Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-09-14, 16:40:27
Quote"Success is the happy feeling you get between the time you do something and the time you tell a woman that you did." /Dilbert/

Ez tetszik. :D

pet

egy új téma, habár ez leginkább tinikre jellemző, de mivel én nem mintha más lennék... egy nyomorult tini  ::)
szóval, példákkal élve előző előtti barátnőm volt grenma koncerten, és utána fél óráig ecsetelte hogy milyen ideodakibebaszott hűde helyes az énekes, a mostani exem egyszer viszont olyna kifejezéseket tett ami arra utalt hogy hogy perverzkedne vk együttesekkel...
ilyenkor szoktam azt mondani, hogy: jó, ha következőre együtt sétálunk az utcán, majd minden szembejövő csajt véleményezek, jó? erre persze észreveszik hogy ez nekem nem esik jól. na, de ez létező jelenség. sajnos a tinik, még nagyon a külső értékekre mennek, és nem értem hogy miért. végülis, ha én szeretek valakit, akkor jöhet felém akármilyen fullos csaj, valahogy az se tud érdekelni. természetesen én se jönnék össze olyan lánnyal aki nem tetszik, de ha járok valakivel, akkor azért, mert szeretem (legalábbis látok benne valamit), és nem kezdek el más csajok után epekedni.

Én

Lythis

mert ebben a világban mindenki kurva, azért. Aztán vagy nő beléjük gerinc, meg felszednek értékeket, vagy nem, és akkor maradnak kurvák, így az idősebb korosztálynak is lesz.... duh.

Cloud

Nem "csak" a külső a lényeg szokták mondani. :D (ok le lehet tenni a köveket. :D)

Lythis

Quote from: Cloud on 2009-09-14, 20:53:21
Nem "csak" a külső a lényeg szokták mondani. :D (ok le lehet tenni a köveket. :D)
szokták, de még egyetlen emberrel sem találkoztam, akinek nem voltak legalább minimális preferenciái avval kapcsolatban, hogy mihez nyúl hozzá...

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-09-14, 20:55:22
szokták, de még egyetlen emberrel sem találkoztam, akinek nem voltak legalább minimális preferenciái avval kapcsolatban, hogy mihez nyúl hozzá...

Vagy bele.

pet

nana, én ezt nem mondtam, szerintem 50% a külső 50% a belső, mind a kettő ugyanannyira fontos.

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-14, 20:56:50
Quote from: Lythis on 2009-09-14, 20:55:22

Vagy bele.
ott halmozottan. amibe rögtön belenyúlna az ember, ott kétlem, hogy sokat foglalkozna a "belső értékekkel"
Quote from: pet on 2009-09-14, 20:58:55
nana, én ezt nem mondtam, szerintem 50% a külső 50% a belső, mind a kettő ugyanannyira fontos.
ez meg már tényleg egyéni kérdés, hogy kinek mennyire fontos az, hogy hogy néz ki, akivel van, és mennyire érdekli, hogy mennyire "szép a lelke" (blöergh, ezt a kifejezést)

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-09-14, 21:11:16
ott halmozottan. amibe rögtön belenyúlna az ember, ott kétlem, hogy sokat foglalkozna a "belső értékekkel"

Nem a fenét nem...

[spoiler=képecske gombocska][/spoiler]

Moha

Eh... elmegyek 6 nap szabira és ennyit összeirkáltok itt nekem? :D
Hogy már én is hozzászóljak a nomen est omen témához. Nekem egy név van tiltólistán, az Adrienn. Ilyen nevű nőkkel én eddig csak szívtam. :P

Amúgy meg naná, hogy a külső is fontos. Csak a mai értékitéletben egyeseknél mintha más nem is volna fontos (illetve dehogynem: a pénz :P ).

Ja és Zsiga: 17 éves már öreg? XD lol.... én is ismerek olyan 16 éves csajt, amelyik normális meg jól is néz ki, de nem kezdenék azért egy 10 évvel fiatalabb kiscsajjal. Normális kapcsolat nemigen lenne belőle...

Edit: corrected a very unpleasant clerical error...  ^^"

Rounin

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-16, 22:15:08
Quote from: Moha on 2009-09-16, 22:11:52
Normális kapcsolat nemigen lenne belőle...

Arról hol volt szó? :P
különbenis, az okos Ausztrálok erre a célra találták fel a pincéket...

Moha

Quote from: Rounin on 2009-09-16, 22:15:08
Normális kapcsolat nemigen lenne belőle...

Arról hol volt szó? :P
Felszedni, megdugni, otthagyni? Kösz, az nem az én stílusom.
Nevezz régimódinak, vagy hülyének, vagy töketlennek, de én, pláne így 26 évesen csak normális kapcsolatban tudok gondolkodni.

