Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Junchi

Vehhe, akkor Én is csatlakozok... Gin-chan nálam mindig is az abszolút favorit Blícs karakter volt már akkor, mikor először feltűnt az animében. Az a stílus, amit képvisel, epic win :D (bár ide nekem az 50 centet, hogy Kubo papa a Kenshin-ben szereplő Sojirou-ról mintázta a karaktert :3). Amúgy jah, a pendulumban sem derült ki róla sok minden, max annyi, hogy az originál Gotei 13-ból Gin is a fiatal korosztályhoz tartozik (meg Soi Fong és Byakuya, a többiek meg már vén rókák :3).

Ami meg Tousen-t illeti, ő rá teszek magasan. Gondolom majd Komamura-val fog megejteni egy harcot, ami remélem nem lesz túl hosszú...

Venom

Quote from: Junchi on 2008-06-30, 09:58:22
Ami meg Tousen-t illeti, ő rá teszek magasan. Gondolom majd Komamura-val fog megejteni egy harcot, ami remélem nem lesz túl hosszú...

Tousent csak akkor kedveltem, amikor kifeküdt Kenpachi ellen.  ^^ Ha pedig Tousen összecsap Komamurával, akkor lesz egy baromi nagy halott humanoid rókánk. Szerintem.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

NLZ

Kenpachi egyik kedvenc harcjelenete számomra az, mikor elhúzza Tousen nótáját. ^_^
[reserved]

Chronus

Quote from: Venom on 2008-06-30, 13:01:42
Quote from: Junchi on 2008-06-30, 09:58:22

Tousent csak akkor kedveltem, amikor kifeküdt Kenpachi ellen.  ^^ Ha pedig Tousen összecsap Komamurával, akkor lesz egy baromi nagy halott humanoid rókánk. Szerintem.

Ki tudja. Komamuráról eddig még nem sokat láttunk élőben, csak azt, hogy Kenpachi ellen egész jól bírta (bár az off-screen volt). Ha úgy vesszük Enma Koorigi se lehet akármekkora, ha Komamura belő egy bankait az a monstrum terminátor szobor vagy lefedi az egészt bankai területét, vagy ki is lóg. Tousennek nem sok esélye lenne, elég ha az a szar elkezdene tombolni és random pozíciókba taposni.

blackman

Quote from: NLZ on 2008-06-30, 13:18:54
Kenpachi egyik kedvenc harcjelenete számomra az, mikor elhúzza Tousen nótáját. ^_^
Nekem Kenpachi összes jelenete tetszik.  :haha:

Dreamcleaver

Komamura needs moar screentime!  :D Egyik kedvenc tájcsóm Byakuya mellett. Gin meg egy másik nagy kedvenc, de sajna meg kéne halnia előbb-utóbb a sztori miatt...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Bekaphatja mindenki én akkor is kitartok Tousen mellet  :hehe: :__devil: Semmi bajom Ginnel de jön egy ilyen Tousen Gin vita és egyből úgy érzem hogy megfolytanám egy kanál vízbe  :zomg: .........áááááá nem értem na mind1 aszem it lezárhatjuk ezt :bruhuhu:
Komamurahoz csak anynit hogy jó lenne ő csak nagyon lassú. De mondjuk még nem láttunk sokat, képzelem ahogy az az óriás kilő valami energiát a kardjávól ...TOTAL DESTRUCTION! :whoah:

Junchi

Quote from: Bishop...TOTAL DESTRUCTION!

Nagy fenét! :) TOTAL DESTRUCTION = Zaraki bankai :P (persze ahhoz kéne tudnia a zanpakutou-ja nevét xD).

Btw, a kapitányok köbö fele nem mutatott még szinte semmit a póverjéből (Hitsugaya bezzeg már vagy hatszor bankai-ozott... Bár őt eddig is leszartam, csak az lesz épp a dolog igazi poénja, hogy tuti az ő harca lesz majd a leghosszabb. Fangirlhype-fangirlhype... -______-). Mindegy, a magam részéről bőven beérem egy baromi jól kivitelezett Gin és/vagy Soi Fong harccal :D

Bishop

Nem ha Kempachi Bankaiozik az valahol a nagy bumm erejéhez hasonlítható :D

Quote from: Junchi on 2008-06-30, 20:39:34
Mindegy, a magam részéről bőven beérem egy baromi jól kivitelezett Gin és/vagy Soi Fong harccal :D
Azért vanank Soi fong Gin fangirlök is, pl te is az vagy :D Képzelem ahogy egy Hitsugaya fangirl mondaná hogy "biztos gin meg soi fong lesz részletezve a fangirlök miatt -_- , nekem elég lenne egy Hitsugaya harc is"  :hehe:

Remélem nem lesz Soi Fong, sose bírtam  ^^"  Shunshui FTW  :D Ha már nő akkor meg inkább Unohana

Chronus

Quote from: Junchi on 2008-06-30, 20:39:34
Mindegy, a magam részéről bőven beérem egy baromi jól kivitelezett Gin és/vagy Soi Fong harccal :D

Szerintem egyértelműek a párosok.

