Leírások, Hírek, Linkek

Started by zsozso, 2003-06-22, 14:39:07

Previous topic - Next topic

Mattanja

Azt hiszem ennek itt van a legjobb helye.
Íme a Forces - GOD HAND MIX c. szám eredeti szövege és a fordítása:
Hai Yai Forces!
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Baldy

Véleményem szerint ide tartozik a leginkább, ugyhogy ime, itt egy hir:
Nov. 27-n szombaton ismételtem megrendezésre kerül az Õszi seregszemle keretein belül az AnimeCon a Magyar Anime Társaság szervezésében. Az info az alábbi linken található: AnimeCon 2004
Remélem sokan eljöttök majd, én biztos ott leszek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Mattanja

Íme néhány Naruto kép. Elég jók. Mi több... :rolleyes:
8]]=((

Shadowolf

Quote from: ShiroiÍme néhány Naruto kép. Elég jók. Mi több... :rolleyes:

De mi közük van ehhez a topichoz? :confused:

Mattanja

Quote from: ShadowolfDe mi közük van ehhez a topichoz? :confused:
Volt itt már annyi minden, azt hittem, ez is jöhet ide. De ha gondolod, akkor átteszem az off-ba.
?
8]]=((

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Setike

Valahol láttam egy petíciót, anime csatorna létrehozására...megkeresem, hátha titeket is érdekelne... :)

Setike

Hímer Zsanett petíciót indított, Legyen Anime+ egész nap, külön csatornaként címen, amivel azt szeretné elérni, hogy egy olyan Magyar animecsatornánk legyen, ahol nem csak este mennek anime-k, hanem egész nap sugároznák!^^
Ott is elérhetõvé tennék a nézését, ahol eddig nemlehetett fogni!

-A véleményetek sokat számít. Már 134-en aláírták.^^

ITT te is aláírhatod! :lol:

Szerintem nagyon jó ötlet, habár sok akadályt látok még a dolog elõtt...de meglátjuk...hátha vannak még csodák, és ehhez a csodához egy indurit mi is hozzájárulhatunk!  :tezsvir:

.Attila

Totál reménytelen elképzelés. Mekkora is a magyar anime nézõtábor? Ha ennek a nagyrésze leül egyszerre, akkor talán megéri anime leadni vmikor estefele (mert többnyire akkor vannak otthon a legtöbben). De egész nap? A nap nagyrészében igen kevés nézõ lenne, ez a vállalkozás igen rövid idõ alatt csõdbe jutna.
Kicsit mélyebben belegondolva: kik vannak otthon napközben, délelõtt és délben? A háziasszonyok, ezért adnak le mindenféle dél-amerikai sorozatokat, telefonos játékokat meg olasz stílusú vedd_már_meg_mert_nagyon_olcsó_és_még_ráadásul_nagyon_használható_termék reklámokat. Szerinted hány háziasszony fog anime-t nézni? :rolleyes:
Reménytelen vállalkozás.

Dragon

Quote from: TriviReménytelen vállalkozás.
Szerintem is, az egyetlen értelmes megoldás az On Demand (Pay-Per-View (?)) TV, de akkor mi a különbség az internet? (a krokodil?)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

sirtomi

Nekem bõven elég lenne, ha legalább heti egy-két alkalommal adnának valami jó anime -t valamikor este.
Egy egész napos csatorna szerintem sem túl jó ötlet, napközben nem sokan néznék.

Moha

Szerintem sincs akkora a magyar Anime rajongótábor, hogy 0-24 mehessen egy csatorna. Kicsi az ország, és ráadásul sokkal kevésbé ismert itt az anime, mint mondjuk az USA-ban.
Mindegy, azért aláírtam, veszíteni nem fogok semmit.

Djinn

Quote from: TriviTotál reménytelen elképzelés. Mekkora is a magyar anime nézõtábor? Ha ennek a nagyrésze leül egyszerre, akkor talán megéri anime leadni vmikor estefele (mert többnyire akkor vannak otthon a legtöbben). De egész nap? A nap nagyrészében igen kevés nézõ lenne, ez a vállalkozás igen rövid idõ alatt csõdbe jutna.
Kicsit mélyebben belegondolva: kik vannak otthon napközben, délelõtt és délben? A háziasszonyok, ezért adnak le mindenféle dél-amerikai sorozatokat, telefonos játékokat meg olasz stílusú vedd_már_meg_mert_nagyon_olcsó_és_még_ráadásul_nagyon_használható_termék reklámokat. Szerinted hány háziasszony fog anime-t nézni? :rolleyes:
Reménytelen vállalkozás.
Hát telejesen fel vagyok háborodva! Én pl. itthon dolgozom, és nem vagyok háziasszony. De ha az lennék, akkor is nézek anime-t!  :uzi:  :hehe:  :)
Egyébiránt teljesen igazad van. Tényleg nem lenne elég nézõ. Ráadásul én meg munka helyett azt nézném  :rolleyes: Az meg ugye nekem nem túl gazdaságos...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Nem tudom, pontosan mi ez az oldal, de Yoshitoshi ABe munkáival kapcsolatos (Haibane Renmei, Niea7...) ---> klikk
Japánul van.

Xipe

Quote from: MohaSzerintem sincs akkora a magyar Anime rajongótábor, hogy 0-24 mehessen egy csatorna. Kicsi az ország, és ráadásul sokkal kevésbé ismert itt az anime, mint mondjuk az USA-ban.
Mindegy, azért aláírtam, veszíteni nem fogok semmit.

Az USA-ban sem annyira ismert a legtobb anime.
ott inkabb a Pokemon szintu marhasagok mennek igazabol.
Cartoon Network-on ment a Cowboy Bebop es az Inuyasha, most speciel nem tudom mi megy, de az tuti hogy Digimon meg hasonlok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

naVi

hela, tudnátok mondani nekem egy oldalt ahol vannak fenn anime torrentek? ;]
igazából fight club érdekelne és nemtalálom sehol ;[

.Attila

Quote from: naVihela, tudnátok mondani nekem egy oldalt ahol vannak fenn anime torrentek? ;]
igazából fight club érdekelne és nemtalálom sehol ;[
A Help/Bittorrent topicban találsz egy rakatot, de adok én egy-kettõt ide:
http://a.scarywater.net/
Ezek keresõk:
http://www.torrentbox.com/
http://www.torrentspy.com/

Dragon

Nos úgy tûnik egyenlõre, hogy DB-ék folytatják a Naruto fansubbolását.
http://yhbt.mine.nu/t/
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Moha

Hello!

Nem tudjátok, mi lett az AniDB-vel? Jóideje elérhetetlen.

Fazék

Quote from: MohaHello!

Nem tudjátok, mi lett az AniDB-vel? Jóideje elérhetetlen.
megváltozott a címe:
http://www.anidb.info/

Itachi

Quote from: bpka000Nos úgy tûnik egyenlõre, hogy DB-ék folytatják a Naruto fansubbolását.
http://yhbt.mine.nu/t/
Nem csak õk...Aone ék is. :)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Moha

Quote from: Blimpmegváltozott a címe:
http://www.anidb.info/
Köszönet érte! :merci: Csak nem értem, a régi címrõl miért tûnt el nyomtalanul. Legalább valami infót hagyhattak volna.

Dragon

Quote from: ItachiNem csak õk...Aone ék is. :)
és ugye ez a trackerük: )illetve ahol a .torrent -eket tartják)
http://a.scarywater.net/aone/
?
a 123-as van már DB subbal, AonE subot még nem láttam, de akkor ezekszerint itt majd meglesz

Daryoon

Üdv!

Amióta megszünni látszik az Animevilág honlapja, folyamatosan keresek olyan linket, ahonnan magyar feliratokat tudnék leszedni anime filmekhez/sorozatokhoz. Please ha valaki tudna ajánlani nekem, azt nagyon megköszönném.
 A Ghost in the Shell - Stand Alone Complex sorozatához lenne most a legfontosabb a magyar felirat mindkét szezonhoz, vagy amelyikhez van kész. Nem igazán vagyok ebben naprakész. Köszönöm mégegyszer

Daryoon

Mattanja

Quote from: DaryoonÜdv!

Amióta megszünni látszik az Animevilág honlapja, folyamatosan keresek olyan linket, ahonnan magyar feliratokat tudnék leszedni anime filmekhez/sorozatokhoz. Please ha valaki tudna ajánlani nekem, azt nagyon megköszönném.
 A Ghost in the Shell - Stand Alone Complex sorozatához lenne most a legfontosabb a magyar felirat mindkét szezonhoz, vagy amelyikhez van kész. Nem igazán vagyok ebben naprakész. Köszönöm mégegyszer

Daryoon
Javaslom nézz szét a Felirat threadben. ;)
8]]=((

Djinn

Daryoon
Esetleg itt.  :)
Bár itt ugye nem csak anime felirat van...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Manitu

Daryoon
Felíratok ügyében nézz szét itt. De nekem úgy rémlik, hogy a SAC-hoz van fenn magyar felirat az FTP-n is. A második szezon tudtommal még nincs teljesen lefordítva, bár a //www.feliratok.hu -n találtam néhány epizódot.

kikuchiyo

A GITS_SAC_G1_NEW vagy hasonló nevû könyvtárban megtalálod az elsõ sorozat angol és magyar feliratait, a fent lévõ verzióhoz idõzítve. A második sorozatból pár van, nem túl jó fordításban.
Failure is the default option

Baldy

A MAT tagjaként levlistán is fent vagyok, és kaptam ma ezt a szép levelet, amit talán érdemes lenne nektek is ismernetek:

Sziasztok!

> Engem érdekel, és szerintem másokat is, hogy melyek ezek a komolyabb
> tevékenységek, ill. melyek azok a fontosabb (publikus) kapcsolatok, melyekre
> számítani szeretne a jövoben a MAT. Nem teljesen tartozik ide, de én azon
> tagok közé tartozom, melyek elsosorban azért fizetik ki a tagdíjat (idoben),
> hogy a fenti kérdésekre legyen, lehessen válasz, és legyen mibol
> tevékenykedni a kituzött célokért. A taggyulésen beszámolni véleményem
> szerint nem elég. Ha pedig még nincs mirol beszélni, elnézést kérek, és
> tekintsétek e levelemet tárgytalannak.

Orulok, hogy van erdeklodes. :) Eloszor is az A+-al egyre komolyabb a
kapcsolatunk. Elvallaltuk, hogy megcsinaljuk a honlapjukat, cserebe mi
szerkesztjuk. Mivel ez egy TV-ben reklamozott honlap, eleg jo
reklamfelulet. Tovabba arra is lehetoseg van, hogy penzert masok
reklamait feltegyuk, ha igy dontunk, ezzel bevetelhez jutva.

A mostani AMV versenyt is az A+ szponrozalja, a TV-ben hirdeti, ott
lesz kozonsegszavazas is. A jobb AMV-k bekerulnek a musorba, es a
harom dobogossal interview fog keszulni. A dij most meg kozepesebb
meretu lesz (ok keresnek szponzort, amik szoba jottek: videokamera,
jogtiszta vago-software), de kovetkezo versenyre mar egy japan ut is
felmerult.

Mangakiadas teren rendkivul igeretes fejlemenyek vannak, de ezek
egyenlore meg uzleti titkok. Egyebkent ugy tunik, hogy a conjaink
kiadasait is szivesen szponzoraljak (projektorostol, stb).

Emellett mar tobbszor hivtak meg minket radioba, egyszer voltunk
TV-ben is. Ott leszunk a kepregenyfesztivalon, az atjaro napon, voltunk
mar a japan alapitvanynal.
Mostani rendezvenyunket pedig beregisztraljuk az "EU-Japan emberek kozti
cserekapcsolatok eve" programba.

A reszleteket viszont majd tenyleg a kozgyulesen meseljuk.

Szóval röviden és tömören: Érdemes MAT tagnak lenni, gyertek majd a Conra :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: BaldyA mostani AMV versenyt is az A+ szponrozalja, a TV-ben hirdeti, ott
lesz kozonsegszavazas is.
Hol lehet errõl az AMV versenyrõl bõvebb infót megtudni? Engem érdekelne, indulnék rajta. :)