Leírások, Hírek, Linkek

Started by zsozso, 2003-06-22, 14:39:07

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: FazékNincs kedve valakinek rámutatni egy mûködõ(!) shinsen-subs által elkészített Blood+ ep04 torrent-re? köszi :)

szerk: most olvasom az irc csatijukon, hogy ez leaked és a proper verzió csak késõbb jön. kár...
blood+ 04 103k/s jón. :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Quote from: Necridblood+ 04 103k/s jón. :)
köszi, de én inkább megvárom a hibátlan verziót :)

Necrid^

Quote from: Fazékköszi, de én inkább megvárom a hibátlan verziót :)
Én is csak poénból inditottam. amugy a [live-evil] mi lett?

Fazék

Quote from: NecridÉn is csak poénból inditottam. amugy a [live-evil] mi lett?
Hát úgy néz ki, ők egy kicsit belassúltak, maradt az SHS mint leggyorsabb, illetve esetleg pár napos késéssel hozzájuk képest a türelmesek a talán kicsit igényesebb Bakakozou csapat munkáját tekinthetik meg :) szóval én SHS változatban fogom végignézni a sorozatot :D

Necrid^

Quote from: FazékHát úgy néz ki, ők egy kicsit belassúltak, maradt az SHS mint leggyorsabb, illetve esetleg pár napos késéssel hozzájuk képest a türelmesek a talán kicsit igényesebb Bakakozou csapat munkáját tekinthetik meg :) szóval én SHS változatban fogom végignézni a sorozatot :D
Akkor szintén. :)

Fazék

de úgy néz ki rövidesen kint lesz a hibátlan verzió is irc csatijukról:
Quote[00:57] it will be out once I get it uploaded to our seeder
azt hiszem még megpróbálok ébren maradni az elindításához  :D

szerk: YESSS megérte várni :) már jön is fél óra és nézhetem :D

Fazék

Nem tudom elhinni...

kb már 20x elszámoltam 10-ig és csak ezen mûvelet után írok a fórumba. viszonylag már megnyugodtam.

ne méreszeljetek redves vacak D-Link router-t venni!!!!

megint a legjobbkor halt meg a net-em miatta, naná hogy 98%-nál és most már képtelenség bejutni a sorba irc-n, kénytelen vagyok valahogy bittorrent-tel kombinálni a letöltést... ha azt mondom hogy az ideg megöl, akkor finoman fejezem ki magam... hihetetlen milyen jól tud idõzíteni...

Darkstar

Quote from: FazékNem tudom elhinni...

kb már 20x elszámoltam 10-ig és csak ezen mûvelet után írok a fórumba. viszonylag már megnyugodtam.

megint a legjobbkor halt meg a net-em miatta, naná hogy 98%-nál és most már képtelenség bejutni a sorba irc-n, kénytelen vagyok valahogy bittorrent-tel kombinálni a letöltést... ha azt mondom hogy az ideg megöl, akkor finoman fejezem ki magam... hihetetlen milyen jól tud idõzíteni...
Hasonlóképpen éreztem magam, amikor a 4 portból kettõ gyors egymásutánban meghalt. Szintén D-link. :b+:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lothandar

Quote from: FazékNem tudom elhinni...

O szegeny nem tud raterpeszkedni a teljes savszelessegevel a fileokra, osztoznia kell a tobbivel :D
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

Fazék

Quote from: LothandarO szegeny nem tud raterpeszkedni a teljes savszelessegevel a fileokra, osztoznia kell a tobbivel :D
dehogy ez a bajom! ne viccelj már :mad: :) szimplán feldühödtem, hogy a kb 10-20x gyorsabb letöltési megoldást 98.5%-nál szabotálta a rohadt router. ha irc-n nem tudtam volna bejutni rohadt gyorsan a megjelenés pillanatában a sorba, hanem csak 5 perccel késõbb veszem észre és már csak a bittorrent marad, nem nyávogtam volna, van ilyen. akkor berakom bitcomet-be és reggelre lejön, de akkoris macera a maradék másfél százalék miatt szórakozni a torrent file-t leszedni, berakni a sorba, elintézni hogy az eddig letöltöttet folytassa, ahelyett, hogy már 2 perce nézném a részt és mehetnék aludni, de még meg is kell várnom azt a 10 percet, ami alatt leszedi a maradék 1,5%-ot... :rolleyes: ugyanis tudtam hogy már megint 9 elõtt keltenek és hajnali 2-3 óra környékén az a 10 perc is számít alvás ügyileg, de ahhoz meg túl türelmetlen voltam természetesen, hogy ne este nézzem meg, ha már ilyen hamar lent van... :)

Lothandar

Ertem en csak a 10-20x gyorsabb letoltesnel nem osztozol senkivel aki esetleg nem onnan szedi, erre gondoltam, :) , de valoban kenyelmesebb mint a torrent ezt nem tagadom en sem. Ha a router tonkremegy az pedig kulon anti-bonusz.
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

Merkol

Ha valaki eseteleg tud valamit a slayers royal sorozatról akkor kérem mondja meg ha tudja hogy honnan lehet leszedni mert csak a fõcímdalát látam és érdekel de sehol nem talaálom elõre is kösz.

Djinn

Quote from: MerkolHa valaki eseteleg tud valamit a slayers royal sorozatról akkor kérem mondja meg ha tudja hogy honnan lehet leszedni mert csak a fõcímdalát látam és érdekel de sehol nem talaálom elõre is kösz.
Lehet, hogy hülye vagyok, de az nem egy játék? :3x3:
Vagy egy játéksorozat, úgy értetted? :confused:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Google szerint a Slayers Royal egy játék.

Darkstar

Quote from: sirtomiGoogle szerint a Slayers Royal egy játék.
Az, ha minden igaz, Sega Saturn-hoz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Merkol

Játéknak szerintem nincs fõcimdala:D. Nem tom én multkor valahol láttam és nem tünt játéknak de nem tom mi lehet mert sehol nem találom.

Slayer_Ace

Sorozat:
The Slayers, Slayers Next, Slayers Try
OVA:
Excelent, Book of spells
Movie:
Perfect (the motion picture) , Gorgeous, Great, Premium, Return
Tudtommal ez minden anime ami a Slayers-el kapcsolatos

sirtomi

James Cameron már forgatja és 2007-ben kerül majd a mozikba!

http://www.sg.hu/cikkek/40560

Fazék

Quote from: sirtomiJames Cameron már forgatja és 2007-ben kerül majd a mozikba!

http://www.sg.hu/cikkek/40560
kb 1 éves hír, de mi is örülönk neki :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazékkb 1 éves hír, de mi is örülönk neki :)
Most még talán, de lehet, hogy késõbb már nem fogsz annyira... :3x3:

sirtomi

Én is hallottam róla régebben, de akkor még nem volt biztos adolog. De mostmár biztos hogy lesz, már készül.

Kiváncsivagyok milyen lesz, mindenképpen megnézem majd :)

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiMost még talán, de lehet, hogy késõbb már nem fogsz annyira... :3x3:
sztem de. :) a korábbi nem kevés hírbõl úgy vettem le, hogy Cameron azért csinálja meg, mert szereti a mangát! ami sztem sokat dobhat egy mû élvezhetõségén. megpróbálom elõkeresni a filmrõl az eddigi híreket, hogy kb ti is képben legyetek :)

szerk: már régóta biztos a dolog, hidd el nekem ;)

1 2 3 4

szerk2: fenébe, nem találom a híreket hirtelen

szerk3: itt a hozzászólások között, ha egy kicsit lejjebb görgettek, rengeteg interjúrészlet/beszámoló van Cameron készülõ filmjérõl

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiNyugtával a napot ;)
most mi a fenét mondjon erre az ember? :confused: igen elterjedt mondás, van igazságtartalma is, de nehogymár azt mondjátok, hogy nem örülhetek a hírnek és ne várjam a filmet... :rolleyes:

sirtomi

Örülj neki!!! Én is örülök és várom :)

Kuroi Tenshi

Jól van, akkor örülj neki és várjad, ha neked úgy jó ;)

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiJól van, akkor örülj neki és várjad, ha neked úgy jó ;)
bocsi, csak nem tetszik ez az óriási szkepticizmus, amit tanúsít mindenki, minden Amerikából jövõ dolog ellen. sztem ez még jól is elsülhet, na. :) én bízom Cameron bácsiban.

elvis

Bocsi, hogy mexakítom Cameron animekészítési képességeit firtató beszélgetést, de van egy égetõ technikai jellegû problémám, és nem találtam jobb topikot a segítségkérésre.
letöltöttem a codecpackot, és az ogm-eket frankón le is játsza, de az mkvékat egyáltalán nem. Bsplayerben zöld képernyõvel indít, aztán szépen lassan kibontakozik valami dropoutos, kivehetelen diribdarabos dolog, aminek a videónak kéne lennie, a hang rendbe van, sávokat is tudok váltani. plz help. köszi!
p.s.:
ha van help/faq fórum, akkor kérlek szóljatok.:lazza:
See you later Space Cowboy! :lazza:

Kvikveg

Ha valakit erdekelnek nemet openingek es endingek, kukkantson el ide:
http://pummeldex.de/downloads.php

Ajanlom pl a Vision of Escaflowne es a Golden Boy openingjet, tanulsagos. En eloszor ezeket a verziokat hallottam, utana kisebb sokk volt az eredetit hallani. Hellsingnel pl ellenkezoleg volt, a japan volt a jobb.
Sajnos a minoseguk nem a legjobb, de azert megeri megnezni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

zsozso

Quote from: KvikvegHa valakit erdekelnek nemet openingek es endingek, kukkantson el ide:
http://pummeldex.de/downloads.php

Ajanlom pl a Vision of Escaflowne es a Golden Boy openingjet, tanulsagos. En eloszor ezeket a verziokat hallottam, utana kisebb sokk volt az eredetit hallani. Hellsingnel pl ellenkezoleg volt, a japan volt a jobb.
Sajnos a minoseguk nem a legjobb, de azert megeri megnezni.
Hat

En csak azt tudom mondani, hogy izlesek es pofonok, az eredeti goldenboy intro es esca intro a playlistemben van, a nemet introk meg a /dev/null ban :p
Death is the only redemption