgyhogy elõbb utóbb kiderül, hogy mi van. :) Amúgy mind a 2féle szárnyat a niffiheimi NPC teszi rád?
A shrink meg asszem annyi, hogy ha fizikai dmgt kapsz, akkor 2 vagy 3 cellát hátralöki a másikat.

Rendesen a hátából? O.o A fejen lévõt már láttam és cuki, ahogy a fülbõl kinövõket is annak tartom. A háton lévõ.. nyamm^^

NLZ

Ahhoz kliens frissítés kéne, amit nem csinált meg még senki se a szerveren. Hiszen még a karácsonyi poringokat se lõtték ki a városból. :)
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZAhhoz kliens frissítés kéne, amit nem csinált meg még senki se a szerveren. Hiszen még a karácsonyi poringokat se lõtték ki a városból. :)

Newbieknak ideális. Gyors fejlõdés és gyógycuccok ingyen (candy is dandy^^).

NLZ

[reserved]

thrall

én úgy tudom, hogy az angyal és a bukott angyal szárnyakat( fehér, és fekete tolls szárny) Yuno-ban lehet, adenevér szárnyat pedig Nihflheim-ben. a fehérhez nemtom mi kell, mert nekem a bukott angyal szárnya kell majd... amúgy a szárnyak majd februárban lesznek visszarakva, amikor kiveszik a karácsonyi cuccokat(antonio és santa poring GM által lett berakva a városokba, nem a kliens hozta)

thrall

Quote from: White SeeDHmm, most nézem ilyen mini emberkék szaladgálnak mindenfel. Iylet hogy/hol lehet csinálni??
azok baby karakterek, és úgy lehet, hogy van egy házaspár (min 70 base mindkettõnek), és mgkérnek téged, hogy legyél a gyerekuk, csinálsz egy novice-t (1/1-nek kell lennie) majd aztán van egy adopt NPC, aki adoptálja a karidat, aki összemegy. Hátránya, nem lehet Adv kasztos

NLZ

Azt hallottam baby kari nem mehet base70 felé, de ez nem biztos. De 2nd jobos lehet. :)
[reserved]

thrall

Quote from: NLZAzt hallottam baby kari nem mehet base70 felé, de ez nem biztos. De 2nd jobos lehet. :)
õõ, olvastam eathena-n, hogy mostmár mehet 99-re is, és a statok is leheznek 99-ek

Darkstar

Februárban lesz visszarakva? Akkor ez mi? 1ébként én erre a szárnyra gondoltam. click :)
Itt fateron sem nehéz pénzhez jutni, lassan kezd alakulni a tõke. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

1. neked miért látszanak a szárnyak
2. hogy került oda Hatii, és wootang?

Darkstar

Nem tom a szárnyak hogy látszanak.
Azok csak átváltoztatott playerek. Volt minden más is.
Keresem: Flank at the bridge between Juno and Aldebaran. Delivery quest. Õ hol van?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarNem tom a szárnyak hogy látszanak.
Azok csak átváltoztatott playerek. Volt minden más is.
Keresem: Flank at the bridge between Juno and Aldebaran. Delivery quest. Õ hol van?
én azt egyszerûen feladtam XD
oh yea, megcsináltam a bead-os qest-et, szerztem 10 bead-ot tök ingyé, így már kemény 6 pontom van XD

thrall

ok, én feladom a treasure huntert, akartam egy rudra-t, megnéztem az egykezes kardokat, így már nemtok dönteni XD

thrall

Quote from: White SeeDPedig egyszerû: Mindkettõ:D
kösz, Rudra, excalibur, Talefing (az nem a tirfing?), Nagan, meg még 1-2 :D

Darkstar

Quote from: White SeeDEgyszer ezt én is feladtam, és mikor legközelebb arra jártam simán útbaesett:D
Õ ott lenni Aldebarantúl felfele félúton a kerítésnél a híd elött:) (/ után?:D)
És tényleg. :merci:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lazzaret

Most probáltam ki a játékot és nem rossz. Csak rá kell kapni az ízére. Fatero serveren nyomom.

www.arkangyalok.uw.hu

thrall

én most mindenkit úgy, de ÚÚÚÚÚÚÚÚGY tökönfögök szúrni, hogyha reset lesz...

Darkstar

Quote from: thrallén most mindenkit úgy, de ÚÚÚÚÚÚÚÚGY tökönfögök szúrni, hogyha reset lesz...
Az biztos. Végre kimaxoltam az ME-t, ha most jön reset, nem leszek boldog. Meg akkor az össz pénz is elûszik.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

nemis tûnik rossznak az az 6/6/1-es server XD
mi is a címe? XD

najó, vagy éppenséggel, lizardRO :D

Darkstar

Quote from: thrallnemis tûnik rossznak az az 6/6/1-es server XD
mi is a címe? XD

najó, vagy éppenséggel, lizardRO :D
Az sztem már tényleg túl magas rate. De nem túl üres?
Látom ülõsztrájkot tartotok a reset ellen. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarAz sztem már tényleg túl magas rate. De nem túl üres?
nemtom, de, ragnahun...NEEEEEEEEEEEEEM, HunRO... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM isten ments, FateRO... ha lesz reset NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
más hun servert meg nemismerek, ami jó :P

NLZ

Quote from: thrallkösz, Rudra, excalibur, Talefing (az nem a tirfing?), Nagan, meg még 1-2 :D

Régi neve a Talefing. :) Egyes béna scriptekben található meg. Szal au 1139 es IDjû tárgy is Tirfinget ír ki. :P
[reserved]

Darkstar

Itt most full resetrõl lenne szó, azaz kari, item, guild, minden 0ról.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

White SeeD, melyik az a két íj? :)
[reserved]