Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

chilip

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2011-06-01, 17:47:15
Quote from: Kraivan on 2011-06-01, 09:44:21
img
Az "also"-nal bukik.
what is a word made up of 4 letters, yet is also (a word) made up of 3... :)

szóval sztem helyes az eredeti szöveg, de tény, hogy csak középfokúm van, és azt is kb 12 éve tettem le, és azóta nem tanultam angolt, szóval javítsatok ki, ha tévedek :)

Darkstar

Nyelvtanilag jó, bár never is - is never körül érzek némi anomáliát.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Próféta

http://napifix.postr.hu/a-nap-kepe-az-rtl-szerint-hegesztes-kozben-halt-meg-a-koztarsasagi-elnok

Quote from: Darkstar on 2011-06-01, 20:40:52
Régies, de létezik ilyen szórend. Kis költői szabadsággal tuti lehet használni, pl. The secret marriage never can be broken

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2011-06-01, 20:37:02
Quote from: Kvikveg on 2011-06-01, 17:47:15
Quote from: Kraivan on 2011-06-01, 09:44:21
img
Az "also"-nal bukik.
what is a word made up of 4 letters, yet is also (a word) made up of 3... :)

szóval sztem helyes az eredeti szöveg, de tény, hogy csak középfokúm van, és azt is kb 12 éve tettem le, és azóta nem tanultam angolt, szóval javítsatok ki, ha tévedek :)
Az also nalam nem az "a word"-re vonatkozik. Ha utana az lenne, hogy also made up of 4 letters, na akkor lenne ertelme szamomra.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Próféta on 2011-06-01, 22:34:31
http://napifix.postr.hu/a-nap-kepe-az-rtl-szerint-hegesztes-kozben-halt-meg-a-koztarsasagi-elnok

Régies, de létezik ilyen szórend. Kis költői szabadsággal tuti lehet használni, pl. The secret marriage never can be broken

not sure if serious

ti most tényleg azt nézitek, hogy helytelen értelmezéssel helyes-e a nyelvtan a szövegben? ???

'what' is a word made up of 4 letters 'yet' is also (a word) made up of 3.
'although' is written with 8 letters, and 'then' with 4. 'rarely' consists of 6, and 'never' is written with 5.

csak mert én továbbra sem látok semmi régiességet, vagy helytelenséget a szövegben így.

@Kvikveg ...

guys i'm lost here, someone pls help, tényleg nem tudom, hogy trollkodtok csak, vagy tényleg ennyire érthetetlen amit írok, vagy én értek valamit nagyon félre...

Darkstar

YHBT[spoiler]Értjük, hogy mit írsz, mi a mondat lényege és mi a "vicc", de ahhoz, hogy a poén működjön, nyelvtanilag kicsit torzítani kell. Kb olyan, mint amikor egy költő kicsit ferdít egy szón, hogy kijöjjön a rím. Pl tárgyat, ha nem változik ritkán jelölünk kétszer (ez magyarban is így van), hacsak a szövegkörnyezet valamiért nem kívánja meg. És ha nagyon köteketni akarok, vessző is kéne az also után. :D
A never is - is never meg, ahogy Próféta is írta, kicsit régiesebb használat.[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2011-06-01, 22:59:50
[spoiler]Értjük, hogy mit írsz, mi a mondat lényege és mi a "vicc", de ahhoz, hogy a poén működjön, nyelvtanilag kicsit torzítani kell. Kb olyan, mint amikor egy költő kicsit ferdít egy szón, hogy kijöjjön a rím. Pl tárgyat, ha nem változik ritkán jelölünk kétszer (ez magyarban is így van). És ha nagyon köteketni akarok, vessző is kéne az also után. :D
A never is - is never meg, ahogy Próféta is írta, kicsit régiesebb használat.[/spoiler]
de hisz nem pont ez a lényeg, hogy ezek miatt kellene, hogy gyanúd támadjon, hogy a megfejtés a szöveg tagolásában van, mert kicsit fura különben? ???

Próféta

Quote from: Fazék on 2011-06-01, 23:02:04
de hisz nem pont ez a lényeg, hogy ezek miatt kellene, hogy gyanúd támadjon, hogy a megfejtés a szöveg tagolásában van, mert kicsit fura különben? ???
Nem, a szöveg jelentése a fura igazán, az összes tagmondat ellentmond egymásnak. Emellett a nyelvtani pontatlanságra nincs szükség.

Fazék

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2011-06-01, 23:33:17
okk. vesztettem.
Most a Mortal Kombat-os zaro melyhangu bejelentes ugrott be.  :lul:

LiaLia

Bemutatkozik a L'Oréal Paris Men Expert,
többek között megalkották az Expert Barátnő Applikáció:whoah: :zomg:

[spoiler] "A Men Expert arra törekszik, hogy kiemelje a hétköznapok szürkeségéből a fogyasztóit, igazi expert férfiakat teremtve. Az a férfi, amely belép a men expert által nyújtott világba, képes lesz azt sugározni, hogy jól tájékozott, menő pókerjátékos, olyan sármosan vonzó, mint Gerald Butler, vagány és ellenállhatatlan. Igazi nagybetűs Férfi. Expert.

A Men Expert ezért alkotta meg az expert mód facebook oldalát, az Expert Barátnő Applikációt és az Expert Sportkommentátort.

Az expert mód facebook oldal (facebook.com/expertmod) tehát a férfiak expertté válását igyekszik elősegíteni. Ennek érdekében 8 kategóriában tartalmaz tippeket a mindennapok férfijainak. Itt a férfi mindent megkaphat, ami az igazi expertté váláshoz szükséges, mindezt színes és interaktív formátumban.

A Men Expert egyedi facebook és mobil applikációt fejlesztett, amely segíti eligazodni a férfiakat a nők világában.

Az expert barátnő applikáció olyan férfiak számára készült, akik figyelmesek szeretnének lenni a nőkkel szemben, ám gyakran mégis képtelenek rá. Nekik - legyenek akár hősszerelmesek vagy elfoglalt üzletemberek - segít ez az okos applikáció, hogy a barátnőiknél is valódi expertek legyenek.

Eljött az idő, hogy a férfiak expertté váljanak!"
[/spoiler]

Akkor lehet kellemetlen kicsit, mikor új barátnő esetén nem frissíti a paramétereket :smile:

Kraivan

Csak nehogy meglássa a mostani kormány, mert beépíti a megszorítócsomagba:
http://www.youtube.com/watch?v=Pkx-LGTz2BY&feature=player_embedded

Cloud

Kvikveg

Nakedape

[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cobra

Eltartott egy darabig, mire leesett, de így már  :appl:
[spoiler]a felső gondolom Gambit akar lenni az X-menből[/spoiler]
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nakedape

Quote from: Cobra on 2011-06-03, 17:54:37
Eltartott egy darabig, mire leesett, de így már  :appl:
[spoiler]a felső gondolom Gambit akar lenni az X-menből[/spoiler]
[spoiler]
jaja, képcím:
http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/061/5/e/gambit_meet_yugioh_by_el_grimlock-d3as2wl.jpg[/spoiler]

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

Kvikveg

Nakedape

[spoiler][/spoiler]

Member

Magyar kollégáikból jó volna egy verekedős játék, csak túl kevesen szimbolikus politizálnak, amiből jó kombókat lehetne kihozni.
Aztán ha a jelenkoriakat leverted, jöhetnek a történelmiek, a boss Árpád vezér. :D