Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Fazék on 2010-06-11, 10:10:39
http://www.geekologie.com/2010/06/boy_saves_himself_and_sister_f.php

QuoteAccording to NextNature, the Olsen siblings "trespassed the territory of the moose during a walk in the forest near their home." When the moose attacked, Hans used the Warrior ability Taunt, i.e. he taunted the moose, thereby allowing his sister to escape. Stage 1 complete.

Next he had to save himself. There's an ability for that - the Hunter skill Feign Death. Hans lay still on the ground. The moose, exhibiting typical low-level monster behavior, left the boy alone and wandered off.

:Kiraly:

Quote from: motifator on 2010-06-11, 12:36:48
http://www.youtube.com/watch?v=dDpbB1lHaQs
Ez is komoly! :D

Selmo

Ha jobban belegondolsz, annyira nem is vicces.

A tökéletesség unalmas.

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

motifator

Volt Microsoft alkalmazott mesél a kirúgásáról
Annak ellenére, hogy vicces, sajnálom a csávót.

Edit: kiderült, hogy fake. Így csak simán vicces :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Rounin

Quote from: HVp213 on 2010-06-11, 16:57:19
http://www.youtube.com/watch?v=AiV1vSDXVrE&feature=related

Alle zusammen :lul:

szerk.:

motifator:   :lul: :zomg: :muhahah: :redface: :(
#2: hjahogy fake. Akkor lol.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fazék

Quote from: Zen on 2010-06-11, 23:47:05pic[/img]
ez melyik játék és magyarázatot is kérek

Zen

Quote from: Fazék on 2010-06-11, 23:55:21
Quote from: Zen on 2010-06-11, 23:47:05pic[/img]
ez melyik játék és magyarázatot is kérek
Alpha Protocol, a magyarázat vagy az h a távcsőben van khm..."beépített" lézer irányzék (ami a képen spec marhára nem látszik ::)), vagy h távcső néven kaptál távcsövet és reflex sight-ot.
Engem speciel csak mindig megnevettet az "so you canaim while you aim" rész. :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kuroi Tenshi

Quote from: Zen on 2010-06-11, 23:59:27
Engem speciel csak mindig megnevettet az "so you canaim while you aim" rész. :D

Ööö... ok...
Véletlenül nem vagy Preda rokona? :angyali:

Quote from: Zen on 2010-06-11, 23:59:27
a magyarázat vagy az h

vagy az, hogy U FAIL.
[spoiler]

[/spoiler]
:p

Zen

&fmt=1

Kraivan

Nem tudom volt-e már:
Hotkey bug with blue post

De azért kaptok videot h lesüljön az agyatok:
http://www.youtube.com/watch?v=puy52LVqG7c

Zen

&fmt=1

szpeter

Ez a Jackie Chanes videó nagyon nagy  :lol:

http://rosszpcjatekok.blog.hu/2010/06/12/rossz_pc_jatekok_sorozat_ringriker_1_resz Ezen meg sírva röhögtem  :lul: Marha jó videó lett,megfájdult a fejem rajta,azt hittem megpukkadok :D Mindjár jön a 2.,azt várom épp.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zen

Quote from: szpeter on 2010-06-13, 13:05:20
http://rosszpcjatekok.blog.hu/2010/06/12/rossz_pc_jatekok_sorozat_ringriker_1_resz Ezen meg sírva röhögtem  :lul: Marha jó videó lett,megfájdult a fejem rajta,azt hittem megpukkadok :D Mindjár jön a 2.,azt várom épp.
Sonkafa :lol:
&fmt=1

Kvikveg

Nagyon boldog ember voltam.
Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel, és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott....
A gyönyörű szép húga...
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk mini
szoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt amikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt. Egy napon, a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz.

Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül...ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:

"Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"

Tanulság:
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2010-06-13, 14:46:49
Nagyon boldog ember voltam.
Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel, és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.

Először azt hittem, hogy egyes szám első személyben írod, és nem értettem. (mondjuk az ékezetekből kitalálhattam volna, hogy csak bemásoltad valahonnan)
Failure is the default option

szpeter

Ez azt hiszem a Móricka vicclapban volt,vagy valami ahsonlóban  :D Vagy legalábbis képregény-feldolgozását ott láttam.

Zen

&fmt=1

Cloud

10 dolog amit ne tegyél moziban

http://www.youtube.com/watch?v=3eXmDOQEBtM&feature=related

Ez nagyon kész. :lul: :lol:

A többit is nézzétek meg sírvaröhögős. :D

Zen

&fmt=1

motifator

Á, rengeteg van:
The Infamous Cougar-Man!
The Ever Faithful Donkey Lady!
The Mighty Bird People!
Remek ez a játék, le kéne már torrentezni és kipróbálni a haver 360-án.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila