Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Feldin

Quote from: Rounin on 2006-06-07, 16:29:07
Quote from: Ramiz on 2006-06-07, 16:27:55
Quote from: Feldin on 2006-06-07, 15:24:44
Fény, nagy jellemzője a fórumnak hogy mindenki offol még a modok is.
Még Fény is... sőt ő a legtöbbet. :D

De a Feldin-flood ereje elsöprőbb. Maga alá mossa minden trónkövetelő hiábavaló próbálkozását^^ (na ez is off... :ejj:)
:D :D :D :D
a szép emlékek :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2006-06-07, 23:31:53
Haverom meg a barátnője még kocsiban is fogták egymás kezét. Haverom vezetett közben. Szerintem ez már beteg :D
Ilyen esetben bölcsebb, ha a férfi lemond a nő fogásáról, a nő pedig nem a férfi kezét fogja, hanem máshol, mert az kényelmesebb és praktikusabb (vezetéshez 2 kéz kell).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

egy bizonyos szintű, enyhe féltékenység szerintem kell, de a túlzásba vitt egészségtelen. volt olyan kapcsoaltom, amiben a srác ha már szóbaálltam egy másik pasival, arról kezdett el beszélni, hogy biztos ő az új pasim, na az már beteges volt, nem is bírtam sokáig. de az sem jó, ha absz. nem foglalkoznak ilyesmivel, mert akkor meg úgy érezheti az ember, hogy nem is számit igazán...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisvirag on 2006-06-08, 00:30:53
egy bizonyos szintű, enyhe féltékenység szerintem kell, de a túlzásba vitt egészségtelen. volt olyan kapcsoaltom, amiben a srác ha már szóbaálltam egy másik pasival, arról kezdett el beszélni, hogy biztos ő az új pasim, na az már beteges volt, nem is bírtam sokáig. de az sem jó, ha absz. nem foglalkoznak ilyesmivel, mert akkor meg úgy érezheti az ember, hogy nem is számit igazán...
Tipikusan se így nem jó, se úgy nem jó... mint minden a nők szemében... persze ha rákérdeznénk, hogy "drágám, eleget féltékenykedek ahhoz, hogy fontosnak érezd magad?", akkor az sem jó...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2006-06-07, 23:34:49
Nem vagyok féltékeny típus. Szerintem a féltékenység egyfajta bizalmatlanság az meg egy kapcsolat megrontója. Jó-jó, ha már feltűnő jelei vannak a megcsalásnak, az már más, de pár mozdulatból nem kell világégést szítani.

Sztem nem is a megrontója, hanem a biztos jele annak, hogy egy kapcsolat sekélyes és silány alapokon nyugszik. Mindenki féltékeny a "pasijára" meg a "csajára" de miért? Max az történik hogy dobja, aztán kb 2-3 nap múlva felszed valaki mást egy hasonlóan sekélyes kapcsolat erejéig.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fénymarék

Quote from: Selmo on 2006-06-07, 18:28:14
Sok sok offolás. :ejj:

Gyorsan próbáljunk visszatalálni az eredeti témához. Kérdésem: Ki mennyire féltékeny, ill. kinek mennyi szabadság kell egy kapcsolatban? Mert ugye vannak, akik sülve-főve, másoknak meg elég a hétvége is.
Haverom meg a barátnője még kocsiban is fogták egymás kezét. Haverom vezetett közben. Szerintem ez már beteg :D
miközben vezet a lábán pihentetem a kezemet!
:D
és képzeld egyszer láttam egy csajt aki a kocsiban a pasiján csüngött...
utána már csak poénból is minden pirosnál kicsatoltam az övem és megcsókoltam...:P
Na húzok órára

Member

Mindkettőknek igaza van: Az sem jó, ha vki flegma, nemtörődöm, de lehet úgy is foglalkozni vkivel, hogy nem vagyok féltékeny senkire. És ha (ki)ismerem az illetőt már szinte teljesen, akkor szerintem nincs okom rá, hogy féltékeny legyek.

Feldin

Quote from: Fénymarék on 2006-06-08, 09:58:23

Gyorsan próbáljunk visszatalálni az eredeti témához. Kérdésem: Ki mennyire féltékeny, ill. kinek mennyi szabadság kell egy kapcsolatban? Mert ugye vannak, akik sülve-főve, másoknak meg elég a hétvége is.
utána már csak poénból is minden pirosnál kicsatoltam az övem és megcsókoltam...:P
Na húzok órára
eh, és ő meg koncentráljon az útra mi? :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Fénymarék

Quote from: Feldin on 2006-06-08, 11:16:12
Quote from: Fénymarék on 2006-06-08, 09:58:23

Na húzok órára
eh, és ő meg koncentráljon az útra mi? :D
az a minimum....:D
de ha piros van nem vagyok tilosban
:P

Member

Ha két erkölcstelen féltékenykedik egymásra, akkor nem tudom őket sajnálni.
Viszont ha az egyik fél normális és reménytelenül próbálja megváltoztatni a másikat, akkor azt nagyon.

Ramiz

Quote from: White SeeD on 2006-06-08, 12:09:28
Ha lenne egy kimonos japán barátnőm csak merjen bármelyik perverz ránézni innen, garantáltam kinyomom a szemeit :hehe:
Csak mert ránézünk, nem kéne kinyomnod szegény lány szemeit... nem tehetne róla...

Pirula

Quote from: White SeeD on 2006-06-08, 12:09:28A féltékenységről: (hogy on is legyek)
Ha lenne egy kimonos japán barátnőm csak merjen bármelyik perverz ránézni innen, garantáltam kinyomom a szemeit :hehe:
Ez szerintem nem féltékenység. Esetedben az lenne az ha a kimonós barátnőd kacsintgatna a helyi perverzekre. :)
Quote from: Ramiz on 2006-06-08, 12:20:14Csak mert ránézünk, nem kéne kinyomnod szegény lány szemeit... nem tehetne róla...
Argh... :D

kisvirag

persze Ramiz, tudom, hogy neked semmi se jó. És igen, ilyen izék vagyunk, hogy se ez, se az enm jó. De szerintem attól te is megőrülnél, ha a barátnőd, ha már egy sziát váltasz egy másik csajjal, mingyárt neked esne, meg megsértődne, hogy aha, biztos ez az új barátnőd!

És mindez akkor akasztana ki a legjobban, ha a végén kiderülne, hogy valójában nem is szeretett téged, csak épp nem  volt jobb, ezért elmentél, és az előző barátnője viselkedését vetítette ki rád, akibe még mindig szerelmes volt, mert az megcsalta.
Szerintem ez már beteges, és senki sem bírhatja sokáig, mint ahogy a nem engedlek sehova, ne mtalálkozhatsz senkivel elfojtó féltékenységet is.

az egészséges féltékenység alatt meg kb azt értem, hogy amikor megjegyzed, hogy hű, de jó ez a pasi/csaj, akkor a másik szeme igaz villan egyet, de azért mosolyog.

Az meg, amikor nem elég féltékeny, az tipikusan az az eset, amikor a fent vázolt helyzetben közli veled, hogy jól van, akkor menj kezdj ki vele (és nem sértődött hangnemben teszi ezt, hanem mondhatni majdhogynem komolyan gondolja) vagy vázolja, hogy szivesen "kölcsönad" egy ismerős párnak, hogy beszállj hozzájuk harmadiknak...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Fénymarék

Quote from: White SeeD on 2006-06-08, 13:33:25
Quote from: Ramiz on 2006-06-08, 12:20:14
Csak mert ránézünk, nem kéne kinyomnod szegény lány szemeit... nem tehetne róla...

Köszönöm a félremagyarázást :hehe:

"az egészséges féltékenység alatt meg kb azt értem, hogy amikor megjegyzed, hogy hű, de jó ez a pasi/csaj, akkor a másik szeme igaz villan egyet, de azért mosolyog."

Na igen, mert utána megkeresei az illetőt és rá is rámosolyog....a távcsöves puska mögűl :D
ühüm egészséges féltékenység...
szeretnék ilyennel találkozni

Member

Quote from: Fénymarék on 2006-06-08, 13:46:20
Ühüm egészséges féltékenység...
Nincs ilyen.

Dreamcleaver

Quote from: kisvirag on 2006-06-08, 13:17:36

Az meg, amikor nem elég féltékeny, az tipikusan az az eset, amikor a fent vázolt helyzetben közli veled, hogy jól van, akkor menj kezdj ki vele (és nem sértődött hangnemben teszi ezt, hanem mondhatni majdhogynem komolyan gondolja) vagy vázolja, hogy szivesen "kölcsönad" egy ismerős párnak, hogy beszállj hozzájuk harmadiknak...

Ez egy nagyon extrém példa és szerintem semmi köze ahhoz, amit Ramiz állított (amiben amúgy teljesen igazat adok neki). Még azt is meg merném kockáztatni, hogy ennek a féltékenységhez sincs sok köze. Gyakorlatilag ebben az esetben semmit nem jelent a nő a férfi számára, kár is folytatni a kapcsolatot, hacsak nem a szex miatt kezdődött.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Xipe

Quote from: Member on 2006-06-08, 14:09:17
Ühüm egészséges féltékenység...
Nincs ilyen.

egészséges féltékenység van.
normalis ember egészségesen féltékenység.
minden ember feltekeny valamilyen szinten,valamilyene oknal fogva.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Member

Ha már úgy érzed, hogy veszélyben van a kapcsolatod, mert a kedvesed máshoz húz, akkor már szerintem inkább irigy vagy, hogy miért nem te kellesz és miért ő.

Yakumo

ühüm egészséges féltékenység...

Hogyne lenne ilyen. Ha valakivel vagy és szereted, akkor óhatatlanul eszedbe jutnak gondolatok,h mégis mit csinálhat, kivel beszélgethet, etc. de csak azért mert szereted. Persze ezt nem kell túlzásba vinni és mindig a másik orra alá dörgölni, mert az már beteges. Meg nem kell ezt a képzelgést túlerőltetni, mert az szintén beteges és csak rombolja a kapcsolatot.

sirtomi

Quote from: Yakumo on 2006-06-08, 15:57:44
Hogyne lenne ilyen. Ha valakivel vagy és szereted, akkor óhatatlanul eszedbe jutnak gondolatok,h mégis mit csinálhat, kivel beszélgethet, etc. de csak azért mert szereted. Persze ezt nem kell túlzásba vinni és mindig a másik orra alá dörgölni, mert az már beteges. Meg nem kell ezt a képzelgést túlerőltetni, mert az szintén beteges és csak rombolja a kapcsolatot.
Ez tök természetes szerintem. Tényleg nem kell túlzásba esni és mondogatni meg ilyenek, de óhatatlanul eszébe jut az embernek.

Rounin

Quote from: Member on 2006-06-08, 14:34:44
Ha már úgy érzed, hogy veszélyben van a kapcsolatod, mert a kedvesed máshoz húz, akkor már szerintem inkább irigy vagy, hogy miért nem te kellesz és miért ő.

Az ember fél elveszíteni azt, ami számára kedves és drága. O_o Imho ;p
Ha nem tetszik az "egészséges féltékenység" szó, nevezd "a kapcsolatod féltése"-nek.

Member

Quote from: Rounin on 2006-06-08, 16:10:45
Ha nem tetszik az "egészséges féltékenység" szó, nevezd "a kapcsolatod féltése"-nek.
Így már mindjárt más. Ennek már nem az irigységhez, hanem inkább a büszkeséghez van köze. :D Na jó, nem. :)
Lehet, hogy a már beteges nyugalmam miatt nem értem meg ezeket.

Fénymarék

Quote from: Member on 2006-06-08, 16:17:52
Quote from: Rounin on 2006-06-08, 16:10:45
Így már mindjárt más. Ennek már nem az irigységhez, hanem inkább a büszkeséghez van köze. :D Na jó, nem. :)
Lehet, hogy a már beteges nyugalmam miatt nem értem meg ezeket.
Member: imdálak a (nem)felfogásod miatt :D
:P

Rou így tényleg jobban hangzik, köszönöm.
ez tényleg aláírandó...[spoiler]acca azt a papírt...
pecsétes...és delete smiles legyen :P[/spoiler]

nemtudom nem szívesen nyilatkozok a féltékenységről
Anyit mondhatok hogy én eddig azthittem nem vagyok az a tipíkus féltékenykedő ember, viszont amióta kapom ezeket a megnyilvánulásokat, én is átvettem ezt a stílust.
Ezért nem akadhatok ki igazán.

Hogy mondjak egy példát: mikor exem levelezett egy-egy lánnyal annyira nem zavart...hiszen tudtam hogy (vagyis reméltem) semmi gáz nincs, és ha aztveszem figyelembe hogy ő sem féltékenykedett megérdemelte hogy én se tegyem.(természetesen egy egy szócskával illetem acsajszikát amikor exem szájáról áradozott hogy mennyire csókolni való)

