Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
És majd az azokat követő lesz a mi? A GXP? Az OVA 15 részét már megnéztem ( :hopp: ), tehát mit nézzek, ha ezt akarom folytatni?
14, 15... stb lesz az ova3 (a részek nagyon lassan jönnek ki...de legalább kijönnek). A GXP kronológiailag állítólag utána játszódik, de nem Tenchiék játszanak benne (de vannak részek, amiben feltûnnek). Télleg nézzed meg, nekem begörcsölt tõle a hasizmom :D !!

Soridan

Tegnap megnéztem Blood: The last vampire-t. Kétszer. Meg is jött az étvágyam :D
Kérdésem volna ezzel kapcsolatban (kevésbé fárasztó megkérdezni, mint utánanézni :rolleyes: ): ez csak egy részes? Vagy van még? Előre is köszönöm,

Maximális tisztelettel:

Sori L. Ovag ^^
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Kalibur

QuoteOriginally posted by Soridan
Tegnap megnéztem Blood: The last vampire-t. Kétszer. Meg is jött az étvágyam :D
Kérdésem volna ezzel kapcsolatban (kevésbé fárasztó megkérdezni, mint utánanézni :rolleyes: ): ez csak egy részes? Vagy van még? Előre is köszönöm,

Maximális tisztelettel:

Sori L. Ovag ^^
Bár én kifejezetten antibloodista vagyok, engedd meg, hogy én válaszoljak: ameddig az én kutatásaim ki tudtak terjedni (ez még az előtt volt, hogy láttam volna azt a "műremeket") igen, ebből csak ennyi van, legalábbis nem találtam folytatásra utaló jelket. Valszeg a "nagy" érdeklődés okozhatta...:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Soridan

QuoteOriginally posted by Kalibur
Bár én kifejezetten antibloodista vagyok, engedd meg, hogy én válaszoljak: ameddig az én kutatásaim ki tudtak terjedni (ez még az előtt volt, hogy láttam volna azt a "műremeket") igen, ebből csak ennyi van, legalábbis nem találtam folytatásra utaló jelket. Valszeg a "nagy" érdeklődés okozhatta...:D

Oh, oké. :merci: (csak meg ne bélyegezzenek, hogy én meg bloodista vagyok... :D)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Ramiz

Itt mindenki "végez" a sorozatokkal... minél gyorsabban nézi az ember, annál jobb? Gyorsan tudjuk magunk mögött az összeset? :hehe:  Vagy csak én vagyok lasssaaabb típus? Vagy ennyi időtök van? Vagy nem alszotok?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Soridan

QuoteOriginally posted by Ramiz
Itt mindenki "végez" a sorozatokkal... minél gyorsabban nézi az ember, annál jobb? Gyorsan tudjuk magunk mögött az összeset? :hehe:  Vagy csak én vagyok lasssaaabb típus? Vagy ennyi időtök van? Vagy nem alszotok?

Én nem! Nem én! Éééén? Ugyan.... van pár sorozat amivel még abszolút nem végeztem, párhuzamosan nézem őket, mikor időm engedi. Mondjuk az is közrejátszik, hogy párnak nincs(enek) is meg a befejező része(i)^^"

Tehát a helyes megoldás: nem :)

Sky

Csatlakozom az előttem szólóhoz...
Mess with the best,
Die like the rest...

Shadowolf

Megáll, bólogat mintha értené miről van szó, majd továbbmegy...:D Na mot egy kicsit komolyabban: azokat az animéket, amik nagyon érdekelnek villámgyorsan kivégzem (Naruto első 68 része 2 nap alatt letudva), majd ha tetszett akkor
előről elkezdem az egészet. Azokat amik kevésbé érdekelnek általában tovább szoktam nézni. :p :D

Soridan

Persze, azt hozzátenném, hogy amint lehet, kivégzek minden zavaró tényezőt és akár 8-10 órát ülök a monitor előtt (csak most már kis adagokban tudom  beszerezni (a napi animedózist) nincs egyszerre ekkora adag :( )

.Attila

QuoteOriginally posted by Shock12
14, 15... stb lesz az ova3 (a részek nagyon lassan jönnek ki...de legalább kijönnek). A GXP kronológiailag állítólag utána játszódik, de nem Tenchiék játszanak benne (de vannak részek, amiben feltûnnek). Télleg nézzed meg, nekem begörcsölt tõle a hasizmom :D !!

Jönnek még OVA-k? Mikor jött ki az utolsó, mert animenfo-n a 14., 15. részről semmi nincs, nemhogy folytatásról? Az elsp részek 1995-ben jöttek ki, és most még csinálják? Az meglepne.

Más: én is falom a részeket, ha jó anime-ről van szó, főleg ha sztori beindul, akkor sajnálom, hogy egy embernek aludni is kell. Ilyen pl.: Noir, Trigun - sztori felől közelítve, vagy Tenchi OVA, Ranma - humor felől közelítve.

Shock12

Jönnek még OVA-k? Mikor jött ki az utolsó, mert animenfo-n a 14., 15. részről semmi nincs, nemhogy folytatásról? Az elsp részek 1995-ben jöttek ki, és most még csinálják? Az meglepne.
még mindíg nem érted... a 3. Ova elsõ két része az itt látható 14,15 ... és még jön. de míg az általad említett "14dik" kijött a "13dik" után, eltelt majd 10 év ! ÉÉÉrted ?! Sokáig az is kétséges volt, hogy egyáltalán lesz 3. Ova. De lett.

