Játékostárs kerestetik

Started by Selmo, 2006-05-05, 21:42:42

Previous topic - Next topic

Zsiga

Asszem egy ember kéne dotára. Vagy kettő. Vagy ilyesmi.

Draconire

OMG PPL WE NEED LIKE A HUNDRED PLAYERS LIKE RIGHT NOW

Cobra

De jelenleg 1 is elég lenne, pl te chilip :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

most még nem, de ha fél óra múlva igényt tartotok a szolgálataimra, szívesen jövök :)

Én

Valaki, Game of Life multiban? :angyali:

Cobra

Dotához kéne 1 ember még.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

chilip

DOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTADOTA

meg még aki akar... :D

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

katz

Guils Wars-t jaccik vki?

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Zsiga

Quote from: Zen on 2009-04-19, 21:26:46
Hallottad.
lol
Mivan ha nem olvas postcímet? (Sokan nem szoktak, általában én se.)

NLZ

[reserved]

Én

NLZ

Quote from: Én on 2009-04-19, 22:50:42
Quote from: NLZ on 2009-04-19, 21:42:34
Mi történt? :)
Quote from: Zsiga on 2009-04-19, 21:40:21
Mivan ha nem olvas postcímet?
[spoiler][/spoiler]
A kérdésem arra vonatkozott, hogy csilip milyen drámából kifolyólag ment el.
[reserved]

Zen

Dóga akadt, de aztán mégse.
&fmt=1

chilip

semmi, dolgoznom kell menni hajnalban :D de most jött SMS hogy nem is úgyhogy gyüvök vissza :)

Zen

Hep hep!
Hep hep!
Dota Tájm.
&fmt=1

chilip

Zen

&fmt=1

Tycho

1: Raggie-vel mi nosteam krekkel szoktuk kipróbálni a játékot Raggie hamacsi netwörkjén ( ;) ) általában akkor amikor mindketten otthon vagyunk és nem házit csinálunk ami többnyire hétfő-szerda esték magasságában szokott lenni a legtöbbször, de úgy sejtem ma este 10 után én rá fogok érni...
A kikkel kérdésedre meg: Vagy Raggie öccse jön még velünk, vagy egy csoporttársunk a BMEről, de legtöbbször 2 AI :(

2: Ramizt nem nagyon láttam játtszani velünk, valószínű akkor tolták Raggie-vel amikor még otthon lakott, de amúgy szeretettel várjuk hamacsin, ha jönne...

3: értő olvasás, Fazék :ejnye: :angyali:

Fazék

akkor lehet hogy egy ma esti játékra beneveznék.
a sima skidrow változat van fönt nálatok? van vmi patch hozzá az 1.0-s non-steam patch-en kívül?

szerk: pl egy ilyesmit nem érdemes esetleg lekapni hozzá?
most ellenőriztem steam-en lévő l4d verziószámot és az pont ez. (csak azért javaslom a patch-et, mert nekem úgy rémlik volt pár hasznos javítás a játékhoz)

Tycho

Fazék, szerintem erről Raggie-t kérdezzed, mert ő találta a cuccot én meg csak gyorsan lekaptam ::) de ha ami neked van az olyan console-ba gépelgetős megoldással hostol/joinol, akkor az lesz az :D Elméletileg olyan 10 felé otthon vagyok és olyan 10:30felé legkésőbb hostolni is tudok, Raggie meg csak ír majd, ha jön :)

Raggie

Quote from: Fazék on 2009-05-02, 11:37:56
a sima skidrow változat van fönt nálatok? van vmi patch hozzá az 1.0-s non-steam patch-en kívül?
A sima Skidrow van fönn egy no-steam patch-el. Feltolom rapidshit-re.
A Nosteam patch-hez van readme, a cfg könyvtárral a (...)/Left 4 Dead/left4dead/cfg - könyvtárat kell felülírni és akkor F10-re lehet előhívni konzolt a játék közben. Ami fog kelleni joinoláshoz és hostoláshoz is.

Edit: postolom a linket ha kész.
Ittenvan: http://rapidshare.com/files/228275244/Left4Dead_NON-STEAM_Patch.rar.html
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Quote from: Fazék on 2009-05-02, 11:37:56
Esetleg este 6-7 között ráérek, mert utána megyek bulizni haveromékhoz. :hehe:

De úgyis Tycho hostol a sávszéle miatt, a Hamachi szobámat meg használjátok nyugodtan.

Network name: Mazsom
Password: mazsom

(Tycho: nem emlékszem h eddig mi volt a password uh most beállítottam ezt, ha ezelőtt nem ez volt akkor neked is újra be kell állítanod, mert nem fog beengedni)

Jó játékot! Legközelebb én is jövök! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tycho

20/10es a netem, de garantált 1mbit/s feltöltésem van, annál lassabb nem lesz ;)
Sajnos ma mégsem érek rá, viszont holnap délutántól ráérek késő estig ;) egy apró kötelező programom van de az is max egy órát vesz igénybe :D
(bár nappal anyámék rácuppannak a youtube-ra, az akadály lehet, de minden megoldható :))

ed.: elmásztunk a topicnévvel, mert egy kedves mod helyretett minket :angyali:

Tycho

Nos, túlélő szagra gyűlnek a zombik. :whoah:

Fazék

Quote from: Tycho on 2009-05-03, 16:57:56
természetesen nem most telepítem lóhalálában a játékot, szóval nem kérnék még egy kis türelmet

Tycho

Quote from: Fazék on 2009-05-03, 17:23:36
Quote from: Tycho on 2009-05-03, 16:57:56
természetesen nem most telepítem lóhalálában a játékot, szóval nem kérnék még egy kis türelmet

Akkor természetesen nem kapsz :D mit szóltok egy 6órás kezdéshez?