Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-10-11, 15:59:32
Sztem meg a zanpakutou-k a host "lelkéből" születnek. Ichi pl Rukiától kapta a shinigami erejét (mármint jelenleg ezt tudjuk, de sztem inkább csak felerősítette Ichi szunnyadó reiatsujét), de mégis két külön személyiségű zanpakutou-juk van.

Már csak azért is gyanítom ezt, mert mikor a shinigamik megkapják a zanpakutoujukat még abszolút nem erősek és fejlettek. A zanpakutou személyiségének megismerése az egyik alap pillére a további fejlődésnek. Nem tudom, hogy tápos extradimenzionális lények minek kötnél magukat valami zöldfülű kis senkikhez.
Az amit Rukiától kapott, még nem rendelkezett személyiséggel, se névvel. Meg azt Byakuya ledarálta.. Zangetsu csak utána jelent meg, mint Ichi saját ereje. :D

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-11, 16:24:37
Az amit Rukiától kapott, még nem rendelkezett személyiséggel, se névvel. Meg azt Byakuya ledarálta.. Zangetsu csak utána jelent meg, mint Ichi saját ereje. :D

Visszatérő nagy tévedés.

Az a kard amit Rukiától kapott az valóban Sode No Shirayuki volt. Ezt már Kubo is meregősítette. De igazából magadtól is rájöhetsz, ha figyelmes vagy. A mintázat Ichi régi kardjának a markolatán ugyanolyan volt mint amilyen Rukiáén.

Az más kérdés, hogy a kard avatárja Rukiában maradt, és Ichigo csak a kard erejét/képességeit kapta meg, vagyis emiatt nem is tudta őket használni.

Quote from: Dreamcleaver on 2009-10-11, 15:59:32
Nem tudom, hogy tápos extradimenzionális lények minek kötnél magukat valami zöldfülű kis senkikhez.

Talán mert egy amolyan "balancer" fajról van szó, akik fent akarják tartani a világ egyensúlyát, de mivel más dimenzionális szinten léteznek ezért közvetlenül nem képesek hatni a világra, csak ha szimbiózisba kerülnek egy itteni létformával?

És a' la, az első Zanpakutok kapcsolatot teremtenek a emberekkel, "kiválasztják" őket a Hollow-ok megtisztítására, majd ezzel megszületnek az első Shinigamik.

Makes more fucking sense that humans realizing that they should kill shit on ther own.
Amikor az emberek maguktól kezdenek igazságot osztani akkor Quincy történik.

Lythis

Quote from: Chronus on 2009-10-11, 15:12:50
Quote from: Lythis on 2009-10-11, 14:15:16
Az érdekel még, hogy honnan szereznek zanpakuto-t? Ha jól rémlik, akkor mindenkinek "lesz saját", de asszem Chronus írta korábban, hogy Hitsugaya-nak pl adták. ("Csókolom, kérnék egy mocskosultápos illúziós lélekaratót! Boccs fiam, azt Aizen elvitte múlthéten, mit szólnál egy fagyisárkányhoz?")

Szerintem a Zanpakutok extradimentionális létformák akik kiválasztanak maguknak egy Shinigamit a sok közül, akiben látnak potenciát, és rá ruházzák az erejüket. Hitsugaya kardja két ürgéhez kötötte magát egyszerre. Ezért SS az egyiket kinyírta. Mer miért ne.

Fogd fel úgy mint akármelyik x-edik szimbiotikus kapcsolatot akármelyik y-odik sci-fiből.
Csak itt a szimbiota nem materiális létforma, sokkal inkább egy "szellem", vagy magasabb létforma, vagy ilyesmi, aki csak az embereken (shinigamikor) keresztül tud behatni a világba.
Quote from: KUBO Q&AWas the spirit of her zanpakuto in him also?
The outside [of the zanpakuto] has the design of Rukia's but when he was fighting at the beginning, the spirit was his – Ichigo's. At one point during some battle, Urahara tells him that Ichigo's zanpakuto is big, but there's nothing in it. So at that time he hasn't really developed his spirit in it, but he gradually starts to.

ez ott bukik, hogy valahol a kardokban lévő extradimenzionális lények - ha ebből indulunk ki végülis az adott shinigami részét képezik. Ezt egyfelől megerősíti Kubo bácsi fenti válasza, másfelől ottvan az a nem kicsit elhanyagolható tény, hogy Zangetsu lazán átment Hollow Ichigóba egy idő után.
Ebből nekem az jön le, hogy azok is a shinigamik énjei valahol, csak valami idegbeteg Kubo twist miatt kapnak saját formákat.
Ez mondjuk nem fér össze avval, hogy külön filler arc van a zanpakutóknak az anime-ban mondjuk. Legalábbis nekem sántít valahol.
Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy Ichigo hollow énje annyira erős volt, hogy effektíve átvette a zanpakuto szerepét. Ezesetben lehet, hogy Shinjiéknél is hasonló dolog van.
Sőt, ha nagyon tovább akarom rágni magam ezen a crack theory-n, akkor lehet, hogy az összes hollow valahol zanpakuto alapanyag.

Bishop

Nekem meg jobban bejön az az elmélet hogy amikor az ember/lélek elér egy bizonyos reiatsut akkor a lélek ketté válik és megalakul a zanpaktou, ezért is van hogy a személyiségük annyira hasonlít. Lásd Yumichika Rangiku. De a kezdeti Ichigo még hasonlított is Zangetsura csak azóta páran megrapelték és lett ilyen ingadozó a személyisége.

Válaszolva még egy régebbi témára. A Menos grandek nem egy új személyiséget alkotnak hanem 1 tudat felülkerekedik a többin és így lesz adjucas, szóval az adjucas nem egy teljesen új személy hanem az emberi létének egy kivetülése. Ami a poklot illeti, attól hogy valaki adjucas még nem kerül oda. Vegyük mondjuk példának Grimmjowt. Folyamatosan törekedett hogy még erősebb legyen ám ez nem jelenti azt hogy életében rossz volt. Mondjuk azt hogy Grimmjow emberként olyan volt mint Ichi sokat verekedett ha mást kellet megvédeni, és teszem azt egyszer meghal mert mondjuk a kis hugicáját nem tudja megvédeni, átmegy egy traumán és hollow lesz, ám ettől a küzdeni akarás benne van és így mikor bekerül egy Menos Grandebe a tudata felülkerekedik azon és így lesz ajucas. Persze eddigre már csak az alap ösztönök irányítják és nincs emberi létéről emléke. Ettől még ha megölik nem fog pokolra kerülni. Ám ha mondjuk a Grand Fisher akinek úgyanúgy nagy akarat ereje volt és habár adjucasig nem jutott de tudattal rendelkező gillian lett amiből lett arancar és ölte meg Isshin. Na most ő kerülhetett volna pokolra persze nem tudni hogy milyen volt emberként.

Prof. William

Pokolba az jut aki emberként is szemét gyilkos volt. Az elején pl Ichi megölt egy olyan hollowot mely már emberi életében is gyilkos volt. Na az a pokolba került...

Az emberi élet alatt elkövetett bűnök csaptak vissza rá. De miután valaki hollow/arancar stb lett akkor átkerül megtisztítandó lélek kategóriába.

NLZ

Szal akkor hollow úgy lesz, hogy valami nyomora van a kósza léleknek, de azért nem egy kegyetlen állat? Pl Orihime tesója.
[reserved]

Chronus

Quote from: Lythis on 2009-10-11, 18:18:45
ez ott bukik, hogy valahol a kardokban lévő extradimenzionális lények

Nem a kardban laknak. A Shinigami lelkében laknak (azután lehet ott se, csak azon keresztül kukucskálnak ki ebbe a világba). A kard csak egy manifesztáció, egy kivetülés, egy ezköz az erők használatéra. Ha eltörik/elpusztul, újrateremtődik mikor a shinigami lelke nyugalmi állapotban van.

