Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KupoNem találtam a DVD-t amire kírtam, úgyhogy újra letöltöm.Most a C3 installer tölti.Ezután kell még patchelgetni?Mondjuk most, ahogy látom nem megy a szerver.A ratek milyenek? :D
igen, kell, de elvileg fel vannak nyomva a honlapra. rate-ekrõl, szükséges addonokról meg l. honlap (l2matrix.net)
illetve nemtudom, mióta kell account a honlap megnézéséhez? és az enyém ménem mûködik? :o
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Necrid^

Quote from: blarkeigen, kell, de elvileg fel vannak nyomva a honlapra. rate-ekrõl, szükséges addonokról meg l. honlap (l2matrix.net)
illetve nemtudom, mióta kell account a honlap megnézéséhez? és az enyém ménem mûködik? :o
:wtf: ennyim sem akar mülkõdni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Slayer_Ace

Milyen játék ez a lineage2?? kedvem támadt valamilyen szerepjátékhoz, de a Diablo-t, Icewind Dale-t, Neverwinternights-ot meguntam, a DS2 meg nem jön be...bele kéne kezdeni valami újba, mihez hasonlít ez a játék??

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Slayer_AceMilyen játék ez a lineage2?? kedvem támadt valamilyen szerepjátékhoz, de a Diablo-t, Icewind Dale-t, Neverwinternights-ot meguntam, a DS2 meg nem jön be...bele kéne kezdeni valami újba, mihez hasonlít ez a játék??
A felsoroltak egyike sem szerepjáték :D:D
A Lineage2 leginkább a WoWra hasonlít. A hivatalos honlap http://lineage2.com/, de képeket itt nagyobb számban találsz. Mész és ölsz és ölsz és ölsz.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Slayer_Ace

sorry, akkor legyenek RPG-k, nekem egyre megy...a tömegmészárlás a lényeg :D

Edit: DArk Elf - Dark Wizard, ez tetszik, imádom a sötét mágiát :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Slayer_Acesorry, akkor legyenek RPG-k, nekem egyre megy...a tömegmészárlás a lényeg :D

Edit: DArk Elf - Dark Wizard, ez tetszik, imádom a sötét mágiát :D
tömegmészárlás a lényeg?
1. L2ben ilyen nem lesz, ha 3-4 ellenfél támad meg, akkor hacsak nem vagy baromierõs meghaltál.
2. az RPG mióta szól a harcról? megmondom: RPG-kben a harc a végsõ megoldás szokott lenni. Neked hack'n'slash kell ipari mennyiségben. Javaslom például a Quake-et :D:D De pl. L2-ben is lehet jól csapkodni sokadmagaddal, csak pl. nincsen benne vér, és nagyon nagy szerverek kivételével tömegjelenet sem.

Slayer_Ace

Akkor kérlek magyarázd meg, hogy a Diablo2-t miért hívják RPG-nek, mikor ott is huszasával gyilkolod a dögöket??
(Neverwinternights-ban sem volt sok ellenfél)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Slayer_AceAkkor kérlek magyarázd meg, hogy a Diablo2-t miért hívják RPG-nek, mikor ott is huszasával gyilkolod a dögöket??
(Neverwinternights-ban sem volt sok ellenfél)
Nem annak hívják. Olvasom a dobozáról a hivatalos definíciót: role-playing action game (ez a D1 volt, nemtom a D2 doboza holvan). számítógépes berkekben ez egy hack'n'slash. és egyedül azért emlegetik RPG-ként, mert van benne némi karakterfejlõdés.
NWN az inkább szerepjáték a D2-höz képest, de nem lehet benne rendesen kiélni magad a karakter szerepében. "hivatalosan is" szerepjátékok: Baldur's Gate, Planescape Torment, Vampire the masquarade amik így eszembe jutnak. Ott nem a gyilkolás a lényeg (bár óhatatlanul van benne az is), hanem a párbeszédek, és hogy beleéld magad a fõhõs helyébe. További vitákat lécci pmbe.

Slayer_Ace

Nincs több vita, meghajlok a tudásod elõtt:hail: :D, mindenesetre azért kipróbálom, hátha tecceni fog..

Kupo

Regeltem az oldalra, de a Downloads szekcióba nincs semmi. :(
Gondolom új az oldal is, stb.Az embereknek újra kell regelni.Most csak 12 member van.

Edit: Már lehet regisztrálni a szerverre is. :D Valaki meg tudná mondani, hogy lépjek fel a szerverre?Már rég játszottam és el felejtettem.Meg még csak a C2-vel játszottam.Ott a fórumon írják, hogy írjam a host fileba, be is írtam, de amikor elindítom, kiírja, hogy az update nem siekrült, Ok-ra megyek, és kidob.

Itachi

Leírná vki, hogy ,hogy a búsba tok most felmászni a server re? Kell C4 is mit kell update elni, vagy törölni esetleg újrainstalálni.Az L2 Connector t kell használni???:G
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Necrid^

Quote from: ItachiLeírná vki, hogy ,hogy a búsba tok most felmászni a server re? Kell C4 is mit kell update elni, vagy törölni esetleg újrainstalálni.Az L2 Connector t kell használni???:G
Click
C3 vagy C4 configot használsz? mert h C3 akkor winfos/system32/drivers/etc/hosts és azon editldbe ahogy van irva a linkebe. de h C4 akkor lineage2/system/l2.ini és azon belül keresd meg a "ServerAddr="
és editeld be hogy igy nézzen ki "ServerAddr=l2login.l2matrix.net". majd mentés.
L2conncetor természetesen kell használni de szerverek meg mindig nem mennek. lásd Click

Itachi

Lehet már C4 et használni? Vagy csak a Skin eket?

Necrid^

Quote from: ItachiLehet már C4 et használni? Vagy csak a Skin eket?
Igen lehet. elvileg. legalább tegnap elött este én használtam. amugy neked milyen karakterd is volt? neve?

Itachi

És nem kell újrarakni a C3 at? A C4 et honnan tudom leszedni? A Connector t sem kell újrarakni?

Necrid^

Quote from: ItachiÉs nem kell újrarakni a C3 at? A C4 et honnan tudom leszedni? A Connector t sem kell újrarakni?
h vissza olvasol akkor xipe uccso postaiban találod a választ.

Itachi

Abban semmit nem ír arról amit kérdeztem....

Danhibiki

Szeretnék ezzel a játékkal játszani, ezért elkezdtem letölteni a hivatalos oldalról mit kell tennem, hogy ingyen játszhassak Xipe serverén?Egy kissé :lame: vagyok a témában, bocsi...:o
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Kupo

Én se találtam a C4-t, és asszem azt írták ott, hogy a connector nem megy most már.
A system/l2.exe, vagy sima LineageII.exe-t indítsam?Régen az l2.exe kellett.
Egyáltalán valaki feljutott most?

Raggie

:eeek: ??? Tényleg már az oldalra sem engeed bejelentkezni az eddigi loginommal+jelszómmal! :( :( :(

Mikor lesz kész a Lilith?????
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Quote from: Raggie Gordon:eeek: ??? Tényleg már az oldalra sem engeed bejelentkezni az eddigi loginommal+jelszómmal! :( :( :(

Mikor lesz kész a Lilith?????
Elvileg holnap kész lesz. engem sem engedett csináltam uj logint.

Danhibiki

(Szeretnék ezzel a játékkal játszani, ezért elkezdtem letölteni a hivatalos oldalról mit kell tennem, hogy ingyen játszhassak Xipe serverén?Egy "kissé" :lame:  vagyok a témában, bocsi...)Nem tudtok segíteni?:o

Ramiz

Turelem, emberek. Majd jon Xipe es mindent elmond. Kar itt parazni addig, amig nincs kesz a szerver meg a frissites.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: RamizTurelem, emberek. Majd jon Xipe es mindent elmond. Kar itt parazni addig, amig nincs kesz a szerver meg a frissites.
Egyetértek.

Danhibiki

Gomen...akkor várjuk a megmentõt...:rolleyes:

Xipe

egy oldallal tessek visszalepni, ott a link a C4 patch-hez es az utasitasok.
miutan az megvan az l2.ini ben az IP resznel ezt kell irni L2login.L2matrix.net
es a hosts-ba szinten.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kupo

Nekem nem megy jól a link.Azt írja az ATW-snél, hogy nem regisztrált oldal.Az ini már megvan, de a C4 patch nicns. :(

Danhibiki

Quote from: KupoNekem nem megy jól a link.Azt írja az ATW-snél, hogy nem regisztrált oldal.Az ini már megvan, de a C4 patch nicns. :(
Ez sajna nálam is így van...esetleg MSN-en nem tudná valaki átküldeni?:rolleyes:

Itachi

Most akkor elvileg megy mar a server?

Kupo

Ja, én már megnéztem félig.Még nem tudom milyen karakterem legyen. :D
Mindjárt meglesz Danhibiki-nek, aztán játszunk.Addig még gondolkozok mi legyek.
A klánba mire lenne szükség?Mibõl van kevés? :)