Selmo

Nem a korral van a baj, hanem éretttségi, felvételi, első vizsgák. Blargh, kösz, nem.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Selmo on 2009-09-16, 23:20:54
Nem a korral van a baj, hanem éretttségi, felvételi, első vizsgák. Blargh, kösz, nem.

Ezek aztán komoly szempontok...

Más: van két salsás csaj. Nem tudok dönteni, melyik legyen. Holnap buli és persze mindketten ott lesznek.

Makos

Ha ilyen nehéz a döntés, akkor a 2 egyszerre? ::)

Cloud

Quote from: Makos on 2009-09-16, 23:24:58
+1

Egyébként miben gondolkodsz? Komoly kapcsolat, egy(pár) éjszakás kaland? 
Melyik szimpibb?
Válassz,mert a végén az lesz hogy egyiket se kapod meg. :D

Selmo

Quote from: .Attila on 2009-09-16, 23:21:54
Csináld végig kétszer, utána beszélj.

A tökéletesség unalmas.

Damnatus

Ilyen nevű nőkkel én eddig csak szívtam. :P
Jobb lett volna, ha ő szív! :D
Más: van két salsás csaj. Nem tudok dönteni, melyik legyen. Holnap buli és persze mindketten ott lesznek.
:D Micsoda gondok! Kezd azzal, amelyik tutajosabb!

Moha

Quote from: Selmo on 2009-09-16, 23:30:49
Csináld végig kétszer, utána beszélj.
Seconded! :zen:
Mindhárom eddigi barátnőmmel végigcsináltam ezt a "jön az érettségi, tanulnom kell, nem érek rá" időszakot. Mégegyszer nem, kösz szépen... :ejj:

.Attila

Quote from: Damnatus on 2009-09-16, 23:32:55

Milyen?

Quote from: Cloud on 2009-09-16, 23:27:31
Quote from: Makos on 2009-09-16, 23:24:58
+1

Egyébként miben gondolkodsz? Komoly kapcsolat, egy(pár) éjszakás kaland? 
Melyik szimpibb?
Válassz,mert a végén az lesz hogy egyiket se kapod meg. :D

Komoly. Egyéjszakásokat meghagyom másoknak.
Az egyiküket már kicsit jobban ismerem, mint a másikat, plusz jóval magasabb, ami nekem jobban bejön. De tőle bizonytalanabbak a jelet. Nem mintha a másiktól biztosak lennének.
Tudom, választanom kell, méghozzá holnap a buliban. Jobb lett volna, ha csak az egyik jön, mert ha az nemet mond, még ott van a másik. De ha ráutazok az egyikre, azt a másik látni fogja.

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2009-09-16, 23:51:42
Quote from: Damnatus on 2009-09-16, 23:32:55
Milyen?

Tutajosabb. Azaz úszik a vizen. Tehát fából van. Ebből a logikus
következtetést levonva: boszorkány! Tűzre vele!

Selmo

Quote from: .Attila on 2009-09-16, 23:51:42
Az egyiküket már kicsit jobban ismerem, mint a másikat, plusz jóval magasabb, ami nekem jobban bejön. De tőle bizonytalanabbak a jelet.
+1

A tökéletesség unalmas.

Damnatus

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-16, 23:55:11
Tutajosabb.  Tehát fából van.
Eddig jó! a fa szállításában voltak jók a tutajosok :D

Rin

Quote from: Darkstar on 2009-09-13, 23:34:35
Dia reakcióját lesnem kell, amikor idetéved ^^
Lemaradtál róla :D

Ilyen szörnyűek lennének a Diák Zsiga? :zomg:

Mondjuk nem szeretek ide benézni, de pet üzenetei mindig megmosolyogtatnak, szóval néha megéri  ^^

Damnatus

Quote from: Rin on 2009-09-17, 00:18:33
Mondjuk nem szeretek ide benézni, de pet üzenetei mindig megmosolyogtatnak, szóval néha megéri  ^^
Látjátok, gonosz nő! :__devil:

pet

.attila, és ha várnál egy másik időpontig, és a mostanit felhasználnád arra, hogy ismerkedj mindkettővel, és figyeld a jeleket? :P

Damnatus

Quote from: pet on 2009-09-17, 00:54:21
.attila, és ha várnál egy másik időpontig, és a mostanit felhasználnád arra, hogy ismerkedj mindkettővel, és figyeld a jeleket? :P
Akkor azt látná, hogy mindkettő olyan jeleket küld, hogy megunta a várakozást! ;)

.Attila

Quote from: pet on 2009-09-17, 00:54:21

Megunná mindkettő, ahogy azt Damnatus is megmondta.