A fegyver maga tényleg csak egy fegyver. Mint látható Hitsugayának az aurája is fagyasztó volt még akkor is mikor még gyerek volt. A kard csak a formába öntése azoknak az erőknek amik a zanpakutótól erednek.

Quote from: NLZ on 2009-10-11, 19:39:32
Szal akkor hollow úgy lesz, hogy valami nyomora van a kósza léleknek, de azért nem egy kegyetlen állat? Pl Orihime tesója.

Ő pont úgy lett Hollow, hogy Grand Fisher kisebb bandája lerántotta HM-be és megették a lelkét.
Szóval van több mód is. De ahogy Rukia is mondta, ez még a Shinigamik se értik pontosan. Ők csak darálják őket. Ami biztos az az, hogy a helyhez lekötött szellemekből (mint pl a kórházas ürge) szép lassan mindig hollow lesz.

Chronus

[spoiler=ch378]んじゃ1分で読んだブリーチは...
Nja says he read it in one minute...

ヤミーがルキアを捕まえる所からで
It starts from where Yammy captured Rukia

チャド・レンジ は既に地面にはいつくばってくたばってました
Chad and Renji are exhausted and on the ground

ヤミーとルキアのやり取りがあって地面に叩き付けられそうになった所で
Yammy and Rukia has some kind of exchange and Yammy seemed to want to smash her to the ground when....

苺が助けに もうこんなくだらない戦い俺がはやく終わらす
Ichigo comes to the rescue.
"I'll put this ridiculous battle to an end soon"

ルキア  なんだあいつの目は...上で勝ってきたやつの目じゃない 的な事をいい
Rukia: Why are his eyes...not of someone who won in the battle above?

3人から遠ざかる様な戦いをし あの3人を巻き込みたくない
The three (Renji Chad Rukia) should stay far away from the battle since Ichigo doesn't want them involved.

お前を速攻で倒し現世へ といい
(Ichigo) I'll defeat you quickly and go to Karakura.

仮面化した所で 完です
It ends where Ichigo puts on his mask

えっと最後ほんのパッとしか見れなかったけど苺の仮面に角みたいなのはえてたけど
前あったっけ?w
Nja says he skimmed real quick so he didn't quite see it but Ichigo's mask has a horn on it, it wasn't there before, right?
[/spoiler]

Nem tudom ki hogy van vele, de számomra eddig semmi meglepő.
Ichi új maszkjára kíváncsi vagyok.

Prof. William

#5258
Lehet hogy annyi értelme volt a berserk Ichinek hogy lépett pát szintet és kapott egy coolosabb ( és valószínűleg erősebb ) maszkot?

Ha ez igaz akkor baj csak az hogy ezt a Ulq harc előtt kellett volna megkapnia ( vagy közben megszereznie ) és úgy kellett volna győznie.

Bár lehet hogy majd lessz magyarázva hogy mitől kapott upgradet a srác...

Bár az is lehet hogy ez harc felnyitotta a szemét hogy nem kell töketlenkednie és mostantól Kenpaci style-ban nyomja. :)

Chronus

Quote from: Prof. William on 2009-10-15, 16:09:41
Bár az is lehet hogy ez harc felnyitotta a szemét hogy nem kell töketlenkednie és mostantól Kenpaci style-ban nyomja. :)

Full script most jött ki, és az alapján úgy tűnik ez történt.
[spoiler]Translation by Sheetz @ FLOL
Originally Posted by Sheetz
ブリーチ BLEACH ネタバレ 378.Eyes of Victor
少年ジャンプ 2009年47号


