Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: Xzone on 2010-11-01, 00:31:32
Regisztráltam az Okcupidra, írtam magamról, válaszoltam 50 kérdésre. Az oldal ezután kiadott pár 85% körüli match-et, és úgy tűnik, hozzám a biszex punklányok illenek :D
Oké, mostantól hivatalosan is irigyellek. A bisex punk csajok a másodikok a listámon. (elsők a Goth lányok :3 )

Member

És mihez kezdenél velük, miután benő a fejük lágya és átlagos családanyák, munkavállalók lesznek? Vagy mire hazaérsz a munkából, fesse ki magát újra? :haha:

thrall

Quote from: Member on 2010-11-01, 15:52:26
És mihez kezdenél velük, miután benő a fejük lágya és átlagos családanyák, munkavállalók lesznek? Vagy mire hazaérsz a munkából, fesse ki magát újra? :haha:
Sose lehet tudni, hogy valaha is normális lesz-e :3 Egyébként kicsit komolyabban valószínűleg addigra talán én is normálisabb lennék (most kétlem, de ki tudja)

NLZ

Lehet még élvezni is fogja, hogy csak kiscsajokkal kezdhet ki. :D
[reserved]

Member

Quote from: NLZ on 2010-11-01, 19:07:13
Lehet még élvezni is fogja, hogy csak kiscsajokkal kezdhet ki. :D

LiaLia

Quote from: kikuchiyo on 2010-11-01, 02:01:20
Erről jut eszembe egy nagyon érdekes könyv, amit mostanában olvastam:

Szilágyi Gyula
Tiszántúli Emanuelle

Néha humoros, de inkább lesújtó szociográfia a vidéki emberek szexuális kultúrájáról, illetve annak hiányáról.
Ezt olvasva nem lehet csodálkozni, hogy fogy a népesség.

Elolvasom majd, sejtésem szerint az ottani generációknál az adódott át nők, anyák-lányok között, hogy férjhez kell menni, legyen gyerek, mert egy nő ettől rendes nő, az fel se merült, hogy az együttlét jó is lehet.
A gyerekszülés, gyereknevelés volt fizikailag is feladata a nőnek, meg ellássa a háztartást, fel se merült, hogy mást is érezhetne.

Kicsit más kultúra, de mostanában nézelődtem Mozart után, ő ugyan csak hétgyerekes családból származott, de akkoriban III.György angol királynak 15 gyereke született a feleségétől :zomg: Pl. az az asszony valószínű nem nagyon foglalkozhatott a szexualitással.

Acchan

Szexuálszociográfia ftw. Az Emanuelle sztorijaiban ábrázolt emberi idiotizmus és prüdéria sokszor annyira ledöbbentett, h le kellett néha tennem a könyvet egy-egy massive facepalm erejéig.  ::) A többi művét már messze jobban toleráltam, mint ezeket a gumicsimmás Don Juan-okat.  :P

Quotefel se merült, hogy az együttlét jó is lehet
Hát, nagyon nem... Azok a szüzességelvesztős történetek...  :zomg:

Ramiz

Quote from: thrall on 2010-11-01, 15:41:43
Quote from: Xzone on 2010-11-01, 00:31:32
Regisztráltam az Okcupidra, írtam magamról, válaszoltam 50 kérdésre. Az oldal ezután kiadott pár 85% körüli match-et, és úgy tűnik, hozzám a biszex punklányok illenek :D
Oké, mostantól hivatalosan is irigyellek. A bisex punk csajok a másodikok a listámon. (elsők a Goth lányok :3 )

Én addig nem tudtam, hogy bejönnek a goth lányok, amíg nem volt egy nyúlánk, hosszú fekete hajú, csak feketébe öltöző, fekete neccharisnyás-"kézhálós" metálos barátnőm. :D (Pedig giveaway lehetett volna, hogy csípem Liz Vicious-t, de azt hittem, az csak a vörös hajszín miatt volt. Know your fetishes!... :__devil: )

PS: kiku könyvében tényleg zseniális szövegek vannak, idézek én is:
QuoteEz biztos így volt régebben
is, csak akkor nem diszkó volt, hanem bál vagy tollfosztás, késõbb meg
pártgyûlés vagy akármi. Az embereknek mindig is kellett kuppantani, csak akkor
nehezebb volt, mert a lányok féltek, hogy terhesek lesznek, inkább csak a
csöcsörészésig mentek el. Amikor tavaly május elsején álltunk a diszkó elõtt –
akkor tényleg nagyon sokan voltunk –, a mellettünk lévõ kocsmába igyekvõ két,
ötven körüli polgár nézte a nagyon is nyáriasan öltözött lányokat, és az egyik
halkan megjegyezte, hogy „istenem, mi geci elfolyik itt majd az este!” Folyattuk
azt mi is – bólintott rá a másik, aztán egész este nyelték a húgymeleg szódával
hígított savanyát. (19 éves szakközépiskolai tanuló, egy tiszazugi faluból)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Rounin

Quote from: Ymir on 2010-12-05, 23:55:48
Miért 60 kilósak mostanában a fiúk? Miért nincs egyetlen normális férfialkatú sem?

