Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

thrall

ez itt egy fórum...L2-es free serverekrõl, van nagy nép, társaság, parasztok, kukkantsatok majd be

Ramiz

Quote from: thrallez itt egy fórum...L2-es free serverekről, van nagy nép, társaság, parasztok, kukkantsatok majd be
Már regeltem, hogy reklámozzam az L2Matrixot.
Hát nem tudom, hogy olyan szerverre akarok-e menni, ahol sok a magyar... ezek közt nagyon sok a paraszt meg a cheater (botos)... :rolleyes:
Csak legyen sok ember!

edit: azon a fórumon a Cobra ez a Cobra? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

thrall

Quote from: RamizMár regeltem, hogy reklámozzam az L2Matrixot.
Hát nem tudom, hogy olyan szerverre akarok-e menni, ahol sok a magyar... ezek közt nagyon sok a paraszt meg a cheater (botos)... :rolleyes:
Csak legyen sok ember!

edit: azon a fórumon a Cobra ez a Cobra? :)
sz.tem igen az
amúgy "nálunk nincsennek botterek" (a server magától is szar :D)

Ramiz

Quote from: thrallsz.tem igen az
amúgy "nálunk nincsennek botterek" (a server magától is szar :D)
És még mindig lineage-zik? Hm, nem is látom. :)
Egyébként nekem bármilyen szerver jó lenne, ahol rendszeresen fentvan elég sok ember, és nem iszonyat tápos (max 20-30x), és üzembiztos.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizÉs még mindig lineage-zik? Hm, nem is látom. :)
Egyébként nekem bármilyen szerver jó lenne, ahol rendszeresen fentvan elég sok ember, és nem iszonyat tápos (max 20-30x), és üzembiztos.

mi meg novoben vagyunk, de ezt gondolom eszrevetted.
ezert szeretnenk ha minel tobben jonnetek at mifelenk.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Még jó, hogy benéztem ide, igen, én vagyok (az avatarról szerintem kiderül)  :)
Most kicsit hanyagolom L2-t, NF C3-on amelyik klánban voltam, az nagyon felhígult, utána a régi NF C1-es klán néhány tagjával mentem Paradise-ra, de azon volt egy wipe és utána még rosszabb lett, szóval ott már el se kezdtem.
Ma este indul egy új magyar szerver, olyan emberek indítják, akik értenek is a szerverhez, egyetlen bajom vele, hogy moddolt szerver, szóval nem sok C2/C3 dolog fog rendesen mûködni benne. De mint mondtam, kicsit beleuntam az L2-be, szóval nem hiszem, hogy aktívan játszanék már valahol.
Amnesia fórumon érdemes kérdezgetni, ha valmit nem tudtok, de elõbb keressetek rá a kérdésre, szinte mindenre lett már válasz adva.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

Megkaptuk az elso C4 beta verziot.
Olyan f@sza fegyverek vannak hogy csak na.
ha azt hittetek a Dragon Slayer nagy kard akkor lesz egy-ket meglepi.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Na végigolvastam a topicot, lenne pár kérdésem. Arra már rájöttem, hogy L2j a szerver, de arról méyen hallgattok a weboldalon, hogy milyen rate-ek vannak (ha minden 5, illetve 25x, akkor még most állítsátok át, amíg kevés ember van). Milyen datapackot használtok, fõleg a moboknál érdekes ez.
Azt meg ugye félreértetttem, hogy a GM-ek sima játékos karaktert használnak GM parancsokkal?

Ramiz

Igen, gyanús volt az avatár. :)
Szóval nincs kedved még egy karaktert indítani?
Ez nem olyan tápos szerver lesz úgyse (Lilith), egy csapatot össze kéne hozni és élmény-játékot játszani. :)

Quote from: Xipemi meg novoben vagyunk, de ezt gondolom eszrevetted.
ezert szeretnenk ha minel tobben jonnetek at mifelenk.
Észrevettem és értem, de valamit tenni kéne, hogy tényleg ide jöjjenek az emberek, és ne a nagy szerverekre. Ha átléptünk egy kritikus határt (nem tudom, hol lehet ez), akkor utána talán többen jönnek. Jelenleg valami 24 Lilithes és 46 Longhornos van összesen, nem?

Xipe

Quote from: RamizIgen, gyanús volt az avatár. :)
Szóval nincs kedved még egy karaktert indítani?
Ez nem olyan tápos szerver lesz úgyse (Lilith), egy csapatot össze kéne hozni és élmény-játékot játszani. :)

Észrevettem és értem, de valamit tenni kéne, hogy tényleg ide jöjjenek az emberek, és ne a nagy szerverekre. Ha átléptünk egy kritikus határt (nem tudom, hol lehet ez), akkor utána talán többen jönnek. Jelenleg valami 24 Lilithes és 46 Longhornos van összesen, nem?

ahhoz kepest hogy a szerver pont ma 2 hetes szerintem az egy eleg jo kezdes.
Vote-nal most ertuk el a 100. helyet es ez annyit jelent hogy mostmar tobben latjak a listaban es tobben erdeklodnek felole.

ket szerver van.
miert kene atallitani a rate beallitasokat?

a GM-es kerdesedet nem igazan ertem.
Minden GM-nek vagy egy GM karaktere(NoReMoRsE,SnyprMasta,LilFire,Inquatitis).

