Main Menu

Képregények (9M Klub)

Started by Raggie, 2006-05-20, 16:15:11

Previous topic - Next topic

Bishop

vagy egyéb marvel kiadásokat? torrenten

Fazék

Quote from: carfanatic on 2006-08-10, 22:32:32
vagy egyéb marvel kiadásokat? torrenten
bocsi, de ha nem mondasz konkrét dolgokat, akkor igencsak nehéz rákeresnünk/ajánlanunk.
szóval http://isohunt.com/ és keress rá, amit be akarnál szerezni, majd szólj neki, hogy a találatokból a comics kategórián belüliek érdekelnek téged. amit itt nem találsz, azt mi se nagyon találhatjuk meg. :)

Bishop

amugy ilyenek kénének mint silver surfer hulk(új) civil war america kapitány spiderman(új) ironman meg minden ami marvel
kösz megnézem

Fazék

Kész ezt ide is be kell írnom!

CDisplay - Comic Reader

EZ A PROGRAM MAGA A MEGVÁLTÓ!

a legtökéletesebb képnézegető képregényolvasásra

még egyszer kösz a tippért kikuchiyo!

Fazék

Egyre életveszélyesebb a nők, illetve idomaik ábrázolása ezekben az újabb X-Men részekben :D

végre a történetek is korrektebbek, komplexebbek, itt van Rozsomák, Vihar, Kolosszus, Árnyék :) már csak Vadócot és Kitty-t várom  :angyali:

Bishop

#35
vajon püspök benne lesz meg apokalipszis :D

tudom hogy duplán írtam yakumo mielött szólsz csak így látják hogy írtam (már nem és nem. XP) -Yakumo

na megnéztem az első civil war-t (a cdisplay nagyon jó :jee:) fazék ezért egy +

hát az új pókember ruha,nos hát a beépítet rakéta meg a repülő pókember,hát ez nagyon rosz ötlet volt :ejj:

Fazék

Quote from: carfanatic on 2006-08-13, 16:48:11na megnéztem az első civil war-t (a cdisplay nagyon jó :jee:) fazék ezért egy +
kikuchiyo-é az érdem, neki küldd :)

Bishop

majd akkor neki is egyet adok
nem tudsz még ilyen comic lelő helyeket mert ott csak a civil war volt ami engem érdekel

Fazék

Quote from: carfanatic on 2006-08-13, 17:26:31
majd akkor neki is egyet adok
nem tudsz még ilyen comic lelő helyeket mert ott csak a civil war volt ami engem érdekel
torrentspy, piratebay és hasonló torrent oldalakon még rákereshetsz, de sztem ha isohunt-on nem találtál, akkor márhol se lesz letölthető torrent formában.

javaslom menj föl DC-zni és ott van pár képregényes hub. mondjuk dc-vel kapcsolatban mástól és a help board-on kérjél segítséget, mert dc-ről én már nagyon keveset tudok, évek óta nem használtam már...

vagy esetleg a help topic-ban találhatsz segítséget még emule/edonkey/ed2k témában. ed2k-ról ha lassan is, de szinte mindent be lehet szerezni.
de ebben se tudok túl sokat segíteni, javaslom a help board-ot

Bishop

hát torrentet próbáltam kereseni

a dc veszet ügy soha nem szerettem

a többiit nem ismerem

amugy nem tudod a civil war-nak hány része van eddig ?,mert nekem 33 van

Fazék


Bishop

#41
ezekszerinte 70 van akkor már csak 37 kell

edit: na meg néztem pár Civil War-t(cdisplay :jee:) és gondoltam leíriok pár dolgot

mint ahogy a nevében is bennevan,polgárháború,de ez különleges mert a Marvel hősök csapnak össze.
az egész azért történt,mert a kormányt zavarja hogy a hősök,az álarc miat nem tudnak felelőséget válalni a károk miatt,ezért a kongresszus létrehozz egy regisztrációs programot,hogy minden hős,adja fel hogy kicsoda,és dolgozzon az álamnak.Vasember(Tony Stark) már rég felfedte kilétét,és most átlátva a helyzetet azon küzd hogy össze fogja a hősöket,és válalják a kilétöket,nagy meglepetésnek az első számú hős a ki csatlakozik Pókember,képzelhetitek J Jonah arcát :D,ám vannak akik nem így gondolják,mint Amerika kapitány aki ellenállást szervezet.
az egészt csak fokozza hogy pár tizenéves új hős próbál elkapni pár elég erős bűnözőt,(Nitro),sajnos rosszúl sul el és egy nagy robbanásban egy iskola felrobban 600 gyerek meghal,ekkor már a nép is a törvény elfogadtatása mellet van,aki nem fogadja el az automatikusan bűnözőnek számít

a grafika változó maga a Civil war,részek jól kidolgozottak,és nem unalmasak

TurboK

A Civil War csak két ujságban megy, Civil War (fő sztori, asszem 8 részes lesz) és Civil War: Frontline (ujságírok szemszögéből, asszem 10).
A többi rész csak a sima sorozatok Civil war-hoz kapcsolódó történetei (pl Cable & Deadpool 30-32, Wolverine 42-48), avagy Civil War specialok (Civil War X-Men). Csak akkor van 70+ rész ha az összes kapcsolódó sztorit beleszámitod, a fő történetszál sokkal kevesebb.

Ez a Marvel "Summer Special" sztorivezetése, van egy nagy publicitású történés amibe bevezetnek minden címet egy kicsit és így többet adnak el még a leggagyibb ujságokból is. Tavaly a House of M-mel csinálták ugyanezt, régebben volt Onslaught, stb.

Sztem elég szar mert így ötven ujságot kell olvasni egyszerre hogy tudjad mi történik.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Bishop

de aki letölti annak mind1,aki meg veszi,au vagy elég elszánt,vagy nem igazi gyűjtő,amugy az onslaught-höz,meg Hulk új részeihez tud valaki linmket adni,amikor Hulk-ot elküldik,egy másik bolygóra,láttam képeket,lehet van belőle képregény is?

Fazék

#44
Na most szabályosan lepetéztem.  :eek:

X-men gyűjtögetés közben leszedtem ezt: Wolverine - Snikt!
már az a felkiáltójel is gyanús volt, de nem ugrott be miért. majd megnyitottam. első oldal... ez a stílus valami marhára ismerős. kicsit legörget "story and art by Tsutomu Nihei"... ajóédes, de gyanúsan ismerős ez a név :D

szóval igen, a Blame! mögött álló fazon összedobott csak úgy mellesleg egy Wolverine történetet  :cool:
(sajnos csak az első 4 részt találtam meg, nem is tudom, hogy van-e több)

wikipedia:
QuoteWolverine: Snikt!

In this comic, Wolverine is sent into an alternate future, arriving there by the hand of the humans of that age in need for a weapon to fight against a race of engineered viruses that grow up to be sentient beings, and who can only be destroyed with adamantium. Though whether this is the future of the Marvel universe or whether it is a crossover into another universe is not completely made clear. This is mainly because Marvel has so many alternate futures and universes, making it difficult to place this particular world within them.

One theory suggests it is a crossover into the pre-Blame universe, as it is drawn by Tsutomu Nihei and the creatures share a similar, if not identical style. However, this is disputed due to no official word from either Marvel or Nihei.

szerk: most ez vajon jó itt, vagy a mangákhoz kellett volna beírnom? :haha:

szerk2: ahogy nézem sajnos érdeklődés hiányában csak 1 kötet (110-120 oldalnyi) jelent meg belőle (bár még nem olvastam el, szóval lehet hogy gyengére sikeredett, de tény hogy alig találni róla infót...)

Yakumo

Quote from: carfanatic on 2006-08-13, 16:48:11
tudom hogy duplán írtam Yakumo mielött szólsz csak így látják hogy írtam
Ha az utolsó post a tiéd és editálod, akkor új postként jelenik meg másoknak, tehát nem talált. :ejnye: XP
(új fórummotor)

Fazék

#46
A kerettörténet nem fontos, röviden kis időgöröngyök képződtek, pár mutáns kiesett a saját idősíkjából, összegyűjtötte őket egy entitás, azzal a feladattal, hogy különböző idősíkokba fogja küldözgetni őket, ahol mindig lesz 1-1 feladatuk, aztán mehetnek a következő világra, és talán a végén haza.
Eddig 11 részt olvastam el és valami átkozottul jók :D Leginkább Morph karaktere teszi kötelezően olvasandóvá ezt a képregénysorozatot, és amíg ő szerepel, addig garantáltan nem fogom abbahagyni :D Még egy ilyen idióta, gyakran gyermetegül viselkedő, perverz figurával rég találkoztam képregényben  :cool:

Bishop


Fazék

Quote from: carfanatic on 2006-09-14, 20:46:40
Fazék:Link pls
én dc-ről szedtem le, de itt van 2 torrent is hozzá, ha neked ez jobban fekszik.

Bishop

kösz,hát igen sajnos csak torrent-et tudom kezelni :bruhuhu: :angyali:

ez nem az amikor egy ilyen pók szerű valaki küldözgeti ide oda őket hogy növeljenek valamilyen intergalaktikus tv nézetséget?

edit: inkább skorpió

Fazék

Quote from: carfanatic on 2006-09-14, 20:56:07ez nem az amikor egy ilyen pók szerű valaki küldözgeti ide oda őket hogy növeljenek valamilyen intergalaktikus tv nézetséget?

edit: inkább skorpió
nem, nem az.

Ramiz

Hmm, ez az Exiles 1. kötet itt pihen a polcomon régóta, de a borító és belelapozás alapján nem volt túl bizalomgerjesztő. Most Fazék felkeltette a kíváncsiságomat. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Szacsi

Nem japán képregényekből eddig csak Alien, Predator, meg Aliens vs Predator cuccokat olvastam. A nagy részük tetszett. Ja meg még rééégen megvolt pár Pókember is, hát nem mondhatom, hogy rajongtam érte.

Próféta

http://index.hu/kultur/klassz/kepreg1202/

1.
QuotePálfi, akit főleg a Taxidermia és a storyboardok kapcsán kérdeztek, kifejtette, hogy nagyon bírja a japán anime részletes, filmes finomságokkal operáló világát
hihi :)

2. A címről jut eszembe: emlékszik még valaki a Bucó, Szetti, Tacsi mese-képregényekre?

Ramiz

Transmetropolitan

Nagyon beteg, zseniális stílusa van és a megrajzolása is bejön. Nem igazán CP, bár vannak benne CP elemek. De sokkal inkább a mostani világunkról szól. Kegyetlen jó! :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Próféta

Quote from: Ramiz on 2006-12-04, 02:26:41
Transmetropolitan
Ezt mekkora rész után mondod? Vagy már az egészet végigolvastad volna? (Az meglepne, hosszú...)
Nekem Preview + első két könyv alapján tetszik meg minden, de azért nem vagyok elragadtatva. Alan Moore's Watchmen jobban olvasatja magát ( :merci: Raggie!).

Ramiz

Hát a Watchmen az alap :D , bár szerintem éppen hogy nehezebb olvasni, de persze komolyabb is. Alan Moore meg egy zseni. :) Sandman-t olvastad? Én még nem, de ideje lenne leszedni. :)
Amerikai képregények közül a Midnight Nation, a Top Ten nagyon ott van, de nekem az Agent XXX is marhára bejött, mert kicsit debil, nagyon cinikus és marha vicces. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Próféta

Quote from: Ramiz on 2006-12-05, 01:10:02Sandman-t olvastad?
Naná, és azóta az etalon nálam :) Olvastam a teljes eredeti képregényfolyamot (review itt), és azóta még az Endless Nights-ot is elfogyasztottam, ami a szerző és társai részéről egyfajta rövid, nosztalgikus visszatérés a szereplőkhöz, 7 évvel az eredeti sorozat vége után. A spin-off cuccok még hátravannak.

Teljesen más stílus, mint a Watchmen vagy a Transmetropolitan, de bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek. Aki olvasott már Gaiman könyveket, az legalább részben sejtheti, mire kell számítani.
Érdekesség még, hogy gyakorlatilag a 8. fejezettől (a 75-ből) lett a Sandman igazán Sandman-szerű, addig induló és kevéssé ismert képregényként a DC eléggé ráerőltette a saját akaratát mindenféle Constantine crossoverekkel, meg horrorjelenetekkel. De érdekes módon azért közben is fel-felvillan a sorozat későbbi nagysága.

[spoiler="Ingyenes" termékminta]Sandman #050 spoiler-mentes, önálló epizód. Kedvcsinálónak.
Bocs a sok reklámért.[/spoiler]

Bishop

ezekről a  képregényeket valami jól mükdő oldalról le lehet szedni vagy Torrent-ről....LINK PLZ

hát nem tudom most kövezzetek meg de ez a Sandman.......hát nem tudtam különösebben ezt a sivatagi arab város téma annyira nem passzol ahoz amire számítottam masj azért még nézegetek ha találok más részeket

viszont a Watchmen-re régóta kiváncsi vagyok és a Transmetropolitan is érdekesnek hangzik

Ramiz

Szóljon, aki Sandman összes t0rrentet talál. :Kiraly: Máskülönben Prófétától leszek kénytelen lejmolni. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!