Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Kérdés: ha rugóra undeades pácélt teszek, tudja lopni a TU-t? Mert anélkül tuti nemmegy, azzal viszont lehet.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

elméletileg ja, csak nehogy elsőre bejöjjön a TU, mert akkor nem kapod meg :D (vajon így a Healt is el lehet lopni? XD)

Lythis

Quote from: thrall on 2006-05-12, 20:21:09
elméletileg ja, csak nehogy elsőre bejöjjön a TU, mert akkor nem kapod meg :D (vajon így a Healt is el lehet lopni? XD)
loptak már heal-t úgy, hogy sebzett a mukin, szóval szerintem lehet...

Darkstar

Remek, akkor kinek van Evil druid cardja? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Attól függ szerver beállítások között megvan-e az, hogy TU prop szerint menjen, ne csak race alapján. De FateRO-n prop szerint is megy. :)
[reserved]

Darkstar

Akkor hamar meglesz a stalkim. :)
Anci mummynak milyen skilljei vannak? Csak hogy mire számítsak, milyen gyakran kell újra rátenni a TU-t. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: Darkstar on 2006-05-12, 22:07:39
Akkor hamar meglesz a stalkim. :)
Anci mummynak milyen skilljei vannak? Csak hogy mire számítsak, milyen gyakran kell újra rátenni a TU-t. :D
rocards.de-n ezek vannak:
Skills: Envenom, Pierce, Curse Atk (ebből csak a Pierce-t tudod)

Darkstar

Ha tudnám az melyik. (Mmint hogy néz ki, amikor használja a dög). Amúgy énis néztem DBket, Rocardsot meg RoEmpire-t, mindkettő másikat írt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

én a rocards-ban bízom, ugyanis az újabb verziójú, mint a roempire

Darkstar

Tudom. :) (Bár mostanában picit frissítették a RoEmpire-t is)
Itt és itt pedig két kép a multkor említett pici assáról. :) (Az lvl1es sonic injustice carddtól, hozzá lehet képzelni a lvl10est.  :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

On attack NPC_DARKBREATH  (3) in 0.8s 5%, 5s delay
On idle Teleportation (1) when rudeattacked( 0 ) 100%, 0s delay

eAthenában csak ezek a skillek vannak. :) Roempire meg azért megbízhatóbb, mert eAthenát veszi alapul. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZ on 2006-05-13, 14:07:20
On attack NPC_DARKBREATH  (3) in 0.8s 5%, 5s delay
On idle Teleportation (1) when rudeattacked( 0 ) 100%, 0s delay

eAthenában csak ezek a skillek vannak. :) Roempire meg azért megbízhatóbb, mert eAthenát veszi alapul. :)
Kösz. Sejtettem, hogy shadow elementes atkja van, mert bathory-s cuccban missel vele.:)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Darkstar

Quote from: Rounin on 2006-05-27, 17:42:21
133tness can go too far :hehe:

http://www.deviantart.com/view/32296374/
Nemrossz. :D  :lol:

(apró elméleti hibákba meg nem kötünk bele :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2006-05-27, 17:48:45
(apró elméleti hibákba meg nem kötünk bele :D)

Ne is :__devil:

Lythis

thrall

nemtudjátok,h ogy a legújabb sak-ot és rag-ot honnan lehet letölteni, mert nagoyn sok embernek márc 28-án megáll és semmi....

NLZ

Ragnahu fórumán fennvan egy 0530 magyar mirror. :)
[reserved]

Lythis

FateRO-n eddig még nincsenek benn. Remélem azért vacakolnak vele ennyit, hogy senki ne fagyjon miatta, mint anno a TK-k miatt...

Darkstar

Momentán az eathenánál háttérbe tetéka fejlesztésüket, előbb a homonculust csinálják meg.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

:wtf: ... kinn már egy ideje megvan az is, nem? Nálunk meg minden csillivilli és tökre új, és homunkulusz még nincs?

Ja egyébként: mi a vér lesz az a Sorcerers guild?

Darkstar

Quote from: Lythis on 2006-06-22, 11:08:21
:wtf: Azmi?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-06-22, 11:17:30
Quote from: Lythis on 2006-06-22, 11:08:21
:wtf: Azmi?
Egyelőre még semmi. Valamelyik fórumon olyasmit pofázott valami muki, hogy majd a 3rd jobokhoz lesz, vagy ilyesmi. Gondoltam hátha valaki tud róla többet is.Ugyanakkor meglenni megvan, csak nem tudsz bemenni. Elmész Aldebaranba, és megkéred a városőrt, hogy jelölje be a fontosabb épületek helyeit....

Alucat

Quote from: Lythis on 2006-06-22, 10:58:27
FateRO-n eddig még nincsenek benn. Remélem azért vacakolnak vele ennyit, hogy senki ne fagyjon miatta, mint anno a TK-k miatt...

A FateROn azért vacakolnak velük annyit mert nem tökéletes és amég nem lesz 100%osan az addig nem raknak be semmi béta cuccot, nos mivel mai napig bugos és állítólag leálltak a fejlesztéssel egy időre, így valszeg sosem lesz fateron vagy majd karácsonykor vagy tudja a fene. Íme az előnye annak ha valaki látja a GM topicokat meg beszélget Kenjipapával. :P
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Lythis

Quote from: Alucat on 2006-07-20, 01:47:41
Quote from: Lythis on 2006-06-22, 10:58:27

A FateROn azért vacakolnak velük annyit mert nem tökéletes és amég nem lesz 100%osan az addig nem raknak be semmi béta cuccot, nos mivel mai napig bugos és állítólag leálltak a fejlesztéssel egy időre, így valszeg sosem lesz fateron vagy majd karácsonykor vagy tudja a fene. Íme az előnye annak ha valaki látja a GM topicokat meg beszélget Kenjipapával. :P
így könnyű jah... szal most várhatunk télig? remek... tch..
persze előbb a resettel legyenek meg, mert ez a "fun" dolog halál értelmetlen imho.

Xipe

mi a csuda?
hat Alucat mar ide is kovetett minket?
mocskos kiskoruak.

egyenlore kulonben most ugy nez ki a jatekosok nagy resze atvandorol a RagnaHU szerverre(itt ertek tobb guildet is).
Lythissel meg elkepzelheto hogy reset utan megprobalunk sajat guildet alapitani es szivesen latunk mas regi arcokat szerintem.
nekropedofilia nem kovetelmeny termeszetesen.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Nem az? ehh... ok, de a jelentkezők hoznak nekem sohee petet, és alice-t...
RagnaHU-ra... err.. ok. nemtom mér. Én voltam ott egy rövid ideig de annyira nekem nem tetszett, igaz akkor még csak ismerkedtem a dologgal.

Rounin

Nem követelmény? Hrmpf...potyára dolgoztam rajta.
Ha találok empériumot (egy ideig annak lelőhelyén fogok tápolni^^"), akkor szívesen hozzájárulok.

Ja és meow O_o

Lythis: egyik régi kedvencem vgcatsről :lol:. Bár akkoriban még nem is RO-ztam^^

Lythis

Ilyen--->, és hasonló itemeket kapunk?

Jah, és ugye lesz 4 slotos "Pretty Black Back Ribbon"? (-->) :D

Rou:sose tudhatod mikor jön majd jól...