Mert ez a férfias ma? (bocsánat, helyesbítek: egyes körökben)

Cloud

Miért 60 kilósak mostanában a fiúk? Miért nincs egyetlen normális férfialkatú sem?

Kéremszépen 83 kiló vagyok.

Zsiga

Nem lehet mindenki hájas.

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2010-12-06, 01:10:14
Nem lehet mindenki hájas.

tőled ez rossz szöveg...
kérem szépen én nem vagyok hájas a 100 kilómmal csak jól megtermett...
meg amúgyis a férfi 100 kiló alatt karácsonyfadísz.. :lol:
Ultras liberi

Én

Mert kaja helyett is cigi, drog, kávé, etc
nőknél ez kevésbé mutatkozik meg a súlyban :F

Flaser

Sem ember, sem hízó,
100 kg alatt,
sem nem ember, sem nem hízó.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Rounin

Quote from: Flaser on 2010-12-06, 05:57:08
Sem ember, sem hízó,
100 kg alatt,
sem nem ember, sem nem hízó.

Hát szidtam én a te szüleid? :confused:

.Attila

Mindig az nem jó, ami van.
Bár nem tudom, hogy akkor a médiában miért hozzák fel folyton a túlsúlyos gyerekek témát.

Makos

Quote from: .Attila on 2010-12-06, 07:36:27
Bár nem tudom, hogy akkor a médiában miért hozzák fel folyton a túlsúlyos gyerekek témát.
Mert elhíznak.

White SeeD

Mert szegények vagyunk és nincs pénz kajára.
btw én még a 60at sem érem 182cm-el el ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

.Attila

Quote from: Makos on 2010-12-06, 10:53:40
Quote from: .Attila on 2010-12-06, 07:36:27
Mert elhíznak.

Quote from: White SeeD on 2010-12-06, 11:42:26

Mert szegények vagyunk és nincs pénz kajára.
btw én még a 60at sem érem 182cm-el el ::)

Akkor most melyik? :)

Nakedape

átlag népességben gyakori a hízás, trendikél a vékonyság

meg pl vegetáriánusok.

js ás általában a "nincs pénz a kajára" hizlalóbb. mert azért itthon még a többségnél ez nem etióp eset, ahnem tescó zsmeles stb, olcsó kaják közt sok szénhidrá,t zsír, kevés hús, vagy luxuszöldség
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Quote from: Nakedape on 2010-12-06, 15:07:51
js ás általában a "nincs pénz a kajára" hizlalóbb. mert azért itthon még a többségnél ez nem etióp eset, ahnem tescó zsmeles stb, olcsó kaják közt sok szénhidrá,t zsír, kevés hús, vagy luxuszöldség

Oh yess, a zsírszalonnát eszünk zsírszalonnával esete.

Xzone

Én most kb. 3 hónap alatt híztam 9-10 kilót, így vagyok 86. Szopás.

Zsiga

Quote from: Ymir on 2010-12-06, 20:26:52
Szerinted csak gebe van és hájas?
No trolls please.  :merci:
Szerinted minden 60 kilós gebe?
No retards please. :merci:

Member

A Föld lakossága egyre nagyobb, egyre kevesebb a kaja, ezért a testsúlycsökkenés törvényszerű.

Szerintem az arányokon van a hangsúly, nem a súlyon. Most lehetek 160 centi és 65 kiló, ha abból 35 a fejem zsírja, meg a nő is lehet 45 kiló úgy, hogy 115 centis törpe. Én pl. vagyok 184 cm és 75 kiló, mégis olyan a testem, mint egy görög isten... sógoráé.

Rounin

Quote from: Ymir on 2010-12-06, 20:26:52
A lányos alkat neked férfias?

Nekem? NEKEM?!
Nem rólam volt szó, hátrébb az agarakkal! :_piszka:

.Attila

Quote from: Member on 2010-12-06, 21:19:33
A Föld lakossága egyre nagyobb, egyre kevesebb a kaja, ezért a testsúlycsökkenés törvényszerű.

Szerintem az arányokon van a hangsúly, nem a súlyon. Most lehetek 160 centi és 65 kiló, ha abból 35 a fejem zsírja, meg a nő is lehet 45 kiló úgy, hogy 115 centis törpe. Én pl. vagyok 184 cm és 75 kiló, mégis olyan a testem, mint egy görög isten... sógoráé.

Szerintem te magasabb vagy, mint 184. Én vagyok 183 (najó, japánok lemértek 182,9-nek) és nem úgy tűnt, hogy csak 1 centivel lennél magasabb nálam.