Viszont barátom annyira nem bírja elviselni hogy más pasikkal is kommunikálok neten keresztül hogy egy idő után már én sem tudom tolerálni magamban azt a tényt hogy zavar hogy csajokkal beszélget...
egyébként nem szoktam megemlíteni, csak oylankor akadok ki amikor közvetlenül érzékelem a csajt...pl feljön chatre és barátommal akar beszélni miközben ott vagyok nála...
pff ezt nem bírom de szerencsére ritka
meg akkor zavar igazán amikor előttem nézi meg a leveleit a nem megválaszolt levelek már félre vannak rakva (piszkozatokba hogy ne felejtse el) és látom hogy ott virít 3 levél...
másnap megmár csak 2, mire következtetek, hogy kurvára fontos volt a válasz és nem tudta kivárni míg hazamegyek.
(ez sem fordul szerencsére sűrűn elő)

Valaki világosítson már fel: az gáz hogy zavar hogy minden csajt lecicáz?
és az hogy utána aztmondom neki hogy örülnék ha engem innentől nem cicázna mert én nem vagyok "az a minden csaj"?(ez sűrűn előfordul :P)

És az gáz hogy zavar hogy miután jól megbámult egy-egy (kidobom acsöcsöm és ettől csini meg szép vagyok) csajt még kommentálja is?
Eleinte nem zavart de egy időután megelégeltem és megkértem hogy próbálja ne kommentálni...
Sőt eleinte meg is védtem egy-egy lányt...ha nem tartottam annyira gáznak a kinézetét.
általában arról áradozik menyire qrva az illető...

de leginkább azért zavar mert én nem szoktam megnézni az embereket...
csak megyek előre, és még ígysem stírölöm a pasikat így hogy tudom ő menyire előszerettel bámulja a lányokat...
tőlem nézze őket csak fogja már be mert így nehezebb elviselnem a tudatot hogy a pasim "az ágyba képzeli a lányokat"

vagy nem ezt szoktátok tenni, mikor láttok egy jócsajt??

meséljetek már kérlek fiúk :)
nem látok a fejetekbe
(ennyit  a: "nemtudom nem szívesen nyilatkozok a féltékenységről" mondatomról.)

Member

Érdekes, nekem még sohasem jutott eszembe, hogy bárkinek a jelenlétében egy idegen leány adottságiról zengjek dicsérő ódákat. Vagy csak én vagyok a hülye, hogy semmi nem fogalmazódik meg bennem? :confused:
Cicázni csak Envy-t szoktam, hogy Araki utáljon. :D

Rounin

Quote from: Fénymarék on 2006-06-08, 16:55:48
mert így nehezebb elviselnem a tudatot hogy a pasim "az ágyba képzeli a lányokat"

vagy nem ezt szoktátok tenni, mikor láttok egy jócsajt??

meséljetek már kérlek fiúk :)
nem látok a fejetekbe

Passz. Nem jellemző (értsd: elég ritka, hogy ilyen előfordul). Ha meg van valaki, akkor (lehet kételkedni) más nem létezik "ágybaképzelés" szintjén sem.

Member: akkor én is hülye vagyok :rolleyes:

Cicázni meg elég kevés lányt szoktam =) De ha egyszer tényleg macskaszerűen (szeretzsarnok, önző dögök XD).

Member

Akkor a tegnapi angyal tesztel együtt véve b*zik és hülyék vagyunk. :D
Te is utálod a macskákat?

Rounin

Quote from: Member on 2006-06-08, 17:20:38
Akkor a tegnapi angyal tesztel együtt véve b*zik és hülyék vagyunk. :D
Te is utálod a macskákat?

Keblemre :hehe:

Végülis fura kérdés.. alapvetően útálom a természetüket. De ha egy olyan dög odajön törleszkedni, elérzékenyülök. Amint kaját követel, újra rideg leszek (előtte kapott zabálni gecc...)
Viszont, ha az ölemben alszik, akkor nincs szívem felébreszteni és arrébpakolni -.-

Member

Szóval ha a csaj befeküdt az ágyadba, már nincs kedved kizavarni? :D

Rounin

Quote from: Member on 2006-06-08, 17:26:33

Ha mindenáron párhuzamot akarunk vonni az önző-szeretetzsarnok-dögök és a nők között... pontosan :D

Fénymarék

Quote from: Rounin on 2006-06-08, 17:38:40
Quote from: Member on 2006-06-08, 17:26:33

Ha mindenáron párhuzamot akarunk vonni az önző-szeretetzsarnok-dögök és a nők között... pontosan :D
pff
lehet hogy ezért irritál ha a barátom hízeleg amacskájának :P
fura...hogy mennyire eltudtok egy macsektól érzékenyülni ti...pasik
mert hogy én nem érzékenyülök el az fix....
a lovakat kutyákat, farkasokat imádom de a macskák...pff
bocsi az offért

titudjátok...de a kérdéseimre nem kaptam választ :P