Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Nah Várjatok, van ott még 4 Fraccion XDLilinett fightjára kíváncsi lennék :D Már ha Stark engedi harcolni :)

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-29, 20:44:13
Nah Várjatok, van ott még 4 Fraccion XD

SS oldalán meg ugyanennyi fukutájcsó. Ki van ez találva! :D (espada-k és Aizenék hármasa szintén hatot ad... a tájcsók számát ^^).

Dreamcleaver

Catfightot akarok. Halibel fraccion Vs. Hinamori, Nanao-chan, Rangiku. Yachiru HM-ben van, szal eleve kiesik. (jó persze Hinamori megjelenésének sincs nagy esélye...sajna).

Persze az egész sz@rt sem ér, amíg nincs Yoruichi. Bleach Yoruichi nélkül...bleh. (rajta kívul Kuukaku Shiba-t szeretném végre harcolni látni, de annak is kb 0 az esélye.)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

KeLa

NLZ

Quote from: KeLa on 2008-08-29, 21:53:16
Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-29, 21:35:44
Yachiru HM-ben van, szal eleve kiesik.
Azért egy Yachiru-Yammit megnéznék :lol:
De tényleg kíváncsi lennék, hogy Yachiru mit tud. Mert Kenpachi mindig elnyomja, de sztem ez nem zavarja őt. :)
[reserved]

Dreamcleaver

Hmmm...nem rossz ötlet, de rövid csata lenne. Yachiru széptkapná Yammi-t sec-perc alatt. Ami felveti a kérdést, hogy Kubo mégis mi a francot akar kezdeni Yammi-val? Gondolom nem hiába hagyta életbe.
Lehet kap powerup-ot? Végül is ez az Arrancarok ereje fixált ás nem tudnak továbbfejlődni dolog elég átlátszónak hangzik. Aizen papa talán kitalált rá valamit.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-29, 22:44:31

Hmmm...nem rossz ötlet, de rövid csata lenne. Yachiru széptkapná Yammi-t sec-perc alatt. Ami felveti a kérdést, hogy Kubo mégis mi a francot akar kezdeni Yammi-val? Gondolom nem hiába hagyta életbe.
Lehet kap powerup-ot? Végül is ez az Arrancarok ereje fixált ás nem tudnak továbbfejlődni dolog elég átlátszónak hangzik. Aizen papa talán kitalált rá valamit.
Dehogy fixált. Nnoitra is mondta, hogy nem számíti, hogy hármas volt Neltu, azóta ő már erősödött. Meg mikor először debütált Yammi, mondta neki Ulqu, hogy egyelőre még nincs esélye Urahara és Yoruichi ellen. Szal ők is fejlődhetnek.
[reserved]

Junchi

Majd aztán kiderül, hogy Yammy VL múlttal rendelkezik és a tízes szám csak egy álca, valójában az egyes után álló nulla csak megtévesztés (egy matrica) xDD *lelövi magát*

ETA

Ha már catfight-ok: I want a Yoru-Soi cooperate battle with Halibel! *tampont keres a vérző orrába*

Bishop

Yamit sztem Aizen elküldte IQ trainingre mire vissza jön már egy 6ös erejével fog rendelkezni vagy még erősebb.  :D

NLZ

Vagy miután Ulqut elgyepálta Icsi, Yammi otterem és egyesíti erejét Ulquval, így lesz belőlül az Ulqummiora, kiknek ereje 4 - 10 = -6 !  :eek: :lol:
[reserved]

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2008-08-30, 10:04:59
Majd aztán kiderül, hogy Yammy VL múlttal rendelkezik és a tízes szám csak egy álca, valójában az egyes után álló nulla csak megtévesztés (egy matrica) xDD *lelövi magát*

Nem, a 0 előtti 1-es a matrica. Yammi is ZERO!

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

Szvsz azért egy Shunsui - Stark mellé biztosra vehetünk egy Nanao - Lilinette harcot is azért. Valahogy túl tökéletes az a két duó. Egymásnak lettek kitalálva.

SaiyaGin

324
[spoiler]Hisagi: "Harvest, death wind (Kazeshini)." The sword becomes a weapon consisting of two sickles.

Death Wind seems to have a chain linking the sickle style weapons.
[/spoiler]

blackronin

Bleach chapter 324:
[spoiler]Abirama most már 100%-ban meghalt.  :D
Findor barátunk pedig most az aktuális kedvenc!  :whoah:
A release pedig olyan volt, amilyet reméltem... Így Kubo-nál a pont.
Hisagi shikai és egy új Hadou...
Mindkettő telitalálat![/spoiler]

Bishop

Kicsit zavar hogy Hisagi is dupla fegyveres, pedig elvileg ez csak Ukitake és Shunshui képessége. Egy nagy Kasza jobb lett volna, de jó hogy végre van valakinek kasza is :jee:

LuckyDingo

wtf  XD Kevés Shinigaminak volt ilyen béna release-e XD Sefüle sefarka 2élű láncos kasza /sarló/. Nem csodálom, hogy Hisagi nem releaselt eddig..

Junchi

Ch 324

[spoiler]Nem tudom eldönteni, hogy Hisagi shikai-a kúlos, vagy pediglen röhejes. Inkább talán előbbi, mármint a többi hadnagyhoz képest biztosan ... :D Btw, ez az új csapi most kifejezetten jó lett, Findor is végre egy értelmes fracción (a release különösen rulz), az új Hadou meg... nyami xD
Viszont nem értem, miért nem ez lett az utolsó pillér fájt... o_O; Ikkaku mi újat tud mégis felmutatni?[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2008-09-05, 13:20:43
Ch 324

[spoiler]Nem tudom eldönteni, hogy Hisagi shikai-a kúlos, vagy pediglen röhejes. Inkább talán előbbi, mármint a többi hadnagyhoz képest biztosan ... :D Btw, ez az új csapi most kifejezetten jó lett, Findor is végre egy értelmes fracción (a release különösen rulz), az új Hadou meg... nyami xD
Viszont nem értem, miért nem ez lett az utolsó pillér fájt... o_O; Ikkaku mi újat tud mégis felmutatni?[/spoiler]
[spoiler]Ő fog meghalni, hogy ne győzzön mindenki XDDD[/spoiler]

Dreamcleaver

Hisagi shikai OWNS!  :whoah: :whoah: :whoah: Van egy újabb dual-zanpakutonk.

Ezzel szemben...
Findor release...hát ő...egy rák?  :whoah: Addig ok, hogy nagy ollók jól néznek ki meg egyediek..de egy RÁÁÁK?!? Lehetett volna scorpió vagy valami...de egy RÁÁÁK?!?  :wtf:

Mindegy, Kira harca jó volt, a Hisagié is tetszik eddig. Most nem rossz a Bleach. ^^

UI: Azok nem kaszák noobok, láncon pörgeti őket.  :szemuveges: Hamár nagyon el akarjátok nevezni őket, akkor inkább sarlók, de az sem igazán.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Junchi

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 15:36:11
UI: Azok nem kaszák noobok, láncon pörgeti őket.  :szemuveges: Hamár nagyon el akarjátok nevezni őket, akkor inkább sarlók, de az sem igazán.

Azokat úgy híjják, hogy kusari-gama ^^

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2008-09-05, 15:52:23
Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 15:36:11

Azokat úgy híjják, hogy kusari-gama ^^

Nem, csak hasonlít, de az igazi kusarigama-t teljesen máshogy használták.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Tök mindegy hogy kasza, vagy sarló, vagy kiskutyafüle.. akkor is béna XD /vagy csak naon el lett rajzolva/
Lehetett volna egy szimpla kusarigama kicsit több díszítéssel és király.. de ez nem mutat jól :D
Ez köbö olyan használhatatlannak néz ki, mint Ikkaku bankaia, csak az királyosabb külalakot kapotti XD

SaiyaGin

Jó az. :cool:
Kíváncsi vagyok, tudatos volt-e Kubónál, hogy Hisagi pont azon a héten nyomta a fényrudas varázslatot a mangában, amikor kijött a DiamondDust Rebellion dvd, amben szintén ezt használta. A múlt héten a sorozatot hangolták ugye össze a mangával Kirával...

Dreamcleaver

Quote from: LuckyDingo on 2008-09-05, 17:14:31
Tök mindegy hogy kasza, vagy sarló, vagy kiskutyafüle.. akkor is béna XD /vagy csak naon el lett rajzolva/
Lehetett volna egy szimpla kusarigama kicsit több díszítéssel és király.. de ez nem mutat jól :D
Ez köbö olyan használhatatlannak néz ki, mint Ikkaku bankaia, csak az királyosabb külalakot kapotti XD

Jól néz ki, és mint mondtam, az igazi kusarigama-t máshogy használták. Irl senki sem pörgeti a sarló részt a láncon. A lánc végi sulykot pörgetik és kapják el vele az ellen fegyverét, és a sarlóval simán ütnek. Hisagi-é azért ilyen alakú, mert maga a dupla sarló pörög és mellesleg lehet vele ütni is. Menj inkább nézz anime fillereket.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 18:40:49
Jól néz ki, és mint mondtam, az igazi kusarigama-t máshogy használták. Irl senki sem pörgeti a sarló részt a láncon. A lánc végi sulykot pörgetik és kapják el vele az ellen fegyverét, és a sarlóval simán ütnek. Hisagi-é azért ilyen alakú, mert maga a dupla sarló pörög és mellesleg lehet vele ütni is. Menj inkább nézz anime fillereket.  :D

Képzeld tom hogy használják.. Vagabondból igaz XD de tom :P
Az hogy Hisaginak elcseszett fegyója van és hogy nem lehet használni anélkül hogy magába vágja pörgés közben, az ciki... XD És még randa is :D Ehhez kár mást bemagyarázni :)

Dreamcleaver

Quote from: LuckyDingo on 2008-09-05, 18:47:32
Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-05, 18:40:49
Quote from: LuckyDingo on 2008-09-05, 17:14:31

Képzeld tom hogy használják.. Vagabondból igaz XD de tom :P
Az hogy Hisaginak elcseszett fegyója van és hogy nem lehet használni anélkül hogy magába vágja pörgés közben, az ciki... XD És még randa is :D Ehhez kár mást bemagyarázni :)

Tudod ez kitalált történet. Igazából nincsenek shinigamik meg arrancarok sem.  :hehe: Ezért kár belemagyarázni, hogy szted egy fegyver irl mennyire lenne használhatatlan. Az összes ilyen láncon pörgő kaszás cucc az lenne. Kubo csak azért dizájnolta ilyen körkörös, dual alakra, mert pörög. És sztem pl lehetne vele úgy ütni, hogy nem vágod meg magad, ha nem is kényelmesen.  :D. Az meg, hogy tetszik e vagy sem a kinézete, az egyéni ízlés kérdése.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

PS skill activated.. így se az igazi, De bőven elég lett volna  ::)
[spoiler][/spoiler]

LuckyDingo

1 db spoiler kép már van. És végre eccer eltaláltam hogy [spoiler]ki fog megfeküdni a shinigamik közül XD Ikkaku a fene nagy rejtegetem a Ban-kaiomat hozzáállásával ide jutott.. mondjuk tuti felkel és hatalmas dilemmázás után hirtelen mégis ban-kai.. pf :D[/spoiler]

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2008-09-10, 17:31:00
1 db spoiler kép már van. És végre eccer eltaláltam hogy [spoiler]ki fog megfeküdni a shinigamik közül XD Ikkaku a fene nagy rejtegetem a Ban-kaiomat hozzáállásával ide jutott.. mondjuk tuti felkel és hatalmas dilemmázás után hirtelen mégis ban-kai.. pf :D[/spoiler]

Én már egyenesen örülnék neki ha az ilyen szereplők szépen elhullanának és többet vissza sem hoznák őket...

Junchi

Ch 325

[spoiler]Findor is kilőve, újabb pillér megvédve. Viszont ez így egy elég érdekes fordulat, hogy Ikkaku bebukta a fájtot. Hmm, vajon küldenek a jelenlévő hadnagyok közül egyet oda supportnak, vagy jön egy új, beugró kari?[/spoiler]