Lilith> Xp:5x Sp:5x Adena:6x Drop:8x Spoil:8x
Longhorn> Xp:25x Sp:25x Adena:30x Drop:30x Spoil:30x
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Hi! Ramiz mesélt errõl a dologról és hát megtetszett, meg ilyesmi. Jönnék játszani, de nem akar engem se felengedni az L2Matrix oldalán!

Kiírta, hogy registration succesfully confirmed(visszaküldtem az e-mailben küldött parancs sort), de mikor a lapon be akarok lépni nem enged be!! :bruhuhu:  

Mit tegyek??

Ja és ezért az L2connectort sem engedi letölteni! :(
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonHi! Ramiz mesélt errõl a dologról és hát megtetszett, meg ilyesmi. Jönnék játszani, de nem akar engem se felengedni az L2Matrix oldalán!

Kiírta, hogy registration succesfully confirmed(visszaküldtem az e-mailben küldött parancs sort), de mikor a lapon be akarok lépni nem enged be!! :bruhuhu:  

Mit tegyek??

add meg nekem az emailt amit regisztraltal es aktivaljuk neked.
ha esetleg NOrton Internet Securities-t hasznalsz akkor amig aktival es belep lodd ki.
_(๏̯͡๏)_

Cobra

5x XP-hez kellene 6-7x SP (alapon nagyon kevés jön) és 7-8x adena, a drop/spoil jó így (esetleg lehet az is csak 7x)
GM-re meg írtad, hogy az egyiknél azért nem volt kiírva a neve felé, hogy GM, mert nincs még lvl3 a klánja. Ebbõl vettem ki úgy, hogy a játékos karakternek vannak GM jogai, ami nagyon nem szép dolog.
Nem akarom szídni a szervert, csak próbálok építõ jellegû kritikát adni.

Xipe

Quote from: Cobra5x XP-hez kellene 6-7x SP (alapon nagyon kevés jön) és 7-8x adena, a drop/spoil jó így (esetleg lehet az is csak 7x)
GM-re meg írtad, hogy az egyiknél azért nem volt kiírva a neve felé, hogy GM, mert nincs még lvl3 a klánja. Ebbõl vettem ki úgy, hogy a játékos karakternek vannak GM jogai, ami nagyon nem szép dolog.
Nem akarom szídni a szervert, csak próbálok építõ jellegû kritikát adni.

az SP eleg.
kiprobaltuk es elegnek veltuk.
a jatekos karakter viszont nem vesz reszt semmiben kulonben, csak mint vedo Castle Siege soran.
mivel 4 GM-van es csak 4 GM karakter tudjuk hogy melyik GM mit es mikor csinal.

az SP dolgot felvetem, esetleg emelunk rajta ha masok is igenyt tartanak ra.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: Xipeadd meg nekem az emailt amit regisztraltal es aktivaljuk neked.
ha esetleg NOrton Internet Securities-t hasznalsz akkor amig aktival es belep lodd ki.
raggie1987@freemail.hu

Kösz!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Xipeahhoz kepest hogy a szerver pont ma 2 hetes szerintem az egy eleg jo kezdes.
Többet értesz hozzá, mint én, úgyhogy megnyugtattál, nem türelmetlenkedek. :)

Quote from: XipeVote-nal most ertuk el a 100. helyet es ez annyit jelent hogy mostmar tobben latjak a listaban es tobben erdeklodnek felole.
Ez jó hír! :cool: Megyek is, szavazok még párat. :D

Raggie: nézz körül azért a neten, hogy az olyan fajta varázslónak, amire te gondolsz, melyik faj felel meg a legjobban. És most döntsd el, hogy melyik szerver, mert ha a 25x-re mennél (kevesebb grindelés, hogyha időd kevés van), akkor szólj, mert ott is csinálok egy karit. Meg lehet, hogy ott többen lesznek, mert eddig is többen mentek oda.

Raggie

Én nem akarok oda menni(inkább a Lilith-re), mert a lassú de szívheznövõbb fejlõdést szeretem. Már megvan, h mi leszek: ember, és vagy sorcerer vagy necromancer! :jee: :D

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonÉn nem akarok oda menni(inkább a Lilith-re), mert a lassú de szívheznövõbb fejlõdést szeretem. Már megvan, h mi leszek: ember, és vagy sorcerer vagy necromancer! :jee: :D

szuper.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Raggie GordonÉn nem akarok oda menni (inkább a Lilith-re), mert a lassú de szívheznövõbb fejlõdést szeretem. Már megvan, h mi leszek: ember, és vagy sorcerer vagy necromancer! :jee: :D
Az rendben van, a népmennyiség a kérdés. No mindegy, várjunk és kiderül. Max lesz két karakterünk, a Longhornon én leszek a mágiahasználó (elf) és te a gyakós. :D

