Main Menu

Japán játékok

Started by gr33n, 2005-09-15, 14:44:03

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: Darkstar on 2006-12-12, 13:07:55Ha nem vagyok indiszkrét, melyiket sikerült kifognod?
[spoiler]Egyébként az összes bad endingben Kotonoha működik valamit, csak épp mindíg más kárára[/spoiler]
[spoiler]Hát itt speciel a saját kárára ügyködött. fejestugrott a betonba Makoto és Sekai orra előtt. Sújos, ahogy 10 centire van a feje a talajtól, és kimerevedik a kép, körbefordul a kamera, és mosolyog. Aztán bumm...
[/spoiler]Akkor ez vagy egy "good" ending volt... Végülis Sekaial egészszépen összejött... ez esetben nagyon durva!... vagy sikerült kifognom egyet, amihez még nem volt szerencséd :)

Darkstar

Quote from: Manitu on 2006-12-12, 13:35:22
[spoiler]Hát itt speciel a saját kárára ügyködött. fejestugrott a betonba Makoto és Sekai orra előtt. Sújos, ahogy 10 centire van a feje a talajtól, és kimerevedik a kép, körbefordul a kamera, és mosolyog. Aztán bumm...
[/spoiler]Akkor ez vagy egy "good" ending volt... Végülis Sekaial egészszépen összejött... ez esetben nagyon durva!... vagy sikerült kifognom egyet, amihez még nem volt szerencséd :)
Az bad ending.
[spoiler]A mindíg más kárára-ban benne van saját maga is. Az a hang olyan mértékben undorító, hogy... tehát nagyon. Ráadásul valóban ilyen hangja lehet, mikor valaki pár emelet magasról fejjel érkezik betonra.[/spoiler]

Egyébként számomra még az a legemészthetőbb bad ending [spoiler]amikor a srácot kapja el, mert akkor nem valamelyik csaj szívja meg, hogy játék közben eltoltál valamit.[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Szal akkor van a

[spoiler] -Ugrunk a betonba.
- Vágjuk a nyakat.
- Meggyakjuk a főhőst.
[/spoiler]

Bad endingek.

A bázisugrós endingben amúgy a végén kiderül hogy hősünk nem sokkal ezután szakít az aktuális nővel mert egyszerűen nem bírták feldolgozni hogy miattuk tett ilyet.

Milyenek lehetnek a Goodok? Kotonohával lehet jó öszejönni mert akkor tuti nem mészárol le senkit. Bár aztán majd gondold meg jól hogy meg mered e csalni a valaha.  :uzi:

Kozmi

Amúgy Ti találtatok hozzá valamilyen angolosítást, vagy ki lehet következtetni mit beszélnek a szereplők? Esetleg tudtok japánul?:D (amit én szeretnék majd megtanulni valamikor...)

Darkstar

Az első chapter itt van valahol a threadben videóként felirattal. A többihez nincs semmi angol, maga a játék végig japán. A tanuláshoz meg sok sikert. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kozmi

Köszönöm!:)
Tehát akkor csak Ti is találgattok? Ez kb. akkor olyan lehet, mint amikor kicsi koromban a cartoonnetworkot néztem!:D De nem gond, a szép animációkért megéri...

Darkstar

Quote from: Kozmi on 2006-12-12, 21:26:53
Tehát akkor csak Ti is találgattok? Ez kb. akkor olyan lehet, mint amikor kicsi koromban a cartoonnetworkot néztem!:D De nem gond, a szép animációkért megéri...
Részben találgatunk, részben értjük. :) Pl én is tanulom a nyelvet, bár sajna nem olyan ütemben, mint szeretném, de ez a vizsgaidőszak alatt és után változni fog. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Én egy School Dayes oldalon olvastam a toronyugrós rész angol magyarázatát.

A másik kettőhöz nem kell sok komment.  :__devil:

Manitu

Quote from: Kozmi on 2006-12-12, 21:26:53
2 és fél évnyi és közel 5000 epizódnyi animével a hátam mögött egy ilyen kis H-game nem fog kifogni rajtam  :__devil: A lényeget meg lehet érteni belőle. Btw, félig meddig CN-ről tanultam meg angolul is :D

Darkstar

Quote from: Manitu on 2006-12-12, 22:17:23
Btw, félig meddig CN-ről tanultam meg angolul is :D
Ebben lehet valami. :) Ráadásul a játékban ha kapcsolsz a szöveg alá feliratot, elég jól lehet memorizálni/gyakorolni vele a kanákat. Legalábbis nekem jobban ment, mint mikor egy papirról próbáltam bevágni őket. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

H gamekben elég ha csak ennek a pár szónak a jelentését ismered.  :D

Fonetikusan írom.

Ieeee! = Neee!
Hazokashi! = Kínos/zaarba ejtő stb...
Hayaku! = siess, gyorsabban!
moto, moto = még még!
Áhhhhhhh! = no comment  :D

Na bye!

Darkstar

Azért ha a story és érdekel, akkor nem. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Hát igen. Nem vagyok nagy hentai fan de amikbe jó a sztori és többé kevésbé normális a szex azt szeretem :)

Tudtátok hogy több Shuffle! game is kijött?

Van ugyebár a Shuffle! Amihez reméllem belátható időn benül jön a fordítás, hisz már csak az editingnél tartanak.

Van a Click! vagy mi amit most kezdtek.

Meg van a Really? Really! c. game amiben kibővül a választható lányok sora. Meg új a sztori is asszem....

Manitu

Quote from: Prof. William on 2006-12-13, 15:18:56Tudtátok hoyg több Shuffle! game is kijött?
Meg van az On the stage!, bár az csak PS2-re jött ki, ha jól tudom.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Ps2 vagy Pc?

