Játékostárs kerestetik

Started by Selmo, 2006-05-05, 21:42:42

Previous topic - Next topic

Fazék

am here.

bár mondjuk Xzone egész nap nem írt semmit, szóval nincs kizárva, hogy fogalma sincs erről a 6 órai kezdési szándékomról...

steam-en Fazék / Lou néven lehet megtalálni

Zsiga

Mekkora ez a cucc? Ha most állnék neki letölteni meg telepíteni annak lenne értelme? (Steamem sincs.)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-11-13, 19:12:06
Mekkora ez a cucc? Ha most állnék neki letölteni meg telepíteni annak lenne értelme? (Steamem sincs.)
nekem max sebességgel jött lefelé. azt mondja magáról, hogy 2,22 GB-on terpeszkedik. do the math :lazza:

szóval sztem max az éjféli játékba tudnál becsatlakozni, de abba simán :) (már ha lesz egyáltalán)

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-11-13, 19:16:08
Quote from: Zsiga on 2008-11-13, 19:12:06
nekem max sebességgel jött lefelé. azt mondja magáról, hogy 2,22 GB-on terpeszkedik. do the math :lazza:

szóval sztem max az éjféli játékba tudnál becsatlakozni, de abba simán :) (már ha lesz egyáltalán)
Nekiálltam lehúzni, meglátjuk. :) (A MOM Parkos mozi az ma este van ugye? :) )

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2008-11-13, 19:22:36
... (A MOM Parkos mozi az ma este van ugye? :) )
(Igen.)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tycho

Steam gondjaim vannak, de amúgy a játék fullon fut és experten se túl bonyolult de oroszul van :lol:

Zsiga

Egész jól jön, most jár 45%-nál. :)
Kész.

Tycho

nem bírom feltenni a steamet... :comp:

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-11-13, 19:42:23
Egész jól jön, most jár 45%-nál. :)
Kész.
jobb lett volna újrapost-olni, akkor hamarabb kiszúrtam volna.
szóval akkor a community részen keress rá Fazék / Lou -ra

Tycho

nincs szerencsém a steammel, pedig a játék tettszik... amúgy elég egyszerű expert botok ellen is single-ben... shotguns for the win. :whoah: (asszem a sok tremu gorombán betanított erre a stílusra :D)

Kuroi Tenshi

Pénteken kora-este (8-10) vagy szombaton lesz még?
Akkor talán én is tudok jönni.

Tycho

ha valaki talál nekem egy fullosan up-to-date steam install készletet, amivel még megpróbálhatok újra steamet tenni a gépemre, akkor én is tudok jönni, ha nem akkor mindegy, anélkül ez a játék nem fog futni sehogy neten.

Dreamcleaver

Kicsit nagy az ugrás az Advanced és Expert között.  :he: Advanced-en lazán végigtoltam (második pályán tuning fegyók + nincs Tank), Experten meg behalok (nincsenek tuning fegyók, de van cserébe Tank).

A Tank kinyírásának van valami spéci módja vagy csak lőni kell sokat?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Xzone

Quote from: Dreamcleaver on 2008-11-14, 03:01:50
Kicsit nagy az ugrás az Advanced és Expert között.  :he: Advanced-en lazán végigtoltam (második pályán tuning fegyók + nincs Tank), Experten meg behalok (nincsenek tuning fegyók, de van cserébe Tank).

A Tank kinyírásának van valami spéci módja vagy csak lőni kell sokat?

Experten Tank az tuti halálnak tűnik nekem eddig. Esélytelen. A Witch is kemény, de azt ugye meg lehet lepni hátulról csőbombával, vagy molotovval :)

Fazék

Quote from: Xzone on 2008-11-14, 03:25:17A Witch is kemény, de azt ugye meg lehet lepni hátulról csőbombával, vagy molotovval :)
tegnapi játékban Zsiga nem akarta elhinni nekem, hogy a lady-t jobb elkerülni, túl közel ment hozzá és persze engem szemelt ki áldozatul :haha: advanced-ben is mire lelőtték rólam, addigra kicincálta a beleimet, szóval menthettek meg a következő szobából  ^^"

ugyan elég rövid a demo, de ennek ellenére hétvégén is biztosan össze fog jönni a létszám, nyugodtan szedd le K_T :)

Tycho-nak meg ha lesz időm munka közben, akkor nézek steam megoldást, de tőletek is várja az ötleteket.

Tycho: meglásd, a rendes steam-es expert fokozat majd neked is okoz meglepetéseket :) állítólag valamennyire igazodik a játékosok szintjéhez még szinteken belül is :) + tank-kal nem tudom mennyire találkoztál...

Tycho

tankkal nem, de a többi potyogott előttem... igaz én csak pump actionnel tolom :whoah:

a mikrofonos voice communicationt ügye használni akarjuk?

Fazék

Quote from: Tycho on 2008-11-14, 10:54:54
tankkal nem, de a többi potyogott előttem... igaz én csak pump actionnel tolom :whoah:

a mikrofonos voice communicationt ügye használni akarjuk?
mindenképpen.
4-en expert-en csak nagy mázlival/vérprofizmussal lehet sztem végigvinni egyébként, szóval kvázi kötelező.
már csak a hangulat miatt is, ahogy hallod a másik ordítását :D

tank= bazinagy tank-szerű szörny, ami egy csapással leterít 1 embert és sziklákat hajigál.
witch= síros "kiscsaj". rádugrik, fölnyit, és kicincálja a beleidet
ha nem találkoztál mindkettővel, akkor nálad vmi el van szúrva az expert szintben :)

Tycho

a csajjal találkoztam a tankkal nem. direkt rávilágítottam lámpával és hátbalőttem a földön, egyből rajtam is volt :D pofánlőtték uzival :whoah: az autóriasztót is direkt elindítottam :D

Fazék

ma este nem jó senkinek l4d?

Kuroi Tenshi

Tegnap leszedtem bár még nem néztem bele, és mikrofon sincs
a közelben, de 10-ig tudok jönni.

sz: hamachi sem hajlandó most működni nálam, de itt vagyok.
vhol.

sz2: rohadt sztím ennyi idő után sem hajlandó rájönni, hogy
tényleg én vagyok én. A legnagyobb vicc, hogy a browser-
ablakának fejlécén még ki is írja a felhasználónevem, de nem
fogadja el. ::)

sz3: Zoli, merre vagy?

sz4: mivel senki nem jelentkezett, belenéztem a single-be.
Nekem valahogy nem jött be annyira.

Fazék

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-11-14, 21:18:38sz3: Zoli, merre vagy?
bocs. 20:17-kor elmentem cs1.5-özni, most végeztünk...

Zen

Eine Person erscheine wegen DotA bitte.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fazék

holnap kinek mikor lenne jó egy kis left 4 dead. jó lenne, ha 4-en összegyűlnénk és a mikrofont is lekapnátok a polcról :)
nekem egyelőre egész nap jónak tűnik

K_T: a játéknak expert-en van értelme és ott is ember játékosokkal és hanggal. co-op játék. single élmény alapján ne ítélkezz :)

Kuroi Tenshi

Ez a "mindenhonnan zombik özönlenek majd kétpercenként
újabb zombiáradat, aztán egy tank legyak mindenkit" dolog
nem az én stílusom :)
De azért holnap délután itt leszek.

Zsiga

Leszek én is, szóljatok mikor.

Fazék

Xzone ha jól látom online. én is itten ülök a gép előtt. jertek tik isk

chilip

jövök én is :) hogy találjuk meg egymást?

ed.: no mind1, majd válaszoljatok, addig Red Alert 3 :)

Fazék

Quote from: chilip on 2008-11-15, 13:57:46
jövök én is :) hogy találjuk meg egymást?
steam-en vegyél föl friend-nek. Fazék / Lou néven vagyok fönt. Xzone pedig Jormund néven van fönt jelenleg
szerk: Zsiga pedig zsiga667 néven van fönt.

továbbá jó lenne tudni, hogy kinek a legjobb a net-e, hogy ő host-oljon, mert dedicated szerverre bejutni kvázi esélytelen sajnos...
enyim 1692/256kbps

also: ventrilo3-at fölrakni és Xzone beírhatná ide vagy pm-ben elküldhetné a ventrilo szervercímet és pass-t

én most belevetem magam a Mass Effect-be, de ha indulnátok csak szóljatok rám, vagy ha nem reagálok 1-2 percen belül, akkor csörgessétek meg a mobilomat (csak meg kell csörgetni, nem fogom fölvenni)

chilip

egyedül téged nem tudtalak felvenni, Fazék. Lou nincs, aszondja :)

ed.: Jormund-ra azt írja hogy 19 órája volt online

Quote from: Fazék on 2008-11-15, 13:20:08

ezt délbe írtad, ami 2 órája volt... :)

Fazék

Quote from: chilip on 2008-11-15, 15:19:01
egyedül téged nem tudtalak felvenni, Fazék. Lou nincs, aszondja :)

ed.: Jormund-ra azt írja hogy 19 órája volt online

Quote from: Fazék on 2008-11-15, 13:20:08

ezt délbe írtad, ami 2 órája volt... :)
cserébe kb 20 percenként ránézek a friends listára és Jormund és Zsiga is immár órák óta folyamatosan online ;)
szóval valami nálad lehet elszúrva :)

rákerestem a "Fazék" kifejezésre és azonnal megtalált, mint egyetlen találat szóval ismételten nálad van valami
"Lou"-ra rákeresve 15 oldalnyit dobott ki, ott nehezebben találhatsz meg :)
szerk.sok: de a kedvedért rákerestem a "fazék / lou" kifejezésre is és úgy is megtalált engem
szerk.sok+1: 15:30-kor kezdünk Zsiga, Xzone és én. játék közben is nyugodtan lehet csatlakozni ha a friends listátokon rajta vagyunk