Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Lokids

Tetszik, csak nem lenne rossz, ha a kombókat is ismerném, mert az, hogycska ütök, az elmegy, de nem az igazi. Tudsz valami ilyesmit? Mondjuk még arra nem jöttem rá, hogy mi van ezen 2.8 giga. Ilyen játékokat kb 5-600 megába kéne csinálni.

Prof. William

A maradék az Oyashiro-sama szelleme. Ettől olyan nagy.  :)

Annyit tudok hogy 2 gomb egyszerre lenyomva a véderkezés.
Van a gomb amivel lőssz vagy eldobod a fegyvert. Ha azt nyomva tartod akkor töltődik. Ha felengeded a gombot akkor jobban sebez. Vannak még kombók pl előre ütés stb, de ezeket nem jegyeztem meg. Ezt kísérletezd ki magad. Ja és persze ha Oyashiro módba kerülsz akkor mindenben nagyobbat sebezel.

A kísérleteket jól gakorolhatod a VS-battleben amikor bárkivel lehetsz.
Mellesleg ha van bejátszás a végén azt mondjátok el mert eddig egyszer jutottam el adig Mion+Shionnal de akkor lefagyott. (Tesóm játszik vele sokat nekem most sajna nincs aok időm)

Prof. William

A mostani részhez.

Spoiler

De még mindig rejtély, hogy  ki volt az ágymumus? (a sztem még mindig rohadtul elcseszett befejezés.) Mert a Sonozaki lányok már értelemszerűen nem lehettek. Természetes módon legalábbis nem...

Shionnak elég jó esélye volt hogy megússza a dolgot aztán meg a Sonozaki klán feje legyen de nem számot 2 dologgal. Két verziót adok meg a természetfölötti és a nem természetfölötti okok rajongóinak.

1.- Nem számolt azzal hogy már annyira sikerült szétcsesznie az agyát, hogy megőrült (eddig se volt százas de véglegesen ezutn őrült meg) és a halucinációi közvetlenül a halálát okozták.

2.Nem számolt azzal hogy Mion visszajön a túlvilágról és közvetve a halálba kergeti.

Oyashiro-sama már megint boldog.

Draconire

21. rész (visszatértem régi szokásomhoz XD)

Darkstar

3 perccel előztél meg. :)

Azért lol nézni, milyen ütemben nő a peerek száma. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Jó nektek, a legújabb rawot még nem seedeli senki, csak az eredeti feltöltő...
Failure is the default option

Darkstar

Ill. már ő se. Az a 99%os teljesség gyanús, bár egyenlőre emberi sebességgel jön.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Nálam már lejött, bibibí... megyek is megnézni. Az animesukin sokan keltik előre a pánikot, hogy mennyire el lesz cseszve ez a fejezet, merthogy csak öt rész és ez volt a leghosszabb a játékban stb. stb. Remélem, nem lesz igazuk.

Darkstar

Kis progresszió történt, már 5094%-os teljesség, ugyhogy énis nemsokára nézhetem. :) Animesukit meg nem olvasom, de énis remélem, hogy nem lesz igazuk.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Ezek a pofák, amiket Shion képes összehozni  :rotfl:
A másik, ami vicces, de valahogy mégse lehet rajta nevetni, hogy [spoiler] ha egy 10 év körüli kislánynak a karját szurkálják egy elég nagy késsel, akkor az hogy tud viszonylag higgadtan beszélgetni a gyilkosával [/spoiler].
Az előző rész jobban tetszett.
Na és most megyek aludni :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

Csak itt a kislányok nem sima kislányok. Az a mimimum hogy van valami rejtett démoni erejük ís így semmi sem lehetetlen..

Lokids

Ez a rész kész volt. Satoko meggyilkolása nem volt semmi. Az utolsó szúrás jól láttam, hogy a fejébe ment?
Normális kislányok? Ezek után azt nem értem, hogy-hogy léteznek a földön még pedofilok? Ilyne lolilkkal szerintem senki nem merne 'olyasmire' gondolni. :D

Cobra

Tényleg, ezután a pedofilokkal a börtönben Higurashi-t kell nézetni, biztos rögtön meggyógyulnának  :)

Prof. William

"utolsó szúrás jól láttam, hogy a fejébe ment"

Gondolom. Vagy a szemébe.  :oops: De legalább nem szenvedett tovább.

DE!!! És itt egy kérdés. Ugyebár a 2 végigjátszásban amikor letakarták a halott Shiont a rendőrök akkor valami pongyolaféleség volt rajta, amiben "megmentették" ellenben itt teljes Mion szerelésben zúg le a mélybe. Akor ezek szerint valahogy mégis máshogy ment a történet...

Végezetül pár hangulatkeltő kép.

Az idő végre elérkezet! A folyamat már beindult! Oyashiro-sama hamarosan kiszabadul és a világ újra a miénk lessz !

Nekem ez jutott eszembe erről a képről.

Az alternatív befejezés. :)

Lokids

Nekem arról a képről egy, a vége utáni jelenet kép jelenik meg, ahol K1 túlélte, és Rena neki mondja: "Kejcsán a falu a miénk. Élvezzük eggyüt az életet!" K1-nek természetesen bézbólütő van a kezében ami véres és... holtan fekszik a földön egy bárdal a hátában. :)

kikuchiyo

...ééés megyek megnézni a 23. részt, amiben Rena minden valószínűség szerint valami nagyon véres dolgot fog elkövetni.
(Biztos, hogy éjjel kell ezt nézni?  :oops:

Prof. William

A l33t még a 22 ravját sem adta ki. Reméllem nem hagyják abba. Ha igen küldöm a killer lolikat.  :morci:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Te már a 23. részt lesed?
Én mé nem tudok japcsiul? Még a 22. részt se látam. :(

Szerk: Amint elküldtem ezt a hszt, abban a pillanatban jött ki a 22. rész.
Higurashi​_no​_Naku​_Koro​_ni​_22​_[wind][xvid][9E79DB0B].avi

Darkstar

Quote from: Lokids on 2006-09-06, 09:15:23
Te már a 23. részt lesed?
Én mé nem tudok japcsiul? Még a 22. részt se látam. :(
Én se tudok túl sokat, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy max negyedannyit (de inkább kevesebbet) értek belőle mint pl kikuchiyo. :) De hosszú animézés után alapszinten a főbb szófordulatokból + a képekből össze lehet rakni a lényeget.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Ez a rész jó volt. :D
Nippah! :D
Bár még nem vágom. Esetleg Rena apjának valami köze van a csajhoz, vagy mi? Bár az utolsó kép tuti nem véletlen egy véres balta volt. :) De sajna csak 1 hét múlva tudom meg!!!

Prof. William

Hát Rika hangjait nagyon bírom a Meee meg Nippa+ Gata gata buru buru nya nya!  Ilyenkor legszívesebben megölelném és addig szorítanám amíg szusz van abban az apró kis testében. Höhö hö hö háhháháháháháháh!  :D :morci: :morci: :morci:

Lokids

Na most nem tudom eldönteni, hogy Lolicon vagy, vagy egy gyilkos. :D Vagy mind2. :)

kikuchiyo

Elég durva volt ez a 23. rész. Talán érzelmileg nem volt annyira megterhelő, mint Satoko kínzása a Meakashi végén, de az explicite megmutatott hentelést tekintve minden eddigin túltesz.

Lokids

Kikuchiyo: A saját érdekedben, ne meséld el, hogy milyen jó a köv rész. :D Csorog a nyálam, baltát is szerzek valahonnan... :D

Cobra

Na végre ez az arc visszatért a kezdetekhez hangulatban :)  A 23. részt meg már nagyon várom, a leírtak alapján Rena mégse veszti el a Killerloliqueen címét  :Kiraly:

Lokids

Amúgy Satoko minden fejezetben csak megszívja. A játékban nem volt olyna fejezet, ahol ő volt Oyashiró kiszemeltje?
Vagy egyszerűen csak rossz családba született?

Draconire

Jó kis rész volt.
Az a jelenet amikor Rena-t Keiichi-ék biztosították a barátságukról nagyon szép volt, ahogy a zene is ami alatta ment!
És akció is volt szép számmal, bár elég egyértelmű volt, hogy ki fog győzni  :D
                  Rena
:hail:

Cobra

Ez is igazi Higurashi rész volt  :D
Viszont itt megint keletkezett ellentmondás az előző részekkel, ugyanis a 9. rész elején Ritsuko viszonylag egy darabban lévőnek tűnt, itt meg már kevésbé  :smile: Meg ott szögek is voltak a kezében. Lehet Shion megtalálta a darabokat, összerakta és rajta gyakorolt?  :rotfl: