Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Kezdem nagyon várni a ninja/gunslinger párost. :)
Van Kagebushin no jutsu. :D :D
Másnál sem megy a FateRo?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Quote from: Darkstar on 2006-04-24, 00:06:34
Kezdem nagyon várni a ninja/gunslinger párost. :)
Van Kagebushin no jutsu. :D :D
Másnál sem megy a FateRo?

nalunk se megy.
es ha naruto nevu karaktered lesz, kitagadunk.
es utana felaldozunk
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Nem lesz. Majd vmi mást kitalálok.
És van egy olyan érzésem, hogy már a sorozat összes neve, minden formában foglalt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Quote from: Darkstar on 2006-04-24, 00:25:39
Nem lesz.
És van egy olyan érzésem, hogy már a sorozat összes neve, minden formában foglalt.

mindig van uj valtozat.
peldaul: SSJlv6Naruto-kunsamachan
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: Xipe on 2006-04-24, 00:26:34
Nem lesz.

mindig van uj valtozat.
Meg az én SSJ7Sasuke-m :D
egyébként FateRO nálam is döglött... szerver is halott, updater kihal, honlap sem jön be... mit buherálnak már megint?

Xipe

Quote from: Lythis on 2006-04-24, 00:31:50
Quote from: Xipe on 2006-04-24, 00:26:34
Nem lesz.

mindig van uj valtozat.
Meg az én SSJ=Sasuke-m :D
egyébként FateRO nálam is döglött... szerver is halott, updater kihal, honlap sem jön be... mit buherálnak már megint?

nemtom mi volt.
Ambrosia kihirdette hogy LHZ dungeon kapui megnyiltak, lehet menni.
ket percre szervernek annyi.
InuyashaSaiyaJinNarutakazekage-oneechan
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Shiroi on 2006-04-24, 00:36:48
Quote from: Lythis on 2006-04-24, 00:31:50
Biztosan visszaállitják a létfontosságú pk-zást.

akkor le fogom PK-ni az acolyteomat.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

PK-t valóban vissza fogják állítani, de most nem tudom pontosan miért állt le. GM oldalról sem tudtam meg többet :)

Lythis

És mikor kapjuk meg a game-be ezeket:

source: adata.grf/data/textures/ŔŻŔúŔÎĹÍĆäŔĚ˝ş/collection

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-04-24, 01:01:16
És mikor kapjuk meg a game-be ezeket:

source: adata.grf/data/textures/ŔŻŔúŔÎĹÍĆäŔĚ˝ş/collection

Neeeeeeeeee!!! Ezekből elegem van :S Megcsömörlöttem ezektől és a rókafarkaktól :S Nekem heavy bolter kell és chainsword...

NLZ

Én se tok semmit se szerverről. Ahriman kéne, de nem elérhető. :)

Lythis, azokkal meg hagyj békén engem... Kenji is baszogat, hogy csináljam meg... -_-'
[reserved]

Xipe

Quote from: NLZ on 2006-04-24, 01:58:49

Lythis, azokkal meg hagyj békén engem... Kenji is baszogat, hogy csináljam meg... -_-'

akkor ezek szerint reggelig nem jatszunk.
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: Xipe on 2006-04-24, 02:00:16

Ezekszerint reggelre lesz Nin, meg GS?  :hopp:

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-04-24, 02:55:16
Quote from: Xipe on 2006-04-24, 02:00:16

Ezekszerint reggelre lesz Nin, meg GS?  :hopp:

Nagyon remélem, hogy gs minél később kerül be. Bár egy paladinnak aztán nem kell tőle tartani, de azért mégis... annyira kilóg :S

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-04-24, 03:04:03

Nagyon remélem, hogy gs minél később kerül be. Bár egy paladinnak aztán nem kell tőle tartani, de azért mégis... annyira kilóg :S
Nemtudom... szerintem nem lóg ki sokkal többel, mint Einbroch a világ többi részéből... jó, mondjuk az olyan cuccok, hogy gattling gun tényleg nem éppen passzolnak ebbe a világba, de azért valamelyest elmegy - legalább eltolja kicsit steampunk irányba a stuffot...
Robotok, meg ion fluxinator még nincs :haha: huppsz, de... az Alice robot...

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-04-24, 03:19:01
Nemtudom... szerintem nem lóg ki sokkal többel, mint Einbroch a világ többi részéből... jó, mondjuk az olyan cuccok, hogy gattling gun tényleg nem éppen passzolnak ebbe a világba, de azért valamelyest elmegy - legalább eltolja kicsit steampunk irányba a stuffot...

És a gránátvetők ?_? Einbroch is kilóg már, inkább ff6 feelinget kölcsönöz az alapvetően fantasy világnak O_O

Nekem tetszik a GS de nem itt :P

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-04-24, 03:20:53
Quote from: Lythis on 2006-04-24, 03:19:01

És a gránátvetők ?_? Einbroch is kilóg már, inkább ff6 feelinget kölcsönöz az alapvetően fantasy világnak O_O

Nekem tetszik a GS de nem itt :P
Hát mondjuk azért egy gránátvető valamelyest kevésbé tesz be egy fantasy környezetben, mint egy gattling gun imho... lásd mortar team in WarCraft 3.

