Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Prof. William

Quote from: Mattanja on 2006-10-09, 16:29:50

Ragnarok.hu-n.

Azon mos mennyien vannak? Emlékszem amikor a 6-700 -gamer se volt ritka. Az volt ám a szép idő. Vannak még Eventek?

Lehet hogy megint elkezdem. Megfogott engem is a világ aranyossága, meg a kis animés karakterek. :) Olyan nyugodt hangulata volt...

Lythis

6-700? err... az mikor volt? o.0

Darkstar

Quote from: Prof. William on 2007-01-16, 00:10:18
Azon mos mennyien vannak? Emlékszem amikor a 6-700 -gamer se volt ritka. Az volt ám a szép idő.
Az mikor volt? o.O

lolz
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Jó régen az biztos, de határozottan emlékszem rá. Az volt az aranykor. Aztán jött egy restart és sokaknak már newm volt kedve újrakezdeni. Akkor maradtak olyan 100-150 -en. A végén meg már csak 50-70 -en. Akkor egy időre elment a kedvem....

Szóval most mi a helyzet a szerverrel? Látszám? Eventek?

Lythis

amennyire én hallottam az a 60-70 maradt. többet nem tudok, nem játszom ott.

Komplikato

QuoteGravity today announced that it has entered into license and distribution agreements for Ragnarok Online 2 in China, Taiwan, Macau and Hong Kong. The agreement for China has been entered into with a subsidiary of The9 in China, which is effective for four years from the commercial service date, while the one for Taiwan, Macau and Hong Kong was entered into with Gamania Digital Entertainment and the term of the agreement is for three years from the commercial service date of the game. No details for a US or EU release yet.
- Gamershell.com
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Suszi

ragnarok.hu szerintem haldoklik.
A szar benne az, hogy nem foglalkoznak vele a GM-ek, ezért mindenki azt csinál, amit akar.

Darkstar

Szvsz az összes üzemelő magyar szerver döglődik...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

mondanám, hogy gyertek speedRO-ra, de még csak egy kis server, sé ha jóltom olyan 30-40 fö körül tudja elviselni a playereket :D :D :D (meg nem 1/1/1-es hanem 75/75/20 XD)
egyébként most cubeRO-ról jót halottam, igaz egy idö mulva az is döglődni fog XD ... nálunk meg sok okos GM van és anyit értenek hozzá mint én (semmit, igaz én is voltam GM, de a rendért ügyeltem XD)

Lythis

idővel ezek halálra vannak ítélve, mert nincs bennük annyi kihívás mint egy low-rate-ben, viszont nem is nyújtanak annyi extrát, mint a külföldi megfelelőik. Húzzák egy darabig, aztán pápá.

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

Nekem a kihívást valahogy nem az jelenti, hogy egy évem keresztül ölöm a bathory-kat/egyéb tápdögöket csak a rebornhoz, utána megint másfél évig az adv 99hez. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-17, 21:01:46
kihívás?  :hehe:
ha úgy tetszik kockulás :hehe: de akkor úgy mondom, hogy érthetőbb legyen :D:
Pistike marhára azért sz*pik, hogy meglegyen neki a 90-es kari, mert Ferike, aki folyton piszkálta anno, hogy nincs dyestuffja, h átfestesse a karit is majdnem eléri, és akkor Ferike már majdnem isten és rebornolhat (olyan még fél év alatt jobbesetben.. ).
Viszont Pistike elbax egy hetet az életéből mantissolásra, és üt mondjuk mantiss cardokat.. háhá, pont ez kellett neki, most meglesz az űber-dagger kombó, és 91stat+bónusszal és carded stuffal éri el a 110-es STR-t, hogy aztán megfelelő offhand párosítással 380%-okat üssön...  ergó +-10 szinten belül Pistike lesz az isten. Ferike meg hogy nehogy szégyenben maradjon szembe kell nézzen a kihívással, hogy találjon egy olyan buildet (mert reset nincs), amivel úgy b*ssza meg Pistike kariját, hogy az sikít a gép előtt kínjában.

