Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Member

Anno ennyit mértek a munkaalkalmasságimon, lehet, hogy a termetes súlyom alatt megrogyott a mérleg talapzata. :)

Próféta

Is it that time of the year again?

Én asszem még sose jöttem ki a szekrényből ilyen témában :) A kedvetekért megmértem magam a több évtizedes, tehát valószínűleg kicsit pontatlan mérlegen; 76kg vagyok. Ebből mindenféle sportban megmutatkozó őstehetségem alapján alighanem 0 az izom, kb 75.7 kiló a zsír, a maradék a faggyúmirigy. A magasságomat nem tudom, talán 175 vagy ilyesmi.

Quote from: Member on 2010-12-06, 22:22:24
Anno ennyit mértek a munkaalkalmasságimon, lehet, hogy a termetes súlyom alatt megrogyott a mérleg talapzata. :)
Simán ingadozik az ember testmagassága felkelés és esti nyugovóra térés között 3-4 centit. Nyurga alkat vagy, te talán még többet is.

Kvikveg

Quote from: Bicskei on 2010-12-06, 01:55:31
....
meg amúgyis a férfi 100 kiló alatt karácsonyfadísz.. :lol:
:lol: :lul: :lul: :lul: Most a szallodaszomszed csodalkozhat akkorat vihogtam... volna ha nem lennek total KO.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2010-12-07, 00:12:21
Rádborult egy karácsonyfadísz? :__devil:
:facepalm:
Nem... csak ram akart borulni szombaton miutan mar eleget ivott, de leszereltem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2010-12-07, 00:26:50
Nem... csak ram akart borulni szombaton miutan mar eleget ivott, de leszereltem.

Ismerve a barkácsmúltad ez most nekem fáj.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Nakedape

vázz, most akkor neked fájhat, de nekem nem??
ne dikszr dikszrmi dkszrimi
különböztess meg!!
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Quote from: Nakedape on 2010-12-07, 00:40:33
vázz, most akkor neked fájhat, de nekem nem??
ne dikszr dikszrmi dkszrimi
különböztess meg!!

Azt hittem kritika volt. :(

Kuroi Tenshi

Quote from: Ymir on 2010-12-05, 23:55:48
Miért 60 kilósak mostanában a fiúk? Miért nincs egyetlen normális férfialkatú sem?

* your spell has summoned K_T
/tudom, már vártátok ;D

Egy 10-éves fiúnál sztem is sok az a 60 kiló, kis dagadék

Netalántán bádibílder macsókra buksz? Mire jó az neked?
Nem-kigyúrt emberek között több rendes-kedves, értelmes
embert találni; de ugyebár kinek mi a fontosabb, ha neked
a (látszólagos) testi erő az, ...

s bocs, de annyira adja magát:
nem mintha a mostani leányok annyira a nőiesség, jómodor,
kedvesség, szerénység, stb megtestesült ideáljai lennének

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-12-07, 00:56:06
Netalántán bádibílder macsókra buksz? Mire jó az neked?
Nem-kigyúrt emberek között több rendes-kedves, értelmes
embert találni; de ugyebár kinek mi a fontosabb, ha neked
a (látszólagos) testi erő az,

Nem szövöd kicsit túl a kérdését? Nekem olybá tűnt csak a csenevészség miatt rökönyödött meg, nem deltákat és kockahast hiányolt.

Aztán ha mégsem, hozom a rőzsét a máglyára. :__devil:

Kuroi Tenshi

Quote from: Rounin on 2010-12-07, 01:19:43
Nem szövöd kicsit túl a kérdését?

Lehet. De az is lehet, hogy nem.
Sztem már itt is volt ilyenről szó, de már ismerős ismerőséről
is hallottam olyat, hogy mindenben tök jól megvoltak, mégis
a lány szakított egy idő után, aztán amikor a közös ismerős
lány megkérdezte, hogy miért, akkor az egyik legfőbb érv
az volt, hogy az izmos férfitest... ezek után úgy gondoltam,
hogy a fiú járt jobban, mert egy ilyen nő nem társ, mindent
készen akar, saját erőfeszítés nélkül (inkább keres másikat,
minthogy valahogy ráveszi, hogy edzzen?..)