Mondjuk én is agyaltam rajta, hogy hogy jöhetett nekik az ötlet...  Meg akkor már felvetődik a kérdés, hogy ezután mennyire akarják eltolni ebbe az irányba az egészet...
Ráadásul ha a hírek igazak, akkor Schwarzveld mellé kapunk még egy Rune Midgard-on kívüli köztársaságot is...

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-04-24, 03:37:43
Hát mondjuk azért egy gránátvető valamelyest kevésbé tesz be egy fantasy környezetben, mint egy gattling gun imho... lásd mortar team in WarCraft 3.

Mondjuk én is agyaltam rajta, hogy hogy jöhetett nekik az ötlet...  Meg akkor már felvetődik a kérdés, hogy ezután mennyire akarják eltolni ebbe az irányba az egészet...
Ráadásul ha a hírek igazak, akkor Schwarzveld mellé kapunk még egy Rune Midgard-on kívüli köztársaságot is...

Jahm, de az nem vállról indítható bazooka-style O_O Ugyebár :p Na meg winchester, arany revolverek, gatling etc...nemsokára jönnek az űrgárdisták és majd lesz létjogosultsága az Ultramarines guildnek^^.

Én azt nem értem, hogy ha már újítanak, miért nem olyan kasztot raknak be, ami nem üt el ennyire az egésztől? Ha már annyit loptak mitogiából etc. akkor lophatnának még valamit... ^^

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-04-24, 03:51:08

Jahm, de az nem vállról indítható bazooka-style O_O Ugyebár :p Na meg winchester, arany revolverek, gatling etc...nemsokára jönnek az űrgárdisták és majd lesz létjogosultsága az Ultramarines guildnek^^.

Én azt nem értem, hogy ha már újítanak, miért nem olyan kasztot raknak be, ami nem üt el ennyire az egésztől? Ha már annyit loptak mitogiából etc. akkor lophatnának még valamit... ^^
akiket a Republic Commando aláz majd le, mi?  :haha:
Amúgy a fegyverektől eltekintve annyira nem lóg ki imho, és nem is nagyon van más eszköz, amibel ilyesmit meg lehetett volna csinálni imho...
Hacsak nem olyan kényszerkasztokat akarunk, hogy "a parittyás/csúzlis/kődobáló" ... az jobban kilógna imho...

Annyit loptak mitológiából? Hát kb az elnevezéseken túl nemsokminden köze van a mitológiához szerintem. Mármint ok, van Nilfheim, meg Ygdrassil cuccok, és ilyesmi, de ezentúl nemhiszem h sok köze lenne hozzá... Max akkor, ha mondjuk havonta egyszer rászabadítják a világvégét a játékosokra... mint most a szerverhalált :haha:

Einbroch meg elvben része a történetnek, és valahol olvastam, hogy van questsorozat a világgal kapcsolatban (ezért is nevezik chapter-nek a komolyabb újításokat asszem, de lehet h most baromságot mondok), amiből felteszem kiderül.

Lythis

first of: sry for the doublepost.

Found this at ROEmpire forums:

Rounin

Republic Commando :lol:

A képregény:

Egyrészől lol..

...másrészről :bruhuhu: Too true T_T

(amúgy nem azt mondtam, hogy olyan hű de sokat loptak, hanem ha már ennyit átvettek, találjanak ki valami ideillő kasztot O_O bármit! csak ne a csíkos öltönyös gunslingereket :S)

Lythis

:bruhuhu: és még mindíg nincs  :bruhuhu:

NLZ plz mondd, h miattatok állt le, és nem magától döntött úgy, h bemondta az unalmast....

Darkstar

Aki azt mondja, nincsenek robotok, nézzen körül juperosban. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

csinaljanak egy viking kasztot.
fenykarddal.
_(๏̯͡๏)_

Lythis

w00t!! Black Cat Ears is t3h shiat! Neko-powa!!! :whoah:

Mondom, h Alice is robot, szóval már ki lett javítva...

Xipe: az már nem norvég mitológia lenne, hanem Lost Vikings 2 :haha: És milyen skilleket kapnának?

Tényleg egyébként az expanded class-okból azért nem rohangál olyan sok - mármint az alapkasztokhoz viszonyítva - mert annyival használhatatlanabbak, vagy mert a nép még nem szokott hozzájuk?

thrall

egyébként azért tették be GS-t sz.tem, me a sok ****** kóreai, meg kínai nyígott a fegyversért :D

Egyébként a képregénynek tényleg igaza van... -.-

Prof. William

Rég játszottam már ezzel? MNit is kell csinálnom? Tudtok adni pár maygar szerver címet?

Előre is kösz..

NLZ

fatero.hu :P Alszervere, az Ambrosia most készülget. :)
[reserved]

thrall

vagy esetleg LizardRO.extra.hu , ahol legalább a GM-ek is rendesek, és a playerek is (a kötsög táphuszárok elhúzták a belüket reset után :P)
DE a DeadRO-ra soha ne menj!!!!!!!!!

NLZ

Erről inkább ne vitatkozzunk, hogy hol ki milyen. :)
[reserved]