Lényegében marha sokat szenvedsz, hogy +1-2 pontot szerezz mindenféle képletekhez, és ha neked jobb a végeredmény, mint másnak, akkor nagyon jó neked... elvben. Aztán amikor IRL összefutsz a haveroddal csodálkozol, hogy már családja van...

thrall

na igen, ezért RO-zok én csak a szabadidömben XD akkor is tok kockulni, de nem annyit, és marad a világ legjobb játékára egy rakat idöm az ÉLET-re :D gondolom nem cask én vagyok így vele XD

Eberinu

Valaki tud egy jó szervert? Én épp fanszerveren játszok (pulseRO), de valami magyar kéne, azért ne valami halál kicsi ratel...

Suszi

thrall

najó ez már nekem magas... megvan a legújabb RAG, a legújabb SAK (tegna frissítettem, szal 100%, hogy a legújabb), és elmennék Rachelbe ÉS KIFAGYOK... valaki magyarázza meg nekem mitöl van ez

Eberinu

Ált. én is kapok errort a fanszerveren,pedig frissitek,de ez a skillek miatt van, leginkább ninja olykor champ. Sztem lehet a klienseddel van a problem..bár gondolom rendesen updatelsz azzal is...akkor viszont valami cucc van ott amitől kifagysz..ilyen szokott lenni, jelentsd gm-nek ha van online. A HunRon játszottam, a 96-os assasinom egy reset történtével törölték is,szal ott akkor telt be a pohár, mellesleg segítség nélkül elég nehéz ott fejlődni..meg anno elég kevesen is játszottak ott..nekem valami olyan hely kéne ahol sokan vannak...

Lythis

4/4/mittoménhanyas rate-en szerintem annyira azért nem nehéz - csak mocskosul unalmas...
kifagyogatás pedig: szar a RO, ennyi. Nekem volt, hogy nem volt hajlandó update-elni, pedig semmit nem buheráltam bele.

thrall

yey. 4 napig uppoltam úgymond a semmiért.. hülye tesco light net, hülye RO -.-

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Eberinu

Én a fanszerveren naon jól elvagyok, főleg ami a pvp-t illeti :D Gypsy rulez ^^

Lythis

Level cap, max stat, custom itemek?

Rounin

80% és két hétig felügyelt postolás :lazza:

Valaki nem szereti a poént, csak amíg ő osztja :lazza:

thrall

Eberinu az fun server, nem fan server (mert ugye nem rajongó server, hanem szórakoztató server... máshogy nemtudtom lefordítani)

csináltam egy TK-t, megcsinlátam 2 TK missiont, és nagyon überállat :D nemoskára lvl 90, akkor meg 3* max HP/SP is lesz és nem kell stance a skillekhez hajjaj :D

(rounin mit írtál, amiért ezt kaptad :P)

Lythis

Egy stance kell az infinite kombóhoz is....

thrall

90 alatt kell stance az infinite combohoz, és télleg vombo, de 90 felett nem kell stance és 1 kick-böl is állhat a combo  :jee:

Lythis

szerintem szerverfüggő, van ahol HP/SP szorzót sem kapod meg 90 felett...én mindenesetre úgy tudom, hogy min 1 stance kell.
kombó tetszőleges kickből állhat, de nem lehet ismétlés benne, és flying side-kick nem lehet része a kombónak.afaik

thrall

Quote from: Lythis on 2007-01-21, 01:39:45
...én mindenesetre úgy tudom, hogy min 1 stance kell. kombó tetszőleges kickből állhat, de nem lehet ismétlés benne

igen ez igaz, de a skilleírásban is benne van, hogy 90 felett ez már nem érvényes, és lehet benne ismétlés is

Fubenalvo

Nem tudom, szabad-e itt oldalt reklámozni... így inkább megdom a linkeket.

Ragnarok2 Korai nyelvű béta kliens: http://files.filefront.com/Setupzip/;6435994;;/fileinfo.html
Az indításához szükséges az AppLocale nevű progi, hogy a windows meg tudjon birkózni a Koreai nyelvvel. Innen letölthető: http://www.microsoft.com/globaldev/tools/apploc.mspx
Eredeti windows kell hozzá. Vannak tört Applocale progik is a neten, de azzal nem indul a kliens.

Illetve a teljes zenei anyag letölthető innen: http://files.filefront.com/RO2_Musicrar/;6...;/fileinfo.html

Akit még érdekel további információ a játékról, interjúk, videók, leírások az skubizzon fel ide: http://ragnarokonline2.extra.hu
Jó próbálkozást, keresgélést. :)