Flaser

171 cm - 90 kg, ebből max. 8-10 kg "fölös" a többi már korábban is megvolt mikor még "vékony" voltam.
Most már csak az a kérdés, hogy melyik ősöm volt törpe, s hogy a fenébe lógott meg Svartálfaheimrből.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Darkstar

192/86
Vissza kéne szokni a konditerember, de nincs időm jelenleg...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: Kuroi Tenshi link=topic=790.msg462697#msg462697
hallottam olyat, hogy mindenben tök jól megvoltak, mégis
a lány szakított egy idő után, aztán amikor a közös ismerős
az volt, hogy az izmos férfitest...
:gyagya:
Hát tényleg a srác járt akkor jobban.

Részemről a 172 cm / 65 kg alkatommal elég vékony vagyok, de jól érzem magam. És van akinek tetszik.
Aztán még az is lehet, hogy szedek magamra egy kis izmot is, mert mostanában a barátnőm rendszeresen elcipel úszni, és igyekeznem kell, mert jelenleg 2-3x akkora távot bír leúszni, mint én. :haha:

LiaLia

Quote from: Rounin on 2010-12-07, 00:30:16
Quote from: Kvikveg on 2010-12-07, 00:26:50
Ismerve a barkácsmúltad ez most nekem fáj.

:haha:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-12-07, 01:50:25
mindenben tök jól megvoltak...a lány szakított egy idő után, aztán amikor a közös ismerős
az volt, hogy az izmos férfitest...

Van akinek a külsőségek, van akinek inkább a belsőségek fontosabbak. Ha amúgy jól megvoltak, én is eléggé furcsállom, hogy az izmos férfitest miatt szakított inkább a lány. Ha szereti a párját az ember, akkor többmindent megtesz érte, vagy kettejükért, a kapcsolatukért.

Testsúly témában, ha már itt számok íródtak le, és szó volt az elhízás lehetséges okairól,
én 160 cm vagyok és nem mondom meg hány kiló, de van rajtam súlyfelesleg, és nem egyenletes eloszlásban :smile:
Ez úgy az utóbbi 3 év következménye, és leginkább a stressz és a helytelen életmód miatt. 3 éve volt nagyobb munkahelyváltás, 2 éve súlyosabb családi esemény, 1 éve a munkahelyen bővítés-átszervezés miatt sokminden rám volt bízva pluszba, ami miatt ez az év elég húzós volt. Rendszertelenül eszem, rendszertelenül alszom, bár azért nem dohányzom. A testmozgás is hiányzik, régebben eljártam tornázni, ami abbamaradt, majd most nyáron otthon dvd-kre már egész jól kialakult egy variálható gyakorlatsor, csak szeptembertől folytatódott az iskola, így a torna is elmaradt.
Nyaranta jó szokott lenni a gyümölcsszezon, 1,5-2 kg gyümölccsel van hogy elvagyok egész nap, akkor mennek is le kilók. Csak az idén a 30-40%-os gyümölcs áremelkedés miatt már az se úgy ment. Épphogy vettem gyümölcsöt, hogy legyen valami vitamin, de nem nagyon volt gyümölcsnap.
Pár hónapja, hogy ismerősnél méreckedtem, hát átlépett a súlyom egy lélektani határt, legalábbis nekem az volt, az 55 kg-os anno ideálisabb súlyomhoz képest. És ez nem az, hogy bemagyarázza magának az ember, mennyire elhízott, ahogy egyébként nőneműekre jellemző  :smile:
Úgyhogy eljutottam addig a pontig, hogy ez nem maradhat így, viszont most jönnek az ünnepek és februárban záróvizsga, így addig beláthatóan nem lesz nagyobb életmódváltásom.
Munkahelyen az átszervezés befejeződött, 2 hete adtam le a plusz munkát, főnökömmel is jópár konfliktus után úgy tűnik mostanra rendeződött a helyzet, ha a vizsgán is túl leszek, és már nem kezd olyan korán sötétedni, ráadásul tavasszal már több a friss zöldség lesz, majd teszek a testsúly ügy érdekében.

