Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

csacsa

Kb 1 hete kimentünk Colisseumba pvp-zni csak úgy, kb 1 órán át ökörködtünk.   :lazza: Mindenféle kari volt ott így volt választási lehetőség kit ütsz. Azelőőti nap pedig mass pvp volt, nem event csak úgy poénból, annyira jól sikerült, hogy még a gm is beszállt.  :jee: A szerver fele ott lövöldözött. Volt self-buffban/vagy buff nélkül, de volt prophet buffal is meccs, nagyon nagy volt. jah, és a lényeg, hogy a mass pvp előtt volt hivatalos "keresős" event, ami nem sok mindenkit kötött le... :cool:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

R41N

Hamár így belejöttünk, egy link: http://soltys.ziu.info/l2.html
Egy kis fekete leves NCSoft módra. Erről az oldalról elértek néhány "érdekes" irományt. Cikkek, értékelések, törölt topicoc tartalma offical fórumról. Fő mozgató rugók: a balance folyamatos gyengülése, botok akiket nem sikerült bannolni, húsvér játékosok akiket mégis, játék- (vagy élet?)stílus különbözősége Koreában (ill távolkelet) és nyugaton. Szóval csupa finomság :D angolul persze, akiket érdekel. Elég hosszú.  :haha:
No time to bleed

R41N

Látom sikerült megakasztanom a topikot :D
No time to bleed

Fubenalvo

Fubenalvo

Amennyit szídtam ezt a szervert, az egyik GM távozásával vissza is tértem.
Anno megfogadtam, amíg ott van az az ember én többet ott nem játszom.
Most viszont a klánunké Dion vára és kéthetente elég jó kis banzájok vannak... tegnap sajna lemaradtam pont róla mert ballagásán voltam unokahugimnak.

Soldier

Quote from: Fubenalvo on 2007-06-16, 15:31:36
. tegnap sajna lemaradtam pont róla mert ballagásán voltam unokahugimnak.

En nem jatszok btw ^^ csak egy havertol eleg jol értesült vagyok^^
"az gáz.."

Zen

És győztetek?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

csacsa

Mi anno az egyik szerveren Rune-t foglaltuk be, nagyon jó volt...kb a siege vége előtt 5 percel sikerült befoglalnunk a várat. A trónteremben volt a legjobb, addig tudtunk fullbuffban menni és ölni az NPC-ket, de a trónteremben már keltünk-feküdtünk. Amint felkeltünk úgy "pucéran" ugrottunk 4-5 egyszerre neki a guardoknak, ha 2t leöltünk, már örömmel halltunk meg és folytattuk. Az eggyik legnagyobb élmény volt számomra az a szombati nap mióta L2-zök.  :cool:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Fubenalvo

Zen: Jah, győztünk. ^^

csacsa: hanyas rates szerver? Mert azért Runeben elég izom védelem van... :D

csacsa

25x-ös volt, de most vipe volt és már csak 10x-es. Jah, meg el volt tolva az őrség, ugyanis Rune-ben az innadrillt védő guardok voltak. De akkor is poén volt. Amúgy Zen is ott játszott, nem tom, hogy még ott van-e...

Zen

Quote from: csacsa on 2007-06-17, 19:03:08
25x-ös volt, de most vipe volt és már csak 10x-es. Jah, meg el volt tolva az őrség, ugyanis Rune-ben az innadrillt védő guardok voltak. De akkor is poén volt. Amúgy Zen is ott játszott, nem tom, hogy még ott van-e...

Hja, még ott vagyok. Most 10 az XP, SP-t így hirtelen nem tudom, és 12 az adena.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

csacsa

Quote from: Zen on 2007-06-17, 19:05:04

Hja, még ott vagyok. Most 10 az XP, SP-t így hirtelen nem tudom, és 12 az adena.

És hogy bírod? Szoktam nézegetni, mind a bugreportot, mind a player listát és számolgatom mennyien is maradtak a kb 180 emberkéből. Az eredmény igen elkeserítő, mivel ha jól számoltam kb 20 ember maradt akik dual-ban nyomják és így érik el a kb 43 online playeres létszámot. Amúgy az a baj, hogy már nem middle rate szerver, hanem low. Nem baj, majd lehet egyszer visszanézek oda, de addig is marad a honlap és a röhögés...no offence  :cool:

Zen

Quote from: csacsa on 2007-06-17, 19:10:30
Quote from: Zen on 2007-06-17, 19:05:04

És hogy bírod? Szoktam nézegetni, mind a bugreportot, mind a player listát és számolgatom mennyien is maradtak a kb 180 emberkéből. Az eredmény igen elkeserítő, mivel ha jól számoltam kb 20 ember maradt akik dual-ban nyomják és így érik el a kb 43 online playeres létszámot. Amúgy az a baj, hogy már nem middle rate szerver, hanem low. Nem baj, majd lehet egyszer visszanézek oda, de addig is marad a honlap és a röhögés...no offence  :cool:

Játékosból kb.36 van, meg van aki inaktív (nem is kevesen). A 160 játékos - meg nem gáz, főleg mert pont ezt akarták elérni. Azoknak a nagy része Babról jött 14 éves volt, akik azt hitték, h anyázás nélkül nincs Lineage..
Amúgy, most volt sakk (szerű) event.. egész jó volt. Kicsit kaotikus, de jó. Kaptunk a végén elf szobrokat.  :D
Majd megpróbálok belinkelni pár képet, ha lesznek. :o
&fmt=1

csacsa

Hát... a mi allynkban a legfiatalabb is 17 volt és sokan nem is ismerték a babot. Anyázni is csak azért anyáztunk, mert untuk, hogy nem figyelnek a GM-ek arra, hogy segíteni szeretnénk nekik azzal, hogy szólunk nekik a hibákról, meg ha kell akkor mutatjuk is nekik. Nem jött be, így elkezdtük használni a hibákat...a mi allynk a szerver felét tette ki, hanem többet  :hehe:
A káoszos event merg már megszokott... :lul:

Fubenalvo

Hibákat jelenteni nem sok értelme van. Maximum akkor, ha a szerver üzemeltetők úgy döntenek, hogy szerverprogram fejlesztésbe fognak, és onnantól azt a verziót fejlesztik tovább.
Ennek oka pedíg egyszerű. Ugye közismert tény, hogy az L2J csapata csinálja mint a DP-ket mint a SP-ket. Innentől, ha akármelyik szerver GMje javít egy hibát, majd jövőhéten kijön egy szervercsomag frissítés akkor amiben az a hiba még megvan, akkor tisztelt GMünk megint ülhet neki és javíthatja ki amit már egyszer megcsinált. ...és még van olyan fincsiség is benne, hogy lehet ahogy korábban ment most nem fog. :P
Meg egyébként is, egy... két dolgot lehet így mindíg visszatenni még, de mindennek megvannak a határai. Ha stabil szervert akartok, nem gányolt foltozottat, akkor a hibákat az L2J develop team-nek küldjétek és majd ők javítják. ;)

ultimecia

Újj L2 szerverecske indúl. Gyakorlatilag félfun az egész, de a társoság egész jó.
http://80.249.169.14/metalteam/fooldal.php
Ajánlom mindnekinek aki kikapcsolódára vágyik és nem egésznapot tápolásra :smile:

csacsa

Ha már szerver ajánlás, akkor én is. Offmode szever, 7x. Folyamatos fejlesztés, fejlődés. Nemrég állt át interludera. Aki kedvet kapott, jöjjön és nézze meg.
dragonians.eu

Cobra

Dragonians mióta 7x a 4x helyett?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fubenalvo

Én asszem legközelebb akkor fogok L2-zni ha lesz egy min 300fős mid rate magyar szerver amin majd Camael fut.
...de félek ilyen soha nem fog bekövetkezni...

Lythis

K-val írják...

Fubenalvo

Látszik mennyire követem nyomon az eseményeket mostanában... pedig valaha élni nem tudtam L2 nélkülll... valamelyik nap feltettem, felmentem szerverre hogy meglátogassam kimaxolt karimat NF-en, de hamar meg is untam. Kb 10 percet volt a kliens a gépen. :P

csacsa

Quote from: Cobra on 2007-10-24, 22:17:06
Dragonians mióta 7x a 4x helyett?
KB másfél hete, amióta átállt interludera.

Zen

&fmt=1

Draconire

Fubenalvo

Egy nagy orosz szerver design-ját (asszem abyss a neve) próbálták lelopni, de elég silányan sikerült nekik.
Az a paintes szerver név mindent ver... omg :lul: :lul:

Reyhaz

hát mostanság tényleg zavaros, hogy hova menjen az ember...

Fubenalvo

Én most megint NFen kötöttem ki, még megvan a 78Sorci/69Gladi subos karim. Keresek valami klánt magamnak azt jó ez. Csak káromkodni nem szabad mert az automata azonnal börtönbe vág. :D

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2007-11-09, 16:47:22
Én most megint NFen kötöttem ki, még megvan a 78Sorci/69Gladi subos karim. Keresek valami klánt magamnak azt jó ez. Csak káromkodni nem szabad mert az automata azonnal börtönbe vág. :D

1-2 oldallal korábban nem azt mondtad kb, h "soha a büdös életben még1x"? :D
&fmt=1

Cobra

Biztos mazochista :D
Roxy-n most megy az IL tesztüzemben, de egyelőre még pár C4-es dolog is bugos lett, nemhogy az újak menjenek rendesen. Nem tudom mi lesz belőle, pont a lényeges dolgok nem mennek rendesen.
Hide and fear, Cobra Commander is here !