圧倒的な力の前に なす術もなく倒れ伏す仲間・・・
The comrades can do nothing before such overwhelming power...
そこへ 現れたのは・・・!?
Who arrives at the location...?
<<< 一護 VS ヤミー  >>>
Ichigo vs Yammi
「はあっ はあっ はあっ」
[Huff huff huff]
ヤミーの右手に握られ 苦しげに息をする ルキア
Rukia is in anguish being caught in the grip of Yammi's right hand.
二人の周りには 今 戦いに敗れたチャドと恋次が
Around them are Chad and Renji, both defeated.
ピクリともせず 倒れていた
They have collapsed, motionless.
ヤミーは 右手に捕まえている ルキアに向って
残虐な笑みを浮かべながら 話しかけた
Yammi clutches Rukia and smiles at her cruelly.
ヤミー:「ようやく てめえで終いか・・・
Yammi: "Finally, it's over for you.
     苦労したぜえ~~~~
You were trouble...
     刀剣解放したはいいが こうも小せえと
The sword releases were fine, but it was tough
     探し出して潰すのも 一苦労だ・・・
seeking out and crushing something so tiny...
     こうやって 潰さねえように 握ってるだけでも
Even holding you so that you won't be crushed
     随分 繊細な作業なんだぜえ・・・・・・・
is delicate work...
     さァて・・・ どうやって殺してやるか・・・」
Now...how will I kill you?"
話し続ける ヤミーの顔 めがけて
As Yammi speaks, Rukia aims at his face
ルキアは 最後の力を振り絞り
and with the last bit of strength she can muster,
ルキア:「蒼火墜!!!」
Rukia: "Pale Fire Crash!"

ドォン
Bang!
ヤミー:「う・・・
yammi: "Ow...
     うおおおおおお~~~~・・・
Owwwwwwww.....
     痛え~ 痛すだぜ~~
That hurt...that really hurt
     今のは効いた~~~~~~・・・
That was effective...
     効きすぎて 手が・・・・」
too effective...my hand..."
そしてヤミーは ギロリと ルキアを睨むと
He scowls at Rukia.
ヤミー:「すべっちまいそうだぜ!!!!」
Yammi: "almost slipped!!!"
そういい捨て ルキアを地面に思い切り 投げつけた
He throws Rukia to the ground with all his strength
ドッ
投げつけられて行くルキアは
ヤミーの力に対して 風圧で体勢を立て直せないと
死を覚悟した
As she's thrown, Rukia is resigned to her death against Yammi,
ドォン
ドオオオオオオオオオオオ
しかし 地面に叩きつけられる寸前のルキアは 助かった
But, just before she hits the ground Rukia is saved.
そして ルキアの前には・・・
In front of her is...
右手に刀をもった 黒崎一護が立っていた
Ichigo standing, with his sword in his right hand.
ヤミー:「・・・・・・・・・・・・・・・・・
     ・・・てめえは・・・!」
Yammi: "....And who the hell are you...!"
一護:「よォ
    ちょっと見ねえ間に 随分 デカくなったじゃねぇか
    見違えたぜ」
Ichigo: "Whoa, in just the short time I haven't seen you you've grown so big I didn't recognize you!"
ルキア:「一護―――――・・・」
Rukia: "Ichigo..."
ヤミー:「黒崎 一護ォォォ!!!!」
Yammi:" Kurosaki Ichigooooo!!!"
突然現れた一護に 驚きの声をあげる ルキアとヤミー
Suddenly Rukia calls out in a surprised voice.
ルキア:「・・・い・・・ 一護・・・ 何故 一人なのだ・・・ 
     井上を助けに行ったのではなかったのか・・・?」
Rukia: "...I...Ichigo...Why are you alone?...Didn't you go to rescue Inoue?"
一護は ルキアを一瞥した後 背中を向けたまま言った
He glances at her and then turns his back.
一護:「・・・助けたさ
    今は上で 石田の手当てをしてる
    ここでするよか 安全だろ」
Ichigo: "...She's rescued. Right now she's up there healing Ishida's hand.
Compared to what's happening here she should be safe."
ルキア:「・・・いち・・・」
Rukia: "...Ichi..."
ゴッ
ゴォァ
ルキアが話しかけたその時 ヤミーの拳が二人を襲った
Yammi interrups and attacks them with his fist.
間一髪 逃れた二人に対して ヤミーは苛立ちの声をあげた
They barely escape, and Yammi yells with irritation.
ヤミー:「チョロチョロしてんじゃねえぞ ゴラァ!!!!」
Yammi: "You shouldn't go skittering about!!"
そう言い 再び二人に立ち向かってきたヤミー
He once again turns to face them.
一護:「ここで待ってろ ルキア
Ichigo: "You wait here, Rukia
    すぐに片付けて 現世に行く こんなつまんねぇ戦い
I'll soon finish this and head to the real world. This insignificant
    さっさと止めんだよ」
battle will be over quickly."

一護は 背後にいるルキアに向って 眼を合わせず そう言うと
Ichigo turns back towards Rukia and says that without their eyes meeting.
目の前にいる ヤミーめがけて 駆け出した
Then he charges foward towards Yammi.
そんな一護の背中を ルキアは不安な思いで見つめた
Rukia stares at his back and thinks uneasily.
ルキア:(天蓋の上で 一体何があったのだ
Rukia: "What on earth happened up on the dome?
     あの眼は 戦いに勝利した者の眼では無い
Those eyes are not those of someone who has won a battle.
     これから敵を 斬ろうという者の眼でもない
And they're not those of someone who is going to kill his enemy.
     何があったのだ 一護―――――・・・!)
What happened, Ichigo...!"
ヤミー:「おらァァァァァァァァァァ」
Yammi: "ROARRRR"
ゴァ
ヤミー:「チョロチョロすんなって・・・言ってんだろがっ!!」
Yammi: "Don't skitter about...didn't I tell you?"
ゴドン
ヤミーに向って突っ込んでいった一護だったが
Ichigo thrusts his sword toward Yammi, but
あっさりと 地面に叩きつけられた
he's quickly smashed into the ground.
一護は そのままの姿勢で つぶやくように声をあげた
Ichigo remains in that state and mutters,
一護:「うるせえ奴だ・・・
Ichigo: "Shut your face...
    別にてめえから逃げる為に 飛び回ってた訳じゃねえよ・・・」
I'm not racing around trying to escape you..."
そして 遠くに倒れている チャドと恋次に眼をやりながら こう言った
He looks in the distance at Chad and Renji and says,
一護:「あの場所からてめえを・・・ 引き離す為だ・・・!」
Ichigo:"I'm drawing you away from that location."
そして一護は ゆっくりと 体を引き起こした
Ichigo slowly pulls himself up
その顔面は 仮面に覆われ 
His face is covered with his mask.
その眼は 狂気に満ちていた
And his eyes are filled with madness.
一護:「俺とてめえの二人だけなら――――――
    力でてめえを 叩き潰せる」
Ichigo: "If it's just me and you...
I can crush you with my strength..."

ドン
Boom
響く轟音・・・!!
A thunderous roar!!
ヴリーチ BLEACH 379へ続く
Continued in Bleach 379[/spoiler]

Prof. William

#5260
Na végre... Csak maradjon is így nehogy majd Orihime visszahúzza az eredeti állapotába a sok "Stop Kurosaki-kun!" -al.

Bár Isida is mekkora marha volt amikor "Jajj Ichi ne öld meg szegény kis Ulq-ot elég volt! " dumát elnyomta. Remélhetőleg tartózkodni og ettől a jövőben mindenki.

Úgy tűnik most Kubo helyreállítja Ichi nimbuszát hisz a 4 -után most a 0-ik espadának megy neki. És valószínűleg le is zúzza...

Chronus

Scanlation: http://www.sendspace.com/file/r2x1ll

Ambivalens érzésem van Ichi karakterfejlődésével kapcsolatban, de meglátjuk Kubo mit hoz ki belőle.

NLZ

[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-10-16, 01:53:58
Más a festés a maszkon, ez minden.

Egyik spoiler meg azt írta, hogy az egész teste átalakult.
BA hírforrásai kezdenek elkurvulni.

SaiyaGin


LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2009-10-16, 00:15:15
Ambivalens érzésem van Ichi karakterfejlődésével kapcsolatban, de meglátjuk Kubo mit hoz ki belőle.

Nem értem miért? :D
Most Ichigo be lett állítva Badass "majd én mindjárt kettéváglak jellembe". Most hogy mi történt vele nem lehet tudni:
-Sajnálta Ulquiorrát?
-Rájött, hogy a Hollow is "ember" XD És vannak érzései és nem szabad legyilkolni? :D /bah ez gáz lenne/
-Vagy most lett elege az egész hercehurcából.. és már csak ész nélkül ölni fog.

Nah mindegy.. Kíváncsi vagyok, az új maszk végül is milyen plusz erőt ad neki. Meg hogy hogy éli meg Ichigo, hogy pár perce még egy hatalmas Lyuk tátongott a mellkasán és most meg egyben van..

Member

Lement a fejezet, semmi extra. Gondolom Ichi-nek már a töke tele van Aizennel és jól tökönvágja majd, csak most türelmetlenkedik.

Prof. William

Asszem mondták valahol hogy ha Ichi nem emóskodna meg nyáladzana hanem szépen koncentráltan használná az erőit akkor sokkal nagyobb erőt tudna kifejtetni. Valószínűleg rájött egy két nagy igazságra és most már összeszedettebb. Csak remélem hogy ez kitart még nála egy darabig.

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-10-16, 11:04:33
Asszem mondták valahol hogy ha Ichi nem emóskodna meg nyáladzana hanem szépen koncentráltan használná az erőit akkor sokkal nagyobb erőt tudna kifejtetni. Valószínűleg rájött egy két nagy igazságra és most már összeszedettebb. Csak remélem hogy ez kitart még nála egy darabig.
Köbö a következő nála jóval erősebb ellenfelig :D De az is fura lenne, ha most egy két vágásból letudná Yammit :D /Mondjuk ha a 0 csak dísz, akkor nem lenne fura :)/

Lythis

Ichi már a Conquistadores részek alatt táposabb tudott volna lenni a nyers ereje alapján, mint Ulquiorra (ezt ő maga jegyezte meg), csak mivel egy rinyagép, meg önmagával vív, meg érdeklik a többiek, ezért állandóan fluktuál az ereje. Shinjiék pofoztak rajta egy sort avval, hogy megtanították használni a maszkját, és leverni a belső hollow-t, és úgy néz ki, hogy ahogy az egyre inkább felszínre kerül úgy lesz egyre erősebb. Valszeg rájött, hogy ha erős ellenfél ellen kell küzdenie, akkor cseszheti, mert csak úgy nyerhet, ha teret enged annak, abban az esetben viszont bukta az erkölcsi normáit, és valszeg az ismerőseire sincs annyira tekintettel. És persze még mindíg frusztrálja, hogy a hollow énje egy rohadék, aki csak azt lesi, hogy mikor kerülhet hatalomra felette, ezért nyílván nem örül, hogy másképp nem tudná elérni a célját. Ez persze csak imho.
Maszkfestés változott -> lvlUp-olt a hollowja :D

Chronus

Ichigo gondja az, hogy azt hiszi, hogy mindig minden szituációban képes lesz majd a jó fiú maradni aki nem öl és végül mindenki happy lesz.
Az Ulq harc azért volt tökéletes volt arra, hogy kizökkentse végre ebből az álomvilágból, mert végre nem sikerült neki húznia egy tisztességes fightot.

Ennyi. Ezek a gyerekes ideálok nagyon gyenge lábakon állnak. Annyi kell csak hogy összedőljenek, hogy az ember észrevegye, hogy az élet nem olyan kegyes, hogy mindig szolgáltasson egy "tökéletes" megoldást minden szituációra.

Néha van szar meg nagyobb szar, azt tudni kell választani. Néha meg az ember olyat csinál amit nem akart, és nem tudja helyrehozni, így kénytelen együtt élni ezzel a "hibával".

Ezek a dolgok alakulak most ki benne. Ideje basszus.

Affin

Hi, Honnét tudjátok már a hét közepén, hogy mi lesz a pénteki cp.-ben?

Lythis

Quote from: Affin on 2009-10-16, 12:58:03
Hi, Honnét tudjátok már a hét közepén, hogy mi lesz a pénteki cp.-ben?
mi írjuk a mangát egyébként, de psszt
itt szoktuk előtte megvitatni, hogy mi legyen benne, ha figyeltél volna, akkor már észrevetted volna :)

Chronus

Quote from: Affin on 2009-10-16, 12:58:03
Hi, Honnét tudjátok már a hét közepén, hogy mi lesz a pénteki cp.-ben?

Igazából nem Pénteki hanem jövő hét Hétfői.
Spoilerek a következő heti chapterből egy héttel korábban érkeznek, általában Kedden, amikor a magazin megérkezik a boltokba, és a szemfüles beépített emberkék felírják, hogy mi volt(lesz) benne.

Keddtől Péntekig jönnek ki bővebb és bővebb leírások, majd végül scann képek. HQ scan pedg egyértelműen hétfőn, mikor kijön a Ch.

Ezen a fórumon nyomon követheted: http://www.bleachasylum.com/forumdisplay.php?f=8

Affin

Tudom, hogy ti írjátok. De azért én kíváncsi voltam.
S köszi a választ :)

Prof. William

Bírom hogy a fihgting hősők néha nagyon igazságosodnak.

De mindenki ilyen hülye.

Ulqnál hogy lett volna tisztességes a fight? Pl ha Ishida megállította volna berserkichit hogy ne őlje meg Ulqot az vajon megköszönte volna neki? Nem valszeg először az ő fejét tépte volna le de valszeg csak azért mert éppen előtte állt aztán Himéét aztán ment volna újra Ichinek. Nehogy már megkegyelmezzünk valakinek aki a hetedízig kiirtana minket és nem áll le amíg meg nem hal...

Lythis

Quote from: Prof. William on 2009-10-16, 15:12:34
Bírom hogy a fihgting hősők néha nagyon igazságosodnak.

De mindenki ilyen hülye.

Ulqnál hogy lett volna tisztességes a fight? Pl ha Ishida megállította volna berserkichit hogy ne őlje meg Ulqot az vajon megköszönte volna neki? Nem valszeg először az ő fejét tépte volna le de valszeg csak azért mert éppen előtte állt aztán Himéét aztán ment volna újra Ichinek. Nehogy már megkegyelmezzünk valakinek aki a hetedízig kiirtana minket és nem áll le amíg meg nem hal...
Ichigo evvel valszeg tisztában van, aktuálisan éppen ezért rinyál, és ül nyakig a kis morális dilemmájában (shit noone cares about)

Alkyra

Tegnap este jópár jéger után, mikor a társaság döglődött és kockult hajnali 2kor ezt sikerült kihozni magamból.

[spoiler][/spoiler]



Én

Kubonak lassan valami rajzi IgNobel-díjat kéne adni, márcsak erre a fejezetre is...
Amúgy a legsemmilyenenebb ch az utóbbi időben, de remélem a kövi pár ch-ban jó lesz a harc, nem hiszem hogy a 0-ást olyan egyszerűen legyakja, hacsak nem lesz megint holló.

Alkyra: szerintem jau :jee:

Lythis

Quote from: Alkyra on 2009-10-17, 15:16:17
Tegnap este jópár jéger után, mikor a társaság döglődött és kockult hajnali 2kor ezt sikerült kihozni magamból.

[spoiler][/spoiler]
nicely done!  :jee: