Leírások, Hírek, Linkek

Started by zsozso, 2003-06-22, 14:39:07

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: bpka000Szerintem ez szimplán a második DVD lesz az 5-6-7 részekkel.
a "vector one" címûn ugyanis az elsõ 4 van:
http://www.advfilms.com/CatalogFilms_Detail.asp?ID=146

Ettõl "félek" én is. vol 2 . Pedig örülnék egy második szériának!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Az elõbb nem néztem, most itt van ugyanarról a forrásról:

Elfen Lied Vector Two (SRP $29.98 DVD) is a DVD-only release including episodes 5-7, presented in both English 5.1 and Japanese 5.1 with English subtitles. Extras include video segments covering character artwork and production artwork, plus clean opening animation, clean closing animation, and previews of upcoming ADV Films releases.

Sajnos ugyanez vonatkozik a FMP-re:

Full Metal Panic? FUMOFFU: Full Metal Fracas! (SRP $29.98 DVD) is a DVD-only release including episodes 4 – 6, presented in both English 5.1 and Japanese 2.0 with English subtitles. Extras include character artwork, the original Japanese preview, and a special insert, "The Mysteries of FUMOFFU, plus clean opening animation, clean closing animation, and previews of upcoming ADV Films releases.

Na mind1, korai öröm volt. Nem olvastam végig a hírt, mert a Full Metal Fracas! így nem volt ismerõs.

Darkstar

Quote from: BonciNa mind1, korai öröm volt.

Blimp/Fazék most nézzen félre! Az EL népszerûségébõl kiindulva biztosan lesz második széria (szvsz), ezért én már azt hittem, hogy ilyen gyorsan kijöttek vele! Ezek szerint még várnom kell egy  ideig.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: DarkstarBlimp/Fazék most nézzen félre! Az EL népszerûségébõl kiindulva biztosan lesz második széria (szvsz), ezért én már azt hittem, hogy ilyen gyorsan kijöttek vele! Ezek szerint még várnom kell egy  ideig.
Nem kell félrenéznem :) Egyszerûen tudom, hogy kerülnöm kell a sorozatot, mert csak fölöslegesen bosszankodnék rajta. :) Felõlem akár DB méretû sorozatot is csinálhatnak belõle, csak tényleg ne az legyen, hogy minden fansubber csapat erre a sorozatra ugrik rá, mert az a legszánalmasabb az egészben! Egy GitS SAC 2ndGiG-et pedig még mindig csak 1 csapat (1 ember?) fordít... én csak ezt tartom rettentõen dühítõnek.  :mad: annyi más jó sorozat van, nem hiszem, hogy EL-bõl 30-féle verzió kéne...  :ejj:

Dragon

Quote from: Fazéknem hiszem, hogy EL-bõl 30-féle verzió kéne...  :ejj:
semmibõl sem kell, egy jó kell mindenbõl :p :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Darkstar

Quote from: bpka000semmibõl sem kell, egy jó kell mindenbõl :p :D

Így igaz! De az az egy tényleg jó legyen!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Quote from: FazékEgy GitS SAC 2ndGiG-et pedig még mindig csak 1 csapat (1 ember?) fordít...

Asszem arról van szó, hogy még az elsõ sorozat idején az I.G. Productions beszólt a fansubber-csapatoknak, hogy nem kéne. Ezért a legtöbb csapat abba is hagyta, és nem is kezdték el a 2. sorozatot.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyoAsszem arról van szó, hogy még az elsõ sorozat idején az I.G. Productions beszólt a fansubber-csapatoknak, hogy nem kéne. Ezért a legtöbb csapat abba is hagyta, és nem is kezdték el a 2. sorozatot.
ezt én is tudom, de EL-nél nem szóltak ezek szerint?? nehezen hiszem el... vagy külön örülnek a +hype-nak?

Darkstar

Quote from: Fazékezt én is tudom, de EL-nél nem szóltak ezek szerint?? nehezen hiszem el... vagy külön örülnek a +hype-nak?

Sztem kifejezetten tetszett nekik, hogy 6 (?) nagy fansubber csapat egymással versenyezve adta ki a részeket.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん


Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

.Attila

Fullmetal Alchemist 3 PS2 játék
Megjelenés július 21 Japánban. Gondolom ez se fog Európában megjelenni. RPG.

.Attila

Érdekességek:


1. Japan's First Manga Department in higher learning will begin next spring at Kyoto Seika University.

Two Hundred Students will have the option to take classes in spring of 2006 in the newly created Manga Department at Kyoto Seika University.. There are a number of students who are already enrolled in Manga courses that are currently available there. These existing classes will be merged into the new department. The new Manga Department will include courses to produce manga, as well as animation.


