Main Menu

Inu Yasha

Started by Chronos, 2003-05-26, 00:55:19

Previous topic - Next topic

Raisu-Sama

Az Hiten és Manten testvére :) És ha jól tévedek, akkor lány ^^"

Iceberger

Igen igen :)
Akkor azert voltak olyan ismerosek :)))
Jolvan akkor nem tevedtem nagyot :D
:lazza: Inu-Yasha magyar feliratot keresek az 57. résztõl! Akinek van letszives kuldjon PMet

Titkos

Raisu megelõzött, de ezek szerint én is jóra gondoltam. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Cobra

Egész jó az új intro, csak megint kivágták a harc felét  :mad:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Foirec

Lenne 1 olyan problémám hogy a 2. inuyasha film (avi) alatt alapból van 1 angol felirat de ha berakok egy magyart akkor egyszerre megy a kettõ:D:D nem tudnatok segiteni, hogy hogy tudnam kivenni az angolt?

Iceberger

Ha ideírod mivel játszod le akkor könyebb segítni :)(bar gondolom WMP ha avi.. )
:lazza: Inu-Yasha magyar feliratot keresek az 57. résztõl! Akinek van letszives kuldjon PMet

Foirec

jah WMP-vel.......vmi ötlet?

Cobra

Gondolom ráégetett felirat, ilyenkor csak azt tudod csinálni, hogy beállítod a feliratozó programban, hogy rakjon fekete hátteret a felirathoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Adam5

Üdv all!
Nem tudja vki hogy a movie 3-hoz készült-e magyar felirat és ha igen akkor hogy honnan tudnám letölteni? :S Mer itt usteamen csak a 2-es movie-hoz láttam.
Souryuuha!

Foirec

Quote from: Adam5Üdv all!
Nem tudja vki hogy a movie 3-hoz készült-e magyar felirat és ha igen akkor hogy honnan tudnám letölteni? :S Mer itt usteamen csak a 2-es movie-hoz láttam.

http://animeaddicts.pozor.hu itt találsz.

+Nem tudjátok hogy van-e valami hír a sorozat folytatásáról??Elég kevéske volt ez a 167 rész:(....

Adam5

Souryuuha!

Titkos

Quote from: Foirechttp://animeaddicts.pozor.hu itt találsz.

+Nem tudjátok hogy van-e valami hír a sorozat folytatásáról??Elég kevéske volt ez a 167 rész:(....

Tervek vannak, állítólag készül egy OVA, illetve beszéltek egy esetleges második szezonról is, de azt csak akkor kezdik majd el, ha a manga már befejezõdött, vagy az utolsó fejezeteknél tart. (Persze még így sem 100% a dolog. :( )
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Raisu-Sama

Magyarul 2007-ben... Legalábbis Rumiko 500 fejezetet akar ^^" És az még 2 év. Én szeretem a hosszú sorozatokat, de azért szvsz 450 elég lenne :) Kivéve, ha valami irdatlanul jó sztorit tud ^__^

Erdomester

Sziasztok
Már kérdeztem ezt és egy hasonló dolgot egyszer, de most kibõviteném.
Az a problémám, hogy lenne egy videóm (pl. Inuyasha) de a feliratot ki akarom szedni, de nem a felirat kell, hanem a video felirat nélkül. Na most. Ha Virtual Dubbal direct stream copy-t állitok be és disable a stream listben, majd file>save as, a 233MB-s fileból 192lesz, azaz méretben is hiányzik a 2 audió fájl. A kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a két fájlt bent hagyni és miért szedi ki? Esetleg Full Processing Mode kéne? (ezt nem próbáltam, mert 45 perc), és ha a 192-MB-sra ugyanigy Add-olom a két audio fájlt, a save as után nem lesz rajta. Tudna vki segiteni? Köszönöm

Szóval a lényeg az, hogy a felirat kiszedése következtében a hangot is leszedi.

ArchElf

Quote from: ErdomesterSziasztok
Már kérdeztem ezt és egy hasonló dolgot egyszer, de most kibõviteném.
Az a problémám, hogy lenne egy videóm (pl. Inuyasha) de a feliratot ki akarom szedni, de nem a felirat kell, hanem a video felirat nélkül. Na most. Ha Virtual Dubbal direct stream copy-t állitok be és disable a stream listben, majd file>save as, a 233MB-s fileból 192lesz, azaz méretben is hiányzik a 2 audió fájl. A kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a két fájlt bent hagyni és miért szedi ki? Esetleg Full Processing Mode kéne? (ezt nem próbáltam, mert 45 perc), és ha a 192-MB-sra ugyanigy Add-olom a két audio fájlt, a save as után nem lesz rajta. Tudna vki segiteni? Köszönöm

Szóval a lényeg az, hogy a felirat kiszedése következtében a hangot is leszedi.
Szerintem ez a kérdés nem igazán ide való, de azért megválaszolom:
- Amennyiben soft sub van mozin, akkor valószínüleg nem avi-ban van (ogm, vagy mkv), azokra vannak eszközök, amivel egybõl ki tudod szedni a hangot és a képet (de ha a gépeden kikapcsolod a feliratot akkor is eltûnik):)
- Amennyiben hard sub van a mozin akkor nem lesz könnyû dolgod... Azaz majdnem lehetetlen: van ugyan a virtualdubban egy olyan lehetõség, hogy a kiválaszott területet kivágja (mert azt ugye belátod, hogy nem tudja kitalálni mi volt eredetileg mögötte) és valamilyen átlagolási eljárással kitölti, hogy ne legyen nagyon feltûnõ (de elég csúful fog azért kinézni).

Viszont az eredeti kérdésedre válaszolva, az AVI alapból nem támogatja az audióformátumokat az uncompressed pcm, az mpeg (mp1, mp2, mp3) és, ha jól tudom a wma(régiektõl a mostaniakig) kivételével. Ezért ha mkv-ból vagy ogm-bõl kovertálsz, ki kell választanod a kíván hangsávot és full processing mode/compression, és a fentiekbõl kiválaszod a neked tetszõt (mp3). Ezek után Save wav (filenév.mp3 néven). Ha ez megtörtént lemented csak a képet (ha akarod leszeded a hardsubot), és végén a két fájlt összefûzöd virtualdubbal, vagy AviMux-szal.
Remélem elég kimerítõ voltam...

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Foirec

Nem tudjátok, hogy mikorra várható a 4. film elérhetõvé?

Titkos

Quote from: FoirecNem tudjátok, hogy mikorra várható a 4. film elérhetõvé?

Nyárnál elõbb szerintem semmiképp sem. :(  (Szóval úgy július környékén.)

Nedy

Assassin

Végignéztem az egész sorozatot, sajnos befejezetlen, ahogy mondtátok. De ha 2007-re folytatni akarják, én megvárom szívesen. Még jó hogy mostanság néztem végig, így nincs messze a folytatás idõpontja. (Ugye ezek nem csak hírek, hanem valóban így lesz?) Nem sok 100-nál több részes sorozatot néztem végig, de amiket igen, azok mind tetszettek. :)
" There is no sin to know their sins."

Necrid^

Nincs vkinek pesten a 49tól-57ig részek?ha vki tud segiteni pls egy Email vagy PM.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pikkon

Valaki tud mondani linket, vagy helyet ahonnan lehet Inut 50. résztõl szedni?
És hogyhogy befejezetlen?
A végére sem hal meg Naraku?
És mi lesz Sasshumaruval?
Lécci mondjátok meg, kívancsi vok :haha:
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Necrid^

Quote from: PikkonValaki tud mondani linket, vagy helyet ahonnan lehet Inut 50. résztõl szedni?

Nézni a legjobb megoldás :) , amugy http://www.torrentreactor.net/search.php?search=&words=Inuyasha&cid=&B1.x=0&B1.y=0
és a session 3-4-5-6 letöltöd és élvezheted.

Pikkon

Ezerkösz! :)
Remélem menni fog...

Necrid^

Quote from: PikkonEzerkösz! :)
Remélem menni fog...

nincs mit! menni fog én is most töltöttem nem rég pár napja..

Yorgash1

Hello mindenki...
Csak azért írok, mert látom, az FTP-rõl lekerült az Inu Yasha...
Nem, nem panaszként írom, és nem is sírni akarok ^^

Csak kiváncsi vagyok, hogy ez a Jogi problémák hatásaként történt, vagy pedig egyszerûen csak lekerült...
Válaszaitokat elõre is köszönöm  :haha:

Necrid^

Quote from: Yorgash1Hello mindenki...
Csak azért írok, mert látom, az FTP-rõl lekerült az Inu Yasha...
Nem, nem panaszként írom, és nem is sírni akarok ^^

Csak kiváncsi vagyok, hogy ez a Jogi problémák hatásaként történt, vagy pedig egyszerûen csak lekerült...
Válaszaitokat elõre is köszönöm  :haha:

Jogi problémák hatásaként történt.

Titkos

Quote from: PikkonValaki tud mondani linket, vagy helyet ahonnan lehet Inut 50. résztõl szedni?

Még a mangának sincs vége, ezért nem lehet tudni, hogy meghal -e Naraku, illetve, hogy mi lesz Sessh-el. ;)

Necrid^

Quote from: TitkosMég a mangának sincs vége, ezért nem lehet tudni, hogy meghal -e Naraku, illetve, hogy mi lesz Sessh-el. ;)

Elvileg azt olvastam vhol hogy majd lesz folyatatás 2007-ben.de hogy mennyire igaz passz..

Pikkon

Én azt sajnálom, hogy akik csak az rtl klubon nézik, azok egy megcsonkított tönkretett verziót látnak, mert a hülye rtl-esek nem bírják ki, hogy n e vagdossák meg a "véres" jeleneteket
ez olyan nevetséges, hogy lehet egy ilyen jó animét vágogatni, ezek mindent el tudnak szúrni, nekik már az is véres, ha már valakit megkarcolnak, de a sok vacak akciófilm azért megy mindig :mad:

dragon83

Quote from: PikkonÉn azt sajnálom, hogy akik csak az rtl klubon nézik, azok egy megcsonkított tönkretett verziót látnak, mert a hülye rtl-esek nem bírják ki, hogy n e vagdossák meg a "véres" jeleneteket
ez olyan nevetséges, hogy lehet egy ilyen jó animét vágogatni, ezek mindent el tudnak szúrni, nekik már az is véres, ha már valakit megkarcolnak, de a sok vacak akciófilm azért megy mindig :mad:

Igen ez elég nagy kitolás. Amíg volt A+om(R.I.P.)én is ott néztem. Aztán kénytelen voltam visszatérni a reket klubbra. Pont az a rész ment amikor Koga harcolt azokkal a madarakkal. Ezt már láttam az A+on, de gondoltam nem árt meg ha újra megnézem. A végére csak tátott szájjal bámultam a tévét és majd szétvetett a méreg. Minden jó részt kivágtak. Az persze nem zavarja õket hogy milyen értelmetlen lett így az egész.
"What is not remembered, never happened."
(Lain)