.Attila

még mindíg nem érted... a 3. Ova elsõ két része az itt látható 14,15 ... és még jön. de míg az általad említett "14dik" kijött a "13dik" után, eltelt majd 10 év ! ÉÉÉrted ?! Sokáig az is kétséges volt, hogy egyáltalán lesz 3. Ova. De lett.

Aha. Hurrááá!!! Akkor folytatódik. Már alig várom.
Megjegyzés: egyik kedvenc jelenetem a "doktorosdit játszunk" szituáció. Az kegyetlen volt :hopp:

Shock12

"doktorosdit játszunk" szituáció. Az kegyetlen volt
:D az is ... :D

.Attila

És hol van a GXP? Csak trailert találtam az ftp-n.

Shock12

És hol van a GXP? Csak trailert találtam az ftp-n.
AnimeHQn volt.... :( ... meg szerintem néhányunk vinyóján... de a trailer mostanában jött ki, úgyhogy gyanítom, hogy hamarosan megjelennek a DVD(RIP)ek... (ami ezen esetben üdvözítõ, hiszen nagyon ratyik voltak a fansubok)

.Attila

Nem rossz, jó kis történet, de kicsit össze vagyok zavarodva megint. Ki Yosho gyereke? Tenchi apja vagy anyja? A Movie szerint egyértelműen az anyja, de az OVA-ban az apja szólította Yosho-t apának, ami persze lehet simán azért, mert az apósát már apának tekinti, de egyértelműen akkor sem derül ki.

Drótmalac

Aha. Hurrááá!!! Akkor folytatódik. Már alig várom.
Megjegyzés: egyik kedvenc jelenetem a "doktorosdit játszunk" szituáció. Az kegyetlen volt :hopp:
Az is, meg amikor babysitteresdit játtszanak Tenchi unokaöccsével, na az se semmi:D

Gauss_chan

Nem rossz, jó kis történet, de kicsit össze vagyok zavarodva megint. Ki Yosho gyereke? Tenchi apja vagy anyja?

Tenchi édesanyja, Yosho gyermeke.
:)

Alkyra

Nekem a Star Ocean Ex és az ahhoz hasonlók
(kő kemény fantazi néha egy kis humorral
megspékelve) jönnek be nagyon.
Tudtok segíteni ezügyben?
Vannak még ilyen animék?HELP!

Shock12

QuoteOriginally posted by Alkyra
Nekem a Star Ocean Ex és az ahhoz hasonlók
(kő kemény fantazi néha egy kis humorral
megspékelve) jönnek be nagyon.
Tudtok segíteni ezügyben?
Vannak még ilyen animék?HELP!
Ha a megfelelõ helyen nagyobb terjedelemben bemutatkozol akkor talán ;) !

Alkyra

Megvan. Most már válaszolsz barátom?:D

Cobra

A //www.animenfo.com -on van leírás elég sok animeről, jobb segítséget nem tudok.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
A //www.animenfo.com -on van leírás elég sok animeről, jobb segítséget nem tudok.
Igen... :D ... ott tudsz kerestetni mûfaj szerint.
Én személyesen a vidámabb fantasztikumból ajánlom a Vandread-et, Tenchi OVA-t, a fantázia-komédiából a Those Who Hunt Elfes-et és a Slayers-t, a komolyabb fantasztikum közül pedig a Kiddy Grade-et... a komorabb fantáziából a Berserk-et, illetve a Lodoss-t.

Alkyra

Köff majd megnézem.

.Attila

Igen... :D ... ott tudsz kerestetni mûfaj szerint.
Én személyesen a vidámabb fantasztikumból ajánlom a Vandread-et, Tenchi OVA-t, a fantázia-komédiából a Those Who Hunt Elfes-et és a Slayers-t, a komolyabb fantasztikum közül pedig a Kiddy Grade-et... a komorabb fantáziából a Berserk-et, illetve a Lodoss-t.

Tenchi Tenchi Tenchi Tenchi Tenchi Tenchi Tenchi Tenchi!!! :hopp:
Határozottan ezt ajánlom, az OVA-t most néztem meg, és most nézem a Universe-t. Haláli :)

Alkyra

off
Uhm.. fiúk/lányok... megnéznétek pár
rajzomat?
Beraktam őket a Képek topicba.
Bocs,hogy offolok... nem volt teljesen szándékos...

u.i.: A Miyu's Pic-et nem én rajzotlam!!!!!!

Shock12: írj nekem erre a címre, hogy milyen
a játék: ixionhq @freemail.hu
Köffi. Tudsz róla véleményt mondani?
Tényleg ti hány évesek vagytok???

on

Chronos

QuoteOriginally posted by Alkyra
Tényleg ti hány évesek vagytok???

on
Ha akarod, csinálhatsz egy ilyen topicot...;)

CHRONOS

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Chronos
Ha akarod, csinálhatsz egy ilyen topicot...;)

CHRONOS

Vagy megnézheti a profile menüpontban. :rolleyes: :D

ArchElf

Nem tudom, ki említette, de nagyon-NAGYON köszönöm...
Szerintem érdemes megnézni, mindenkinek, aki szereti a "kicsit reálisabb sci-fi" kategóriába tartozó animekat... 60%drama, 40%fun...
Nem tudom, valahogy most a drama az ami bejön (nem a targédia, félreértés ne essék), valahogy megmozgat... mármint belül, olyan mint a nevetés, de mégsem... na mindegy, nem írok több hülyeséget.
Amúgy a phase 14 is kijött már...

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Shock12

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Amúgy a phase 14 is kijött már...
Ketten említettük, itt elõször én... asszem... :) ... :jee: