Leírások, Hírek, Linkek

Started by zsozso, 2003-06-22, 14:39:07

Previous topic - Next topic

Relunx

Nem fog menni Moha. Mivel azt olvastam az Aoianime fórumán hogy elmarad az AMV verseny. De ha akarod te is utánanézhetsz az Aoianime fórumán...

Itt a link:
http://aoianime.animehq.hu/forum/viewtopic.php?t=703&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=0ec36a715a3501edfa5d8403291be500

Relunx

Relunx

AngelHunter

nem tudja vki h honnan lehetne megszerezni a final fantasy 7 - advent children-t???

Feldin

Quote from: AngelHunternem tudja vki h honnan lehetne megszerezni a final fantasy 7 - advent children-t???
már kijött?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Rounin

Quote from: AngelHunternem tudja vki h honnan lehetne megszerezni a final fantasy 7 - advent children-t???

Csak egy music videom van. Dc++ esetleg?

Ühüm.. ott van.

Fazék

sztem még mindig nem jelent meg, csak pár fesztiválon vetítettek belõle rövidebb részleteket.

Alkyra

Hé, srácok. Szeretnék írni egy ismertetõt az Onegai Twinsrõl az aoianime-n.
Meg tudnátok mondani, hogy kivel kell kapcsolatba lépnem, hogy fel rakjanak egy ileírást oda?
(mert még nincsen s ezt nem türhetem! az egyik kedvenc animemet nem kirakni.BAH!  :) )

Kvikveg

Cikk:http://www.fpsmagazine.com/mag/index.shtml
Letoltheto.

Anime, Mon Amour
Emru Townsend on the joy and mystery of discovering anime.

News

Fifty Years of Shooting Cartoons
Noell Wolfgram Evans talks to longtime animation cameraman George Davis.

What Is Anime?
Emru Townsend examines the question that has dogged the form for decades.

The Coolest Thing Right Now
Polygon Pictures honcho Shuzo John Shiota sees through the hype.

Reviews
Steamboy, Appleseed, Le cinéma épinglé Alexeïeff, The Boy Who Wanted to Be a Bear Collector's Edition, Harvey Birdman, Attorney at Law Vol. 1, Paranoia Agent Vol. 3: Serial Psychosis, Conversations: Chuck Jones

Where to Get It
How to find the titles mentioned in this issue.

The Essence of Anime
To Carl Gustav Horn, the answer is simple—it's Japanese animation.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Atyman

HI!

A Ghost in the shell -el kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mi a különbség a a Stand Alone Complex és Tachikoma Special sorozat között? Telejsen különbözõ történetekrõl van szó?

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Üdvözlettel: Atyman

Assassin

Quote from: RouninCsak egy music videom van. Dc++ esetleg?

Ühüm.. ott van.

Torrenten találtam, de az is csak bemutató. Érdekelne.
DC-n hol?
" There is no sin to know their sins."

ArchElf

Quote from: AtymanHI!

A Ghost in the shell -el kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mi a különbség a a Stand Alone Complex és Tachikoma Special sorozat között? Telejsen különbözõ történetekrõl van szó?

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Üdvözlettel: Atyman
A Tachikoma Special kis történetek a Tackikoma-król, akiket a SAC-ban mutattak be (kis robotok, azaz olyan izészerû hogyishívjákok, na).
Ha nem láttál még SAC-et, úgysem tudod. Nem érdemes megnézni a SAC nélkül õket, mert ugyan aranyosak, de semmit nem fogsz érteni belõlük.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Fazék

Ja izé, már tegnap be akartam írni, csak elfelejtettem, hogy Elfen lied rajongók tölthetik az OVA 1. részét, mert mintha tegnap valami ilyesmit láttam volna pár torrent oldalon. Ugyan "nem vagyok oda" a sorozatért, de ha valakit érdekel, miért ne szóljak róla? :)

Dragon

Quote from: BlimpJa izé, már tegnap be akartam írni, csak elfelejtettem, hogy Elfen lied rajongók tölthetik az OVA 1. részét, mert mintha tegnap valami ilyesmit láttam volna pár torrent oldalon. Ugyan "nem vagyok oda" a sorozatért, de ha valakit érdekel, miért ne szóljak róla? :)
Köszönjük szépen.  :merci:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

anatole

Quote from: BlimpJa izé, már tegnap be akartam írni, csak elfelejtettem, hogy Elfen lied rajongók tölthetik az OVA 1. részét, mert mintha tegnap valami ilyesmit láttam volna pár torrent oldalon. Ugyan "nem vagyok oda" a sorozatért, de ha valakit érdekel, miért ne szóljak róla? :)
ööö, a 14. részre vagyis a specialra gondolsz? ugyan még nem hallottam volna h valaki ovaként hivatkozzon rá, lévén ez egy plusz rész a dvd kiadáson, tehát nem "elsõ" ... viszont ha valami mást láttál ami Elfen Lied az érdekelne :rolleyes:

Dragon

Quote from: anatoleööö, a 14. részre vagyis a specialra gondolsz? ugyan még nem hallottam volna h valaki ovaként hivatkozzon rá, lévén ez egy plusz rész a dvd kiadáson, tehát nem "elsõ" ... viszont ha valami mást láttál ami Elfen Lied az érdekelne :rolleyes:
Az animesukin "OVA"-ként szerepel, de ott is leírják, hogy idõrendben kb. a 10.-11. rész közé beférõ 14. részrõl van szó.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Fazék

Quote from: bpka000Az animesukin "OVA"-ként szerepel, de ott is leírják, hogy idõrendben kb. a 10.-11. rész közé beférõ 14. részrõl van szó.
Oh, bocsánat, akkor engem is sikerült megtéveszteniük, az OVA kifejezéssel :) Azt hittem ez már az, amivel régóta fenyegetõznek mint folytatás... :rolleyes:

(bezzeg pont most halódik az AniDB, hogy még csak ne is tudjam ellenõrizni tévedésemet... - legalábbis hihetetlenül belassult)

Ramiz

Quote from: AlkyraHé, srácok. Szeretnék írni egy ismertetõt az Onegai Twinsrõl az aoianime-n.
Meg tudnátok mondani, hogy kivel kell kapcsolatba lépnem, hogy fel rakjanak egy ileírást oda?
(mert még nincsen s ezt nem türhetem! az egyik kedvenc animemet nem kirakni.BAH!  :) )

Szerintem ezt tõlük kérdezd meg. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Kijött két web-promo a Saikano OVA-ból, már ha érdekel valakit. :) Bár ha jól sejtem semmi újat nem mondok, de hátha mégis. :)

Sinistro

Bemutató: Idén szeptember 13-án USA, szept. 14-én Japán. Ez még kb. 2,5 hónap  :bruhuhu: .

.Attila

Quote from: SinistroBemutató: Idén szeptember 13-án USA, szept. 14-én Japán. Ez még kb. 2,5 hónap  :bruhuhu: .
És miért USA elõször? :mad:

Fazék

Woah! Hegylakó  anime készül! Elõször nevetni akartam, de aztán elolvastam az eddigi infót a dologról és jócskán meglepõdtem! :eeek: Ugyanaz a Yoshiaki Kawajiri fogja rendezni, akinek köszönhetjük az X sorozatot és a Vampire Hunter D: Bloodlust-ot!!  :jee:
Még nagyon odébb van, 2006-ot írtak hozzá, de az én érdeklõdésemet sikeresen fölkeltették! :)

.Attila

SaiyaGin

Az AniDB-n azt írják, hogy július 14-én mutatják be a Full Metal Panic The Second Raid 1. részét.  :)

.Attila

The official website for School Rumble now has a trailer for the upcoming School Rumble: Neru Musume wa Sodatsu PS2 game.

According to publicity material that appeared in Weekly Shonen Champion issue #27, the second season of May Hime, previously rumored to be called Mai-Hime Next Stage, is going to be called Mai Maid or 夏姫☆MAiD.

Ez utóbbi meglepett, mert ha igaz az anidb leírása, akkor eléggé eltérõ lesz a történet az elsõ sorozattól. Remélem azért annyira nem szakadnak el tõle.

.Attila

Sailor Moon Manga Rights Expired
As with the rights to the various anime series, the rights to the Sailor Moon manga have completely reverted to the Japanese owners. Tokyopop has confirmed that their Sailor Moon manga is now out of print.

.Attila

HOUSTON, June 20, 2005 —ADV Films, the number one producer-distributor of anime in North America, regrets to announce a July 12 slate that will leave fans breathless – and strapped – going into the dog days of summer: volume two of Elfen Lied, the second installment of Full Metal Panic? FUMOFFU, the fourth disk of Hello Kitty's Animation Theater®, and the critically-acclaimed animated feature film The Place Promised in Our Early Days.

Reméljük a fansubberek ráugranak az FMP-re azonnal :) (és nem az EL-re)

Darkstar

Quote from: Bonci...volume two of Elfen Lied...

Öhh...  lenni :lame: , de ez most valami második sorozat vagy csak a már meglévõ részek egy csoportját hívják így?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarÖhh...  lenni :lame: , de ez most valami második sorozat vagy csak a már meglévõ részek egy csoportját hívják így?
Gyanítom, hogy az elõbbi, de mivel még nem láttam az EL-t, ezért nemtom.

Darkstar

Quote from: BonciGyanítom, hogy az elõbbi, de mivel még nem láttam az EL-t, ezért nemtom.

Én remélem, hogy az elsõ! (Mármint hogy ez a 2. sorozat)   :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dragon

Szerintem ez szimplán a második DVD lesz az 5-6-7 részekkel.
a "vector one" címûn ugyanis az elsõ 4 van:
http://www.advfilms.com/CatalogFilms_Detail.asp?ID=146