Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Én meg kipróbálnám, milyen az olyan woe, amikor egy várban vannak annyian, mint az összes magyar szerveren eggyüttvéve. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Mishra

jaja! :D
"hey guys wanna have a party play in biolabs??
yea, y not...
kay, call the guild!"
ők harmincan járnak guild eventet tolni és 70en woezni mer MÉRT NE! XD

thrall

na jah, úgy az igazi a WOE sz.tem
olyan igazi ostromoljunk és védjünk hangulata van

Mishra

a régi szép álmok, mik talán (ismétlem: TALÁN) megvalósulni látszanak....
Schwarzwald ( :whoah:) vs. Midgard ( :angyali:)...

Lythis

Quote from: Mishra on 2006-11-27, 21:24:47
a régi szép álmok, mik talán (ismétlem: TALÁN) megvalósulni látszanak....
Schwarzwald ( :whoah:) vs. Midgard ( :angyali:)...

ahoz mondjuk nem ártana több ember, mint 20, de jah, nem lenne rossz

Mishra

megkérjük a Csalókat, h hozzák a botjaikat is ;) :D

Lythis

Quote from: Mishra on 2006-11-27, 22:15:47
megkérjük a Csalókat, h hozzák a botjaikat is ;) :D
az milyen lenne már, hogy a fél csapat bot? :D habár ha jól lescriptelik... de az akkorsem az igazi vhogy. Mindenesetre egy 50-es szerverlimiten nem lesz 60 fős csata sem :D

Mishra

Rounin

Hm, mikor utoljára lelkendeztem irc-n, hogy fateron valami 40-50 fős woe volt (két klán közt) és ez milyen szuper, benyögte valamelyik szívtelen, hogy náluk egy teremre jutottak ennyien XD. És mutatott képeket...  :ejj:

Mishra

remélem remoterape-elted megfelelő módon. :D

Mishra

Gravity Corp: semmit nem tudsz megtudni, amig az ki nem derül. ;)

thrall

Lesz beta, valahol beírtam, cask már nem emléksze, hogy melyik oldalon

Mishra

egyébként képtelenség lenne, h egy gravity-s oldalon sincs rola info (tudom lusta vagy utána nézni, én is :D)

Komplikato

Quote from: White SeeD on 2006-11-28, 09:47:23
Régebben láttam valahol Ragnarok2-ről infókat.
Végül azzal a projectel mi lett? Készűl vagy lehúzták a rolót?

Lehúzták a rólót? Dehogy is!
http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20070109/ro2beta1.htm
http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20070110/ro2beta2.htm
Itt vannak képek a 2006 dec. 27-29 közötti bétáróll! Hivatalosan koreai verzió, de a japánok is nagy R.O. mániások, tehát sok japán is volt. A cikk értelmezéséhez javallott a Bablfish vagy közepes nihongo skill.  :D

Hoppá, most nézem, hogy nem csak japán meg koreai nyelvet lehet választani a hivatalos oldalon ...
http://www.ragnarok2.co.kr/teaser/index.html
Igaz itt nincs is sok infó pl. angolban.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

thrall

egyre jobban csigázzák a kedélyeimet a RO2-vel :D :D :D egyébként őújra elkezdtem RO-zni, ezóttal SpeedRO-n lag van egy rakat, meg fura Gm-ek, meg csak 2-en vannak, azok is hetente 2 percet XD mindemellett jó fej emberek vannak ott, és még a ratek is egész jók 75/75/20

Rounin

Amióta kiderült, hogy archer helyett SS egyenruhás gunslingerek lesznek, már húzom a számat. Egyedüli pozitívum eddig a zenéje, ami tényleg szép.

Lythis

Quote from: Rounin on 2007-01-15, 18:53:38
Amióta kiderült, hogy archer helyett SS egyenruhás gunslingerek lesznek, már húzom a számat. Egyedüli pozitívum eddig a zenéje, ami tényleg szép.
does the word "steampunk" ring any bells? csakmert bejelentették még anno, amikor a 2 még csak ott tartott, hogy volt hozzá logó, hogy abba az irányba akarják eltolni az egész világot (Republic of Schwartzwald, Einbroch, Gunslinger.... ezek sem poénból vannak, de gondolom feltűnt..)
Viszont amit a 2-ből eddig láttam, az alapján egyáltalán nem hoz lázba. Tucattermék szaga van eléggé, még ha a fejlődési rendszert át is teszik valahogy. A zene az jó, de imho semmi húdeextra. Jól összerakott számokat tucatszám találni más mmorpg-ben is. (L2, WoW, GW, hogy csak a népszerűbbeket említsük...)

Rounin

Zenék: true.

Steampunk? It does ring some bells (foood \o/ ja nem, most nem azok a csengők..).. ettől még azóta húzom a szám, hogy ebbe az irányba látom menni.

A gunslingert meg igenis poénnak vettem, míg rá nem jöttem, hogy komolyan gondolják... -_-'

thrall

egy próbát megér, max 2 perc után törlöm a ****-ba XD RO-ba se tetszett a GS, nem illett a képbe, mint ahogy einbroch se. dehát ök akarják elcseszni,n me én

Komplikato

Én (meg)értem miért játszanak sokan "ingyenes" szervereken srácok, de azt senki nem magyarázza be, hogy szinvonalban akár a töredékét is nyújthatja az ingyenszerver, mint a pénzes ...
Ragnarok Online 2-t meg akkor dícsérem / fikázom ha láttam elég in-game videót, meg pár arc hozzászólását, aki játszott vele.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Rounin

A hangulat ott hangulat, ahol sikerül megteremtened a társaiddal, függetlenül a többitől. :mad:

Ro2 kiszivárogtatott infóit pedig "fikázom" továbbra is, fenntartva az eddigi stílusomat: húzom a számat, látva milyen irányba mennek el. Ebbe pedig nem köthet bele senki =).

Komplikato

Jah, rendben. Nekem a RO1 annyira nem jött be az olvasott infók alapján, csak gondoltam valami oka csak van a 25 millió előfizetőjének :)
A RO2 meg úgy látszott sok mindenben felveszi a versenyt az agyonhypolt (ettől még jó persze) WoW-val is.
Most hirtelen pénz nem számít alapon eddig kint levő stuffok közül én nyomulnék a nyomi, 2D flashes DOFUS-al, ha már hangulat... ;)

thrall

Quote from: Komplikato on 2007-01-15, 19:37:17
Én (meg)értem miért játszanak sokan "ingyenes" szervereken srácok, de azt senki nem magyarázza be, hogy szinvonalban akár a töredékét is nyújthatja az ingyenszerver, mint a pénzes ...
Rouninnak igaza van, hogy a hangulat ott van, ahol megteremted. Ezen felül tudod, miben tér el pl egy RO privátserver az eredetitöl? 1. ingyenes és nem kell érte fizetni. 2. kevesebben vannak, jut mob neked is. 3. lassabban frissítik, de ami az eredetiben benne van, az benne lesz a privátba is, SŐT még annál is több néha. és még lehetne sorolni.

Rounin

4. zsarnokabb gm-ek.

thrall

na igen, ez egy negatív tényezö, de nem mind és nem azonnal XD én nemvoltam valaminagy zsarnok, inkább cask nagy hülye XD

Lythis

Quote from: Rounin on 2007-01-15, 20:40:37
4. zsarnokabb gm-ek.
5. rinyálósabb játékosok...

Rounin

True. Not to mention those who get unfair advantage through personal relations with those in power. <_< Makes me want to go and pk some /heh

Lythis

and if u chin those, they whine even more.. makes you wanna strangle them with barbed wire

Rounin

/hmm Azt mi dobja?

Lythis

nem...igen.... azellennemvéd