Main Menu

Inu Yasha

Started by Chronos, 2003-05-26, 00:55:19

Previous topic - Next topic

Titkos

Quote from: White SeeDÉn láttam a legutolsó részét az anime-nak. Hát, nem ajánlom senkinek. Túl "bénára" sikeredett.

Ha a 166-167. utolsó duplarészre gondolsz, azzal nem értem mi a bajod, szerintem jó lett. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Pikkon

Nekem az elsõ 50 része van meg ami A+-os és az király uncut, de az rtl klubon nézhetetlen, abból a részbõl mikor volt egy szörny ami az összes másikat megzabálta, abban maga a szörny asszem nem is látszódott, majdhogy nem a rész felét kivágták
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Necrid^

#122
Quote from: PikkonNekem az elsõ 50 része van meg ami A+-os és az király uncut, de az rtl klubon nézhetetlen, abból a részbõl mikor volt egy szörny ami az összes másikat megzabálta, abban maga a szörny asszem nem is látszódott, majdhogy nem a rész felét kivágták

Azé kell kölönletölteni és nézni,nem hiszem fognak vér jelenetek  mutani reggel 9 kor kis gyerereknek.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

Én is láttam pár részt az rtl klubbon...és tényleg katasztófális volt a helyzet...jelnetek tömkelege volt kivágva...inkább nézem az A+-os verziót, ott legalább megvan minden jelenet.

Relunx

Pikkon

Quote from: NecridAzé kell kölönletölteni és nézni,nem hiszem fognak vér jelenetek  mutani reggel 9 kor kis gyerereknek.
Igen csak így sokan hülyeségnek is nézhetik, pedig ez nagy érték
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Necrid^

Quote from: PikkonIgen csak így sokan hülyeségnek is nézhetik, pedig ez nagy érték
hát igen..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Adam5

#126
Baszki. Most tartok a 113. résznél és ez a Bankotsu NO COMMENT!!! Úgy pörgeti a Banryuu-t mintha papírból lenne, meg a technikák amiket nyom vele... Asszem Sessho vissza csúszott a második helyre és új kedvencem van :D

Ezen kívül, a Banryuu néz ki sztem a legfaxábban az eddigi fegyverek közül  :jee:

Ami még nagyon bejön Bankotsuval kapcs az az hogy EMBER! Najó tudom hogy gyakorlatilag élõhalott meg ékkõszilánkokkal túrbózza magát de akkor is! A sorozatban nem soxor van olyan hogy Inuyashanak egy olyan méltó ellenféllel kell megküzdenie aki ember.
Souryuuha!


Keeper

Hali
olvasgattam, hogy ami ment megy vagy menni fog hungaryn az nem lehet az ftp-n merhogy licencelve vagyon, ugye? tehát erre a sorsa jutott az inuyasha is ugye??? a 104 részig tuttam csak letölteni, szal akkor soha nem lessz fenn ezentúl, és nézzek egy (itt most mindenféle szitok van) agyoncenzúrázott 12 karikás gagyit??? ala ertéelklubb. Mencsetek meg valahogy, hogy ne kelljen  :bruhuhu: plíííz

Darkstar

Itt van egy torrent 103-tõl 132-ig, ez 133-tól 167ig.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Adam5Úgy pörgeti a Banryuu-t mintha papírból lenne, meg a technikák amiket nyom vele...

Errõl jut eszembe: Az mekkora poén volt már, hogy a Banryuu-hoz három erõs férfi kellett, hogy be tudják vonszolni a palotába, Bankotsu pedig fél kézzel felemelte, és lazán kisétált vele. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Adam5

#130
Jaja! Meg amiko mondta hogy:
"Ohohoh! Ez csillog! Megfényeztétek?"
:D

De amúgy voltak visszaemlékezések arra az idõkre még mielött levágták volna a fejüket és akkor is így pörgette a Banryuu-t. Pedig akko még nem volt benne egy Shikon Shard sem. Szal érdekes egy ember.

Ez a jelenet pedig az utolsó pár részben volt amiko még élt vki a Shichinintai-ból, nagyon lol jelenet volt  :lul:

Én szinte minden tagot sajnáltam amiko meghaltak. Csak Mukotsu-t és azt a nagy darabot nem aki legelõször haltmeg.(nem ju teszembe a neve de asszem Kykotsu Vagy Kikotsu)

A Shichinintai szónak japánul közevan a 7-es számhoz? Mert amikor márcsak 3-an voltak Jakotsu mondta hogy kikell találni vm újnevet és elkezte sorolni az ötleteit pl A trió vagy a Halálos hármas stb.
Souryuuha!


Keeper

Köszi, tejjesen rászálltam de mijaza torrent?  :)

Necrid^

Quote from: KeeperKöszi, tejjesen rászálltam de mijaza torrent?  :)

Click : Jó olvasás..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

syeren

Jó nektek, hogy torrentrõl is tölthettek! Nálunk a koliban lekorlátoták a max. uploadot...  :bruhuhu:

Keeper

Elolvastam thx :) letöltöttem belõttem most csak a letöltés meg ilyesmivel harcolok  :)

Keeper

Mivel máshol nem találtam ilyen topikot itt kérdeznék ha nem baj  :) : ha nem töltenek rólam énse tudok senkirõl? Ezt a Azureus-t tölttem le merhogy van benne magyar!!! támogatottság aszongya Sárga kis vigyori fej.., ok semmi most zöld lett aszongya minden rendben akkor már csak 1 kérdés lenne, honnan lehet torrente filéket szerezni? :D

Necrid^

Quote from: KeeperMivel máshol nem találtam ilyen topikot itt kérdeznék ha nem baj  :) : ha nem töltenek rólam énse tudok senkirõl? Ezt a Azureus-t tölttem le merhogy van benne magyar!!! támogatottság aszongya Sárga kis vigyori fej.., ok semmi most zöld lett aszongya minden rendben akkor már csak 1 kérdés lenne, honnan lehet torrente filéket szerezni? :D
Bittorrent.lap.hu ott sokat találsz..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Keeper

Köszii :) és még pár kérdés:(tudom tudom, de tudod egy újszülöttnek :))): ha valami konkrét dolgot keresek az hogy mükszik? Hogy tudok megosztani? Minél több embernél van meg annál gyorsabb lessz a letöltésem?(ez nem volt teljesen világos az infóba)
6nap múlva már nézem is az inuyashat :) merhogy 10k/sec és 5.69G a méret :D

Necrid^

Quote from: KeeperKöszii :) és még pár kérdés:(tudom tudom, de tudod egy újszülöttnek :))): ha valami konkrét dolgot keresek az hogy mükszik? Hogy tudok megosztani? Minél több embernél van meg annál gyorsabb lessz a letöltésem?(ez nem volt teljesen világos az infóba)
6nap múlva már nézem is az inuyashat :) merhogy 10k/sec és 5.69G a méret :D
Van ilyen..sajna
Ösztani ugy tudsz hogy beálitasz egy feltöltési rate-t és ugy töltesz és feltöltesz egyszere,és minéltöbb az ember tölti annal jóbb a letöltés..Én innen töltöttem az inuyashat click ,igaz hogy régen de gyorsan jött le.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Keeper

Köszi ezt a linket atták már meg nekem is onnan jön :)

De honnan tudják hogy mit lehet rólam tölteni? na ez nem tejjesen világos :)
merhogy dc++ használtam :) ott ugye volt egy lista amit letöltött és tutta mivan nállam

Necrid^

#140
Quote from: KeeperKöszi ezt a linket atták már meg nekem is onnan jön :)

De honnan tudják hogy mit lehet rólam tölteni? na ez nem tejjesen világos :)
merhogy dc++ használtam :) ott ugye volt egy lista amit letöltött és tutta mivan nállam
Ez nem ugy mülködik mint a DC,itt nincs semmi lista csak amit töltesz az töltik rólad és igy gyorsabb lesz a sebesség..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Keeper

Jaaaaah vágom :)
thx az infót.
Még 1: egyszerre csak 1 valamit lehet tõteni?

Necrid^

Quote from: KeeperJaaaaah vágom :)
thx az infót.
Még 1: egyszerre csak 1 valamit lehet tõteni?
Nem egyszere tóbb,nettól függ..jó töltegetés :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Keeper

Köszi már hasít :) bár a 4-5 napos letöltési idõk..., kitartok  :haha:

Keeper

Haaaj megen kérdés van sorry :) :
Mondjuk az válaszoljon ha tud aki Azureaus-t használ mert a súgóba semmi infó nincs jóformán meg nem leltem infót errõl :G -ban sem meg sehun  :bruhuhu:
Pl:Készforrás 17(39)- ez az hogy 39-nek van meg és ebbõl 17-tõl tudom tölteni?
Ügyfelek 67(172) ez foggalmam nincs mi lehet, plíz help

Keeper

:)

Most a torrentével folytatott harcomon kívül :D

Hát igen öörtéelklubbb, aaaz aztán valami, munkám miatt nem tuttam figyelemmel kísérni a sorozatot úgy a 10-ig láttam klubbon, késõbb sikerült egyet elcsípnem de akkor azon a részen már rég túlvoltam usteamrõl.
Hát estem le a székrõl mikor vége lett..., komolyan vagy 5 percig néztem ki a fejembõl hogy mit csináltak ezek???????
Elmondom melyik rész volt:amikor Sango elõször kerül képbe, amikor egy pókdémont nyomnak le secperc alatt a csapattal(apu,tesó,stb) és ugye Kohakut megszállja a démonka és lenyom mindenkit asztán végül Sangót is. Vágás és Sangó a sírkupacból mászik elõ. Na a klubbon az EGÉSZET kiollózták és onnan van csak hogy Sangó mászik elõ a sírkupacból hogy élek nem haltam meg. Ez mi? mer télleg nem fontos kijaza Kohaku és miért van Narakuval. Fõleg hogy valszeg az egész sorozat alatt fárasztják egymást Sangóval(104-ig láttam csak). Ez egy lol és sajna sok ember nézi hogy ilyen egy anime? mert istennek hiszi a klubbot és az alapján szüri le.., sajna. Aztán 1 hete is elkaptam egy részt, nna azt inkább nem írom mer gyorsan el felejtettem az egész klubbal együtt. Ha lessz is valmikor anime megse nézem inkább a klubbon. (halkan és zárójelben merem kérdezni, mit csinálhattak ezek akkor a Dragon Ball-al??????????????)

Cobra

Legközelebbi BT-s kérdést légyszíves a segítség topicba (vagy a bittorrentesbe).
RTLK-s IY-nek is van saját topicja, de azért én is megemlítem itt, hogy az RTLK-n már többet nem nézem az IY-t, vicc volt a múlt vasárnapi rész is. a 23 percet leadták 19-ben. Csak az egész harci jelenetet vágták ki.  :morci:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Adam5

#147
Jaja.
Sajnos ezért az RTL féle Inuyahsaért nekem se éri meg olyan korán felkelnem :(, pedig ha normális vágatlan részek lennének akko kb 75% hogy erõt vennék magamon és felkelnék annak ellenére is hogy már láttam ezeket a részeket.

A+ -os Inuyashat meg mindennap nézem annak ellenére hogy tudom mi fog történni épp abban a részben :)

Amúgy tévedtem amiko azt hittem hogy Bankotsu az új kedvencem, csak hirtelen fellángolás volt , Sesshoumaru a best. :)
Souryuuha!


Raisu-Sama

Június 13-ára várható az Inuyasha 1. DVD-je!

sirtomi

Quote from: Raisu-SamaJúnius 13-ára várható az Inuyasha 1. DVD-je!
Az RTL Klubos Inuyasha lesz vagy a rendes?