Xipe: szerintem érdemes lenne rendbe rakni a regelést, mert ha én nem úgy jöttem volna az L2Matrixra (meg eleve a Lineage 2-höz :) ), hogy tudom, hogy pont ide akarok jönni, hanem csak úgy keresgélve, biztos nem kezdenék el e-maileket küldözgetni a modiknak, hogy segítsenek regelni, mert valami gixer van, hanem otthagynám az egészet. Persze lehet, hogy a regelés rendben van, csak mi voltunk :lame: -k. Ki tudja. :)

Xipe

Quote from: RamizAz rendben van, a népmennyiség a kérdés. No mindegy, várjunk és kiderül. Max lesz két karakterünk, a Longhornon én leszek a mágiahasználó (elf) és te a gyakós. :D

Xipe: szerintem érdemes lenne rendbe rakni a regelést, mert ha én nem úgy jöttem volna az L2Matrixra (meg eleve a Lineage 2-höz :) ), hogy tudom, hogy pont ide akarok jönni, hanem csak úgy keresgélve, biztos nem kezdenék el e-maileket küldözgetni a modiknak, hogy segítsenek regelni, mert valami gixer van, hanem otthagynám az egészet. Persze lehet, hogy a regelés rendben van, csak mi voltunk :lame: -k. Ki tudja. :)

regeles mukodik masoknal.
nalatok van valami.
de lehet hogy magaval azzal van valami gond hogy M.O.
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: Raggie GordonMár megvan, h mi leszek: ember, és vagy sorcerer vagy necromancer! :jee: :D
na, még egy korcsfatty... bezzeg mi tisztavérû darkelfek ;)

Cobra

Azért mondtam a magasabb SP-t, mert voltam egy kicsit tesztelni 100x rate-tel az induló magyar szervert és ott nagyon SP hiány volt (100x XP, 100x SP). Így klánvezérnek lvl60 alatt nem lesznek csak nagyon alap skilljei.

Ramiz

Regeltem a Longhornra is egy Perec nevû elf mystic-kel, és elsõre sikerült. :)

Xipe

Quote from: thrallna, még egy korcsfatty... bezzeg mi tisztavérû darkelfek ;)

tisztaveru sopredeknep?
pedig imadom a dark elfeket.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Ez a 25x-ös fejlõdés nagyon kényelmes. De azért az 5x-ös az igazi tényleg. :)
Az 1x-es gyakorlatilag olyan MAGUSos erõsségûre rakná a fejlõdést... :D

Feldin

Quote from: Raggie GordonHi! Ramiz mesélt errõl a dologról és hát megtetszett, meg ilyesmi. Jönnék játszani, de nem akar engem se felengedni az L2Matrix oldalán!

Mit tegyek??

Szintén. Habár még nincs netem de amint lesz megyek.
Addigid regelnék hogy lehessen fórumozni meg ilyenek. Meg hogy meglegyen a nevem :D
Nekem is meg tudod oldani?
feldin@citromail.hu az emil
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: FeldinSzintén. Habár még nincs netem de amint lesz megyek.
Addigid regelnék hogy lehessen fórumozni meg ilyenek. Meg hogy meglegyen a nevem :D
Nekem is meg tudod oldani?
feldin@citromail.hu az emil
:cool: Siess a nettel! :D
Nekem már működött a honlapon a regelés: www.l2matrix.net.
Szavazgassatok is! :D

2 hülye kérdés: hol lehet no grade-nél jobb soulshotot és spiritshotot kapni? Túl jó a fegyverem... :o
Illetve: elf wizardnak (lvl 20 vagyok) mi kell, intelligence vagy mental? Csinálok symbolt, ha érdemes.

Xipe

Quote from: Ramiz:cool: Siess a nettel! :D
Nekem már működött a honlapon a regelés: www.l2matrix.net.
Szavazgassatok is! :D

2 hülye kérdés: hol lehet no grade-nél jobb soulshotot és spiritshotot kapni? Túl jó a fegyverem... :o
Illetve: elf wizardnak (lvl 20 vagyok) mi kell, intelligence vagy mental? Csinálok symbolt, ha érdemes.

20-as szintol szerintem intelligence menjen neki.
Soul es SPiritshot-ot vagy Borys-nal tudsz venni vagypedig Tattoo Mike-nal.
Ok Giranban es Adenben laknak.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

ha jol latom akkor a .hu-s email cimeket nem komalja valamiert.
ha van esetleg .com-os akkor azon probalkozzatok.
ha kell mindkettotoknek kuldok Gmail meghivot.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: thrallna, még egy korcsfatty... bezzeg mi tisztavérű darkelfek ;)
Nna azért én enm dumálnék be egy leendő Abdul Al Sahrednek! ;) :hehe:
(najó ez azért túlzás...)

Xipe: még mindíg nem megy! :(

Well, do ya, punk?"