2. Shareholders of Bandai and Namco give approval of merger.

This past week, Namco shareholders followed the Bandai shareholders in voting to approve a full merger between the companies. The merger will create one of the largest game and toy companies in the region, and one of the largest in the world. Full details of how the companies will work together expected to be announced in September. Namco Bosses are assuring staff and shareholders that the merger will not be a catalyst for staff layoffs, as the business sectors of the companies do not overlap. There has been no word as to how the merger will affect the North American operations of the two respective companies. Currently, Namco is based out of Northern California while Bandai is based in the Southern California.

.Attila

QuoteThe new Shonen Jump online newsletter (released yesterday), had the following statement regarding Naruto:


Naruto, the great ninja anime, is coming to Cartoon Network this fall. You know that — you know because you read SHONEN JUMP, your source for Naruto anime news, and for the original Naruto manga. And now we've got a special report for you: the launch schedule!

Naruto will debut on Cartoon Network on... Saturday, Sept. 10, at 9:00pm, as part of the Toonami block. Episode 1 will run at 9:00pm, and Episode 2 will run at 9:30pm. Yeah, two in a row. Then, Cartoon Network will repeat Episode 1 at 10:00pm and Episode 2 at 10:30pm.

The following Saturday, Sept. 17, Naruto will settle into its regular weekly broadcast schedule: 9:00pm.
Hurrá, még egy anime, amit a magyarországi Cartoon Network nem fog játszani.
QuoteMagazine Holds Exam to Select Top Otaku

Elfics, a Japanese magazine published every second month by Biblos, is running an exam to select Japan's 100 biggest otaku.

The upcoming issue of Elfics, on sale August 5th, will include a supplementary booklet carrying the exam, which includes dozen's of questions. The exam will be based on an honor system, trusting candidates not to refer to outside material as they fill out the booklet.

After the exams booklest are sent in and graded by computer, Biblos will announce the top 100 or so Otaku on the Internet in October.
Istenem :rolleyes:
QuoteInitial D so Popular in Hong Kong that Live Action Movie Trounces Star Wars at the Box Office

The associated Press reports that the new Initial D live-action movie earned US$3.6 million during the first ten days of its Hong Kong theatrical release. By comparisson, Star Wars: Episode III — Revenge of the Sith and Mr. and Mrs. Smith, both currently showing in Hong Kong, earned $2.4 million in 45 days and $2.8 million in 25 days respectively.

The movie features Chinese superstar Jay Chou and is directed by Andrew Lau and Alan Mak, the directors behind Infernal Affairs, one of the most successful movies ever released in Asia.

Cobra

Initial D-bõl remélem lesz feliratos verzió torrenten nemsokára :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

A Mai HiME 2. sorozatának címe úgy tûnik nem a korábban említett lesz, hanem Mai Oto HiME.
Továbbá a sorozatban úgy tûnik visszatér Natsuki és Shizuru (forrás: AnimeSuki fórum, http://s05.imagehost.org/1215/Mai_Oto_HiME.jpg )

Darkstar

És kb mikor lesz az a második sorozat?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

#227
Quote from: DarkstarÉs kb mikor lesz az a második sorozat?
Idõpont? Az a kérdés máshol még fel sem merült :) Jelenleg az alaptörténeten megy filozofálgatás. Most olvasom végig az AnimeSuki ezen topicját, és szépen ide feldobok mindent, amit találok, kezdjük ezzel:

http://www.myhime.de/index.php?c=image&n=images/news/next3.jpg

Nos, úgy tûnik, hogy a történet visszamegy az idõben. A fõszereplõk Arika és Mashiro lesz. Helyszín: Európa, idõ: középkor. Lehet, hogy az elõzményeket tudjuk meg. De még ez sem biztos. Lehet, hogy Mashiro tért át másik dimenzióba, ilyen tippek is vannak (különben hogy került volna oda Natsuki és Shizuru).

Ezt a képet próbáljátok meg értelmezni, mások se tudják, valszeg csak reklám:
http://s05.imagehost.org/1199/mai_and_arika.jpg

edit: btw. az idõvisszautazás nekem tûnik valószínûletlennek. Ez az Arika hölgyemény is megjelent a Mai HiME végén, akkor hogy kerül vissza (ha nem is a középkorba, de) 300 évvel azelõttre?


Na most olvasom, hogy a Mai HiME utolsó része egy külön DVD-n fog kijönni augusztusban, vágatlanul (ez talán sokat megmagyarázhat, ami másoknak nem tetszett). Plusz azt remélik, hogy a következõ sorozatról is fog infokat tartalazni. Vki tippje szerint októberben kezdik majd vetíteni Japánban... asszem meglesz, mit fogok nézni kint (ha meg tudom nézni vhol :)).

Darkstar

#228
Ezek szerint még sokat kell aludni.  :bruhuhu:  Nem baj, addig nézek mást.

Quote from: BonciEzt a képet próbáljátok meg értelmezni, mások se tudják, valszeg csak reklám:
http://s05.imagehost.org/1199/mai_and_arika.jpg

Ezt több, mint valózínû.  :rolleyes:


Quote from: Bonciedit: btw. az idõvisszautazás nekem tûnik valószínûletlennek. Ez az Arika hölgyemény is megjelent a Mai HiME végén, akkor hogy kerül vissza (ha nem is a középkorba, de) 300 évvel azelõttre?
Ötletem sincs.