Kvikveg

Quote from: LiaLia on 2010-12-07, 12:54:48
...
én 160 cm vagyok
...
az 55 kg-os anno ideálisabb súlyomhoz képest.
...
Namost nekem 163mal 63 volt amiben jol ereztem magam... 58nal mar nem ereztem jol magam...
Most en is sokkal tobb vagyok ennel. Perpill eselytelen sportolni. XD

Selmo

Mi lenne, ha a másik oldalról próbálnátok? Egyetek kevesebbet. Kell venni egy kisebb tányért és arról enni. Az első héten hiányérzet előfordul, de aztán az ember megszokja.

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Quote from: Selmo on 2010-12-07, 15:21:03
Mi lenne, ha a másik oldalról próbálnátok? Egyetek kevesebbet. Kell venni egy kisebb tányért és arról enni. Az első héten hiányérzet előfordul, de aztán az ember megszokja.

Tanúsíthatom, hogy megszokja, de én csak akkor csinálok ilyet, ha muszáj.
Az evés az élet egyik legnagyobb gyönyöre! :zomg:

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Kraivan

Arról nem is beszélve, hogy a legrosszabb "fogyókúra" az ha nem eszik az ember. A szervezet először szénhidrátot bont, majd fehérjét, és legvégső esetben a zsírt. Azt meg se említeném, hogy a test a hirtelen megcsökkent ételmennyiséget úgy veszi, hogy azt a keveset is raktározni kell, mert nem lesz jó vég.

Épp ellenkezőleg. Naponta 6 étkezés, és mindegyik kis adag. A napi 1 zabálás se jó, mert akkor egy ideig éhezik a szervezet, majd masszívan le lesz terhelve. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna majd vacsora. be kell osztani hogy jó legyen. Azért nem fél disznó kell mindegyikre. Gyümölcs, zöldség ha van rá mód. Lehet venni nem egy helyen csíramálékat. Nah az elveszi az éhségérzetet és még tápláló is.

Sportolás, zsírégető kúrák ha valaki fogyni akar. És elsősorban testalkatot kell nézni nem kilokat. A testmagasságból következtetett az vérszegény. Van ugyebár a BMI (testtömeg / magasság ^2) de az is csak közelítőleges értéket ad. testzsírszázalékmérés lenne a legprecízebb. Nőknél kezdjük ott ha valakinek nagyon nagy mellei vannak, akkor az is ott lesz a mérlegen. :P

.Attila

Quote from: Kraivan on 2010-12-07, 17:27:48
...

+1
Első megközelítésben talán a ruhaméreten lehet legjobban mérni a fogyást.

Member

Nem nem enni kell, mást kell enni. Fehérje-fehérje-fehérje. Meg egy megállóval előbb leszállni a metróról (és nem azért, mert a szmog bontja a zsírt :D), lépcsőzni lift helyett, etc. Mondjuk vidéken utóbbi kettő kiesik, de itt gyalogol eleget az ember (pl. a tanyától a dűlőút végén álló postaládáig :D).

Acchan

QuoteÉn asszem még sose jöttem ki a szekrényből ilyen témában :)
Ó, egy coming out (of the closet)?  :appl:  :jee:

Quote from: Member on 2010-12-07, 17:52:20
a tanyától a dűlőút végén álló postaládáig
Nekem ez kb 5 km, de e-mailben kommunikálok.  :D

Cloud

Quote from: Selmo on 2010-12-07, 15:21:03

Na de ki tud ellenálni annak amikor meglátja az ember otthon a roskadozó asztalt a rengeteg finomabbnál finomabb kajával. :D

(magamra néztem: asszem fogynom köll)

Member

Keress olyan asszonyt/anyát, aki sz*rabbul főz. :)

Selmo

Member önként ajánlkozik egy ünnepi anyacserére? :haha:

A tökéletesség unalmas.

Member

Viccet félretéve valóban volt ilyen műsor. :)