Megjegyzem hogy a cím sztem elég béna. A Shuffle jobban tetszett. Ez amúgy valami alternatív szál? Mert láttam pár képet belőlle és pár dolog máshogy van...

Darkstar

Quote from: Prof. William on 2006-12-21, 11:39:56
Ps2 vagy Pc?

Megjegyzem hogy a cím sztem elég béna. A Shuffle jobban tetszett. Ez amúgy valami alternatív szál? Mert láttam pár képet belőlle és pár dolog máshogy van...
Sztem PC, de biztosat majd akkor tudok, ha leért. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: Prof. William on 2006-12-21, 11:39:56
Ps2 vagy Pc?
Sony nem nagyon enged h-gameket megjelentetni PS-re, szal biztos, hogy PC.

Wahhh!! Hol lehet ilyet szerezni? :hopp:

Darkstar

Quote from: Manitu on 2006-12-21, 13:01:11
Sony nem nagyon enged h-gameket megjelentetni PS-re, szal biztos, hogy PC.
Megerősítve. pc-s. :)

Quote from: Manitu on 2006-12-21, 13:01:11
Wahhh!! Hol lehet ilyet szerezni? :hopp:
EZ KELL!!!! :hail:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Kozmi

Először is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Ahogy sejtettem, lejött a játék az ünnepekre!:D
Egy problémám van, amiben remélem tudtok segíteni:
A videók, a képernyő bal felső sarkában jelennek meg, és így is lelóg még a fele! De poén, mert a menü az a rendes helyén jön be... Valaki tudna segíteni? Előre is köszi! A pecs fenn van, szóval nemtudom mi lehet a probléma... Lehet a monitorom túl nagy (19 colos) vagy a videó kártyámmal lehet a gond? (ati radeon 9250)

Hehe... Ilyen posztert én is szívesen látnék a szobám falán!:D (Mellesleg itthon lehet hasonlókat beszerezni?)

Darkstar

Quote from: Darkstar on 2006-12-03, 13:58:30Mint mindenkinél, aki nem állítja át a Területi és Nyelvi beállításoknál a Területi beállítások fülön a Szabványok és Formátumokat Japánra. :)
Quote from: Darkstar on 2006-12-03, 13:58:30
Érdekes. Nekem így fut rendesen, és ahogy visszateszem pl magyarra, egynből beugrik a sarokba. Ugye ITT állítottad be?  Ezt állítsd be, és hagyd az Applocalet. :) Ellenőrizni könnyű,rámutatsz az órára, és más leválasztójeleket fogsz látni. :)
Ha ez rendben van, és még mindíg a sarokban fut, akkor: melyik patch van feltéve? (Ha semmiképp nem megy, adok egy configfilet)
^^ (itt a 2. oldalon van :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: Darkstar on 2006-12-24, 21:03:02
^^ (itt a 2. oldalon van :))
Meg a játék nfo-jában :) Na jó, nem dumálok, én a patchet nem találtam meg a rarokban :D

Kozmi

:D...
Köszönöm a helpet! Gondolom ilyen esetekben kellett volna visszaolvasnom:D...

Egész jó kis game ez... Mindíg mentek, ha döntés van, és végül azt a választ választom, ami azáltalam kiszemelt hölgy felé viszi a mércét:D... lehet rossz taktika, de elvagyok vele:D. Legalább garantált az újrajátszhatóság!:D

Darkstar

Quote from: Kozmi on 2006-12-25, 01:09:37
Egész jó kis game ez... Mindíg mentek, ha döntés van, és végül azt a választ választom, ami azáltalam kiszemelt hölgy felé viszi a mércét:D... lehet rossz taktika, de elvagyok vele:D. Legalább garantált az újrajátszhatóság!:D
Ha ez rossznak számít, akkor én is rossz taktikával játszottam végig. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Nem rossz, csak nem következetes. Volt egy párszor olyan, hogy mondtam valami nagyon szépet az egyik csajra, erre a kijelző elindult a másik fele :D Vagy bug, vagy a fene se érti :confused:

Pl. mikor a Sekai vonal vége fele felmegy a srác a tetőre Setsuna-channal dumálni:
Setsuna: Szereted Sekait?
Makoto: Igen.

Erre a kijelző elhúz Kotonoha felé :eek:

Darkstar

Quote from: Manitu on 2006-12-26, 19:31:39
Nem rossz, csak nem következetes. Volt egy párszor olyan, hogy mondtam valami nagyon szépet az egyik csajra, erre a kijelző elindult a másik fele :D Vagy bug, vagy a fene se érti :confused:

Pl. mikor a Sekai vonal vége fele felmegy a srác a tetőre Setsuna-channal dumálni:
Setsuna: Szereted Sekait?
Makoto: Igen.

Erre a kijelző elhúz Kotonoha felé :eek:
Igen, ezt én is észrevettem párszor, érdekes mindenesetre.
Viszont ezek sem rosszak. ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Jesszsom, hány befejezése van ennek? Vagy 20-at számoltam... elleszek vele, míg mindet végigpróbálom. Van Otome meg Hikari end is :eek:

Darkstar

Én mindennel együtt 35ről tudok (sztem simán 1 év, mire mindet begyűjtöm :D), nem véletlen mondtam, hogy sokáig tart. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Én meg azt hittem, hárommal jól haladok :D Három bad + egy-egy a két csajnak... esetleg lehet még egy, amikor hoppon marad a srác. Kicsit ledöbbentem. Ráadásul perceken bellül lejön a Summer Days is :D