Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Nem tudom, mi történt, de hm.... a woe végre élvezhető lett. Percekig elhúzódó (nem túlzok) kézitusák, már közel sem instant varázslók, nem azonnal ölő varázslatok (legalábbis paladinra nem hat túl erősen :D)...

... még azt is megkérdezték, hogy gtb cardom van??? Pedig én csak túléltem két sg-t, 5 jupit és közben még Rada is bombázott =D

Szóval nagyszerű volt, a stat cardok még mindig irritálóak tudnak lenni (főleg Laonyron..) de már sokkalta ritkábban jönnek be.

Feltámadt a közelharcos kaszt... /gg

Darkstar

Érdekes, ki nem instant WoEn? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2006-04-28, 22:50:25
Érdekes, ki nem instant WoEn? :D

Go to hell imba. I mean it.

:hehe:

Szóval jóhát nem volt olyan szembeötlő, ha néha valamelyik felbuffolva instáskodott... -_-'

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Anyááám :D Eeek...ezekkel sosem fogok játszani :S Nem az én stílusom... (hol vannak a csápok?^^)

Lythis

Na igen... Ramiz mindenben igyekszik megtalálni a neki tetsző motívumokat...sicko.. :lol:

thrall

látom ramiz te is nézegeted a 4chant azon részét :D

Xipe

ez k*rva jo volt ma.
szepen barrangolok kinnt geok kozott es hirtelen egy nalam legalabb 30 szintel magasabb hunter odajon, leol, es elmegy.
es tok jo, hogy a beigert jail meg hasonlokat nem tartjak be.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Csinálsz róla sceent, azt mész GM-hez. ;)
[reserved]

Xipe

Quote from: NLZ on 2006-05-03, 19:01:43
Csinálsz róla sceent, azt mész GM-hez. ;)

ja csak az ember hogy csinaljon screent amikor egy lovesbol leolik es mar ott sincs a masik?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

30 szint? Az érdekes lenne... nem +/- 15 a határ? Én pl. sokakat nem is tudok támadni éppen emiatt... vagy azóta ezt kviették?

NLZ

Éljen a néphülyítés. :) 
Xipe, és honnan tudjuk, hogy nem csak megszivatni akarod a srácot, mert beszólt neked? :) Persze, ha a pöcsöd markolászod játék közben, akkor biztos nem tudod lenyomni a print screen billentyűt. ;)
[reserved]

kisvirag

nemtom, amig egyesek WoEn is azt élvezik(igaz, ma funWoE volt, mindenki mindenki ellen), hogy az épp befelé igyekvőket a legkülső ajtóban elkapva legyilkolják ahelyett, hogy bemennének, és a várvédőket ütnék (ma egy srác többször is legyakott engem, úgy, hogy mások voltak, akik simán elsétáltak mellette befele igyekezve), addig nem tudom, mit várunk. és ez nem feltétlen a GMek miatt van, elvégre nem tehetünk IQ szűrést az account regisztrálásra...

eddig nem volt senkivel bajom egyébként a játékban, de mint ahogy west is mondta: leszek én még 99es...
bár, asszem kicsit magamba kell mélyednem. eleddig tőlem idegen és távolálló érzés volt a bosszúvágy, most mégis avval vagyok tele...

mondjuk ez azért zavart, mert így úgy nézett ki, mintha az a klán, amelyikben a srác van (nem akarok neveket mondani) az támogatná a várvédőket. persze lehet hogy így van...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Darkstar

A +/-15 lvl él, mert ma Ameno vígan sétálgatott az sg-mben. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Shiroi on 2006-05-04, 00:08:45
Tényleg jobb, hogy már nem játszom. Amig ilyen ostobákat engednek játszani és érvényesülni ... Éljenek a gm-ek.

Sztem erre a postra se volt szükség. ;)  Egyébként meg Admin vagyok, nem GM, szervert állítgatom és frissítem, s nem pedig a játékosokat pesztrálására vagyok felkérve. Ancient tudja, hogy szélsőséges vagyok, mégis alkalmazott, elmondva ezt nekem. Szal elereszthetem magamat. :)
[reserved]

Ramiz

Csak nem itt. Mert itt vannak moderátorok, tudod... :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

És ilyenekből maradok ki? OMG...
Valamit mondjuk ki lehetne agyalni tényleg, mert ha nincs pk az a baj, ha van pk akkor meg az.
Mindkettővel vissza lehet élni sajna. Ha van akkor egyesek ezt automatikusan azzal asszociálják, hogy "miért is ne teszteljem a többieken a tömegpusztító skilljeimet", amikor meg nincs, akkor vannak gyökerek, akik pl parton "viccből" odavontatják a papokhoz a fókákat, és hasonlók.

Xipe

Quote from: NLZ on 2006-05-04, 00:11:26
Éljen a néphülyítés. :) 
Xipe, és honnan tudjuk, hogy nem csak megszivatni akarod a srácot, mert beszólt neked? :) Persze, ha a pöcsöd markolászod játék közben, akkor biztos nem tudod lenyomni a print screen billentyűt. ;)

kosz a hozzaszolast Nolzi.
gondolom te meg soha eletedben nem mentel ki a konyhaba, vettel fel telefont stb mikozben jatszol.
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Attólmég nem kéne rögtön sírdogálni. Geózz keményen, mint a többi, aztán majd meg tudod védeni magad. :) De nem, könyebb mondani, hogy hülye gm-ek, miért nem állítanak minden játékos mellé testőrt. Aztán meg az egyszerűbb emberek (mint pl Shiroi) rögtön ilyen messzemenőbb következtetéseket vonnak le. :)
[reserved]

Xipe

nem ez volt a gond NLZ.
en idejottem es elmondtam mi tortent.
nem mondtam semmit a GM-ekrol.
mivel nem a GM tehetett rola.

de dobjuk a temat.
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Quote from: Xipe on 2006-05-03, 18:44:11
ez k*rva jo volt ma.
szepen barrangolok kinnt geok kozott es hirtelen egy nalam legalabb 30 szintel magasabb hunter odajon, leol, es elmegy.

Utolsó mondatoddal pedig erre utaltál, ahogy Shiroi is benyögte. Na mindegy, megyek megnézem mihelyzet Ambrosiával. :)
[reserved]

Xipe

Quote from: NLZ on 2006-05-05, 01:30:03
Quote from: Xipe on 2006-05-03, 18:44:11
ez k*rva jo volt ma.

Utolsó mondatoddal pedig erre utaltál, ahogy Shiroi is benyögte. Na mindegy, megyek megnézem mihelyzet Ambrosiával. :)

menj nezd, mar szeretnenk jatszani ottan.
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Basszus, csak 50es limit van ott, ne akarjon már mindenki idejönni. :DD
[reserved]

Xipe

Quote from: NLZ on 2006-05-05, 13:18:16
Basszus, csak 50es limit van ott, ne akarjon már mindenki idejönni. :DD

he, mar csinaltam accountot ra.
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Kis creator kicsit sebez. :D  MVPre ennek párszorosát nyomja. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kisvirag

azért vicces az a level sor... 559/120...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Darkstar

Majd linkelek képet az assámról is, az nagyobb. :D
Egyébként majd azon a szerveren elő kell vakarni egy gmet, mert nagyon elb***ták az acid demot-t, a kiakadós 999999 helkyett 10-et üt az mvpkre. (Már csak annyi van hátra, hogy ezt 1/1-es szerveren elérjem, úgy lesz az igazi. :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2006-05-11, 02:41:24
Majd linkelek képet az assámról is, az nagyobb. :D
Egyébként majd azon a szerveren elő kell vakarni egy gmet, mert nagyon elb***ták az acid demot-t, a kiakadós 999999 helkyett 10-et üt az mvpkre. (Már csak annyi van hátra, hogy ezt 1/1-es szerveren elérjem, úgy lesz az igazi. :D)

Azt, hogy tizet üssön mvp-kre? Hát gratulálnék hozzá :D :hehe:

Darkstar

Quote from: Rounin on 2006-05-11, 15:33:04
Azt, hogy tizet üssön mvp-kre? Hát gratulálnék hozzá :D :hehe:
:D:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: Darkstar on 2006-05-10, 23:24:20
Kis creator kicsit sebez. :D  MVPre ennek párszorosát nyomja. :D
na jah, ugyanezt csináltam stalkeremmel is a régi lizardRO-n, csak aztán felvitték a bottlek árát XD