Nem lol, de érdemes megnézni

Started by Selmo, 2006-07-05, 23:38:08

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Failure is the default option

Zsiga

motifator

Inkább kéne neki egy "Creepy stuff from batshit-crazy America" topik.
Még szerencse, hogy ez a kreacionizmus csak Amerikában ennyire divatos. Mondjuk valószínű, hogy Magyarország ateistáinak és szkeptikusainak többségét a múlt rendszer vallásellenességének köszönhetjük.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Quote from: motifator on 2008-06-11, 15:26:49
Mondjuk valószínű, hogy Magyarország ateistáinak és szkeptikusainak többségét a múlt rendszer vallásellenességének köszönhetjük.
Legalább valami hasznosat is kaptunk a szovjetektől...

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Youtube-on volt egyszer egy video, ami szerint a banant direkt az embernek teremtettek, mert hat pont jo meret, a szine jol jelzi, hogy eheto-e es egyaltalan.
Mire a valaszvideoban felvilagositottak a jonepet, hogy hat ize, csakhogy ez jopar generacionyi termesztes utan valt ilyenne, merthat az eredeti kicsi zold es nem tul joizu... :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

White SeeD

:facepalm: :aaa:
Hát még ez a zene.
Milliárdnyi döglött dolog eltemetve... :lol: És milyen vidám. Énekeljük együtt!
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Rounin

Fazék

Quote from: Rounin on 2008-06-11, 21:32:45
Quote from: Ramiz on 2008-06-11, 20:09:44
1:40-nél van a legdurvább rész.
http://www.youtube.com/watch?v=mWJQ6vlzEts&eurl=http://www.demonbaby.com/blog/2008/06/exploring-creation-museum-americas-new.html

Ugyanezt a kérdést fel lehet tenni nekik is akkor, ugye. :3
de ha továbbnézed, akkor megvan erre a zseniális, abszolút kikezdhetetlen válaszuk is :)

Rounin

Quote from: Fazék on 2008-06-11, 21:35:18
de ha továbbnézed, akkor megvan erre a zseniális, abszolút kikezdhetetlen válaszuk is :)

Inkább elhiszek mindent, csak ne kelljen tovább néznem. :3x3:

Necrid^

Quote from: Rounin on 2008-06-11, 21:57:14
Quote from: Fazék on 2008-06-11, 21:35:18

Inkább elhiszek mindent, csak ne kelljen tovább néznem. :3x3:

Kinek volt idege ezt végig nézni de ténleg? ._.

Btw how are ya rou-chan? :>
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: Necrid^ on 2008-06-11, 22:19:52

I feel like shit. Once i solve a problem another one pops up it's ugly head.

Necrid^

Quote from: Rounin on 2008-06-11, 22:22:46
Quote from: Necrid^ on 2008-06-11, 22:19:52

I feel like shit. Once i solve a problem another one pops up it's ugly head.

Life is an ass. oh yeah! but c'mon look at the bright side You have a girl friend ;)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Necrid^ on 2008-06-11, 22:28:47
Life is an ass. oh yeah! but c'mon look at the bright side You have a girl friend ;)

I'm not so sure about that. :3x3:

Quote from: Ramiz on 2008-06-11, 23:04:07
Ne örülj... hiába a trükkös vigyori... :D

Ajjmár, pedig ennek hatnia kellene! :angyali:

Ramiz

Én

.Attila

Solid Snake

Xzone

The 100 Oldest Companies in the World

Azért szar érzés lehet, amikor az 1400 éve működő családi cég a te kezed alatt megy tönkre.

Próféta

Jack Sparrow festmény (making-of video)
(linkeltünk már hasonlókat, semmi egetverő újdonság)

Makos

pasa

Quote from: Próféta on 2008-06-16, 13:13:21
Jack Sparrow festmény (making-of video)
(linkeltünk már hasonlókat, semmi egetverő újdonság)

Nekem bejön.Taps annak az  embernek aki igy tud rajzolni :D  :appl: :appl: :appl:

Lythis

Quote from: minuszmiki on 2008-06-17, 03:28:09
Grafiti powaaa!  :whoah:
ehh.. volt pénzük festékre, az tény :D Kicsit mtv reklámokra hajaz az egész, legalábbis nekem az volt az első benyomásom róla. Az ilyen ábrákat és a 2 színnel operáló rajzokat általábban nem szeretem mondjuk, de ez kicsit nagyobb léptékű dolog volt.
Viszont továbbra sem tudom lerázni azt az érzést, hogy megint egy mtv reklámot néztem végig...

Ramiz

Quote from: minuszmiki on 2008-06-17, 03:28:09
Grafiti powaaa!  :whoah:
Már volt a fórumon, de k9szi a youtube-os linket, most végre leszedhetem. :cool:

Lythis

Próféta

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2008-06-21, 14:50:46
Madarak. Wow.
Wow.
Asszem a sziklakon kotnek ki lent ha vezetes kozben meglatnam ezt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.