Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: KupoJa, én már megnéztem félig.Még nem tudom milyen karakterem legyen. :D
Mindjárt meglesz Danhibiki-nek, aztán játszunk.Addig még gondolkozok mi legyek.
A klánba mire lenne szükség?Mibõl van kevés? :)

Healer/buffer

Mindenki kõkeményen frontvonalmenti harcászati biomasszának készült, kivéve talán az egyetlen Flammeo-t =D

Danhibiki

Quote from: RouninHealer/buffer

Mindenki kõkeményen frontvonalmenti harcászati biomasszának készült, kivéve talán az egyetlen Flammeo-t =D
swordsinger jó lenne?:rolleyes:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Rounin

Quote from: Danhibikiswordsinger jó lenne?:rolleyes:

Részemrõl megfelel :D

Azt azért hadd tegyem hozzá, hogy nekem majdnem mindegy ki micsoda, legfeljebb dicsõ halált hal folyton mindenki ;) Annak is megvan a maga hangulata =D

Kupo

Hát most nekem sincs kedvem nagyon buffolgatni. :D
De még enm tudom mi leszek, szerintem én is harcos, vagy esetleg, ha annyi harcos van, akkor esetleg mage. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KupoRegeltem az oldalra, de a Downloads szekcióba nincs semmi. :(
Gondolom új az oldal is, stb.Az embereknek újra kell regelni.Most csak 12 member van.

Edit: Már lehet regisztrálni a szerverre is. :D Valaki meg tudná mondani, hogy lépjek fel a szerverre?Már rég játszottam és el felejtettem.Meg még csak a C2-vel játszottam.Ott a fórumon írják, hogy írjam a host fileba, be is írtam, de amikor elindítom, kiírja, hogy az update nem siekrült, Ok-ra megyek, és kidob.
Kellene lennie a downloads szekcióban egy connecternek.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kupo

Nem kell connecter.A host fileba beírod:
24.0.166.246 l2authd.lineage2.com
24.0.166.246 l2testauthd.lineage2.com
Aztán a system mappából törlöd a gameguard vagy milyen mappát, és a system/l2.exe-vel játszol. :)

Lt. Simoan Blarke

vagy gameguard crack. de nemtudom minek magyarázok nektek, ha már nem játszom azon a szerveren :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Danhibiki

Help!

Leszedtem a hivatalos oldalról a gamet. L2_C3 installer a neve a fájlnak. Fel is megy rendesen. Törlöm a systemben a gameguard mappát, és a systemben levõ L2.exe vel indítom a játékot és azt írja,hogy hacked tool detected...mit csináljak?:3x3:

Lt. Simoan Blarke

elõbb futtasd le a nem systemben lévõ l2.exét (frissítés), és utána gameguard törlés (vagy gg crack).

Danhibiki

Quote from: blarkeelõbb futtasd le a nem systemben lévõ l2.exét (frissítés), és utána gameguard törlés (vagy gg crack).
Ok, megpróbálom:)
Edit: Feladom, nem megy ez a sz@r!! Blarke hol van ez a gameguard crack?

Ramiz

Hát nekem sem jön be a patch file, és a download szekciót is üresnek látom az oldalon...
A hiba az én készülékemben van?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Danhibiki

Quote from: RamizHát nekem sem jön be a patch file, és a download szekciót is üresnek látom az oldalon...
A hiba az én készülékemben van?
Nem:linsux: Bocsi, de már nagyon ideges vagyok egész nap ezzel szarakszom és nem megy...:__devil:

Kupo

Nekem megy, már 20-as LV-ü vagyok.
Felraktam LII C3-at.A host fájlba beleírtam:
Aztán a system mappába a gameguard mappát töröltem.
Indítom system/l2.exe-t, és felmegyek a szerverre.Bár azt nem tudom honnan tudta, hogy én az L2Matrix szerverre akarok menni, fura, de megy. :D
Mondjuk most csak 14-en voltunk fennt..Régen is ennyien voltak? :(

Ramiz

Ja, hogy nem is kell patchelni C4-re?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

C4 nem kotelezo, de ajanlott.
ugy tunik akkor az FTP-m megszunt mert jol leterhelte a nep az ATW-t.

aki uj az installalja a jatekot, csinaljon egy full update-et.
utana irja be a fennt emlitetteket az hosts-ba es kesz.
ha a gameguard baszakszik akkor torold a gameguard mappat es kesz. nem kell semmilyen gg crack.
ha Hack tool-t eszlelt akkor minden nem fontos haterban futo programot kapcsolj ki.
meg ne problaj hackelni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Nekem még mindig vacakol. Ini fileban hova kell írni azt az ip címet? Nem találtam. Kicopyznátok azt a sort meg hogy hova tegyem a file-on belül?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNekem még mindig vacakol. Ini fileban hova kell írni azt az ip címet? Nem találtam. Kicopyznátok azt a sort meg hogy hova tegyem a file-on belül?
MILYEN INIRÕL BESZÉLSZ TE NAGYONBUTA?!?!?! :D:D:D:D:D
windows/system(32)[winfosverziófüggõ melyikben van]/drivers/etc/hosts
a hosts egy kiterjesztés nélküli file, azt kell megrépázni.

Ramiz

Igen, de valami ini file-ról is volt szó. Mindenesetre l2.exe fut, de mintha nem találna meg a szerver. Na most vagy a gépem nem látja a szervert, vagy a user/pass-om nem fogadja el. De Xipe, a régi user/passok és karakterek már vissza lettek téve, nem?

Lt. Simoan Blarke

Ramiz, en akarhogy is nezem az utobbi postokat, ini filerol egyetlen egy utalast nem latok.
update-et megcsinaltad? (alap konyvtaras l2.exe)

Ramiz

Quote from: blarkeRamiz, en akarhogy is nezem az utobbi postokat, ini filerol egyetlen egy utalast nem latok.
update-et megcsinaltad? (alap konyvtaras l2.exe)
Igen, de még mindig C3 vagyok...
Ini file: elõzõ oldalon van "vagy nemtudoooom..."

Lt. Simoan Blarke

C4 update file annak alapjan, amit Xipe mondott, not neccessary, csak hasznos... és ugye az ftpje összecsinálta magát, tehát leszedni ugye nem tudnátok => mûködnie kellene. mondjuk lehet hogy system könyvtár csere meg hasonlók igénye befigyel, de ehhez a gm jobban ért :D. {Plusz fullos C4 még mindig nincs (hiszen installer sincs hozzá)}

Kupo

Az l2.ini-t csak akkor kell átírni, ha C4-ed van.
Egyébként a C4-es patch hány MB?
Ja, és újra kell regisztrálni az oldalon, és a szerverre is.A régieket törölték.

Xipe

C4 patch durvan 71MB.
Ramiz, ez most teljesen uj szerver.
a Lilith-es karaktereitek nincsenek ezen.
azok az adatbazisok megvannak es vissza is lesznek toltve amint visszahozzuk Lilith-et.

l2.ini csak akkor kell hogyha C4 patchel akarsz jatszani, ha nem akkor maradhat eredeti formajaban.

C3 Client klienst hasznaloi ezt irjak be a hosts file-ba

regisztralni a szerverre itt lehet

http://www.l2matrix.net/modules/registration/
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: XipeC4 patch durvan 71MB.
Ramiz, ez most teljesen uj szerver.
a Lilith-es karaktereitek nincsenek ezen.
És az L2Matrixos oldalra is ujra kell regelni(ha ott akarok forumozni, meg ilyesmi)??
Quote from: Xipeazok az adatbazisok megvannak es vissza is lesznek toltve amint visszahozzuk Lilith-et.
Akkor a régi login/jelszo visszajön az L2Matrix oldalon is? (jah, és ez mikorra várható?)

Edit: ja és az L2Matrix nem enged regisztrálni! Azt írja: Could not register new user.

Xipe neked mi lett az új neved a forumon??(mert az Inquatitist nem találtam)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

Áhh, na elindult minde probléma nélkül a cucc, DE amikor beírom a nevem, pass-om, akkor nem enged tovább, kattintok a login-ra, de semmi:bruhuhu:

Xipe

Quote from: DanhibikiÁhh, na elindult minde probléma nélkül a cucc, DE amikor beírom a nevem, pass-om, akkor nem enged tovább, kattintok a login-ra, de semmi:bruhuhu:

tuzfal.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Raggie GordonÉs az L2Matrixos oldalra is ujra kell regelni(ha ott akarok forumozni, meg ilyesmi)??

Akkor a régi login/jelszo visszajön az L2Matrix oldalon is? (jah, és ez mikorra várható?)

Edit: ja és az L2Matrix nem enged regisztrálni! Azt írja: Could not register new user.

Xipe neked mi lett az új neved a forumon??(mert az Inquatitist nem találtam)

Inquatitis a nevem meg mindig.
az olda teljesen uj MySQL adatbazis, tehat az nem tartott meg semmi informaciot.
az egyeduli regi ami majd visszajon az a Lilith loginotok es passwordotok a karakteretekkel, MAJD ha Lilith-et feltamasztjuk.
addig nem.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

OK! De akkor sem tok erre az új honlapra regelni!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

az itt megadott emialedre ment az aktivalas.
es en is csak siman regeltem neked.
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Nah mivan gyerekek? miert senki nem jón fel?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!