Quote from: Bonciasszem meglesz, mit fogok nézni kint (ha meg tudom nézni vhol :)).

Remélem már tudod, hogy hogyan fogod felvenni és elküldeni ide. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

#229
Most klikkeljetek az elõzõ postomban az elsõ linkre. Nézzétek meg a 3. lányt felülrõl. Megvan?
Akkor most klikk erre a linkre:
http://imladris.interfree.it/img/evidence/evidence009.jpg
Egyre jobb lesz, nem? :)
Felvenni? Kétlem, hogy bárhogyanis fel tudnám venni, de meglátjuk. Még megnézni is problémás lesz, mivel egy db TV lesz, ha egyáltalán lesz, a kollégiumban. Viszont DVD-n hamar ki fogják dobni szerintem, csak nem lesz angol felirat.

edit:
még új képek és karakterek:
http://s05.imagehost.org/view.php?image=/1250/Mai_Oto_HiME_info1.jpg
http://s05.imagehost.org/view.php?image=/1250/Mai_Oto_HiME_info2.jpg
http://s05.imagehost.org/view.php?image=/1250/Mai_Oto_HiME_info3.jpg
Utolsó képhez: a macska neve... Mikoto?! Jujj...
És Akane is itt van, szépen lassan gyûlik a csapat, még Midori nagyon kéne :)

Darkstar

Szvsz valahogy bele fognak tenni mindenkit. Remélem Mai-t és Nagi-t 2. 3.   is!   :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Stairan

Quote from: CobraInitial D-bõl remélem lesz feliratos verzió torrenten nemsokára :)
Már van! :)
torrent

Cobra

Most olvastam, hogy elvileg augusztus 23-tól új One Piece részek lesznek az RTL2-n.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Karma XXL

Az elõbb kerestem rá, de nem láttam semmi relevánst...

Az AXN adja a Samurai 7-t! Péntekenként 21:10-kor, és szombat hajnalban 00:40-kor ismétlik.

Most adták a második részt, japán szinkronnal, magyar felirattal. Nekem tetszett a minõsége.

Fazék

Kijött az elsõ rész 2-féle fansub változatban is az FMP folytatásból  :jee:

.Attila

Quote from: FazékKijött az elsõ rész 2-féle fansub változatban is az FMP folytatásból  :jee:
Torrent plz! :)

Fazék

Quote from: BonciTorrent plz! :)
egyik fajta, másik  fajta változat. sajnos az egyiknél server down van, a másiknál pedig nem volt seeder. irc-rõl lehet a leggyorsabban beszerezni. annyi hogy ne lepõdjetek meg, amikor kiadjátok az "/xdcc akármi" parancsot, és semmi visszajelzést sem kaptok, egyszer majd elindul a letöltés, és nekem ez volt a leggyorsabb. van 2 http-s cím is, az egyik itt, a másikra nem emlékszem, de sajnos ez elég lassú volt nekem. jó töltögetést :)

.Attila

QuoteNEWTYPE USA LAUNCHES EXCLUSIVE NEW SERIAL MANGA
Neon Genesis Evangelion: Angelic Days begins in August 2005 issue

A bold retelling of the classic anime series!

HOUSTON, July 14, 2005—Anime fans wondering how life might be different for the cast of Neon Genesis Evangelion will finally get an answer starting this August when Newtype USA begins its serialization of the exhilarating new manga Neon Genesis Evangelion: Angelic Days!

Based on a popular PC and PlayStation 2 game released only in Japan, Angelic Days takes the angst-ridden Eva pilots and sets them in a lighter, brighter world, where choosing the right girlfriend is more important than saving Earth from unimaginable threats. With comedy, action and romance (plus a dollop of fan service), Angelic Days is sure to please hardcore Evangelion fans as well as casual readers simply looking for a lighthearted manga romp.

"Fans have been eager to see this manga released in English ever since it debuted in Japan," says Newtype USA editor in chief Gary Steinman. "We are so pleased to be able to offer it first in the pages of our magazine. It's so much fun to see familiar characters like Shinji, Asuka and Rei dealing with everyday problems instead of imminent destruction!"

After the serialization is finished, the complete story will be released as graphic novels from ADV Manga. The final release date hasn't been set, but expect the first volume sometime in 2006.

Availability

Newtype USA Vol. 4, Issue 8 will be available August 1, 2005.
Hmm... új NGE manga :)
Angol nyelvû scan-ek vannak már egyébként?

.Attila

edit: Mai HiME manga torrentet akartam belinkelni, de nem ment, mert a link kapcsos zárójeleket tartalmaz, amitõl a BB kód meghülyül.
Egyébként állítólag a manga története igencsak más, mint az anime-jé, több ecchi van benne, és sötétebb.

Darkstar

"Simán" nem tudnád beírni a linket? Érdekelne.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん