Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Calintz

Quote from: Tyrael on 2007-01-28, 19:13:59
en csak arra lennek kivancsi, hogy hogyan lehet az, hogy Ichigo osszes ismerose, haverja emberfeletti kepessegekkel bir.
Ez nem lehet veletlen, valahogy kapcsolodik ichigohoz szerintem.
Kb. az o tularado ereje "fertozhette" meg a tobbieket imho.
vagy nemtom.

Tyrael
Ichigohoz nem, simán csak igy alakult, h őket ismeri....nem hinném, h ő neki lenne hozzájuk köze...inkább az a ? h miért éppen ez és miért van erejük...miből jön...és mi okból...
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Eberinu

Quote from: Prof. William on 2007-01-28, 20:08:31
Az erő feltámadása/fertőződése a természetfelettivel való kapcsolat után jöhet létre.

Ichi: Kezet fogott a szellemlánnyal. Erő feltámadt.
Orihime: Kilökte egy hollow a testéből, aztán kezdte látni őket.
Tatsuki: Ugyanakkor őt is elkapta a hollow és onnantólő is lát szellemeket. Bár nálla csak annyi de még kimaxolhatja magát.
Chad: A papagájnál volt egy nagy hollownyom a hátán. Ő akkor került kapcsolatba.
Isida: Ő már alapból nagy Holowölő Warrior volt. :)

Bár lehet hogy alapból is volt erejük és ez ébresztzette fel. De ha elfogadjuk az elméletet, lehet hogy az erejüket ők maguk teremtették meg. Van egy elmélethogy a gondolatnak/érzelmeknek teremtő ereje van.

Chad: Meg akarta védeni a gyengébbeket.
Orihime: Asaját lábára akart állni, visszaadni a sok törődésből amit Tatsukitól kapott.

Bár ezek csak vágyak. De lehet hogy az Ichivel - természetfelettivel való érintkezés elég erővel tölltötte fel őket, hogy alakot adhassanak a vágyaiknak.
Hát animében vagy 4x elmondta Urahara, hogy Ichigo ereje hozta ki belőlük...

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-01-29, 00:37:13
Hát animében vagy 4x elmondta Urahara, hogy Ichigo ereje hozta ki belőlük...

jaja

Prof. William

Ez is lehet. Az ichiből áradó erősegített nekik. De ez is belefér az elméletembe. Ha ichi még egy darabig az isibe jár az éretségire, minden osztálytársa Arancarölő szuperhiró lessz. :) 

- Aizen tájcsó mit csinálunk ma este?

- Azt amit minden este Gin! Meghódítjuk az egész világot!

Na? Ismerős valakinek?

Eberinu

Ez a kép deviantartrol van right?Én ott láttam.

Prof. William

Calintz

Hallod Eberinu...igy utolag a PMre válaszolj márXXD

Kadaj

Zelda

Miféle rajzverseny ha megkérdezhetem??? [spoiler]ez kicsit már off[/spoiler]

chilip

Quote from: Zelda on 2007-01-30, 20:49:54

ez

Zelda

ÁÁÁÁÁÁ, de kár hogy nincs szkennerem  :frown: multkor olyat rajzoltam Ichi-nii-ről, hogy azt simán fölraknám [spoiler](fogalmam sincs hogyan, de apámtól kezdve bátyám nővérem és én kész rajztehettségek vagyunk)[/spoiler] sztem nektek is nagyon teccene. Nagy, kár. Nahát Sado-kun nagyon megtáposodott. De kezd elegem lenni a sok hülye spanyol szótól.

Eberinu

Quote from: chilip on 2007-01-30, 22:41:30
Quote from: Zelda on 2007-01-30, 20:49:54

ez
Chilip, én az animeconos rajzversenyre gondoltam ^^

Calintz

A legujabb Bleach manga valakinek nincsen meg nem rawban...ezt kivételesen nem értemXD (mármint az oké h anime japánul, de a betűk még nem mennek)...
Viszont nagyon durva a rész...Chado beleveri a falba a koponyát, viszont előre sajnálom, de ez várható volt, h valamelyik nagyobb espada tag megjelenik...oh szép botXDvalami van a végén a botnakXDXDXDXD
Ezt a csávót én mondjuk nem szeretem, remélem Chado leveri, bár esélyt nem sokat látok rá:(
És itt még "kórház" sincsen ahova kerüljön...és felépüljön...

Kadaj

Prof. William

Chad mindig így jár, pedig már épp most upgradelődött. Bár a többiek már győztek, szóval odaérhetnek...

Calintz

Quote from: Prof. William on 2007-02-03, 13:26:43
Chad mindig így jár, pedig már épp most upgradelődött. Bár a többiek már győztek, szóval odaérhetnek...

És mikor odaérnek azt látják, h Chado fogja Aizen nyakát...és mondja...SSben nem mutattam meg de most megmutattom mire jó ez a két kézXDXDXD

Kadaj

Prof. William

Aizen meg zokogva ordít segítségért és taknya-nyála össze van fojva. Orihime meg kacagva áll ott mögöt és annyit mond.

- Már nincs szükség rád Aizen. Öld meg Chad!

És kiderül hogy valójában Tatsuki meg Orihime a főgonosz és ez az egész Aizen mizéria az ő tervük volt + még az elrablás is hogy végre bejussanak HM-be.

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-02-03, 14:16:44
Aizen meg zokogva ordít segítségért és taknya-nyála össze van fojva. Orihime meg kacagva áll ott mögöt és annyit mond.

És kiderül hogy valójában Tatsuki meg Orihime a főgonosz és ez az egész Aizen mizéria az ő tervük volt + még az elrablás is hogy végre bejussanak HM-be.
Na az érdekes lenne, megnézném Orihimet egy gonosz vigyorral az arcán :D

Calintz

Quote from: Prof. William on 2007-02-03, 14:16:44

És Aizen a Csicskása Orihimenek?XD

Kadaj

Prof. William

Ráadául olyan kis szintű, hogy amikor nem kell Orihime egy csettintéssel intézi elé a triót.

Mit gondolsz miért nem ölte meg Aizen Ichigót amikor alkalma lett volan rá? Határozott parancsa volt Orihimétől. :)

Amúgy mivel mindenki tápolódik elég jó lenne ha Aizen a "hógolyóval" hollowizálná Orihimet. Kéne már egy kis tápolódás neki is.

Tatsuki meg legutóbb Uraharánál láttam. Lehet hogy mire visszajönnek a HM-ből már neki is lessz valami űber képessége?  Esetleg majd jön segíteni?

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-02-03, 18:23:46
Amúgy mivel mindenki tápolódik elég jó lenne ha Aizen a "hógolyóval" hollowizálná Orihimet. Kéne már egy kis tápolódás neki is.
Talán akkor nem utálnám annyira... :smile: de sztem erre nincs esély :frown:

Calintz

Quote from: Prof. William on 2007-02-03, 18:23:46
Ráadául olyan kis szintű, hogy amikor nem kell Orihime egy csettintéssel intézi elé a triót.

Mit gondolsz miért nem ölte meg Aizen Ichigót amikor alkalma lett volan rá? Határozott parancsa volt Orihimétől. :)

Tatsuki meg legutóbb Uraharánál láttam. Lehet hogy mire visszajönnek a HM-ből már neki is lessz valami űber képessége?  Esetleg majd jön segíteni?

Ez nem is lenne rossz ötlet, csinálni belőle egy arrankarust...
Tatsuki lenne akkor a 3. fighter ShinigamiXD ha egyáltalán azt lehet belőle faragniXD

Kadaj

Prof. William

Nem lehet hogy Ichiék nem is a HM ben hanem valójában Spanyolországban vannak? Mert most már kicsit túltengenek a spanyolos hangzású nevek.

Fubi

Hueco Mundo.....
Ez talán japán ? :D Mit vársz? :P

LuckyDingo

Sok dolog nem történhet 262ben :P
1. Chadet kettécsapja Noitorra-Chad szép lassan agonizál-> Ichigo észreveszi siet a megmentésére..
2. Chadet Kettécsapja Noitorra-félhulla állapotban megjelenik Chad inner hollowja /lol/ és kiderül hogy ki is ő valójában és hatalmas powert kap. stb stb stb és elveri a vigyorgó dögöt XD
3. Rukia, vagy Renji folytatás.. Renji esetében erőltetett Hollowhumor -__-
a végén meg mondjuk összefutnak valamelyik Espadaval és nagyon rémült fejet vágnak hozzá...
4. Esetleg Urahara-edzés, de ennek látom a legkevesebb esélyét :D
Nah majd kiderül mi lesz :D

Prof. William

Tartsaukit meg a többieket utoljára mintha Uraharánál láttuk volna. Lehet hogy most edzenek mint állat? Tatsukit el bírnám fogadni harcos karinak, aki az ő Orihiméje védelmében valami tápos erőre tesz szert.

LuckyDingo

Valszeg edzenek, bár én CSAK Tatsukit tom elképzelni fighternek.. Keigo túlságosan lúzer ahhoz, hogy küzdjön XDDDD
Az érdekelne milyen powert "örököltek" Ichigotól :)

Prof. William

Tatsukit valami Chad szerű ütőembernek lehetne kigyúrni, csak ő a nagy ütés mellé nagy gyorsaságot is kapna. Keigo meg kapna valami support magicot mondjuk az ökörködéseivel tudná emelni a fásult  Sinigamik morálját. Vagy mozgó célpontnak még elmehet.  :szemuveges:

chilip

Keigo megkapná a One Piece-ből Foxy-nak a képességét :D rózsaszín karikák, amik lelassítják a célpontot. micsoda degenerált egy képesség volt ott :D

Calintz

Quote from: LuckyDingo on 2007-02-07, 16:18:19
Valszeg edzenek, bár én CSAK Tatsukit tom elképzelni fighternek.. Keigo túlságosan lúzer ahhoz, hogy küzdjön XDDDD
Az érdekelne milyen powert "örököltek" Ichigotól :)

Még a végén Tatsuki lesz a legerősebb Vaizard Ichigo miatt...mert ő is tök véletlen szerez shinigami képességeket majd el is veszti majd ugy mint Ichi Hollow képeségeket nyer...
Egyébként most jutott eszembe, h mintha végülis Urahara tehetne arról h Ichi Hollow is lett nem?

Kadaj

Prof. William

Sztem igen. Azzal hogy tulajdonképpen már a hollowá változása közben lett Shinigami. sokan mondják, hogy a Renji elleni harcban akkor meg mi volt. Állítólag az még csak a saját Shinigami erejének a kitörése. De félhollow az a Uroharás kaland közben lett.