Anime, felirat, japán, és vegyes blődségek

Started by Shock12, 2003-06-10, 12:03:19

Previous topic - Next topic

VASH

QuoteOriginally posted by phr0zen
Knives amúgy hogy van?Minden nap viszel virágot a sírjára?
Amúgy nagy surmó is tudsz te lenni  VASH,drága pezsgõvel vár,te meg ólommal üdvözlöd,ejjj!!!:hopp:

Knives él és virul, egyébként meg a pezsgő nem volt kellőképpen behűtve(ezen vesztünk össze) megazért is mert félkarú rablónak csúfolt;)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

Knives él?Na ne mondd ennyi erõvel Rem is!:D
Egyébként mivel tengeted modtanában a napjaidat te $$60 000 000 000 000-ós ember?Minden városban mócsinggá vernek olyan jófiú vagy,aztán mindent halomra lövöd,de egyet sem ölsz meg?Szokásos...

Amúgy meg Legato üdvözöl,küldött egy képeslapot a Bahamákról,túlélte azt a golyót VASH,nem igaz h. ilyen béna vagy h. egy közvetlen fejlövéssel se tudsz valakit kinyírni!:D

Chronos

QuoteOriginally posted by Relunx
Gratula neked Chronos az 1000 post eléréséhez!

Egyébként ha már versengés van akkor én is beszállok..:D

Let's duel! Prepare for fight Phrûzen! ;)

Relunx
Thx!;) (bocsánat az 1 soros postjaimért, de erre most mit lehet visszaírni?:))

CHRONOS

Chronos

phr0zen

QuoteOriginally posted by Relunx
Gratula neked Chronos az 1000 post eléréséhez!

Egyébként ha már versengés van akkor én is beszállok..:D

Let's duel! Prepare for fight Phrûzen! ;)

Relunx

phr0zen vagyok oké?Nullával írd!:)
Alright Relunx,you asked for it!
From this day on,your are my nemesis!
It is my destiny to utterly eradicate you with my posts!;)

VASH

Knives él?Na ne mondd ennyi erõvel Rem is!:D
Egyébként mivel tengeted modtanában a napjaidat te $$60 000 000 000 000-ós ember?Minden városban mócsinggá vernek olyan jófiú vagy,aztán mindent halomra lövöd,de egyet sem ölsz meg?Szokásos...

Amúgy meg Legato üdvözöl,küldött egy képeslapot a Bahamákról,túlélte azt a golyót VASH,nem igaz h. ilyen béna vagy h. egy közvetlen fejlövéssel se tudsz valakit kinyírni!:D

EZ AZ ÉN STÍLUSOM:D
Legato még mindig a bal(enyim)kezével ír?:D:D:D

Knives egy elkülönítő táborban van hogy fel tudja dolgozni a lelki problémáit...
Meryl hát vele ... tudod te azt jól... jön a kicsi VASH.

Ja a vérdíj még mindig a fejemen van de már csak luzerek akarják megszerzni...

Most esett le akkor még mindig nem öltem meg senkit:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

QuoteOriginally posted by Chronos
phr0zen:
Egész jól nyomod: http://usteam.uw.hu/forum/member.php?s=&action=getinfo&userid=330

34-es átlag?
Az igen...:)

CHRONOS

Hát ezt nem hiszem el,1060 postja van,de engem istenít,a 40 postos membert!Esküszöm,a szótárban "szerénység" címszó alatt a te képed szerepel!:D

Chronos

phr0zen vagyok oké?Nullával írd!:)
Alright Relunx,you asked for it!
From this day on,your are my nemesis!
It is my destiny to utterly eradicate you with my posts!;)
Hehehe...:D
Ez tetszik...:)
Na folytassátok a post bombákat, mert most megyek aludni...;)
Jó 8!:p

CHRONOS

VASH

Hát ezt nem hiszem el,1060 postja van,de engem istenít,a 40 postos membert!Esküszöm,a szótárban "szerénység" címszó alatt a te képed szerepel!:D

Hát igen CHRONOS az idõ múlásával érdemelte ki az õsember címet ...
sokat tanulhatnál tõle zöldfülû...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Relunx

Oké! De egyenlõre még én vezetek!

Shock12

Az, hogy megjegyezi, hogy 34es postod van, messze nem istenítés... ezt azért szögezzük le... igen, figyelemre méltó, de itt senki sincs istenítve... és ha chatelésre használsz egy fórumot, akkor nem is nehéz egy ilyet produkálni. Ennyi. És mint mondtam, ne írj angolul, amennyiben nem muszály. Így is rettentõen offtopic már ez az egész oldal, lehetõleg ne szúrjátok már el (ha van egy ilyen dolgod, hogy chatelni akarsz angolul, menj IRCre, vagy legalább nyiss egy új thread-et...)

Köszönöm.

phr0zen

QuoteOriginally posted by VASH
EZ AZ ÉN STÍLUSOM:D
Legato még mindig a bal(enyim)kezével ír?:D:D:D

Knives egy elkülönítő táborban van hogy fel tudja dolgozni a lelki problémáit...
Meryl hát vele ... tudod te azt jól... jön a kicsi VASH.

Ja a vérdíj még mindig a fejemen van de már csak luzerek akarják megszerzni...

Most esett le akkor még mindig nem öltem meg senkit:D

Nincs is jobb a gyermekáldásnál.Már látom is õket:Vash the Typhoon,Vash the Hurricane,Vash the Tornado,The $$60 man...

Ja és igen,az a huncut Legato a te karoddal írta a levelet is!De azt mondja a Bahamákon úgyse éred utol...Ja és üzent még valamit,mit is...Ja igen hogy Rem egy ************ és jól *********** mielõtt *************azt a *************!

Chronos

Én az átlagra gondoltam...;)

CHRONOS

phr0zen

Hát igen CHRONOS az idõ múlásával érdemelte ki az õsember címet ...
sokat tanulhatnál tõle zöldfülû...

Már ismerem egy jó ideje...
És ne zöldfülűzzél,mert nem zöldségültetvény vagyok...:p

Drótmalac

Érdekes ez a verseny hangulat, olyan, nemtommilyen...
De Shock12-nek az offtopic, meg a chat, sõtt az angolozás dolgában igaza van.

VASH

Nincs is jobb a gyermekáldásnál.Már látom is õket:Vash the Typhoon,Vash the Hurricane,Vash the Tornado,The $$60 man...

Ja és igen,az a huncut Legato a te karoddal írta a levelet is!De azt mondja a Bahamákon úgyse éred utol...Ja és üzent még valamit,mit is...Ja igen hogy Rem egy ************ és jól *********** mielõtt *************azt a *************!

de ne beszéljünk csúnyán, itt rendes emberek próbálnak fórumolni(a többit pm-be küld:D)

Vash the Szalacsi? (na milyen?)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

DrótMalac... nem hallják... valahogy elkerülte a figyelmüket... érdekes... pmbe mehetnének, de akkor nem növekedne a szám... és akkor legalább beszélgetésük magasszintûsége sem kerülne napvilágra... bocs, hogy ilyet írok, de nagyon elszúrják a témát... mintha eltévedtek volna...:(

phr0zen

de ne beszéljünk csúnyán, itt rendes emberek próbálnak fórumolni(a többit pm-be küld:D)

Vash the Szalacsi? (na milyen?)

Jó,bocsi.Mondjuk kicsillagoztam,meg azt se tudom miket írtam volna oda szal mindegy.:D

Szalacsi?A drunken man in working clothes with a big can of beer!:D Bakker,milyen fanficot csinálnánk ebbõl,mi?
Csak képzeld magad elé:ott a sivatagos táj,hirtelen megjelenik egy napszemüveges magyar munkásruhában...Õ az a $$30000-300000-os ember!:D

phr0zen

QuoteOriginally posted by Shock12
DrótMalac... nem hallják... valahogy elkerülte a figyelmüket... érdekes... pmbe mehetnének, de akkor nem növekedne a szám... és akkor legalább beszélgetésük magasszintûsége sem kerülne napvilágra... bocs, hogy ilyet írok, de nagyon elszúrják a témát... mintha eltévedtek volna...:(

Teljesen igazad van.de egy kis hülyülésnek nagyon nehezen tudok ellenállni!:(

Shock12

Állj ellen... hidd el, nem leszel tõle kevesebb... és mint mondtam (bár komolytalannak tûnik) ez nem annyira komolytalan thread...

Drótmalac

Állj ellen... hidd el, nem leszel tõle kevesebb... és mint mondtam (bár komolytalannak tûnik) ez nem annyira komolytalan thread...
Komolyan is lehet komolytalannak lenni. Értelmesen humorosnak, esetleg ****kazmusig is el lehet menni. De felelsleges néhány eset kivételével totál idiótának lenni.(bár néha annak is van létjogosultsága)

zsozso

Nah sracok.
Megkerek mindenkit, hogy fejezzen be minden offtopic hozzászólást.
Ez nemcsak erre a thread re vonatkozik.
Vagy legyen 1 thread ahol lehet mindenfelerol dumalni, es akkor nem szemetelõdik tele a fórum.
Death is the only redemption

Shock12

Igen igen, ez teljesen igaz... de mindíg tekintettel kell lenni a környezetre, és itt tényleg igaz, és találó az a közhely, hogy "mindennek megvan a maga ideje, és a helye... ". Na ez nem az a hely...

Lac

Hû, idáig azt hittem, hogy ez lesz a "Mindenféle".

Akkor nyitunk egy külön "Mindenféle" topicot? :confused:

Shock12

Legyen akkor 3 új.
Nyitok az Anime Topicban
- Bemutatkozás
- Gratulációk
- Minden

Jó ?!

Drótmalac

Legyen akkor 3 új.
Nyitok az Anime Topicban
- Bemutatkozás
- Gratulációk
- Minden

Jó ?!
Építõ jellegû 5-let...és mellesleg jó is.

Lac

Így van! Jó ötlet (bár hirtelen az is eszembe jutott, hogy át kéne megint nevezni ezt :lol: )

Shock12

Ezt nem adjuk !! Meg akkor a japánt tanuló, japán kultúra iránt érdeklõdõ hová ír, hol kérdez ??? Itt kötelezõ legalább egy ilyen topic !!

zsozso

Minden helyett legyen mondjuk offtopic ;D
Death is the only redemption

Drótmalac

Ezt nem adjuk !! Meg akkor a japánt tanuló, japán kultúra iránt érdeklõdõ hová ír, hol kérdez ??? Itt kötelezõ legalább egy ilyen topic !!
Ezzel csak egyetérteni tudok. Szerintem a sok feles post ellenére is sok ilyen jellegű hasznos dolog van ebben a topicban.
Vélemények, linkek, stb. ezeket így könnyebb megtalálni, ha a topic nem megy át vegyesvágottba...