Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Evolúció. Az első csirke anyja nem csirke volt.

Kuroi Tenshi

http://itcafe.hu/hir/oroszorszag_microsoft.html
"A FASZ bepereli a Microsoftot"

Komment: "Melyik fasz pereli már megint be az MS-t? :DDD"

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Ramiz

Quote from: Pirula on 2009-06-05, 00:52:50
Quote from: Xzone on 2009-06-05, 00:02:25
Mostanában talán itt a legaktívabb, ez a saját rovata az Indexen.
Meg itt.

PIRULAAAAAA!!! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zen

Két barát horgászik egy tóban. Először fognak egy teáskannát, aztán egy fazekat, majd végül egy cipő akad a horogra. Egymásra néznek, és az egyikük megszólal:
- Te, menjünk innen! Itt lakik lenn valaki.

Én nem azért szeretem a nőket leitatni, hogy oldódjanak a gátlásaik, hanem hogy lejjebb adják az igényeiket

"Józan életű kőműves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz."

ez nem annyira jó, de hát informatika, meg minden...
Vonattal utazik konferenciára három Microsoft mérnök. Csodálkozva látják, hogy a pénztárnál a sorban előttük álló három Apple mérnök összesen csak egy jegyet vesz.
- Ti hogy fogtok egy jeggyel utazni?
- Figyeljetek, és meglátjátok.
Felszállnak a vonatra. Mikor jön a kalauz, az Apple mérnökök bemennek a WC-be. Mikor a kalauz odaér, kopog az ajtón - Jegyeket kérem! - mondja. A WC ajtó résnyire kinyílik, és kinyúlik egy kéz egy jeggyel. A kalauz kezeli a jegyet, és továbbmegy.
Visszafelé úton a Microsoft mérnökök elhatározzák, hogy ők is csak egy jeggyel utaznak. Nagy meglepetésükre látják, hogy az Apple mérnökök nem vesznek jegyet.
- Ti hogy fogtok jegy nélkül utazni?
- Figyeljetek, és meglátjátok.
Felszállnak a vonatra. Mikor jön a kalauz, az egyik társaság a jobb oldali WC-be, a másik a bal oldaliba nyomul. Aztán kijön az egyik Apple mérnök, és kopog a szemközti WC ajtón:
- Jegyeket kérem...
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

Quote from: Zen on 2009-06-05, 14:18:51
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EnforcedMethodActing
QuoteDie Hard. Alan Rickman was told that he was going to be let go on a count of 3. They dropped him on "2," and the look of panic on his face is definitely not acted; one is not surprised to learn that he was extremely angry after that day's shooting was over.
Egy vilag omlott ossze bennem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fatal

Quote from: Bicskei on 2009-06-05, 16:54:07
http://www.youtube.com/watch?v=9vZ6wBmofdM
Ezt valahol láttam már... Csóri kész lehet picit. Kovácsattilavagyok.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Ramiz

Quote from: Kvikveg on 2009-06-05, 17:11:28
QuoteDie Hard. Alan Rickman was told that he was going to be let go on a count of 3. They dropped him on "2," and the look of panic on his face is definitely not acted; one is not surprised to learn that he was extremely angry after that day's shooting was over.

Ja... a többi sztori is... elég rinyálósak ezek az amerikai színészek. Ugyanezért Európában vagy Hong Kongban senkinek eszébe sem jutna beszólni sem, nemhogy sírni. Egyedül Ed Harrist értem meg. :)

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-06-05, 19:18:17
Ja... a többi sztori is... elég rinyálósak ezek az amerikai színészek. Ugyanezért Európában vagy Hong Kongban senkinek eszébe sem jutna beszólni sem, nemhogy sírni. Egyedül Ed Harrist értem meg. :)
Hat azert engem nem toltene el orommel, amikor 3ra kene pottyantaniuk, es 2re elindulok, es lovesem sincs mi a f*sz tortent. Persze a tobbsege nem veszes, de azert kellemetlen, amikor atver akivel egyutt kell dolgoznod es akiben megbiztal. Foleg a gyerekekkel szemetseg ilyet csinalni.

Ja meg a masik: amikor leszerzodsz egy dramara, es kozben vigjatek lesz belole. Na az az igazi kicseszes.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2009-06-05, 20:34:48
Foleg a gyerekekkel szemetseg ilyet csinalni.
Én a "Lelövöm a kutyád ha nem sírsz kisköcsög!" című sztorin konkrétan visítottam a röhögéstől. :D

Ramiz

http://www.ongo.hu/utitars/reszletek/247

Ja meg a masik: amikor leszerzodsz egy dramara, es kozben vigjatek lesz belole. Na az az igazi kicseszes.
Ha a Showgirls-re gondolsz, ott szerintem túlzott Kyle McLaughlan, azért azon a filmen messziről látszott, hogy tele lesz meztelen nőkkel... az meg, hogy "aszittem művészfilm lesz", hát pfff... most hol húzol meg milyen határt? Végül is nem éppen műfaji film.

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2009-06-05, 21:11:33
Foleg a gyerekekkel szemetseg ilyet csinalni.
Én a "Lelövöm a kutyád ha nem sírsz kisköcsög!" című sztorin konkrétan visítottam a röhögéstől. :D
En a dobozba zart alkutyan meg Spock-Kirk paroson az ajto mogott.  :lul:

Solid Snake

Quote from: Kvikveg on 2009-06-05, 17:11:28

QuoteDuring the filming of a basic training scene in the movie Stripes, director Ivan Reitman quietly told the actors to pull Warren Oates, who played their drill sergeant Sgt. Hulka, down into the mud with them - when they did so, Oates chipped a tooth. Oates subsequently berated Reitman in front of everyone, shouting "If you want to push me into the mud I'll get pushed into the mud, but don't pull that kind of shit again!" After that, Ivan Reitman has never attempted to use Enforced Method Acting in any of his films.

Azért ott van az érem másik oldala is.  :rotfl:

Moha

Azt hiszem, megtaláltam a világ legdrágább könyvét:
http://www.amazon.com/Chemical-Coupling-Constants-Silicon-29-Landolt-Bornstein/dp/354045277X/ref=cm_cr_pr_product_top

Érdemes elolvasni a commenteket. :D

[spoiler]Nem tudom, hogy most csak a commentezők hülyéskednek vagy ez eleve valami poén, mindenesetre elég meredek ár ez egy könyvért...[/spoiler]

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Moha

Zen

&fmt=1

Bicskei

ha már holnap választás lesz
[spoiler][/spoiler]

:Kiraly:
Ultras liberi

Cloud

Quote from: Bicskei on 2009-06-06, 15:42:32
ha már holnap választás lesz
[spoiler][/spoiler]

:Kiraly:
:lol: