Forummotor csere

Started by zsozso, 2006-04-07, 00:47:27

Previous topic - Next topic

Ramiz

Lehet, hogy már jelezték, de néha (véletlenszerűen?) a fórum makrancoskodik a postolással.

An Error Has Occurred!
You already submitted this post! You might have accidently double clicked, or tried to refresh.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Próféta

Nahát, van végre spoiler és code gomb! Remek, köszönjük!  :merci:

freeknight

Most olvasom, hogy az avatar mérete max. 128x128. Mi van akkor, ha nagyobbat adok meg? Lekicsinyíti, vagy elvágja?

Member

Közli, hogy vedd kisebbre.

freeknight

Nem tudnátok olyan (lehetőleg freeware) progit mondani, amivel lekicsinyíthetem az avatarnak szánt képeket? Mert egy nagyon megtetszett, de annak a mérete 2553x3318... :bruhuhu:. Egyébként, köszi Member, hogy válaszolsz a kérdéseimre :merci:
Ja, és a végére: Hihetetlenül tetszik ez a smiley: :_piszka:.

Cobra

Bármilyen képnéző/szerkesztű program meg tudja csinálni elvileg.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsiga

Quote from: freeknight on 2006-08-25, 12:02:26
Nem tudnátok olyan (lehetőleg freeware) progit mondani, amivel lekicsinyíthetem az avatarnak szánt képeket? Mert egy nagyon megtetszett, de annak a mérete 2553x3318... :bruhuhu:. Egyébként, köszi Member, hogy válaszolsz a kérdéseimre :merci:
Ja, és a végére: Hihetetlenül tetszik ez a smiley: :_piszka:.
Quote from: Cobra on 2006-08-25, 12:10:45
Bármilyen képnéző/szerkesztű program meg tudja csinálni elvileg.
Itt egy, freeware és mindent tud: www.irfanview.com

freeknight

Kösz mindemkinek a segítséget!!! :merci: Király ez az avatar :szemuveges:

Member

zso, a "Who's online"-t nem lehetne újra "csoportosítani"?

zsozso

Quote from: Member on 2006-08-25, 22:12:14
zso, a "Who's online"-t nem lehetne újra "csoportosítani"?

Passz, ha megtalalod azt a modot akkor megoldhato.
Death is the only redemption

freeknight

Megint az avatarommal kapcsolatban lenne kérdésem :confused:. Hogyan lehet IrfanWiev-el kisebbre optimalizálni a képet (mármint, hogy 37 kb-ról lecsökkentsem)?

Member

Mi a bajod azzal? Vannak durvábbak is.
Pl. ne bmp-be mentsd ki, hanem jpg-be, úgy körülbelül 6 kbyte lesz.

Member

Szervusz zso, nem tudod, mitől nőttek (és pixelesedtek) a kintről belinkelt avák? :confused:

zsozso

Quote from: Member on 2006-08-28, 22:24:50
Szervusz zso, nem tudod, mitől nőttek (és pixelesedtek) a kintről belinkelt avák? :confused:
Passzolom, valszeg a forumupgrade keze lehet a dologban.

Yakumo

Jelentem a Spoiler gomb valószínüleg kitaszította a Quote gombot. (post beírásakor hiányzik az eszközök közül fent.)

zsozso

Quote from: Yakumo on 2006-09-01, 14:08:46
Jelentem a Spoiler gomb valószínüleg kitaszította a Quote gombot. (post beírásakor hiányzik az eszközök közül fent.)
Fixed.

Yakumo

Quote from: zsozso on 2006-09-01, 18:50:26
Quote from: Yakumo on 2006-09-01, 14:08:46
Fixed.
Thank you! :merci:

Fazék

Olyan kiegészítés nem létezik ehhez a fórumhoz, hogy az előző mintájára a tegnapi napnál nem a dátumot írja ki, hanem hogy 'yesterday'?

zsozso

Quote from: Fazék on 2006-10-03, 12:52:17
Olyan kiegészítés nem létezik ehhez a fórumhoz, hogy az előző mintájára a tegnapi napnál nem a dátumot írja ki, hanem hogy 'yesterday'?
Hat biztos van, itt erdemes keresgelni: http://www.simplemachines.org/community/

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Fazék on 2006-10-03, 12:52:17
van ilyen beallitas az adminmenuben. Admin / Configuration / Features and Options / Enable "Today" Feature.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Fazék

és már meg is valósult!  :merci:

más: magyar nyelvi csomag azért nincs fönt, mert fölösleges, vagy mert vannak benne hibák?

szerk: most látom hogy az 1.1-eshez csak 60%-ban van lefordítva egyelőre. így már érthető, hogy nincs fönt :)

Fazék

Jól érzékelem, hogy eltűnt a topic törlése lehetőség? Jó újítás, bölcs dolognak találom a bevezetését :)

Amúgy az ilyen változatásokat be lehetne jelenteni? Csak úgy jelzésszinten, hogy tudjanak róla az emberek. Nem számonkérem a dolgot, véletlenül se érts félre zsozso, csak szóval úgy izé kíváncsiság, vagy vmi hasonló, na :)

zsozso

Quote from: Fazék on 2006-10-24, 01:38:13
Jól érzékelem, hogy eltűnt a topic törlése lehetőség? Jó újítás, bölcs dolognak találom a bevezetését :)

Amúgy az ilyen változatásokat be lehetne jelenteni? Csak úgy jelzésszinten, hogy tudjanak róla az emberek. Nem számonkérem a dolgot, véletlenül se érts félre zsozso, csak szóval úgy izé kíváncsiság, vagy vmi hasonló, na :)
Mar 1x kilett veve, de ahogy latom mikor frisstive lett a forummotor visszarakta.

Fazék

Ez a hozzászólás elküldési idő megnyúlása a fórummotor-frissítés óta van? vagy más tényező okozza? Csak mert elég mókás, hogy az éppen küldés alatt lévő hozzászólás ablak mire végez, addigra már szerkesztettem is egyszer a hozzászólást külön ablakban megnyitva közben újból a topic-ot... :)
mostanra már megszoktam, szóval nem zavar különösebben, csak érdekesnek találom a problémát :)

Rounin

Quote from: Fazék on 2006-10-26, 16:34:58
Ez a hozzászólás elküldési idő megnyúlása a fórummotor-frissítés óta van? vagy más tényező okozza? Csak mert elég mókás, hogy az éppen küldés alatt lévő hozzászólás ablak mire végez, addigra már szerkesztettem is egyszer a hozzászólást külön ablakban megnyitva közben újból a topic-ot... :)
mostanra már megszoktam, szóval nem zavar különösebben, csak érdekesnek találom a problémát :)

Még az előző fórummotornál is volt ilyen.

sirtomi

Nálam ez a probléma nemrég jelent meg. És van amikor egész gyors néha meg borzalmasan lassú :)

Yakumo

Quote from: Fazék on 2006-10-26, 16:34:58
Nálam is ez van.  :confused: Kb. két hete. Ennek a postnak az elküldése is majdnem 12 mp-be tellett.

Selmo

Quote from: sirtomi on 2006-10-26, 17:10:40
Nálam ez a probléma nemrég jelent meg. És van amikor egész gyors néha meg borzalmasan lassú :)
Nálam kb. 2 hete lassult be, és azóta ilyen.

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

Már régóta belassult, és postoláskor az IE hibát jelez. Mindjárt beírom, h mit.

line: 272
char: 6
Error: 'document.forums.postmodify[...].name' értéke NULL vagy nem objektum
Code: 0
URL: http://usteam.hu/forum/index.php?action=post;topic=776.180;num_replies=188
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

zsozso

Na par ora mokanyolas utan megvan a hiba. Remelhetoleg mostmar normalisabb lesz.