Halibel - Soifong, +/- Hiyori
Halibel 3 csicskája - Matsumoto, Mashiro, Hiyori
Stark&Lili - Shunsui&Ukitake, Lisa Yadomaru
Barragain - Yamamoto, Hachigen,
Barragain csicskái - Soifon Lt-je, Iba, Yama Lt-je

Aizen - Free for all, de valszeg Shinji viszi be a végső csapást
Tousen - Kensei, Komamura, Hisagi,
Gin - Hitsugaya (will be owned), Matsumoto (Gin won't hurt her)

A többiek mehetnek vegyesbe. Ha jön Urahara és Tessai is akkor ők majd beállnak Aizent verni Tessai meg segít Haccinak.

Prof. William

Tousen Bankaija csak első hallásra tűnik olyan nagy dolognak...  

pl...
Ichi - Bankiban talán lene oyan gyors hogy olyan Kenpachisan ha megérzi a vágást elmozduljon. Ha nem akkor elég pár területre ható getsuga tenshout ellőnie és kész...
Bya: Neki lenne a legegyszerűbb dolga... A Senbnonzakurát keringeti maga körül vagy beteríti a hegyes pengékkel az egész terepet és miszlikre vágja Tousent.
Hitsu: lazán lefagyaszt midnent 500 méteres körben .:)

A bankai hiába erős de maga Tousen ereje nem nő meg. Ugyanúgy kardozik + harcol ahogy szokott csak  kap egy nagy előnyt...

Dreamcleaver

Mint azt már korábban is elmondtam, ha nem lenne a sok plot jutsu, meg Kenpachi tápolás, akkor Tousen bankai OWNS EVERYTHING. Nincs ellene védekezés. A legtöbb techkel be kéne célozni Tousent, de van olyan gyors, hogy simán kikerülgeti a random lőtt techkeket, még Bya szirmait is, ha nem tud célozni velük.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Bishop

Azért Tousen igen lenézően harcolt Kenpachi ellen, na meg Tousen az az Assasin tipus, hátulról elvágja a nyakát az ellenfeleinek, vagy a hanggal elaltatja és úgy, csak hát Kenpachi pont az aki hagya magát megvágni, nem hiszem hogy más így állna hozzá.

Dreamcleaver

Persze hogy Tousen is lenézően harcolt. Ez a plot. Ott Kenpachinak kellett nyernie. Ha komolyan megy a dolog, akkor az a csata kb annyi, hogy Tousen ellövi a Bankai-t és 2mp múlva átszúrja Kenpachi szívét. Vége. De akkor az egyik legjobb fej karit ki kellett volna ejteni.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Bishop

Na meg Kidou-t se nyomott. Amugy most kicsit gondolkodtam és ha Tousen deaktiválja a reiatsu érzékelését az ellenfélnek. Akkor gyakorlatigal Byuakuya elveszíti az irányítást a pengék felett. Sőt minden reiatsu based támadás használhatatlanná válik. Még egy olyan dolog ami miatt csak Kenpachi nyerhetett.

Prof. William

Kenpachit a szivenszúrás sem állította volna meg. Max felröhög hogy - Csak ennyit tudsz nigger?  majd kettécsapja. :)

Bishop

Quote from: Prof. William on 2008-07-01, 01:17:41
Csak ennyit tudsz nigger?  majd kettécsapja. :)
:lol: Ááááááááááá most valahogy végig futott az agyamon KEnpachi mint afro samurai ááááááá ez fájt  :lul: :D :muhahah: :lol:

Junchi

Quote from: BishopAzért vanank Soi fong Gin fangirlök is, pl te is az vagy

Ööö... fanBOY :D (Más kérdés, hogy néha hallatok olyan hangokat, amiket a quote-ban található, vastaggal kiemelt életformák adnak ki xDDD)

Btw, Tousen szerintem sem egy übermájer csávó. Eleve ott kezdődik a probléma, hogy az egyik olyan szereplő a Bleach-ben akit egyszerűen nem tudok komolyan venni... Ott vannak a röhejesebbnél-röhejesebb weird frizurái + az állandó manly angst, amit lenyom Aizen papa közelében... A bankai-a meg hatásosnak hatásos, de IMHO a többi kapitány (naaa, a nagy részük) simán kikecmeregne abból a mezőből, vagy miből.

A fájtok párosításai meg jah, elég egyértelműek, szal látok relációt a fentebb leírtakban (max azzal egészíteném ki, hogy Halibel-t Soi Fong ÉS Yoruichi kapja... Bwah, micsoda bitch fájt, már elő is készítem a zsebkendőimet egy lehetséges nosebleed tócsa feltakarítására :D)

shiro-tan

Quote from: Junchi on 2008-07-01, 10:11:10
Quote from: BishopAzért vanank Soi fong Gin fangirlök is, pl te is az vagy

Ööö... fanBOY :D

én meg fanGIRL \o/ btw, talán az egyetlen aki ebbe a topicba ír  :szemuveges:

Tousen eddigi kinézetei közüll csak azzal volt gondom, amit a pendulum-ban csinált neki Kubo-bátyó
őt se lehet utálni egyébként, de nem is lehet nagyon megszeretni.. érdekes karakter
pont mint Aizen.. Aizen egy rohadt féreg, mégse lehet utálni
Gin-t meg imádni lehet :D
"I'm not perverted! I'm just immensely fascinated!"

...do you really need to know?

NLZ

Quote from: Junchi on 2008-07-01, 10:11:10
(...)

A fájtok párosításai meg jah, elég egyértelműek, szal látok relációt a fentebb leírtakban (max azzal egészíteném ki, hogy Halibel-t Soi Fong ÉS Yoruichi kapja... Bwah, micsoda bitch fájt, már elő is készítem a zsebkendőimet egy lehetséges nosebleed tócsa feltakarítására :D)
Tetszene, ha leszakadna róluk is a ruha, mint Nel Tu teltkeblű alakjában, mi? :D
[reserved]

Junchi

Hát, ha azt vesszük, hogy Halibel ruhája a szokásosnál is huzatosabb, akkor nem sok minden kell, hogy leszakadjon :D Meg azért a shouzoku egyenruha a másik két csajon is csak a lényeget takarja el, szal felőlem szakadhat a ruha xDDDD *nózblíd* (ha már Kenpachi-ról is folyamatosan hámlott lefelé a ruhanemű a Nnoi elleni fájtban... :D Meg tudjuk, hogy Kubo papa perverz xD)

NLZ

Persze, aztán jön a Bleach Ecchi Edition, meg animéből a Late Night Show. :D
[reserved]

Chronus

Quote from: Junchi on 2008-07-02, 11:46:32
Hát, ha azt vesszük, hogy Halibel ruhája a szokásosnál is huzatosabb, akkor nem sok minden kell, hogy leszakadjon :D Meg azért a shouzoku egyenruha a másik két csajon is csak a lényeget takarja el, szal felőlem szakadhat a ruha xDDDD *nózblíd* (ha már Kenpachi-ról is folyamatosan hámlott lefelé a ruhanemű a Nnoi elleni fájtban... :D Meg tudjuk, hogy Kubo papa perverz xD)

Naked Lilinettet a népnek!

NLZ

[reserved]

shiro-tan

Quote from: NLZ on 2008-07-02, 16:06:23

lol
ruhaszakadással nincs semmi gond, de annyit úgyse szakít le nektek Kubo-papa, hogy tökéletes látnivalót biztosítson :D
Ken-chan ruhaszakadásával meg semmi gond nem volt, jó volt az úgy  :szemuveges:

LuckyDingo

Quote from: shiro-tan on 2008-07-03, 01:09:01

lol
ruhaszakadással nincs semmi gond, de annyit úgyse szakít le nektek Kubo-papa, hogy tökéletes látnivalót biztosítson :D
Nincs semmi baj :D 500 post után már te is a Naked Lilinette-re izgulsz XD /nemtől függetlenül O.o/ ^^" A fórum teszi :XDDD

shiro-tan

Quote from: LuckyDingo on 2008-07-03, 10:19:15
Quote from: shiro-tan on 2008-07-03, 01:09:01

lol
Nincs semmi baj :D 500 post után már te is a Naked Lilinette-re izgulsz XD /nemtől függetlenül O.o/ ^^" A fórum teszi :XDDD

nemtől függetlenül, nem izgulok szakadt ruhás nőkre sehogyse XD
de a fight-ok amiket lenyomnak jók, és azok tetszenek, ennél fogva én is várom már hogy küzdjenek \o/

Bishop

3x500 post után is utálom a lolikat meg a loli pedobearmániát :hehe: NEM engem nem törtök beee  :falba:  :angyali:

NLZ

Loli tényleg szar, de mondjuk egy adult Nel Tu már ottvan a szeren.  :D
[reserved]

Chronus

Quote from: shiro-tan on 2008-07-03, 11:07:13
nemtől függetlenül, nem izgulok szakadt ruhás nőkre sehogyse XD
Ez esetben izgulhatsz arra, hogy ha valaki róllad szakítja. ;) Minden megoldható. ::) ;)